Jump to content
Hundesonen.no

Kiyomi

Medlemmer
 • Content Count

  1050
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1833 Excellent

About Kiyomi

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennel-hakushu.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Shiba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen som hekler slike?
 2. Mallebabyen! Han der lille gikk glipp av St.Hansbålet fordi han lekte på grisene langsmed Drammenselven. Stod oppå den ene, hoppet baklengs ned, landet litt feil og fikk grisehalen oppi haka.. Tre sting. Og på vei til bilen og deretter legevakta var det viktigste i hans hode at: "Mamma, jeg vil ikke være skada hele dagen!" Han kan fortsatt være vågal, men jeg opplever i stor grad at han har full kontroll på det han driver med.
 3. Jeg vet jo dessverre ikke ennå når jeg evt kan være så heldig å få hente min...
 4. Jeg sender så mange som mulig av mine valpekjøpere til Tess, rett og slett fordi den positiviteten hennes smitter og gir valpene (ekvipasjene) en utrolig god start med tanke på innfallsvinkel i forhold til trening av en shiba - det bør være positivt. Har forøvrig også gått bare valpekurs og et drop-in innkallingskurs hos henne, ingen problematferd.
 5. Det er mange årsaker til å ikke fortelle hvilken hannhund en har tenkt å bruke. Ingen av de er gode nok til å ikke fortelle det, syns jeg. Mulig det for "vanlig dødelige" ikke har så mye å si, men jeg kjøper valp etter en eventuell KOMBINASJON, ikke etter bare tispen.
 6. De er 3.5 uke og skal helst ut av valpekassen for å gjøre fra seg.
 7. <script language="JavaScript" type="text/javascript"></script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"></script> Ja, ganske søte!
 8. Jeg regner med at vi er velkommen på besøk etter hvert også? De må jo oppleve miljøer osv.
 9. De er allerede grufullt fine og søte! 2,5 uke gamle!
 10. 15. Januar var de en uke gamle!
 11. Kiyomi

  Valp og baby

  Joda, altså.. Det er for litt spesielt interesserte å ha sitt første valpekull midt i studiestart, samlivsbrudd og det å plutselig bli alenemor til en liten en på rundt 10 mnd. Kanskje ikke noe jeg anbefaler. Likevel må jeg innrømme at det har vært en lærerik tid som jeg ikke ville vært foruten.
 12. Jeg orker ikke dele alle bilder her, men det kommer en hel del på instagram-kontoen min for de som måtte være interessert! http://instagram.com/__kiyomi__/
×
×
 • Create New...