Gå til innhold
Hundesonen.no

Siljus

Medlemmer
  • Innholdsteller

    314
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    7

Siljus last won the day on 6. April 2019

Siljus had the most liked content!

Om Siljus

  • Bursdag 07/31/1988

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trondheim
  • Hunderase
    Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Siljus's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1.7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hoy, her er det lenge siden jeg har vært innom ser jeg! Mye som har skjedd siden sist, jeg er igjen på flyttefot ? Jeg fant ut at jeg ikke er laget for å dele leilighet med folk som ikke er kjærester, så nå skal jeg flytte til egen leilighet! Goliat bor til eksen på permanent basis, hvor jeg låner han når jeg vil, og passer han når eksen skal noe. Og så har jeg fått meg katt ? Var på visning på onsdag, fikk leiligheten i går, og flytter inn om 10 dager, så krysser jeg fingre for at rommet mitt blir leid ut igjen før oppsigelsestida ?
  2. Hahaha, jaa! Første sling'en min, og får noe SÅ nydelig! Det er egentlig ganske mindblow det, Gamla sjøl liksom! Enn det, nærmer seg 20 (!!)
  3. Oooh, en tråd for meg! Startet min karriere med skikkelig edderkoppfobi, besvimte nærmest om jeg så antydninger til en edderkopp på rommet. Men så fikk jeg "tilgang" til en tarantell, og fikk jobbe med meg selv på mine egne premisser, og gikk fra å blånekte på å åpne romdøra, til å innse at jeg var fryktelig fascinert over den skapningen der. Kunne sitte i timesvis å bare se på, og tror jeg endte opp med å holde henne og. Da var det kjørt for min del, og jeg fant min nye fascinasjon! Så pdd har jeg "bare" 2 stykker selv, en Grammostola porteri (Tella), og en Brachypelma smithi sling. Skjønneste Tella har jeg hatt siden høsten 2012, da jeg overtok henne fra @Sanne og samboeren. En periode håndterte jeg henne en god del, men siste årene har hun ikke blitt håndtert med mindre det har vært nødvendig. Og det er sånn jeg liker det best! Tella er ei sær dame, som gir meg en god latter nærmest daglig. Nå for tiden er hun veldig glad i Furteplanten sin, som hu sitter oppå for å furte. Og setter seg fast i, så nærmest daglig må jeg hjelpe henne løs fra den (Ja, hun har "litt" for mye substrat i bunnen, det blir fikset altså!) BabySmith fikk jeg i bursdagsgave fra @Sanne og samboeren, hentet hjem den nusselige lille saken i går! H*n er en B. smithi, fremdeles for liten til å kjønne, så den går som Den enda. Den har god matlyst, den fikk en liten dubia i dag som forsvant fort! Ellers så virker det til å være en tøff krabat, sitter bare å ser søt ut uansett I dag har det ikke vært noe den har løpt å gjemt seg for, og sitter bare på toppen av planten! Men såklart, nå har jeg jo åpna for flere, så ila september så flytter det inn en sub-adult Avicularia avicularia, og jeg gleder meg! Ingen bilder av den enda da, men det blir nok! Så tror jeg vi sier stopp foreløpig når Avic'en kommer i hus, jeg har jo nok åttebeinte på jobben å stelle med Men ellers har jeg ei ganske lang ønskeliste, som en H. maculata, P. metallica, T. seladonia, H. lividium, A. seemanni, G. pulchra, G. rosea osvosv!
  4. Det er tåpelig, de kunne nesten spart seg de mailene når de blir sendt ut så lenge etter! Ja, det var overraskende! Takk! Jeg er råfornøyd, så krysser fingrene for at jeg får jobb der etterhvert, det er drømmejobben!
  5. Ja, jeg lo godt når jeg fikk den mailen, det var ganske tydelig at jeg ikke fikk den liksom Søker på alt innen varehandel, så butikk, hotell, restaurant f.eks Sendte en søknad til en jobb i dag, og fikk faktisk mail om førstegangsintervju bare noen timer etterpå! Holdt på å ramle av stolen, jeg trodde helt oppriktig ikke at jeg kom til å komme SÅ langt engang, og ihvertfall ikke så fort!
  6. Flytter på sørsida av Trondheim igjen! Direktebuss til jobb så å si utenfor døra, skogen rett ved, lov med dyr og mulig å sykle til jobb! Det er det ikke nå for min del, siden jeg bor på helt motsatt side av jobben for øyeblikket. Jeg gleder meg! Og lykke til med intervjuet, håper du får jobben!
  7. Hey, tråden "min" jo! Denne her trengte jeg, etter noen år med jobbsøking. Har forsåvidt en jobb, men den er ikke noe å leve av. Det er 6.5 timer i uka, og det ugjør ikke levbar lønn, dessverre. Så jeg søker på det som er relevant for meg (dvs, alt innenfor varehandel); bortsett fra butikker jeg vet jeg ikke passer inn i. Typ klesbutikker, tror ikke du finner noen som bryr seg mindre om klær og mote enn jeg gjør, og da blir interessen for en slik jobb veldig lav, naturlig nok. Drømmen er jo å få en 80% som jeg kan kombinere med jobben jeg har nå, og det aller meste innenfor varehandel er aktuelt for min del. Så jeg søker og søker og søker og søker, og jobber med CV og søknad med jevne mellomrom som jeg får hjelp til. Fremdeles ikke noe napp. Eneste jeg har fått av tilbakemelding, var en butikk som kanskje trengte sommerhjelp, men når jeg var innom noen uker senere så hadde de funnet andre, de hadde glemt meg.. Ja, og den butikken som sendte mail om at jeg ikke fikk jobben, 2 mnd etter oppstart.. Skjønte jo fort at jeg ikke fikk den da
  8. Det tok tid, men neste helg flytter jeg!
  9. Siljus

    Akkurat nå APRIL

    Ingen trøndersoniser som tilfeldigvis vurderer finsk lapphund og lyst til å låne en ei helg? Evnt noen som vil passe en fjompete lapphund selv, helga i uke 19?
  10. Drar opp denne igjen jeg! Siden boka fra personlig almanakk er snart ferdig, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en bullet journal igjen. Så da ble det en Leuchtturm1917, og jeg digger den foreløpig! Den ghoster en del, men det var jeg klar over (og en av grunnene til at jeg kjøpte den boka faktisk), og hittil er det kun 1 blekk jeg har som kommer igjennom. Så nå er det på tide å bli mer kreativ! Fikk forresten på vinyl-pynt i går, som jeg er SÅ fornøyd med! Ellers er jeg ivrig bruker av Pinterest for idèer, for jeg er ikke helt kreativ nok på egen hånd enda
  11. Var utrolig kjedelig! Takk, fått knaska saltkjeks, så nå er formen helt fin igjen! Men tar ikke sjansen på å gå utendørs i dag, sånn som jeg lekte fontene i natt
  12. Hadde planlagt å nyte denne helga, til og med fiksa hundefri! Skulle ut på byen for første gang på årevis (bare fordi), og bare kose meg! Nope, det skjer ikke.. Blitt bestevenn med bøtta Jaja, slipper å styre med bikkja i helga da ihvertfall, så det er da noe?
  13. Takk! Jeg vurderte sterkt å se hele filmen på nytt, for å se om jeg hadde missa et avgjørende sekund! Den var råbra, helt til den ikke var det lenger
×
×
  • Opprett ny...