Jump to content
Hundesonen.no

Kaja

Medlemmer
 • Content Count

  6254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Kaja last won the day on January 4

Kaja had the most liked content!

Community Reputation

9809 Excellent

3 Followers

About Kaja

 • Rank
  Vims!
 • Birthday 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Vorsteh

Recent Profile Visitors

13202 profile views
 1. Lærte inn sidene hver for seg, så går det av seg selv
 2. Hva som er best kommer vel annpå din hind, det er jo bare p prøve seg fram. Vi er mye på telttur med vår, han storkoser seg da
 3. Jeg syns i hvertfall, etter å stort sett hatt jakthunder, at det er vanskeligere med en hund som er førerorientert, lettlært og krever mye mentalt 🤣 Vi har definitivt gått på noen smeller da hunden lærer mye raskere enn jeg er vant til, på godt og vondt. Så en smart/lettlært hund er ikke nødvendigvis enklere enn en "dummere" hund.
 4. Det ser ikke ut som de har modellen lenger, mitt er litt kortere enn det de har nå (CRW). Syns mitt er hakket for kort så de ser bedre ut de nye! (Fint på bakken, litt kort å ri i) Men det varmer godt og veier ingenting. Jeg bodde i det i stallen i hele fjor vinter, og det holdt med ridebukse under.
 5. Noen år siden sist, men gøy å være litt aktiv hundeeier igjen! Da Ymse begynte å bli eldre så begynte vi å tenke på neste hund. Jeg ønsket en mer førerorientert hund å trene med, og samboer hadde lyst å prøve seg på lavinehund. Litt tilfeldig skulle en gammel kjenning fra sonen ha kull og vi kom i snakk. Jaktgolden har aldri streifet meg som noe jeg vil ha egentlig. De røyter sikkert masse, og har aalt for mye energi. Så da ble det såklart en jaktgolden da. I ettertid lurer jeg på hvorfor jeg ikke har valgt førerorientert hund tidligere. Det er jo magisk! Monkey begynte å tre
 6. Ullskjørt fra klesarven er fantastisk! Jeg har ett sånt og et mer "bobleskjørt" fra høøks. Har også sydd et selv av et gammelt gold stripe teppe. Ull er jo tyngre, men mye varmere. Så litt avhengig av bruk selvsagt
 7. Vi har en 11 mnd gammel golden. Han maser mye når samboer er hjemme (hyler ved døren, graver, virker desperat mindt en gang i timen). Når bare jeg og hunden er hjemme så gir han beskjed ved å gå å legge seg ved døra og komme med noen lyder. (Med mindre han virkelig må på do, da hører hele nabolaget det). Hunden har altså trent samboer på å ta han ut når han kjeder seg. Jeg lurer på når samboer skal innse det selv🤣 Men han må på do 4ish ganger ila dagen. Markerer mye på tur og trening. Holder seg lett hele natta og på dagtid.
 8. Anbefaler også å aldri la hunden få hilse i bånd. Da skaper du ikke forventning om at det kan komme til å skje
 9. 6mnd: Slitsom, søt og fryktelig irritrende. Min er nå 10 mnd, fortsatt slitsom, søt og litt mindre irriterende 🤣 Min har hele veien vært sinnsykt påkobla, kjekt på trening! Det har vare tatt litt tid for meg å håndtere den påkoblingen 😅 tenker det viktgiste er å klare å beholde roen selv, og være i forkant i situasjoner som kan være utfordrene. Og innimellom er det lov å bare ha musikk på ørene å dra hunden med på tur, uten dilldall!
 10. Kaja

  Lotta

  Fine lille Lotta😍
 11. Om hunden liker kokt kylling ute, hvorfor tenker du at det er usunt? Min får kokt kylling på trening, noen ganger tubeost (men det er ganske salt).
 12. Haha, mens jeg er helt motsatt. Etter flere jakthunder og lite førerorienterte raser (inkludert Basenji) så er det sjukt deilig med en super-førerorientert jaktgolden. Som aldri går lenger unna enn at jeg ser han (med mindre han er i aktivt søk) og lærer alt superfort. Jeg valgte vel egentlig ikke helt rase, det var mer tilfeldig 🤣 Men så etter en førerorientert hund som ville trives med et aktivt liv og variert trening. Hjem kom en jaktgolden og vi trener nå i NRH.
 13. Jeg orker ikke voksne hunder som trekker, og det absolutt kjedeligste jeg vet er å lære hunder å gå pent i bånd. Det er definitvt lettere når de er små. Så jeg har begge deler på og bytter på hva de er koblet til. Jo yngre de er, jo kortere selvenser med halsbånd. De har også gode, brede halsbånd med polstring. Men det er klart, man må bruke hodet
×
×
 • Create New...