Jump to content
Hundesonen.no

Justisia

Medlemmer
 • Posts

  2515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Justisia last won the day on December 13 2014

Justisia had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Justisia's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

3.6k

Reputation

 1. Noen med peil på arverett her? Enke sitter i uskiftet bo. Barn maser om at hun skal skifte. Hun kan, slik jeg har forstått ting, sitte i uskiftet bo så lenge hun vil og hun kan forvalte ting slik hun selv måtte føle for. Med unntak av å gi bort arvegods osv. Om hun nå skal skifte, hvordan regner man da? Regner man ut fra hva hun har i dag eller fra den dagen mannen døde? Slik at man tar utgangspunkt i at de hadde felleseie, boligen ble solgt for x kroner, så trekker man fra lån, så deler man på to, trekker fra kostnader til gravferd fra den avdødes enhet, så er det 4G til enken fra denne delen, så deles det resterende på barna. Stemmer dette? Gitt at man skal regne ut fra etter at han døde. Eller regner man ut fra hva hun har pr i dag av formue? Kan nevne at dama eier leilighet, men har belånt hele sullamitten. Hun gav ungene til sammen (barn, ektefelle, barnebarn) 60000,- av forsikringspengene hun fikk etter mannen. Ja, jeg har lest loven og er sånn ca halveis koko i hodet.
 2. Ja, men diagnosen står der, og øyelyser har skrevet at pr i dag (da hunden ble øyelyst) så fant man ikke noe feilstilt hår. Det står ikke UA. Det er på hunden med fremre y-søms katarakt at det nå er satt UA. Dessverre ser det ikke ut at SKK har skjemaene liggende slik NKK har. For det hadde vært interessant og sett på skjemaet hva veterinæren har skrevet.
 3. Denne hunden fikk på første øyelysning påvist feilstilt hår (var ett stykk), det ble i ettertid fjernet. Ny øyelysning så da slik ut
 4. Kan fremre y-søms katarakt bli borte? Så en hund nå som ble lyst i 2015 og 2016, da med partiell cortex fremre, lindrig, mens nå i 2018 er den lyst med UA. Det er samme veterinær som har øyelyst.
 5. Link "Joakim Nilsen går rettens vei for å kunne fortsette å avle fram rev som kjæledyr. Selv går han ofte tur med revene sine. I bånd!"
 6. De har HH butikk i Oslo, så er det en Outlet i Vestby. Ellers er det sportsbutikker rundt om som fører HH, men vet ikke hvor bra utvalg de har. XXl og G-sport har kanskje et greit utvalg. -- Venstresiden verker etter at jeg falterulteraltera på tur og tok en kollebøtte eller noe i den dur etter å ha landa på kneet. Får håpe det går seg til, ellers blir det ingen kino i morgen.
 7. Valpen har ingen tegn til utagering mot den beige valpen, ei heller mot far, selv om begge er i nærheten av den. Den virker ikke syk på meg, men usikker ovenfor moren og hennes "terrorisering" av han. Man ser jo at den vil vekk fra henne.
 8. Lurer på om det hadde vært like greit om det hadde vært to gutter mot en jente på Ex on the beach jeg, som det er med to jenter mot en gutt ...
 9. Fem Går tirsdager og torsdager slik jeg har forstått det. Også kan man se det på D-Play. Det er helt klart et program for intellektuelt påfyll.
 10. "Vi hadde ikke sex sex, men det var penetrering ..."
 11. Så på første episode nå. PH er jo barne TV i forhold til dette her. Jeg mener WOW. Hun ene er litt i overkant drama. Det verste er at jeg bare må se neste episode og
 12. Det er som du skriver jma, viktig å finne seriøse oppdrettere. I tillegg til å finne oppdrettere som, mener i alle fall jeg med tanke på at Rottweiler i hovedsak er en brukshund, en oppdretter som ikke har avlsdyr med for store drifter all den tid man ønsker å ha en familiehund. Selv om man kommer til å være aktiv med tur, spor og lydighet, så trenger man ikke de største driftene hos rasen for dette. Jeg er også av den mening at man ikke kun burde låse seg på oppdrettere i nærområdet pga lang reisevei osv, men heller finne en oppdretter som har hunder tilpasset det formål man ønsker og reise litt lengre enn i "nabolaget". Og kanskje ikke se seg blind på "fine flotte annonser". Ønsker man i tillegg en hund man vil stille ut, burde man lese seg opp på den ny oppdaterte rasestandarden (som dessverre var nødvendig pga utviklingen hos rasen, da med tanke på hode/snute), og så titte på foreldredyrene.
 13. I tillegg risikerer man anmeldelse og anmerkning på rullebladet. Noe som ikke er så gunstig om man senere vil til USA eller andre land som krever plettfri vandel ...
×
×
 • Create New...