Jump to content
Hundesonen.no

Khela

Medlemmer
 • Content Count

  1383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Khela last won the day on March 30 2014

Khela had the most liked content!

Community Reputation

3788 Excellent

About Khela

 • Rank
  Surrehue
 • Birthday April 28

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lillehammer
 • Hunderase
  Vimsedyr

Recent Profile Visitors

5392 profile views
 1. Ups, det må jeg sjekke. Finner det ikke i ordensreglene. @Moderator ?
 2. Interessant å se meningene her Jeg for min del syns ikke at en mulig feilvurdering av en situasjon/uflaks og det å ha hunder på sirkus helt kan sidestilles jeg da. Jeg har vært på en del løp og sett mye ymse, både bra og dårlig, og jeg ønsker meg bl.a. strengere krav til hvile i løp. Heldigvis er majoriteten jeg har observert bra - hunder som står og logrer under målseilet, som utålmodig trekker i lina og tydeligvis har blitt både trent og disponert bra. Dessverre ser man også altfor trøtte kjørere med altfor trøtte hunder, hunder med skader som kunne vært unngått, osv. Hvis man sammenligner
 3. Nina Skramstad la ut dette bildet i sted: Skeptisk.. Tror folk kan få feil oppfatning av rasen og kanskje skaffer seg en på feil grunnlag. Og hvordan har de det på tur? Mellom showene? Er enklere å tilrettelegge for hunder enn andre typiske sirkusdyr, men jeg kjenner jeg ikke er noe fan.
 4. Sorry dobbeltpost. "Jeg ønsker å fortsette å stå som eier av hunden, og holde kontakten. Håper å finne noen som kan gi henne et trygt og godt hjem." Omplasseres, men ikke? 8 år gammel tispe som omplasseres pga flokkproblemer.
 5. Han er oppdretteren, har nok bare ikke solgt den enda. *stalker* -- Det kjipe med å prøve å lete opp annonsene som nevner her er at det dukker opp noen fine og skikkelig søte annonser og skal ikke ha. skal ikke ha.
 6. Sånn er Tequila og Inne legger hun seg i senga og demper frem til den er på, da er alt normalt igjen og hun girer seg opp for tur. Ute spurter hun inn i selen og er superhappy, giiiira og sitrer med hele seg mens hun prøver å stå delvis rolig Tuuuur!
 7. Tequila vet 100% at hun ikke får gå inn på kjøkkenet til tante, får ikke lokket henne inn engang. Men hun vet at de stedene hun ikke har fått beskjed om noe annet, har hun lov til å oppholde seg i alle rom.
 8. Er det noen som har hørt noen uttalelse fra MT akkurat med tanke på den sammenligningen? EB(eller brachy-raser) vs belgisk blå liksom?
 9. Jeg har selv blitt kalt for Shishten, seinest i forigårs Edit: Mens jeg sier Kjishten. Østlandsk - vestlandsk?
 10. Folk må slutte å kalle barna sine Kjetil, Kjersti, Kjell, Kjartan, Kirsten, Kirsti
 11. Dessverre, og det skjer ofte at jeg ikke svarer når folk sier det med skj-lyden Jeg har liksom lært meg å sette pris på navnet med åra, men så kommer det en jævel og sier Schæschti da Kjenner ikke så mange Bergensere kjenner jeg. Men fy, og stakkars Kjerstier i Bergen
 12. Jeg foretrekker at det sies med en e-ish, men dèt retter jeg ikke på. Bare opplever at navnet mitt også blir (ofte!) skrevet med æ når de uttaler med æ. Og æ'en hører til etternavnet mitt, ikke fornavnet Men å si Kjæchti er helt totalt innafor altså! Er det ikke mer Tchærsti? Schæschti er..så..stygt. R'en uttales ikke pga rulle-r ja, føles ikke naturlig å uttale den at all
 13. Jeg heter jo ikke Kjersti lenger, men Schæchti. Jeg retter på folk jeg kjenner og nægger på tantebarna. Jeg er kanskje nesten litt i overkant opptatt av det, og irriterer meg over de som ikke er det. Jeg trodde jo at folk var opptatt av å bevare norsk kultur i disse dager - som jeg også trodde språket var en del av Edit: Jeg svarer forøvrig ikke når folk sier Schæchti.
 14. Kan ikke huske å ha lest noe som helst bra fra den dama, og siden vi har delt lokalavis har det blitt litt og. Det er helt fjernt at noen skal få publisert, i min mening, dårlige tekster bare fordi de har greid å fyre til krangel og blest et par ganger tidligere, mens gode skribenter må slite i ene og andre enden for å bli publisert i noe like stort medie. Hun skriver syteblogg, men trøkker den opp i motvillige ansikter i stedet for å lage en faktisk blogg og la den som vil lese oppsøke det selv.
×
×
 • Create New...