Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juni


Teserere
 Share

Recommended Posts

35 minutter siden, Snoffe skrev:

Jeg har litt lyst på kake og te, så "litt lyst" at jeg vurderer å hente kaken som ligger i frysen :P 

Casper vil inn å legge seg i sengen sin, tror jeg skal følge han inn :aww: 

Vi har bestilt billetter til London om 2 måneder :D Gleder meg veldig, veldig mye! Krysser fingre og tær for at jeg ikke er veldig dårlig da.

  Skjul innhold

Også lurer jeg litt på noe.. eller blir kanskje mer riktig å si at jeg må dele litt tanker og følelser.

De siste to ukene så har formen min egentlig vært veldig bra. Sist jeg følte meg så bra var for rundt 2 år siden (tror jeg). Det er jo veldig fint og flott, men jeg er litt redd for at jeg ikke "har lov" å føle meg bra. Føler meg litt teit når jeg går tur i nabolaget for nå går jeg normalt, og har gjort det i ca. 2 uker. Før det (fra 1.mars til for 2 uker siden) så har jeg så vidt klart å flytte på beina og har gått saktere enn en gammel dame med rulator og en 2 åring (har altså hatt vondt og slitt med å bevege meg før 1.mars, er bare da vi flyttet hit vi bor nå og naboene her følger med på alt vi gjør. De forteller det også til meg:P ).  Smertene orker jeg ikke nevne en gang for de er så intense hele tiden. Men så kom varmen og jeg fikk mindre smerter, og nå så har jeg minimalt med vondt. Og det er så godt i ikke ha vondt eller er så til de grader hinsides uutholdelig sliten. Er godt å slippe å sove i mange timer på dagen, og kunne gå tur, sy, og dra på butikken, lage middag og mat generelt uten å føle at kroppen kollapser. 

Er bare redd for å bli dømt av andre for at jeg ser så frisk ut, og så får jeg dårlig samvittighet av å ikke ha vond eller være så sliten. Samtidig så vet jeg at dette er midlertidig, tipper at jeg blir dårlig igjen om alt fra 2 uker til 3-4 måneder. Prøver å glede meg over å være bra, men den samvittigheten tar ganske stor plass dessverre. 

Blir også litt overasket over hvor store smerter og hvor sliten jeg kan være. Er først når de går bort at man merker hvor mye smerter man virkelig har hatt.

Nei, må prøve å glede meg over det jeg har i dag. Så får jeg leve så mye som mulig frem til neste dårlige periode.

 

Selvfølgelig har du lov til å ha en god periode! Er sant det som folk sier.. Folk ser bare at du har gode dager, for på de dårlige ser de deg ikke.. :hmm: men kjenner følelsen :hug: jeg er vel mer inne i en dårlig periode nå, så vet hvordan det virker.. Jeg er bare glad jeg faktisk HAR gode perioder, så får folk heller dømme til de blir blå for min del :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Raptus får flytte til Langedrag! ! Vi er så glade nå at vi har ikke ord!! 

Mange som fortjener klemmer, gratulasjoner og mye jeg gjerne skulle svart på her og der, men tiden strekker ikke til.   Vi hadde en fantastisk dag på lørdag og alt ble veldig bra. Stemningen

Jeg har lappen  Kunne hatt den i 10 år allerede om jeg ikke hadde vært så treig, men bedre sent enn aldri  Så får vi se om jeg tør å kjøre alene, da    

Posted Images

Guest *Kat84*

@Snoffe Du er jo heldig som har slike naboer da. Som forteller alt de lurer på til deg også mener jeg. :P Hvis de lurer på noe så får du jo heldigvis forklart.  
Men ja, jeg kjenner til den dårlige samvittigheten over å ha det bra. Eller ikke bra når det er ting som ikke viser på kroppen. Uansett hva man gjør så er det feil. 
For et år siden fikk jeg diagnostisert tilbakevendende depresjoner, og får støtt og stadig høre at det er jo bare til å ta sg sammen. Slutt å vær så negativ, tenk på det positive! Jaaa, at jeg ikke har tenkt på det før!  :thumbs:

Det å stå opp en halvtime før timen hos psykologen og derfor ikke få kaffe før noe annet skjer er selve oppskriften på katastrofe. Begynnende hodepine her nå. :hmm: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, Perfect Image said:

Sophia har klippet av fanene til Sansa :|  :lol: Tragikomisk. Hun skjønte det selv, siden hun gråt når jeg kom inn :P Trodde hun sov, mens jeg fikset hønsegården, lol. Jaja, kunne vært verre....... Har ikke tenkt til å stille henne på en stund uansett siden hun har certene hun trenger.

 

Jeg skamklippet min søster kvelden før familie-fotografering da jeg var ca 6 år og hun ca 3 år.  :) Familiebildene er evig påminnelse om "påfunnet". Vi skulle bare leke frisør....  :D
Per i dag må jeg jo si at det gjør bildene ekstra minneverdige. Jeg ler hver gang jeg ser på dem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen @Monab88 og @Klematis :flowers:

Skattepenger kommet og gått, innimellom hater jeg å være voksen. 

Og mens jeg betalte regninger oppdaget jeg at hun som kjøpte hundeutstyr gjorde et skikkelig kupp. Jeg trodde jeg hadde kjøpt hundeseng på salg og solgte den videre for en 50-lapp. Den var på fullpris den, 500 kr... :vegg:

Jeg hater å være blakk om sommeren. Skal til Sverige til helga og vil så gjerne handle hundeutstyr...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Monab88 skrev:

Jeg også :D Gratulerer masse med dagen!

Tusen takk for gratulasjoner :D

 

Gratulerer med dagen!!!

 

Jeg er sulten og det er nesten en time til lunsj..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Tonje skrev:

Felix hadde vært dårlig i magen i dag også, så vaskeutstyret måtte frem da jeg kom fra jobb.. Noen ganger er det ikke så moro med hund..

Øyet hans er bedre da, litt hovent bare, og ellers er han i finfin form. Trakk til og med litt oppover fjellsida da han kjente lukta av sau :sleep:

Æsjda, kjedelig med dårlig mage. Men veldig bra at øyet er bedre!

 

9 timer siden, Snoffe skrev:

Jeg har litt lyst på kake og te, så "litt lyst" at jeg vurderer å hente kaken som ligger i frysen :P 

Casper vil inn å legge seg i sengen sin, tror jeg skal følge han inn :aww: 

Vi har bestilt billetter til London om 2 måneder :D Gleder meg veldig, veldig mye! Krysser fingre og tær for at jeg ikke er veldig dårlig da.

  Skjul innhold

 

 

Selvsagt skal du ha lov til å nyte det de dagene du er bra!
Det er helt vanlig for de fleste med kroniske sykdommer og ha både dårlige og gode dager. Du skal ikke ha dårlig samvittighet for å føle deg bra noen uker eller måneder av året. Og blås i hva naboene sier :hug:

 

1 time siden, Klematis skrev:

 

 

11 minutter siden, Monab88 skrev:

 

Gratulerer så mye med dagen til dere begge! :flowers::flowers:

 

-----------------

Fikk praktisk eksamen resultatet i dag (en del av et fag, må fortsatt vente på skriftlig sensur).  Veldig fornøyd! Jeg synes nemlig ikke det gikk så bra, men karakteren er bra nok til at jeg ikke tenker tanken på å ta den opp igjen så da er jeg strålende fornøyd :D

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer @Monab88 og @Klematis

Fått inn nesten 4000 på skatten, 3000 av de går min halvpart på å polere bilen og 1000 går til våpensøknad.  Jaja, det er jo ting som er kjekt å bruke penger på, ønsker meg jo pistol og bilen blir strøken og holder seg fin i lakken men mye annet som frista nå som de kom. :P   Men, kanskje når feriepengene kommer. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

HOLD DERE FAST! En positiv snekker oppdatering! 
Har hatt de jobbene her når jeg var borte og de har pusset opp hunderommet (som da ikke er hunderom lengre *ler* ) tullerommet har de prøvd fikse (og klart det ganske bra) lagt gulv i gangen og malt to rom i kjelleren og lagt epoxy (nytt hunderom bla). 
Og de har gjort en god jobb! Hadde jo brukt de før, så jeg viste litt. Men de har dekket til trapper og møbler, de har ryddet opp etter seg fortløpende og i dag hadde vi en gjennomgang av litt små detaljer som jeg har sett og de kommer tilbake og fikser det i morgen + ett strøk til ett sted de ikke var fornøyd selv på en mur. 
Så en dag på overtid, men de har gjort en *hold dere fast* PEN JOBB!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen @Klematis og @Monab88 :flowers:

Finfin dag på jobb hittil. Testet hørselen på en 3 uker gammel baby, helledussan så søtt! 

Etter jobb er det kurs og påfølgende middag, gleder meg faktisk. Hundene er med samboern på jobb (heldigvis, for nå har de blitt dårlige i magen begge to...) så ikke noe dårlig samvittighet for dem heller :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen @Monab88 og @Klematis :flowers::sorcerer:

Er jeg hjemme etter den månedlige turen til sykehuset :). Som vanlig hyggelig å være der :ahappy:
Også har jeg fått inspisert grøfta bonden driver og graver ute på jordet mitt - og de hadde funnet et rør som åpenbart ikke er så veldig gammelt som drenerer vann fra sumpen min - men tydeligvis ikke nok til at den blir tørr nok til at det er mulig å kjøre slåmaskin og gressamler der. 

.... og Yasmine er forvirret - det surrer en flue rundt hodet hennes... Noen har fluer i hodet, andre har fluer utenfor :ahappy:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle hente Kelabur på fredag, men han hadde tatt feil mål så det passet ikke. Han sa han hadde folk fra verkstedet over hele tiden så han kunne sende det med dem og levere det hjemme hos oss, siden vi hadde kjørt et stykke.  Nå fikk jeg hentelapp fra han og fikk skikkelig dårlig samvittighet. Må jo ha kosta han en halv formue å sende det med posten. Også håper jeg virkelig det passer i bilen nå.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...