Gå til innhold
Hundesonen.no

Wednesday

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    21

Alt skrevet av Wednesday

  1. Hmm. Han spiser RC tørrfôr. Men flekken har enda ikke endret seg, og jeg ser jeg startet denne tråden i mars. Da er det sikkert ikke så farlig, og jeg lar det bare være fram til noe eventuelt endrer seg.
  2. Ja, Rafiki har "lang" (til basenji å være) og ganske tett pels, men røyter likevel helt minimalt Finner egentlig aldri hår etter han, utenom de 2,5 minuttene hver høst og vår Det har vært nok med en dusj og en gjennombørsting på hver "røyteperiode" på alle de tre basenjiene jeg har hatt. Rafiki kan gå løs (på utvalgte steder) og liker alle av både folk og hunder. Han er også ekstremt selvsikker og selvstendig. Men jeg hadde aldri stolt på at det gikk an å trene han til å ikke jage sau/hest/ku/annet, for jaktinstinkt er det nok av.
  3. Nei, fant ikke ut av det. Vet tror ikke det er ringorm, hun mente det burde bli mer da. Men er fortsatt bare denne ene flekken. Så da konkluderer vi med "vet ikke", så lenge han ikke plages og den ikke blir større eller det blir flere.
  4. Jeg kjøpte denne selen til mine, men den tålte ikke salukien. Revnet i løpet av et par-tre turer og er nå helt ubrukelig.
  5. Jeg og! Eller vel. Nesten da. Hva er dette som du hører på da? Noe annet enn Misjonen?
  6. Hm, det kan jo hende vaksinen har blitt satt akkurat der. Men kom pelsen tilbake på katten? For Rafiki har vært sånn ganske lenge nå.
  7. Det kalles dialekt... Men det ser åndssvakt ut i skriftlig form ja.
  8. Rafiki basenji har en rund hårløs flekk i nakken. Den har vært der en stund, og ikke forandret seg. Han virker ellers å være i farta, så jeg har ikke vært hos veterinær. Hva kan det være?
  9. Rafiki var helt fryktelig å ha i hus som valp. Det var helt grusomt Han ble husren veldig raskt og over natta, men ellers var han ikke lik forrige basenji i det hele tatt (forrige var bare snill). Han enten bet eller sov, det var ingen mellomting. En gang jeg satt helt stille i sofaen og snakket med besøk, kom han flyvende gjennom lufta og traff meg i øret med tenna. Øret mitt ble litt kløyvd og jeg blødde litt i flere dager Det ene barnet har to arr i ansiktet Han har skikket seg godt, og blitt en fin og stødig hund da Selv om han fortsatt går amok og tygger på flest mulig leker om han ved et uhell får tilgang på barnerommet. Fyller straks to år Flipp saluki har aldri tygget på verken folk eller ting, bare snill og god. Men vi har slitt veldig med renslighet. Nå har han nettopp fylt ett år og har fortsatt noen få uhell, men det er jo helt klart framgang heldigvis
  10. Pfft, sprettball... Jeg kunne hatt mange basenjier, de er så enkle så Jeg blir helt gal av den jeg har, men den er jo kul også
  11. King Kong. Ufattelig at jeg brukte hele tre timer av livet mitt på å se den. Boondock saints 2... Så 10 minutter av den. Slo den av og hev dvden i søpla.
  12. Nei! Kunne tenkt meg å bo et sted hvor det ALDRI var vinter
  13. Jeg ville ha saluki hovedsakelig basert på utseende da... Så det er åpenbart viktig for meg Jeg synes også basenjien er umåtelig vakker, og det fins sikkert raser som hadde passet godt inn hos oss, men som jeg velger bort kun fordi jeg ikke liker utseendet
  14. Jeg er så overfladisk at jeg syns feiltegnede basenjier er mindre pene enn de korrekt tegnede Jeg liker alle de godkjente fargene, men syns det skurrer for mye med ikke-godkjente farger Hos andre raser syns jeg av og til "feil" farge er pent da. Som pudler med to farger f.eks. Hos saluki er vel de fleste farger og kombinasjoner godtatt, men da jeg skulle kjøpe saluki selv var jeg veldig glad for at det ikke kom noen prikkete i kullet jeg skulle ha fra I stedet kom den fargen jeg liker aller best på saluki, og det var rød! Neser skal være svarte, og øyne skal være så mørke som mulig
  15. Om de går fint sammen med guttene her, er det jo ikke noe stress
  16. Vi kan ha dem om du ikke syns det blir for langt? Fredrikstad.
  17. M: Se, det er masse folk ved kirken! Jeg: Oi jøss, hva skal de der, tro? M: Jeg tror de vil inn for å høre på tull! Så stolt
  18. Han er veldig herlig altså Snill og god. Vi bestiller flybilletter litt etter hvordan det passer med hundepassere vi. Rafiki har pass fra ca 4.-5. juni og tre uker fram. Så vi tenker å kanskje reise rundt 5.-6. da. Men kan sikkert funke litt senere også.
  19. Er det virkelig ingen som vil passe en liten lukis?
  20. Er det noen mulighet til å få chatten tilbake? Jeg vet jeg ikke er den eneste som savner den
  21. Klipper klør og pusser tenner. Dusjer dem hvis det trengs. Er noen som mener man skal stusse litt på halen på basenjien, men jeg gjør ikke det.
  22. Basenjien skulle vært litt bedre pelset for norsk klima, men ellers kan jeg ikke komme på noe som er "feil" med den. Jo, de er irriterende, frekke og masete, og gir flatt f i alle forsøk på oppdragelse Men jeg er jo på min tredje basenji, så jeg liker å bli gått på nervene, tydeligvis Salukien er myyyyyk, og det er litt feilen på den, for meg Skulle gjerne hatt den litt tøffere. Også er den litt stor. Men bortsett fra det, passer den også godt hos oss
  23. Nå ser det ut som Rafikipass er i boks. Men er det ingen som vil ha Flipp da?
×
×
  • Opprett ny...