Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

19 timer siden, Tonje skrev:

Årets første sykkeltur :) Var ute i 2 timer og kom oss 13,5 km. Går ikke så fort når Blaze skal holde travetempo store deler av veien (mye asfalt)+ at vi stoppet ved en liten skog og gikk en runde i den+ oppvarming og nedgåing. 

Åh, jeg gleder meg til sykkelsessong :D 

I går ble det trening og luftetur på formiddagen også en liten luftetur på kvelden. I dag har vi så langt vært ute en halvtime eller noe rundt der også har begge fått seg en dusj, så nå ligger de som slakt her etter den traumatiserende opplevelsen. Så får vi se hva resten av dagen bringer, om det klarner opp så får de vell en lengre tur i kveld, viss ikke tror jeg de får klare seg med en halvtime til eller noe rundt der i kveldinga, ekkelt vær.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halvtime luftetur og lek i snøen med Lyn på morgenen, maten fikk hun gjennom litt hodebry. Trasket oss en 'skitur' på halvannen time hvor Felix og Lyn fikk rase løse 9/10 av turen i løssnøen pga liten vits å trekke på noe som ikke glir. Ellers har de bare fått vært ute på tomta når de ville i løpet av dagen :) 

image.thumb.jpeg.fa413b01c4950c24fd3e079

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spadag først på dagen, dro på klinikken å bada 3 av hundene (deriblant Nora) og lot ene gå litt i vanntredemølla. Drøyt 1,5 time i skogen i råtten snø opp til knærne med alle 7 bernerne på kvelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Cross fitness" skogstur..dyp, råtten snø for oss alle. Så litt feltsøk i snøen og deretter belønning: løpe i snøen og hente lekene jeg kastet. Vi var vel ute ca 2 timer tror jeg. Så var de med og vasket badet (viktig å følge med..) og i ettermiddag var vi ute og plukket hundelort i hagen, da fikk de løpe rundt en stol. En øvelse Strider synes er kjempegøy såfremt ikke stolen er for langt unna, så vi jobber med det. Partyprinsessen synes også det er svinaktig gøy - helt uten å løpe rundt stolen!  Ikveld har de hatt sin vanlige kjøkkentjeneste sammen med meg - ligge i dekk mens jeg rydder i oppvaskmaskin og vasker benker etc, En helt vanlig dag egentlig..

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går var vi ute et par timer med @Tonje og gutta før vi dro på klubben for å trene litt, ble veldig lite trening pga vått og kaldt vær og fingre som ikke fungerte etter å ha holdt i våt tennisball en liten stund. 

I dag har vi vært ute en drøy time i sele og magebelte mens det var ganske ok vær faktisk :D også skal vi se om vi orker å enten dra på trening i hallen eller om vi skal prøve noen spor litt senere. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Hunden er blitt stelt (mer enn den daglige gjennombørstingen), vi har vært hos dyrlegen og gått en halvtimes tur. Og så har jeg funnet frem Dog Smart igjen (aktivitetsleke-brett) som hunden skal få en runde med med godis i kveld. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nesten to timers tur oppover i marka/på fjellet hvor frøkna fikk springe løs (gikk stort sett ikke på skiløyper før helt på toppen). Turer som dagens gjør at jeg ønsker meg en gps å henge på henne for å se hvor langt hun egentlig springer I forhold til meg...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Engla ble med pappa på joggetur på morgenen.
Senere på dagen hadde vi to små økter med agility i hagen hvor vi jobbet med hopping(ikke løpe ned hindrene fordi de er i veien...) og fremadsending over hinder, og tighte svinger rundt vingene.

Det Elvis brukte tre måneder på å skjønne, plukket Engla opp mye av på tre økter. 

På kvelden var vi på lydighetstrening hvor vi jobbet med å gå vendinger under fot :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Startet dagen med en times joggetur i 5 tiden og deretter 1,5 time i skogen midt på dagen. Resten av kvelden blir bare rolig :)

Edit; Dette gjelder altså hundene, jeg gikk bare skogturen, noen andre tok seg av jogginga:sleep:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...