Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Stjerneskinn last won the day on December 31 2021

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

393 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, det synes jeg var svært mye, her har ikke hunden bjeffet en eneste gang på godt over et år. Men skulle jeg telt antall pip ila en dag hadde nok det tallet hørtes høyt ut også. 😜
 2. Her jeg bor i Oslo koster VOM-halvkilos (10 pølser) 34/kg, større format rimeligere. Nysgjerrig på hvordan tørrfôr fôrer du med som er enda rimeligere enn det?
 3. Kan hende det er kjønnsmodning som herjer (og lukter ute som frister), å øke mengde mental aktivisering kan være en fordel å teste hvertfall.
 4. Å forebygge er nok det eneste som faktisk hjelper. Hvis hunden velger gulv ville jeg hvertfall gjort istand flere helt tynne underlag (f.eks slike matter til under treningsutstyr, om vanlige tepper ikke er «bra nok») og oppmuntre hunden til å ligge der istedenfor rett på gulvet.
 5. Da hunden var med på jobb og herjet masse med andre hunder på div underlag ute ble han badet ofte siden han rett og slett ble skitten. Nå mer ved behov en sjelden gang og nesten sluttet å bruke shampo med mindre det skulle være nødvendig, skyller av pollen en del sommerhalvåret.
 6. Noen som har noen tanker om disse? Ikke avlest.
 7. Lyd er svært rase- og individbetinget, med mindre man kuer hunden helt til taushet (noe som selvsagt ikke er forsvarlig) handler det lite om trening, blir på akkurat samme måte som å trene en jakthund til å ikke ha jaktinstinkt, en trekkhundrase til å ikke ha trang til å trekke etc etc. Viktig å være klar over når man velger rase. (Det sagt kan trening selvsagt ha noe å si, men spisshunder generelt vil ha mer lyd enn en hel del andre raser.)
 8. @PingelingØkt risiko for andre typer kreft (hovedsakelig beinkreft) er vel også meg bekjent bare satt i sammenheng med tidlig kastrering før hunden er helt utvokst (før 12 mnd), det anbefales absolutt ikke uansett med mindre det måtte være helt nødvendig.
 9. Jeg skifter litt på hva jeg synes, men en pen sort/black roan korthåret vorsteh er nok det jeg synes er aller lekrest nå. Ellers er mange av de større myndene virkelig flotte og elegante.
 10. Black and tan, blue (black) roan, fawn/cream med mørk maske (eller bare mørk over øynene med hvit snute og tegninger), mørk sable er mine favorittfargekomboer generelt.
 11. Du kan alltids bruke en ordentlig trekksele, f.eks Non-stop Freemotion, strikkbånd og hoftebelte på langturer for optimal belastning for dere begge.
 12. Kilder på at det ikke stemmer med økt risiko for kreft der? For det er ikke det jeg har lest, men at risikoen derimot ikke er veldig mye høyere. Det er derimot stor sannsynlighet for at det vil skape smerte/ubehag i varierende grad.
 13. Kan du legge ut bilde? Stor sannsynlighet for at du bare har fått en hund som er stor for rasen, mange raser er veldig ofte større enn hva rasestandarden sier, da spesielt hanner.
 14. Fungerer det dårlig vil du nok angre betydelig mer på at den siste tiden til din hund skulle bli sånn enn at du «gikk glipp av den valpen», tenker jeg. Spennende kombinasjoner vil dukke opp på senere tidspunkt også, spesielt om en har litt is i magen.
 15. Jeg har begynt å lage hundeutstyr i Paracord og BioThane og tilbyr Hundesonenbrukere -10% på deres første ordre (på bestillinger over 299,-). Bestiller du innen 14. desember kl. 14 får du det til jul 🎄 Stjerne Hundeutstyr
×
×
 • Create New...