Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Stjerneskinn last won the day on October 5 2020

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

298 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tenker det mest ideelle for hunden helt klart er å ha ett fast hjem, men at et fast «feriehjem» periodevis kan fungere helt supert.
 2. Kjenner jeg blir småmatt hver gang jeg leser om folk som sier selvfølgelig at de bevisst aldri lar sin hund hilse på andre fremmede. Bor alle som skriver det svært landlig til og omtrent aldri møter på andre hunder? For selv om jeg bråsnur etc stadig vekk er det ikke til å unngå at løshunder oppsøker oss på turer, det er ikke akkurat et valg jeg tar og noe jeg veldig gjerne skulle vært foruten for å si det mildt. Hjelper lite om det er bevisst eller ikke når det hender «hele tiden» uansett liksom. Forøvrig hørt MANGE ganger at man må trene hunden på å takle løshunder som løper opp
 3. Fordi den inneholder en del karbo hunder ikke har behov for og som heller ikke er gunstig for de i større mengder, ris er heller ikke en ingrediens å anbefale. (Ser at 6% ikke er en veldig stor mengde, men fortsatt betydelig mer enn du vil få av å bare tilsette en liten mengde behandlede grønnsaker. For enkelthetsens skyld har Mush egne grønnsaksboller evt.)
 4. Nei, den anbefaler jeg ikke, mener Active Fullfôr Protein (også omtalt som Proteinrikt fullfôr). Du kan evt tilsette bittelitt kokt/most grønt for fiber om nødvendig (litt å sette seg inn i mtp hva av grønt som er egnet til hund, dog).
 5. Anbefaler absolutt kun VOM, men bruk gjerne Protein-varianten som er fullfôret med færrest kcal.
 6. Kommer an på i hvilken grad det er snakk om mener jeg. Pinschere i Norden f.eks er generelt mer avlet for «familievennlighet» enn enkelte andre land der det gjerne fortsatt avles noe mer med voktegenskaper i behold (selv om de selvsagt kan ha noe i behold, hvertfall vakt), blant mange andre raser. Å «familievennlige» litt raser handler ikke kun om hva man selv ønsker, men også av hensyn til hundene selv som skal leve tett på mange forskjellige mennesker etc.
 7. Brukte hunderyggsekk, finnes ganske store som tåler en del kg (selv om de fleste er små). Men jeg brukte ikke tid på å trene på det, så valpen syntes ikke særlig om den, så endte egentlig med at jeg bar han i armene hovedsakelig (men ryggsekk er jo klart mer skånsomt for eier).
 8. Schnauzer er det mest nærliggende iom at det opprinnelig var samme rase (har altså pinscher), og krysningsprosjekt er også gjort i Finland.
 9. VOM er ferdigsammensatt råfôr, kommer i pølser i forskjellige str, singlefryste klosser (EasyPack) eller små boller. https://vomoghundemat.no/
 10. Blir bare mer og mer kresen med alderen, svært få raser jeg kunne sett for meg å hatt i dag, hvertfall skaffet som valp fra oppdretter liksom (omplasseringshund der man faller for enkeltindividet stiller seg jo annerledes for meg hvertfall). Men det er flere raser jeg virkelig kunne ønske var friskere, for da kunne de absolutt ha vært aktuelle isåfall, men altså utelukket grunnet helsen og da ikke noe jeg heller fantaserer særlig om. Men raser jeg liker og evt kunne sett for meg å hatt er hvertfall pinscher og whippet. 🤷🏻‍♀️ Så er jeg faktisk svak for eurasiere tiltross for at jeg sl
 11. Har mindre hund enn golden (pinscher på 15-16 kg), men bruker ca 400/mnd på VOM EasyPack. (Både store og mindre pølser er rimeligere, men synes det er verdt å betale mer for å få det så enkelt som mulig.)
 12. Du ser vel selv at det ikke er det sunneste valget når det inneholder både sukker og tilsatt salt.
 13. @simiraMen hva med RR, finnes det ikke «alvor» i de også? Tenker hva de opprinnelig ble avlet til. Kjenner litt to RR og de er svært forskjellige, både av gemytt og utseende, ikke fått noe grep om hvordan de generelt er.
 14. @Artemis Det ville jeg også vært, selv anbefalt dvergpuddel/mellompuddel til min mor om hun skal ha seg hund. 😊
×
×
 • Create New...