Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Stjerneskinn last won the day on May 1

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

428 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.canelana.no/products/ullmadrass-vanntett-underside Ellers tar ikke sengen derfra med opphøyde kanter så stor plass heller og passer sikkert også inn i buret.
 2. Hardere avføring, rent fôr med lite fyllestoffer, hjelper dem med å tømme de naturlig slik de er ment litt ved hver avføring. Fiber har helt motsatt effekt, spesielt unngå fiber i større mengder. Tømmer ikke hunden de selv med avføringen må de nok tømmes for hånd minst månedlig.
 3. (Vennligst les alt før dere kommenterer og snakker ikke om istedenfor veterinærbehandling) Jeg ser at Evidensia har skrevet at kortison har vist seg å ikke hjelpe for å få ned hevelse ved huggormbitt. Noen som vet om dette stemmer eller ikke? OM hunden først blir bitt i hals og hevelse oppstår mot luftrøret slik at hunden ikke får nok oksygen, så gis altså ikke kortison selv hos veterinær? Hva gjøres i de tilfellene der isåfall? Jeg kunne tenkt meg å hatt kortison tilgjengelig for utflukter der det kan ta noe tid å komme seg til vet. tilfelle uhellet skulle være ute og hunden bl
 4. Med valp vet man dog aldri helt hvordan hund man får, finnes krevende hunder innenfor alle raser, det sikreste valget er jo å gå for en voksen omplasseringshund, og ingen valper/unghunder er jo rolige normalt sett og krever mye grunntrening minst det første året. Men generelt en del raser under gruppen selskapshunder først og fremst best egnet til det du beskriver.
 5. Jeg vet om en hund som liker frukt best av alt, så de bruker eplebiter og Brit som har div frukt i godbiter som f.eks papaya.
 6. Samme raser går i løp generelt mye jevnere enn det du skisserer her, spør når din rase vanligvis går i løp og da er det også pekepinnen på når de slutter vokse i høyden.
 7. En pekepinn er at tisper har nådd sin høyde idet de går inn i sin første løp (som regel vokser de altså ubemerkelig lite isåfall etter dette).
 8. Jeg tenker det meste går bare man vil, men om mulig prøv å planlegge så du kan få hjelp/avlastning i forveien, både baby-/valpepass nå og da blir nok gull verdt for deg. Hundetrener Maren på IG hadde aktiv valp og baby på samme tid f.eks som du kan følge på IG om du vil. Lykke til.
 9. Pinscher, ingen ting. Bader med shampo bare en gang i året etter han ble voksen med mindre blitt ordentlig skitten (aka rullet seg i noe), skyller ellers bare med vann ved behov. Merker egentlig ikke til at han røyter mer noen perioder i året, litt jevnt hele tiden bare, så børster heller ikke.
 10. Pinscher, glatthåret og med ett-lags pels. Er vant med havanais og labrador og røyter en mellomting mellom disse, hårfliser i føttene er en reell ting med denne type pels.
 11. Jeg tenker det ikke er usannsynlig, når man tenker over det så er det jo på en måte fantasi når dyr som helt unge leker med hverandre der instinkter til deres kommende egenskaper øves på, før de har noen som helst erfaring med den reelle situasjonen. Og dyr drømmer jo, det er sanseinntrykk som bearbeides, men livlige drømmer er vel en form for fantasi? Det jeg synes er hysterisk er at hunden min har en egen form for humor, f.eks later han som om han skal bite av sambos nese ofte når de koser (og han gjør dette bare på han).
 12. Vi bor i et land det bånd er påbudt halve året, og flexi eller langline er et fantastisk redskap for å gi hunden mer frihet når bånd er nødvendig (grunnet loven eller fordi hunden ikke er pålitelig nok til å gå helt løs). Kunne ønske ekstremt mange flere brukte dette istedenfor å ha hunden helt løs, for erfaringsmessig har de fleste hunder løse uten å ha god nok kontroll til det. Når man skal bruke dette er det som å ha løs hund og man må trene hunden og ha fokus på sin hund til enhver tid i motsetning til når man bruker vanlig kobbel (så det er mer en egnet latmannsløsning og
 13. Det var leit, vi har uheldigvis brukt forsikringen mye og har veldig god erfaring med de, flere ganger har vi ikke rukket å komme hjem fra vet en gang før jeg har fått Mail fra Agria om at det har gått gjennom.
 14. Ja, noen er mer flåttmagneter enn andre, og jeg har også hørt en påstand om at sykere/svakere (eldre f.eks) dyr tiltrekker seg flått mer enn unge og friske generelt, men det vet jeg ikke om stemmer.
 15. Tror ingen kan måles med Agria og 60 burde være et must.
×
×
 • Create New...