Jump to content
Hundesonen.no

Arielle

Medlemmer
 • Content Count

  1354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Arielle last won the day on March 15 2015

Arielle had the most liked content!

Community Reputation

859 Excellent

About Arielle

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/12/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Egersund
 • Hunderase
  2 Flat coated retrievere og en pelsball
 • Mine dyr
  Prinsen Ivo som er brukendes til alt, redningshund, lydighet og verdens beste venn!
  Pelsballen Nusse som kun er brukendes til kos og turer.
  Prinsesse Lea, en ny stjerne!

Recent Profile Visitors

10387 profile views
 1. Har igjen en del original paracord som jeg må få bort før flytting. Selges i 50 meter for 120kr uten refleks og 220kr med refleks. Har nå igjen 350meter med himmelblå med refleks. Uten refleks er det igjen en god del meter av rød, neon orange, sjøgrønn, hvitt, sølvgrå, mørke brunt, lyse brunt. Til sammen er det 1600meter. Kan selges samlet eller i større bestillinger - ta da kontakt for pris.
 2. Jeg er nok heller ikke til mye hjelp desverre for jeg kjøper bare av leverandør som kun selger til firma
 3. De er veldig lette men utrolig sterke så de tåler en stor hund uten problemer samtidig som de ikke blir for tunge for små. De er flettet av flere tau og hvert tau tåler 250kg. En god del har refleks ja og alle har stopper så de ikke sklir opp
 4. Har en haug med leietau og retrieverkobbel som er ferdig laget på lager som skal ut! I hovedsak er det retrieverkobbel men litt leietau også. 50% avslag så det vil si at de nå koster 150kr. Ved kjøp av 3 eller flere så får du alle til 100kr stykk! Har ikke mulighet til å legge ut bilder av alle variantene så det er første mann til mølla som sender meg melding. Kom med ønske om farger så tar jeg bilder av de som kan være aktuelle. Gjelder KUN ferdig lagde produkter
 5. Hadde desverre akkurat samme oppførsel på min og der var det hjertesvikt. Gikk desverre veldig fort her og medisiner hjalp ikke så han ble avlivet under 1mnd etter at symptomene startet.
 6. Arielle

  Lanullva

  Etter tråden om genserene til hund sås lurer jeg på deres erfaringer til dere selv. Har bestilt både tynn genser, tykk genser, tykk bukse og lue men nå ble jeg så usikker når det virker som om folk ikke er fornøyde? Så hva er din erfaring? varme, holdbarhet osv?
 7. Jeg skal ikke protestere på det for det trodde jeg også helt frem til jeg hadde en diskusjon med flere dyrleger her i byen der samtlige sa at tørrfóret måtte bløtes opp. De mente bestemt på at du skulle være svært nøye med å gi rett porsjon til hunden hvis det skulle gis tørt for ga du for mye kunne det fort skape problemer når det begynte å svelle i magen. De mente de så dette hele tiden og hadde hunden inne gjevnt for problemer av for mye mat som gir tørt Jeg har aldri hatt problemer med det vell og merker selv om jeg har gitt tørt og hatt glupske hunder som av og til har fått i seg mye mer
 8. da burde du kanskje ta en sjekk hos dyrlegen men det kan være farlig å gi hundene tørt tørrfór altså. Det sveller i magen da og det trengs jo en god mengde til for å bløte opp tørrfóret i magen dermed mye større vanninntak enn du får på vom&hundemat siden det inneholder vann og ikke skal svelle opp i magen som tørrfór. Det er vanskelig for oss her å si for vi vet jo ikke hvor mye hunden drikker. Tydeligvis har jo hunden bruk for dette vannet men spørsmålet er hvorfor. Det tror jeg ikke noen andre enn en dyrlege kan svare deg på hvis det ikke skyldes det tørre tørrfóret. Hvilket fór får de?
 9. Gir du det tørt eller bløtt? Husk å legge tørrfóret i bløtt så det sveller opp før du gir det. Det trengs en ganske grei mengde vann når de får tørrfór. Det er mye vann i vom&hundemat og derfor trenger de mindre når de får det. Gir du tørrfóret tørt så trengs det i hvert fall store mengder og det kan være farlig. Så bløt opp fóret å se om det hjelper hvis du gir det tørt :)
 10. Han har fortsatt ingen kallenavn altså
 11. Hils på Skovfarmen´s Prometheus! Etter oppdretters beskrivelse den beste hannhund. Han er svært "cool" og full av lek Årh som jeg gleder meg til å få hilse på. Vi prøver alt vi kan å få til en tur ned til Danmark så fort som mulig for å hilse på men det er ikke bare bare når jeg jobber turnus og mye helger og mannen jogger "normalt" i ukedagene.
 12. Jeg har ikke nettbutikken oppe å går lengre. Men de ligger ute på facebook siden min under juletilbud til 150kr nå før 299kr. Her er infoen fra leverandøren: L.E.D. Frisbee for bruk hele året! • Myk plast -tåler biting • Super fly evne • Vanntett - flyter • Long-life utskiftbare batterier -er inkludert • Sikkert batterideksel https://www.facebook.com/Arivo.no/photos/pb.254827681272023.-2207520000.1451297146./930811143673670/?type=3&theater
 13. Jeg har noen igjen av de jeg solgte med lys. De er i myk plastisk er vanntett og utrolig holdbare. Hadde en haug med schæfer folk som handla og eneste gangene de kom igjen for å få nye var når de hadde kaste de opp i et tre eller mista de :)
 14. Fristen for å sende pakker med posten er 16. desember så hvis noen vil ha noe før jul må de bestille nå Juletilbudene har vi enda. Gevir er det nesten tomt for men har igjen noen i original medium til 150kr og et par dåhjort small 190kr Tar nå i mot forhåndsbestillinger på flere gevir i alle varianter og størrelser. Bestillinger kan gjørs på facebook for de som er der eller her på PM til meg :)
 15. Det ble en Skovfarmen´s Prometheus sååå må jeg ha et lett og kort navn til kallenavn tror jeg har litt mer tid til å finne det heldigvis. Nei ikke før nesten 4mnd. De få rabiesen tidligst ved 3mnd så er det 21 dager før det er lov å ta han med over grensen. Så det blir vell mars før han kommer hjem
×
×
 • Create New...