Jump to content
Hundesonen.no

jma

Medlemmer
 • Content Count

  2245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

jma last won the day on March 1

jma had the most liked content!

Community Reputation

2384 Excellent

About jma

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de presa canario & hollender

Recent Profile Visitors

11698 profile views
 1. Korthåra hollandsk gjeterhund. Jeg dusjer henne kanskje to ganger i året, og børster henne sånn kjapt ca en til to ganger i uka, avhengi av sesong.
 2. Har en korthåret hollandsk gjeterhund. Hun har relativt kort pels med underull. Hun røyter ganske mye et par gaver i året, og litt sånn gjevnt over. Men ikke av de verste. (Jeg er vant med presa som har kun korte stikkhår og nesten ikke røyter, så jeg synes hun røyter mye 😂)
 3. Jeg er super fornøyd med trekkselen iaf. Bruker den til tur og sykling. 😊
 4. Skal du spandere på dere en fin,god, fargerik sele, ville jeg bestilt fra Minipina 🤩
 5. De fleste hunder trives nok best med mer enn en times tur per dag, men det trenger ikke være mosjon. Det kan være annen type mental trening. Som søk eller lydighets trening. Allergivennlige hunder er ofte hunder man må klippe og børste. Men holder man pelsen helt kort slipper man mye børsting. Hva med mellompuddel?
 6. Sele på tur, halsbånd på trening eller tur i byen.
 7. Er så enig i det her. Føler puddel rasene er så undervurdert. Men folk synes sikkert doodel opplegget er søtere eller no? 🙄 Mer fancy? (Mer oppskrytt kanskje 🙈)
 8. jeg kjenner en mellompuddel tispe, og hun er en hyggelig og fin hund. Ikke verdens tøffeste kanskje, men jeg vil absolutt ikke si hun har dårlig mentalitet eller noe sånt.
 9. Det kan også være greit å ha i bakhodet at noen omplasseringshunder trenger tid før de blir seg selv i nytt hjem 😊
 10. Jeg knipser når jeg ska ha bikkja inn fra hagen 😂 men skal du ha noe til når du går tur i skogen osv, så villw jeg bare funnet et eget ord.
 11. Kjenner noen som kjøpte engelsk setter på akkurat samme grunnlag, og de hadde nok ikke kjøpt rasen igjen. Kjempe snill og god hund, men han stikker av etter fugl eller dyr så fort han får sjansen 😅 og kommer ikke tilbake med det første. Har man en såpass aktiv rase så må man sørge for at dem får ordentlig utløp for energien gjevnlig og ofte, som med sykling, jogging osv, i tillegg til at man må ha kontroll rundt jaktinstinktet, noe som krever mye trening. Jeg hadde sett på en annen type rase som kan være med på mye, men ikke krever mye 😊
 12. Man har aldri noen garanti for å få en frisk hund, uansett hva slags rase man kjøper. Men man kan få mye bedre odds om man velger etter linjer som er helsetesta og friske over en lengre periode. Ønsker du frisk schæfer så sjekk med raseklubben hva slags arvelige sykdommer rasen sliter mest med, og sjekk hvilke oppdrettere som tester for dette. Sjekk så helseresutater ikke bare på avlsdyr men hele slekta og linjene bakover.
×
×
 • Create New...