Jump to content
Hundesonen.no

Eplefe

Medlemmer
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Eplefe last won the day on January 20 2016

Eplefe had the most liked content!

Community Reputation

1474 Excellent

About Eplefe

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/31/1990

Profile Information

 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Collie

Recent Profile Visitors

2804 profile views
 1. Oi, her har det skjedd ting! Gratulerer med tilskuddet, hun er skikkelig fin!
 2. Har omtrent ikke sovet i natt for hunden måtte ut klokken tre, fire, fem, seks og syv. Lurer på hva hun har spist for noe.
 3. Jeg har hundevante venner som ikke har hund selv som sikkert gjerne passer. Det blir nok ikke enorme mengder fysisk aktivitet, men derimot masse kos og suss.
 4. Flink frøken som vet hvordan hun vil ha det! :D Og @Bjornal takk, da føler jeg meg litt mindre teit. jeg kan godta litt overbeskyttende, bare jeg ikke er helt på bærtur.
 5. Angående dette med klær til hund. jeg har jo en godt pelset rase, men tar fortsatt på henne en genser eller et dekken hvis det er såpass kaldt at jeg fryser med genser og skjerf, bare for sikkerhets skyld. er det jeg som er latterlig overbeskyttende?
 6. Hei! Paddeflat er faktisk et slanguttrykk fra krigen om å angre på noe man har gjort eller prøve å være ydmyk, men det handler mest om hvordan padder beveger seg. det metaforiske antonymet må være froskehoppende, i så fall.
 7. Bryllup og praksis tar på, altså. Jeg har ikke vært innpå her på ukevis.
 8. Jeg er skikkelig fornøyd, i hvert fall. Eneste er at hvis hodetelefoninngangen får vann i seg så tror telefonen av og til at det er en hodetelefon koblet til når det ikke er det.
 9. Xperia compact? Samboeren synes min er enorm (Xperia z5), men er veldig fornøyd med sin compact av samme modell.
 10. Jeg stilte et spørsmål i går og bare forsvant, beklager det! Fikk nemlig beskjed fra en venninne at hennes 12 år gamle dachs har flere ondartede svulster veterinæren ikke tror det er vits i å fjerne. Jeg er jo så glad i den tullingen, og han skulle jo bli i hvert fall 14-15 år gammel og nå vet vi ikke hvor lenge han har igjen.
 11. God oktober! Er det noen som vet om forekomsten av allergi på toller?
 12. Fikk treffe valpen til en venninne i dag. Milva ville så gjerne leke skikkelig, men det kan jo ikke han enda.
 13. Jeg håper jo at det er en Staff og hun er forvirret, men hun sa at hennes var større enn minibullen som ikke var VELDIG liten... Hadde nøyaktig samme samtalen med samboeren i dag. Amstaff var drømmerasen da jeg var yngre, men jeg skal ikke ha en, for det er ikke verdt risikoen. Og for en dritt Marko er
 14. En stamkunde kom innom med Bull terrieren de skal ha i et halvt år, og mens jeg sto og susset på ham kom det en dame bort for å hilse for hun hadde hund som var lik i gemyttet, men det var en amstaff, da. Hun så ikke ut som om hun var gammel nok til å ha hund på 11-12 år, men jeg ble så satt ut at jeg ikke fikk meg til å spørre. Hvis hunden hennes er ulovlig burde hun da virkelig ikke gå og utbasunere det til fremmede på kafé?
 15. Vet ikke med konkurranse, men du kan stille med veterinærattest.
×
×
 • Create New...