Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

Nå sitter jeg å venter på broren og søsteren min. Vi skal ha et lite "møte" om hva vi skal gjøre i forhold til vår gamle mor. Hun er ikke såååå gammel, 77 i mars, men hun er ganske skrøpelig og har blitt litt rørete i det siste. Her om dagen kom min bror inn til henne og da satt hun og sov med tre plater på komfyren på full guffe :no: Hun tar mye medisiner som gjør henne litt fjern, og hun har en flere ganger kjørt bil etter hun har tatt disse medisinene. Hunkjører stort set bare frem og tilbake til butikken, og er vel aldri over 40 km/t, men veien hun ferdes på brukes også av masse små skolebarn. Dette blir vanskelig :(

Å, det der er så vanskelig! Vi er der med pappa'n min også. Han har blitt veldig glemsk bare de siste 5-6 mnd - og heldigvis har min eldste bror stilt opp som hjelpeverge for ham slik at han nå iallefall styrer økonomien hans. Det skumle er jo at også han her kjører bil, men han kjører jo bare på kjente veier, men jeg er litt bekymra ja. Det er jammen ikke lett dette...

1) Siri: Jeg kommer aldri til å få barn, og skal heller ikke gifte meg. Ferdig snakka. :D

Jeg hører du sier det :D

Homofob, som i ræd for homosexuelle?

Ja :lol:

En halv pakke med oreokjeks på en 27 kg tung hund... Bør jeg gjøre noe med det?

Møkka hund :P

Neida :)

Men dere da.. For å dra inn noe nytt, hva sier folket om remulade? :lol:

Remulade er snadder på roastbiff og fiskepinner/innbakte reker :D. Knallgodt, faktisk :).

Det SKAL faktisk være remulade til roastbiff og IKKE potetsalat som mange jukser med. Herreguuuuud det er nedtur når jeg får potetsalat i stedet for remulade på roastbiffen altså... ikke at jeg spiser roastbiff så ofte, da, men :lol:.

Potetsalat er forøvrig det verste jeg vet!

Nå ble jeg så sulten på berlinerbolle, så samboer måtte dra på butikken å kjøpe til meg. Så snart skal jeg kose meg med berlinerbolle med syltetøy! :D

:lol:

Klem... Det var ganske vanskelig i starten da mommon min måtte på hjem, men etterhvert så gikk det seg til.

Det blir liksom noe helt annet når det er ens egne foreldre, altså :).

Og salget på Berlinerboller fikk en brå og uforklarlig økning rund hele landet 15 januar 2013 :lol:

:lol:

I stad kjøpte jeg forresten tulipaner, og kassadamen (som tilfeldigvis er ei venninne av meg, hehe) spurte hvem det var jeg skulle kjøpe blomster til. Da jeg svarte "meg selv" lo hun bare. :P Men virkelig, tulipaner er så pent og gjør leiligheten så mye triveligere. Jeg syns januar er en måned man skal få lov til å hygge seg litt i, siden den er så mørk og kald.

Tulipaner er superfine :). Jeg kjøpte meg primula i dag jeg - 5 stk for kr 100 på Plantasjen. De er liksom så søte og friske i fargene - kjøpte røde og gulorange :).

Nå står det kanelboller i ovnen. jeg har vært flink til å la de heve (nesten 1,5 time på både for og etterheving!) Håper de blir gode! Så skal jeg ha kakao med krem til :)

Flink pike, altså :). Lærenem og greier!

Har Willy vært ute og dratt kjetting i "skiløypa" mi, mens jeg har forsøkt å preppe den litt med truger :lol: Herregud, det må ha vært et syn altså. Kjerringa med små, hoppende museskritt som basket seg fram rundt på jordet :lol:. Herregud...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Og salget på Berlinerboller fikk en brå og uforklarlig økning rund hele landet 15 januar 2013 :lol:

Nå begynner gutten å bli veldig syk. Feber på rundt 40 nå. Pille før jeg legger meg tenker jeg ..

Likte berlinerbolle-salg altså, ikke at guttungen er syk. God bedring til minstemann :)

Nå skal jeg for første gang prøve å lage eplemos, så jeg kan få tilslørte bondepiker til dessert (bare noen timer etter middagen :P ), siden jeg har hatt lyst på det i sånn to uker nå. Håper bare det er så lett å lage eplemos som det høres ut som. Også må jeg få til kavring også, da. Hvis det blir helt mislykket har jeg faktisk strøkavring liggende fra da jeg panerte torsk, men jeg tror det vil bli enda bedre om jeg får til ordentlig selv, altså.

I stad kjøpte jeg forresten tulipaner, og kassadamen (som tilfeldigvis er ei venninne av meg, hehe) spurte hvem det var jeg skulle kjøpe blomster til. Da jeg svarte "meg selv" lo hun bare. :P Men virkelig, tulipaner er så pent og gjør leiligheten så mye triveligere. Jeg syns januar er en måned man skal få lov til å hygge seg litt i, siden den er så mørk og kald.

Tilslørte bondepiker er SÅ sinnsykt godt! Jeg kan bare spise og spise, sette i kjøleskapet om det blir for mye, og ta det fram senere på kvelden. Derfor lager jeg det kun ved spesielle anledninger. Og kanskje en lørdag :P

Aller best er det om man steker/varmer den moste kavringen i stekepanne akkurat nok til at de blir crispy. Da holder de seg sånn i desserten når den er ferdig også. Ellers blir den fort vassen og blaut. Og så smaker det veldig godt :drool:

Boller med fyll er ekkelt. Men alt dette bollesnakket gjorde at jeg fikk lyst til å bake boller (helt vanlige boller). Det er jeg ikke noe god til, men får kanskje øve litt?

Det blir boller og eplekake her til helgen. Det er nesten så jeg tar en Dany her og får to lange siklestrenger fra hver munnvik av alt dette bakstepratet :lol:

Hjemme fra riding og tar en kopp kirsebærte før jeg skal være flink og legge meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå føler jeg at jeg har fått gjort mye! Fikk handlet en del til femund og finnmark.. Men det der spare-penger-genet mitt trer fram hver gang jeg skal på shopping altså.. Fant en vinterbukse til 999 og så ser jeg en som er nedsatt fra 699 til 299.. Og hvilken tror dere jeg kjøper? Den billigste vel! :D Men jeg tror den holder alikevel.. Nå mangler jeg bare ekstra batteri og minnekort til kameraet og en god vintersovepose som ikke koster flesk..!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bakte kanelsnurer (bolledeig) blei veldig mange. Men det var i går. Sitter på jobb å venter på at kl skal bli 22. Blei veldig litte å gjøre etter kl 21. Like ikke å ha litte å gjøre på jobb. Det går så sakte Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:wave::flowers:

Jo, veldig koselig ting! :)

Det var en koselig ting å lese om synes jeg :)

Får ikke multisitert, så jeg gjør sånn her:

1) Siri: Jeg kommer aldri til å få barn, og skal heller ikke gifte meg. Ferdig snakka. :D

2) Marie: Fordet om jeg er invitert, er det slett ikke sikkert at det blir noe av, altså. :)

3) Ane: Stolt av deg, det høres jo helt fantastisk ut! :icon_clapping: Får litt samme følelsen som da jeg tusla rundt i ulike staller og styra med hestene. :heart:

Venter på toget. Kaldt. Sulten. Middag snart håper jeg.

Du dro hjem, spiste middag og stakk igjen?

Hm.. sambis er bortte jaffal..

Plutselig kommer du også trillende på noe Sandra. :aww: Har jo lest om folk som ikke aner at de er gravide før tross alt. :lol:

Noomi synes Vida er kjedelig som vil slappe av. Så hun tar en leke, dytter den helst inn i munnen på Vida og lager bjørnelydene sine. Hun er forøvrig ekstremt lettlurt. Dersom jeg gir henne en tabelett, spytter hun den ut. Dersom jeg ber henne gjøre noe først, og gir tabeletten som en belønning, så spiser hun den. :lol:

Nja, er nå faktisk ikke så sikker. Har tatt en runde eller fler på det, og det spørs om det kommer til å skje faktisk ;)

Men jeg er klar! Så, anyone? :D:bananas::sorcerer::cool::banana::punk::kiss:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lammesteken var knallgod. Nå skal jeg snart hoppe i seng, selv om jeg for så vidt skal sove mye av tiden i morgen også. :P

Stakkar Sara vansmekter i kaldt gammelt hus uten nett og med bare NRK hjemme hos meg (får fiber neste uke!), hun har lyst til å ta med seg Symra og dra hjem, men katten Murre er ute, hun må vente til han kommer hjem, kan ikke være ute hele natta når det er så kaldt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det håper jeg å rekke, hadde vært ganske perfekt. :) Ikke noe mer over hvertfall! :P

Ja, jeg håper også det, for din del :) Ei venninne av meg gjetta at jeg skulle gå 9 dager over termin, jeg ble faktisk litt snurt på henne for det :lol: Da var jeg ganske høygravid da. Jeg gikk jo 6 dager over (eller, 5 dager + ei natt, hadde termin en søndag og H kom 0820 lørdagen etter), og selv om jeg var i grei form var det en diger slap in the face å gå over tida altså.. Men vi kan prate mer om det i babytråden om du vil, det er visst det vi har den til :aww:

Edit; når jeg tenker meg om er det mye mulig jeg har jabba masse om de dagene jeg gikk over terminen allerede, gitt.. :icon_redface:

... er samboern og biskene ute og springer på glatta. Samboeren har piggsko, bikjene spinner til alle kanter sånn innimellom :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå er jeg ca så her forbanna:

meme-angry_00283374.jpg

på føkkings universitetet, på veilederen min, på hele ***** driten! At man kan møte så mye motgang ved å være aktiv student som er interessert i å komme i gang, det skal røskmæibaillan ikke vær mulig. Sitte her på en stol og ikke ha så mye som en artikkel å lese på tross av ca 15 mailer, banke på dører, møter og være tatt opp på et offisielt studie. Makan til talentløst piss. :gaah:

Da har jeg sendt mail nr 104235 til person 8138 i rekka, og inni hestrævva om de ikke hjelper meg nå snart :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå hørte jeg en lyd som minnet om en katt som hoppet ned fra et bord. Jeg gruet meg til Symra skulle bykse etter katta og Pippin skulle sette på plass Symra for at hun plaget katta.

Jeg tror mor trengte en liten pause fra dyrehagen sin nå! :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I morgen skal det bakes sørlandsboller, ja de bollene med vaniljekrem og et lag med sjokolade. Hvis jeg blir feit så er det deres feil altså! Må slutte å snakke om usunne ting her. :|

Sånn ellers så har jeg kost meg masse i dag. Endelig kom beste treningsveninnen hjem igjen og vi har snakket om hund og masse annet i øver 4 timer i dag. Så har jeg fått ut litt sinne da en bekjent begynte å snakke om tvangsapportering... ja enn kan si at han vet veldig godt hva jeg synes og jeg tror han fikk tenkt litt... Enda forbanna jeg! Avreagering er for bikkjer det.. :sleep: MEEEEN det var veldig godt å få ut litt også :D hahaha. Jeg tror ikke jeg har fått ut sinne og frustrasjon på evigheten. :D

Nei komme seg på butikken for å handle vaniljekrem og sjokolade. Så skal hundene få trekke kjetting. Ja hundene faktisk for i dag skal Lea på få seg sele men bare 1kilo(og max 10min på flat grusbane) for å se hvordan hun tar det.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rekker ikke å bake boller, så da tror jeg at jeg like godt kan legge meg snart. Kiter har ihvertfall tatt kvelden

481351_10151379631856999_649061189_n.jpg

Vil se på greys, men har ikke fått tak i forrige sesong og skjønner ikke hvordan jeg streamer!

Tenk om han faller ned! :shocked: Joshi datt ned av sofaen i går.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får vondt i meg når jeg får vite at en rimelig useriøst oppdretter av finsk lapphund i norge har synket til nye dybder, og avler nå på albuedysplasi, svak grad, men lell. Flotters :( FL er ikke en rase med albueproblemer, så man trenger ikke potensielt skape det bare fordi man er en idiot. Hunden har alt fått tre kull, liksom :/ Liker ikke at fine-rasen misbrukes sånn :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, dere er rare.. Majones, Remulade, Rømme, Creme Fraice, dressing og annet møkk burde vært forbudt.. det er så skremmende ekkelt at jeg får helt noia! :aww:

Nei,nei rømme og creme fraice er namnam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir liksom noe helt annet når det er ens egne foreldre, altså :).

Det var nok helt klart verst for mamma ja. Men kommentaren min er basert på litt vanskelige situasjoner der jeg gråtende måtte være vitne til full krig mellom dem med lugging og munnhuggeri, og se på at de måtte fysisk bære henne inn i bilen og kjøre henne tilbake til hjemmet etter koselige besøk hos oss, så det var ikke helt lett for meg heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du dro hjem, spiste middag og stakk igjen?

Hm.. sambis er bortte jaffal...

Jeg dro hjem, lufta hunder, skreik til varmepumpa og dro til byen for å spise middag. :) På vei hjem nå.

Nja, er nå faktisk ikke så sikker. Har tatt en runde eller fler på det, og det spørs om det kommer til å skje.
:flowers: Nemlig! :D

Da var fjortisene ferdige med middag og har gått hvert til sitt. Håper han koser seg glugg i Athen. :) Her hjemme skal jeg prøve å ikke daue av kuldesmerter og få gjort alt jeg skal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, dette barnet kommer i veien for alt jo! Hadde ingen problemer med å holde meg oppdatert før *fnys*

Mammaen min (og alle andre ) hadde gitt opp meg også. Duverden så fort ting kan snu. Litt lemfeldig omgang med prevensjon og vips så klarer du ikke holde deg oppdatert på sonen lengre :lol:

Hvis det hjelper så hadde ikke jeg fått det med meg heller, og jeg hadde da en veldig aktiv sonenperiode i månedene før jul :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her prøver en stakkars å tenke på sunne ting, og så skrives det om boller, kaker og annet snacks side opp og side ned. Nesten så det dryppet litt sikkel ned på tastaturet her ... Akk som jeg gleder meg til jeg skal skeie ut neste gang. :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
    • Han fikk vite det når vi hadde hilsa på valpene! 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...