Gå til innhold
Hundesonen.no

Irriterende ting ved bikkja


Justisia
 Share

Recommended Posts

Ganzie: At hun er stein gal, og hører stemmer i hodet. Kjempegøy når hun helt ut av det blå begynner å ulebjeffe fordi stemmene i hodet hennes sa hun måtte gjøre det. Ekstra gøy er det når hun gjør det midt på natten :ike: Eller når hun finner ut at noe er skummelt (f.eks naboen som er så frekk at hun luker i hagen sin, eller en søppelpose som blafrer litt :ermm: ) og derfor må ulebjeffe på det også.

Utaggering på andre hunder, men der virker det som jeg har funnet en metode som virker. *bank i bordet*
Og at hun i det siste har begynt å få veeeeeeeldig treg innkalling. (ikke i lydighetssammenheng, men i det daglige) Jeg roper, hun ser på meg, og så går hun andre veien for skal snuse her, og litt der, og når jeg blir skikkelig forbannet så kommer hun ruslende til meg :gaah: All tid i hele verden, og snuse litt her og der underveis :gaah:

"jada, jada, jeg kommer, jeg kommer. Skal bare litt først" :sleep:

Inya: At hun er av typen "what's in it for me?" og derfor ikke gidder å gjøre som jeg sier med mindre hun ser at hun kan få belønning for det :pinch: Og at hun kan være sinnsykt overlegen og overse meg totalt om hun ikke gidder å høre mer på meg. Kjempegøy :pinch:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 70
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kommer faktisk ikke på noe jeg

At det ikke går an å bare sette seg ned og gjøre det man må!!

Kommer helt an på hvilken dag du treffer meg på. Akkurat nå er det ikkeno som er irriterende. Andre dager kan det meste være irriterende - men det har garantert mer med meg å gjøre enn bikkjene

Av de to jeg har nå:

Kortisen: Absolutt ingentig ved henne er irriterende….. (perfekt hund - bortsett fra helsa….)

Irsk-setteren: At ho åpner dører….For det betyr at ho stikker ut og ut på tur alene om ikke vi har øyne i nakken hele tiden. Har nå bestillt skifting av ytterdør (fordi den gamle er nedslitt) - og den nye blir med smekklås. Så da får vi se hvem som ler sist! :drool:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noomi:

- At det er umulig å finne to par sko til en hver tid

- At senga mi er full av sko, sokker, underbukser og andre ting

- At det er umulig å ha annet enn plastglass i huset, fordi hun logrer ned alt mulig

- At hun er glad 24/7

Eller forresten. Det er jo egentlig det jeg elsker henne for. :wub:

Vida er bare snill og grei. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan få bytte med min hund, som alltid har dårlig tid på tur :P Trym høres jo perfekt ut for meg :D Pen og flott er han også :wub:

Deal! Eller tror kanskje C kommer til å protestere, han er jo egentlig hans hund :lol: Men Trym hadde seriøst passet mye bedre som aleine hund (eller med en hund til, 3 damer er litt for mye for han :lol: ) hos noen som kun hadde gått med han til postkassen hver dag og ellers liggi på sofaen og sløva.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ting som er irriterende med Lilo;

- PROMPING, som litt for ofte lukter ubeskrivelig jævelig (hun SLUKER maten og svelger nok mye luft). Besøk, bilkjøring mm har gitt oss noen illeluktend, men også litt morsomme historier.

- Bulldoserfakter til de grader!!!! Brøyter seg vei og skulle du være så dum og være i veien, er du automatisk ofret som klatrestativ..

Ellers er hun verdens søteste, rareste, lille vesen... Snorker som en mann, smatter, snakker, GRYNTER! Uten henne i hus blir det forferdelig, skummelt stille :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rex (ES) : Tisser på ene framfoten..har alltid gjort det..... ellers er han en drøm;)

Rambo (Jrt) : HYPER sosial, alle slags dyr SKAL hilses på.. no matter what... Hyl og skrik... blir totalt gal av det.... jobber med det men har enda ikke funnet riktig løsning..

Ellers er mine to skikkelig hærlige vesen på hver sin måte, ingenting og utsette på noen av dem bortsett fra det jeg har nevnt...;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi bare et irritasjonsmoment, og det er at hun kan skvette inne. Hun blir plutselig usikker/utrygg og da skvetter det ut av henne. Men dette er jo helt og holdent en situasjon som er linket til hvordan jeg ter meg. Jeg har merket masse bedring, men det frustrerer meg av og til siden jeg ikke vet 100% sikkert hva som utløser det.

Ellers har hun bare søte "uvaner", som å stønne og akke seg når hun klør bak øret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pippin: At han må bruke masse tid på å finne den perfekte bæsjeplassen, og så gjennomføre et tidkrevende rituale før han bæsjer. Spesielt irriterende klokka åtte om morgenen, jeg må kjøre til jobb klokka åtte! (Jepp, det er min skyld, burde stått opp litt før :aww: ).

Symra: Hennes forkjærlighet for kattebæsj. Den gjør at hun ikke kan gå løs i hagen.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tufani irriterer meg noe helt grenseløst til tider :aww: Han kan bruke timesvis på å finne det rette stedet å bæsje. Og vi kan ikke bare gå hjem uten å ha fått bæsja heller, for da kan han finne på å vekke meg midt på natta. Så vi går og går og går... Det er kjempeartig når det begynner å bli sent på kvelden og jeg må stå opp tidlig morgenen etter. Og når han sover sammen med meg i senga, har han sitt eget vaskerituale før han kan komme til ro. Han må vaske heeeeeeele seg, veeeeldig grundig. Og når han er ferdig med det, må han vaske meg.

Kommer faktisk ikke på noe som er spesielt irriterende med Joshi. Hun er veldig søt.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

at Freke støtt og stadig trener for å være med i operaen... moro til tider, slitsomt til tider, og noen ganger blir jeg gaaal! :gaah:

Naisha, hun virker til å gå i "bjeffetranse" når hun ikke får det som hun vil. Riktignok er hun bare her for en periode. Men jeg er veldig fristet til å skaffe meg fjernstyrt vannpistol til den hunden noen ganger!

og at Bonfire er en tenåringshann med mange dustefaktorer. Vet det går over, men akkurat nå er det irriterende så det holder ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deal! Eller tror kanskje C kommer til å protestere, han er jo egentlig hans hund :lol: Men Trym hadde seriøst passet mye bedre som aleine hund (eller med en hund til, 3 damer er litt for mye for han :lol: ) hos noen som kun hadde gått med han til postkassen hver dag og ellers liggi på sofaen og sløva.

Jeg tar'n :D C driter vi vel i :lol: Trym hadde nok fått det som plommen i egget her.... :wub: Så kunne dere fått energibomben min.... :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

At vi ALTID skal diskutere hvorvidt han skal udfører den kommando jeg giver, hvis ikke han får noget for det.

At han er ræd for fremmede mennesker - specielt mænd.

At han er ræd for fremmede hunde - næsten alle, selv min mormors yorkie tispe på 3 kg er han ræd for.

At han piper, når han er sulten = nærmest hele tiden efter han er blevet kasteret (eller mest om morgenen kl. 5-6, og om aftenen starter "koncerten" omkring kl. 17:30...

Men jeg elsker ham også overalt på jorden, også med alle hans fejl. Dog glæder jeg mig til næste gang jeg skal have hund, som forhåbentlig ikke er ræd for altid ting...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Angus irriterer meg med at han absolutt må legge seg midt i veien her i leiligheten :gaah:

Han irriterer meg også med at han ikke kan gå pent i bånd. Det er selvfølgelig 100% hans feil og ikke min egen :aww: *kremt*

Irriterende at han henger seg opp i høye lyder også, og at han er skuddredd.

Han er dog verdens beste for det :heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen dager irriterer ALT ved Ozzy meg, andre dager ingenting.

Men èn ting som jevnt over er veldig irriterende er at han stort sett ikke greier å gå forbi en hund på fire bein. Det vil si at han står på tå når han ser en hund, og går på to bein bortover. Passerer vi en hund han vil hilse på hopper han gjerne BAKLENGS på to bein mens jeg drar han med meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg grublet lenge, og det er bare en ting jeg kommer på: Aïda skal alltid slikke på meg når hun koser, det er superirriterende :lol:

Det gjør forresten Luna også! Verste er at hvis jeg ber henne stoppe blir hun skikkelig fornærma, og hun er litt rar, så slike situasjoner der hun tror hun gjør noe gærnt blir hun skikkelig spak og kan trigge en tisseskvett. Dermed er det best om jeg bare reiser meg og går, kjempelett når man har lagt seg for kvelden... not! Jaja funker å trekke dyna over seg da :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tinka mener jeg har taushetsplikt, men hun har verdens lengste tunge og hun bruker den mye. Gjerne inni øret på folk. Snur du hodet for å unngå å bli slikket i ansiktet, ruller hun bare ut ti cm til og slurper deg midt på truten :P

Scilos er bare ikke så smart eller modig for den del. Han brukte en uke på å tørre å gå ut på verandaen her. Tenk om den datt ned? Eller kastet ham av, så han ramlet åtte etasjer ned. Da er det greit å drite i hele hunden og vite at behovet for å være der jeg er overstyrer tullefrykt og vips så var to labber ute, så to til og så forsvant sjøgangen og nå går han ut og inn som han vil. Det vil si når jeg går ut og inn :lol: Men egentlig trengte jeg ikke å si noe, for det er jo ikke irriterende. Bare teit :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De dagene hvor jeg kaller henne for en stressgnom er irriterende. Noe skal liksom skje hele tiden... så sover hun en halvtime, og på'n igjen...

Den fantastiske evnen hun har til å finne kyllingbein på gata er også ett irritasjonsmoment, men kanskje mest på folka som har kastet i fra seg beina...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når Supra maser om kos :gaah: Hun setter seg ved siden av meg og dytter på meg med snuten. Så ber jeg henne slutte og mase, med hun sitter bare og stirrer intenst på meg. Jeg KJENNER blikket hennes. Og hvis jeg ser på henne, legger hun øra bakover, logrer forsiktig og løfter litt på leppa i et søt smil - og da er hun jo så søt at jeg ikke klarer å være og kose med henne :wub:

Egentlig er det jo meg selv jeg burde bli irritert på :icon_redface:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...