Jump to content
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

266 Excellent

About Katharina

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Sauebikkjer

Recent Profile Visitors

2770 profile views
 1. Så bra du får en valp ??? Og den fargen du mest har lyst på ❤️
 2. Ja.?? Lurer på om det blir noe av. Lurer også på om det blir noe av dogs4all i år. Vurderer veldig om jeg skal melde på dogs4all eller ikke pga. sykdommen. Har lyst men er samtidig redd sykdommene. Er det flere som har meldt på dogs4all? Fristen går ut om litt over en uke.
 3. Tenkte at oktober utstillinga skulle være en slags øvelse før dogs4all. ? Meldte på oktober utstillinga først siden den var først og gjorde det to dager før denne sykdommen ble kjent. ?
 4. Ja håper hundesykdommen er bra til da. Har meldt på en utstilling i oktober men er redd den også blir avlyst. Håper de snart finner ut av dette sånn at det blir utstillinger igjen og andre stevner og kurs. ? Fikk ikke fullført valpekurset til valpen heller.
 5. Jeg har lyst til å melde på men er redd det skal bli avlyst som alle de andre utstillingene.
 6. Håper bare at det blir utstilling da. Nå som denne hundesykdommen er her. Hvis utstillingen blir godkjent så kommer vi.
 7. Morsomt navn ? Har du en fransk mops? Se hit! Har du en fransk mops? Se hit! Ønskes kjøpt Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som har erfaring med fransk mops (blanding av fransk bulldog og mops) og/eller lignende raser. Jeg og samboeren min ønsker oss nemlig en liten hund, og har sett litt på denne rasen. Finner veldig lite informasjon om den på nett, og ønsker derfor å komme i kontakt med noen med personlig erfaring for noen spørsmål. Krysser fingrene for at noen hyggelige fransk mopse-eiere tar kontakt ? Da hadde vi blitt innmari glade!
 8. Denne så jeg også. Hadde tenkt å lime den inn her men så var det gjort det allerede.
 9. Gruer meg til vinteren og snø. Liker sommeren best. Jeg tenker at august er en sommermåned jeg da ? Vil ha sommer lengst mulig ?
 10. Så fin hun er ❤️
 11. Så fine bilder. Kuli med valp ❤️??
 12. Så nydelige de er. Ser ut som bamser ?
 13. Det å ha hund er en livsstil. Jeg hadde aldri klart meg uten hundene. Jeg er sammen med dem hele dagen. For hva annet skulle jeg ha gjort om dagene? Jeg er veldig glad i å gå tur og det å være sammen med dem gir meg så mye. Jeg har ikke noe annet liv enn hundene og jeg er helt avhengig av dem. ?? De er familien,barna, og vennene mine. Jeg hadde vært veldig ensom uten hund og ser ikke for meg ett liv uten hund.
 14. Ååå så nydelig. Borzoi valp er så søte da ❤️ gratulerer.
×
×
 • Create New...