Jump to content
Hundesonen.no

Cloudberry

Medlemmer
 • Content Count

  1349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cloudberry last won the day on May 22 2015

Cloudberry had the most liked content!

Community Reputation

1802 Excellent

About Cloudberry

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

9859 profile views
 1. Jeg som knapt er innom sonen i det hele tatt lenger, for et hell at jeg fikk med meg den lille lykkepilla med kuleste navnet! For Gratulerer med lilledotten 2ne!
 2. Hehe tjaaa, sint hadde han nok neppe blitt. Men han kan være irriterende fryktelig prinsippfast Sånn ellers sitter jeg litt på henda, ellers går det plutselig ei melding til 2ne om denne puddelproduksjonen hun bedriver..
 3. ... sniker jeg rundt her igjen, som vanlig når hundesavnet er ille. Jeg er så sjuk etter kjæledyr at jeg nesten vurderer katt! Det blir hund igjen, en gang, men (sambo sier) ikke nå..
 4. Jeg savner biskene mine så innmari..
 5. Kjøpt nytt i desember 2015 for 560,-. Pent brukt. Selges for 300,- eller hb.
 6. Nå har jeg samla sammen det som helt åpenbart er søppel i hundestæsjet vårt og knytta sammen i et lite bærenett mens tårene trilla. Seriøst, vi snakker ihjæltygde leker og slikt. Alt annet, udugelig eller ikke, har jeg stappa nedi ei IKEA-flytteeske. Orka ikke å ta stilling til dette nå likevel. Ja, alt bortsett fra et av favoritthalsbåndene til Sita. Det må vi ha fremme Og BOT-dekkenet hennes, det vil jeg ikke ha. Legger ut tråd på det her i tilfelle noen er interessert.
 7. Neida, vi skal ikke stresse dette. Jeg er bare så utålmodig av meg, og vil bare vite. Kan godt vente med å få hunden i hus ganske lenge, hvis jeg bare får vite hva og når Njææ, for mye barter og lyd! Men ja, vi summer fortsatt. ... ser jeg hele Sverige baker, men lurer på om jeg heller burde lagt meg. Har ei lita ei som antagelig går nok ei urolig natt i møte, tenner på gang tror jeg
 8. Spoken like true soniser! Vi prøver å nyte det å være hundeløse mens vi bestemmer oss for ting. Og nå for tida kjenner samboeren min på at det er litt deilig å ikke kjenne dårlig samvittighet for en liten bisk som vil mer enn den får. Og at det er fryyyktelig kos med mops i hus Jo altså, det er jo det, men det er så uaktuelt som det går an å skulle ha ny mops altså. Vi har med andre ord litt vei å gå i heimen på hele hundeholdet. Kjenner jo på det selv også, men ryddinga i alt hundestæsjet reiv liksom skorpa av såret..
 9. Det kverner og kverner og kverner oppi skallen min. Hund, ikke hund? Hvis hund, når? Og hvilken rase? Hvor fra? Noen andre som vil bestemme dette for meg og informere hva det blir til? Skal få en sjokkis i betaling
 10. Jeg sitter her med en haug hundeutstyr som skal sorteres, ting skal selges og kastes. Sukk mitt hjerte..
 11. Takk for det, vi vil gjerne hilse på ja. Har ikke allverdens med erfaring med whippet heller. Men jeg må innrømme at jeg synes ikke de ser noe koselige ut men sånn ellers checker de jo endel bokser. Vi skulle liksom ha is i magen og prøve å nyte det å være hundeløs litt, jeg tenkte et års tid iallefall. Men spørs om vi klarer det altså
 12. Vi aner ikke rase det er problemo nr 1. Men mindre enn en storpuddel og større enn en mops. Helst korthåra. Vi eeeelsker jo pinscheren, men jeg tør ikke sjanse på å få et litt for reservert individ med unger og ungers venner i hus. H ønsker seg "sånn som Uva".. Jeg har tenkt mye på mellompuddel men har aldri møtt en tror jeg. Whippet og, men jeg er redd de fort kan være litt i overkant sære? Jeg tror jeg egentlig ønsker meg en labbe i pinscher-format. Fins det?
 13. ... surfer jeg på hund. Det er rart og litt trist og litt spennende å skulle begynne med "blanke ark" igjen... for ikke å si utrolig vanskelig. Kan ikke noen her inne bare årne for oss? Mellomstor, snill, frisk og fin familiehund. Takk og takk
 14. Takk dere. Snål følelse å være hundeløs bruker på hundesonen.
×
×
 • Create New...