Jump to content
Hundesonen.no

Mirai

Medlemmer
 • Content Count

  11408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Mirai last won the day on November 28 2015

Mirai had the most liked content!

Community Reputation

9360 Excellent

2 Followers

About Mirai

 • Rank
  Fastgrodd
 • Birthday 10/06/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Hunderase
  Whippet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan ta den idag, blir mest jobb også er det dårlig vær og jeg har whippet.. ? Men kanskje bedre enn ikke noe.
 2. Puddel har jeg ikke kjennskap til, men jeg har to whippeter og har hatt irsk ulvehund tidligere (som også er i myndefamilien). Anbefaler deg å møte noen, og se om du liker typen hund . Du må kunne leve med at andre kanskje syns hunden din er "kjedelig" fordi den ikke syns at de er sjuuuukt interessante eller at mennesker alltid er det beste i verden. Mine hilser også er det greit og ferdig med det, også ligger de MANGE timer i sofaen hver dag, de tråkker lite rundt i huset og leter etter ting å gjøre hele tiden som f. eks en Boston terrier jeg kjenner. De hører ok, men kan nok ikke sammenlign
 3. Houseofdogs har svart med en video, det er et lite hull på den ene siden som man kan ta bøylen ut av . Har uansett ikke stor nok vaskemaskin, den ble jo et beist da jeg gjorde den våt, så må nok fortsette å vaske den for hånd uansett.
 4. Har ikke klart å finne noe hull hvor den kan komme ut nei, men kan jo dobbelsjekke en gang til for å være sikker, det hadde absolutt vært enklest! MÅ få vasket den, den er godt brukt i tillegg til løpetid og ei som klarte å tisse i trusa si og legge seg i senga uten at jeg så det..
 5. Hjelp? har en stor cavebed fra House of dogs, det er glidelås så jeg kan ta ut puten inni men det er jo sånn plastbøyle inni "flappen" der de går inn, og den går jeg ikke ut. = det går ikke i maskinen og er ganske uhåndterbart. Støvsuge den, vrenge og vaske for hånd og håpe den tørker raskt ute i varmen så den ikke lukter verre etterpå?
 6. Send meg passord så kan jeg ta den idag
 7. Absolutt greit å møte noen privat og ikke bare på utstilling også, så ser du mer av hverdagshunden. Bare send meg PM så kan vi fikse en dag . Mine to er jo helsøstre som har bodd forskjellig sted til de var ca 2,5 år, så det er også interessant å se at kanskje forskjeller innad i kullet og sosialisering har mye å si.
 8. Haha, ja, det er jo stor sannsynlighet for at de blir likt heldigvis . Men. Jeg syns det er litt farlig å bare "kjør på, han kommer til å elske det, tving det på han" i alle tilfeller. Noen ganger må man kanskje velge mellom to ting? Nå er jo valget tatt i dette eksempelet da, og jeg håper selvfølgelig på suksess for de involverte !
 9. @Red Merle om du vil hilse og utelukke whippet (ehh det var jo kanskje ikke så positiv fremstilling av mine egne hunder, men rasen er jo ikke for alle ) så bor jeg rett utenfor Horten og har sommerferie til 13. august, så bare si ifra . Om ikke annet får vi en tur ut og vært litt sosiale!
 10. Syns ikke det er så rart at flertallet av svarene på et hundeforum er "trumf gjennom og hent valpen" akkurat . Samtidig er jeg litt overrasket over at så mange ikke ser at JO, hund er en livsstil og det er ikke sånn at man kan leve helt fritt fra at partneren har hund når man bor sammen? Man VIL trenge pass, man MÅ planlegge litt mer og hensyn må tas. Spesielt kanskje det første året med hjemme-alene-trening og alle de greiene. Helt naturlig at en som ikke har hundelivsstilen har små bekymringer for det å være sent ute på byen, besøke venner hvor hunden ikke er velkommen og lignende. Helt
 11. Hva slags forkortelser er i oppskriften din da? Det beste er å google frem og skrive ned akkurat de du trenger, som i starten med strikking . Sikkert mye av de samme som går igjen? Hvilken oppskrift er det? Denne var kanskje litt i overkant: https://www.free-crochet.com/pages/crochet_glossary.html
 12. Ferdig med eksamen i både ppu og engelsk, det vil si at jeg er nå lærer med godkjent utdanning. Fem år på samme høgskole, nå skal jeg sannsynligvis ikke gå der mer. Veldig rart, har ikke gått opp for meg enda. Skal "bare" jobbe på ungdomsskolen der jeg jobber frem til sommerferien nå, og så skal vel voksenlivet begynne på ordentlig. Jæææælp.
 13. Mål bredden på det og se om det stemmer med det du bestilte, så får du kanskje et utgangspunkt på hva supertynt vil si i mm og hvor mye du bør opp?
 14. Fineste Twiggybarna! Heftig debut da, snakk om å legge lista ! Gratulerer med fine resultater .
×
×
 • Create New...