Jump to content
Hundesonen.no

borderen

Medlemmer
 • Content Count

  3903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

borderen last won the day on February 18 2019

borderen had the most liked content!

Community Reputation

5205 Excellent

1 Follower

About borderen

 • Rank
  Jaktlek
 • Birthday 03/09/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

18007 profile views
 1. Jeg har en temperatur-måler til varerommet og registrerer at temperaturen bak endrer seg i takt med temperaturen i forsetene. I min caddy er det borret 2-3 hull i plasten nederst (den var sånn når jeg kjøpe den) men jeg ser at det uansett ikke er tett langs kantene på skilleveggen. Hvis vi står stille i f.eks. kø i 30-35 varmegrader så har jeg sett at temperaturen stiger noe mer i varerommet enn i fører-delen, men ikke sånn at det er noe voldsomt ubehagelig eller farlig.
 2. Jeg stortrives med ruffwear sin fordi den ligger stabilt omtrent uansett hvordan hunden går/trekker eller hvordan kløven er lastet. Den er litenav størrelse , men jeg legger alltid det tyngste i kløven uansett, og da blir den mer enn tung nok uten å være stappfull. Mine hunder (BC) bruker str Small. Medium er for stor. Kan være greit å være obs på at de er ganske store i størrelsen.
 3. Jeg er en sånn som ikke gidde å søke om/registrere titler. Har mange championat-titler jeg aldri fikk offisielt registrert (nordisk, fransk, estland osv). Men jeg synes det var stas å oppnå titlene sånn i teorien, selv om jeg aldri registrerte dem.
 4. Hva med bedlington terrier? Puddel synes jeg ellers er et veldig godt forslag.
 5. Hårreisende! Lovens formål burde være viktigere enn lovens ordlyd. Og her når det ikke er generell båndtvang eller et område med båndtvang men er små spesialregler for enkelttraseer, så burde det holdt å bare gi informasjon/advarsel til hundeeieren! Jeg blitt så sint og lei om det der hadde skjedd med meg. Møkka folk som er ute etter hundeeier uansett om de har kontroll eller ikke...!
 6. Front range fungerte her fra valpen var 10-12 uker til den er ferdig utvokst. Veldig regulerbare!
 7. Så koselig å høre! Seertallene for hele sesongen har vært jevnt kjempebra Rundt en halv mill seere hver uke.
 8. Linda er helt rå!! Hun trenes forøvrig masse med fitpaw for å trene styrke, og elsker absolutt alle oppgaver. Helt unikt! Linda skal stå stille slik at eier kan støtte seg på hunden og hun stammer seg opp og det er tydelig at hun forstår oppgaven. I det aller siste klippet i episoden så sklir eier og får lent seg på hunden med tyngde og det er ikke slik det normalt skal se ut altså (normalt skal hun kun støtte seg lett på hunden uten å legge vekt på, slik man ser på all trening).
 9. Det er helt riktig. Man ser også klipp av at Kie løper ned trappen inne i huset deres med halen opp og er tydelig glad. Kie er blitt veldig mye bedre på underlag, heiser, trapper osv nå. Hun er helt normal/trygg i de trappene og stedene hun har vært mange ganger, som på jobben og i hjemmet, men enkelte nye underlag og trapper synes hun fremdeles er litt skummelt, men hun tør å prøve og dermed lykkes, slik at det går riktig vei hele tiden
 10. Kie er en veldig behagelig og snill hund. Veeeeldig rolig og ikke sånn som jeg tenker er typisk schäferhund, men hun passer veldig bra i en familie som dette ❤️ Jeg husker ikke hva oppdrettet het, men de konkurrerte da på schäferhundklubbens utstillinger og nevnte at de hadde gode resultater der. Carine og familien fikk tilbud om en ny og egnet hund straks, men de ønsket vente noen flere måneder før de fikk hund igjen
 11. Veldig hyggelig å høre at du liker programmet. Alle har jo ulike ønsker og "smak og behag" og det er mange småting jeg også gjerne kunne hatt sånn eller sånn, men alt i alt synes jeg selv at det er et fint program som jeg tenker at setter lys på flere gode verdier :) Og det er jo sånn at det er mange "gullkorn" man ikke får med når 4-8 månder prosjekt skal klippes ned til 39 minutter tvprogram! I siste episoden lå det feks flere uker med trening på sosialisering med kjente og fremmede hunder. Dingo har reist med meg rundt når jeg har holdt hundekurs, vært med på tog, busser, i byen, på hu
 12. Takk! Ja, jeg synes det fungerer godt å utnytte høyden sånn. Det er totalt 240cm under taket og jeg har satt "hemsen" på ca 110 cm over gulvet. Den ligger oppå en ramme som jeg har skrudd fast i veggene. Det er veldig lett å demontere og fjerne dersom jeg vil bruke rommet til noe annet, så om jeg skulle solgt så hadde jeg bare løsnet platene med 4 skruer og løftet de vekk, og så skrudd løs rammen fra veggen og sparklet igjen skruehullene, og vips, så er rommet helt normalt igjen på 15 min arbeid Bjørkestammene har jeg splittet i to på langs slik at de ikke ble så tykke/tok mye plass.
 13. Her er mitt hunderom. Varmekabler i gulv, luke med utgang til stor hundegård, hundedusj og en del oppbevaringsplass. Mitt favorittrom ❤️ Andre etasjen kan stenges slik at jeg kan skille hundene om nødvendig. Jeg ville også unngå at det så ut som bur (og ville dessuten ha god plass), så jeg har brukt plexiglass og bjørkestammer. Trapp er hylle fra IKEA, med antiskli-gummi oppå, og gulvet i andre etasje er to benkeplater fra IKEA, som gir en størrelse på ca 130x200cm. Sengene er fra Canelana.
 14. Ah, det visste jeg ikke at var rutine. Good to know
×
×
 • Create New...