Gå til innhold
Hundesonen.no

Henriette87

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1,376 profilvisninger

Henriette87's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

65

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi har tatt bilder nå, og er så nysgjerrig. Hva tror dere?
  2. Vi har akkurat tatt bilder til NKK for å sjekke HD/AD. Jeg er så nysgjerrig, hva tror dere?
  3. Takk for svar alle sammen. Jeg hadde kanskje heller håpet at det var en valpeting som gikk over, men det ser ut som vi må jobbe litt med det, samtidig som hun skal få være valp og utforske verdenen Vi sliter med kontakttreningen generelt når andre ting er mer spennende, så tror vi skal trene på sladre trening (som jeg har forstått er det samme som kindereggøvelsen? ).
  4. Hei. Lille tollervalpen vår på 15 uker begynner å bli trygg på både oss og omgivelsene sine. Hun vimser mye i båndet (noe som selvfølgelig er greit når hun er så liten) og sier klart fra om ho vil lukte på noe eller vil bort til noe. Hun setter seg ned og nekter å røre seg. Når hun vil lukte på ting eller tygge på ting ute hender det at jeg drar henne litt med meg i båndet for at vi kan gå videre hvis hun bruker veldig lang tid. Når hun ser andre hunder (også på lang avstand) setter hun seg også ned og venter til hunden har passert eller har gått forbi før hun går videre. Hun piper også ofte når hun ikke får viljen sin. Vi har prøvd å lokke henne med oss, men vi har desverre ikke funnet noen godbiter som er bedre enn forstyrrelsen foreløpig. Er det greit å dra henne med oss, eller bør vi vente til hun går selv? Er dette en vane som hun kan fortsette med når hun blir større, eller går det seg til etter hvert? Vi skal ikke på valpekurs før i mars, så vi får prøve å starte litt med passeringstrening før det.
  5. Idag har vi drevet med litt miljøtrening og tatt tbanen til Helsfyr og tilbake. Mye inntrykk for en liten valp. Nå ligger ho rett ut å sover
  6. Okei, takk for svar. Får håpe det går seg til etterhvert. I dag traff vi på en valp på 11 uker ute, det syntes ho var kjempe gøy. Det er mye nytt å sette seg inn i (og bekymre seg over) med en liten valp i huset.
  7. Nå har lille Vila kommet hjem til oss. Hun virker veldig trygg og rolig inne og vi koser oss masse Vi går mest ut i hagen på baksiden av leiligheten der det er lite folk, men har vært ute på fremsiden et par ganger. Hun virker ganske redd for både hunder og folk ute, selv om hun virker trygg inne. Er det vanlig de første dagene? Vi får prøve å gjøre en god jobb med sosialisering etter hvert, men nå er det viktigste at hun blir trygg på oss og sitt nye hjem.
  8. Idag er det 1 uke til vi henter den lille jenta vår hjem. I romjula må vi få kjøpt inn de siste småtingene vi trenger før hun kommer. Vi bestilte mat- og vannskål til henne på nettet, men fant fort ut at 1 liter blir for stort for lille valpen, så vi får kjøpe noen mindre. Vi trenger også et mindre halsbånd til henne og et lettere bånd. Selv om jeg har sett hun flere ganger, har jeg vist overestimert størrelsen litt når jeg har handlet til henne Legger til et bilde til, siden jeg syntes hun er så søt
  9. Nå har vi endelig fått vite hvilken valp vi skal få <3 Ho er selvfølgelig verdens søteste, og vi gleder oss masse til 1 januar (Bildet er lånt fra oppdretter)
  10. Så gøy Kate nevne det igår, at Cozy skulle parres med en tispe som heter Vila, fordi vi tenkte på Vila som et av flere navneforslag til den nye valpen. Zoey og Kråka virker som flotte hunder begge to, så da er sikkert Cozy et flott kar også. Lykke til
  11. Vi skal ha fra Chrilika i Oslo.
  12. Hei, Jeg har fulgt med på sonen en stund, men har ikke hatt min egen hund enda. 1 januar 2016 skal vi endelig hente hjem vår lille tollervalp, og vi gleder oss masse. Vi har ikke fått vite hvem som blir vår enda, så det eneste vi vet foreløpig er at det blir en tispe. Vi har vært og besøk de to ganger, og de er utrolig herlige (selvom valpetennene merkes godt:P) Nå har vi begynt å kjøpe inn litt utstyr og teller ned dagene.
  13. Hei. Jeg kunne gjerne tenkt meg å passe whippeter. Jeg bor i Oslo og har planer om å skaffe meg en whippet til neste sommer, så hadde vært morsomt med litt erfaring med rasen. Skjønner hvis du heller vil bruke noen du kjenner bedre her inne, men jeg har i hvertfall anledning hvis du ønsker:)
  14. Hei. Jeg er en jente på 25 år, som er veldig glad i hunder, men fortsatt venter på å finne det perfekte tidspunktet for å skaffe seg en. I sommer har jeg lang ferie, siden jeg nettopp er ferdig med studier og er på leting etter jobb. Så hvis noen trenger hundepass i sommer, så kan jeg være et godt alternativ til kennel. Foreløpig ser det ut som jeg har fri helt til 1 september. Jeg har aldri hatt hund selv, men har passet en del hunder når jeg har hatt anledning til det. Ønsker alikevel en hund som er greit dressert, eller som i hvertfall er mulig å kontrollere.Samboeren har vokst opp med en border collie så han har mye hundeerfaring, men han skal jobbe på dagen fremover, da blir det jeg som har ansvaret for hunden. Når jeg med tid og stunder skal få meg hund, har jeg bestemt meg for at det blir en Whippet, så hvis noen tilfeldigvis trenger pass til en Whippet hadde jeg blitt veldig glad for å få en mulighet til å bli bedre kjent med rasen. Ta kontakt hvis dette kan være aktuelt. Jeg bor forresten på løren/sinsen i Oslo.
×
×
  • Opprett ny...