Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Stjerneskinn last won the day on October 5 2020

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

281 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har så veldig lyst til å ta to små tattoos til minne om forrige hund og for å hedre nåværende, det som gjør meg usikker er at jeg nok vil føle jeg må gjøre det for alle jeg også skal ha i fremtiden da. 🤔 (Og full sleeve etc er ikke min stil.) Noen som har tatoveringer for å hedre spesifikke hunder her?
 2. Nei, det tror jeg ikke, ikke noe merket Flexi har hvertfall.
 3. Jeg måtte derimot styre med å tømme 7 Kongs på natta før leggetid, da alle var iblandet litt fiberhusk 🙄 (Huskprodukter fra Orkla tilbakekalles nå.)
 4. Driver ikke med konkurranse, men om jeg skulle hatt en noe mindre krevende hund i tillegg hadde jeg gått for whippet (showlinjer). Ellers er jeg svak for bichon havanais og tibetansk spaniel da jeg hadde det og kjente i barndommen, men mer komfortabel med litt mer str.
 5. Jeg spiser ikke selv kjøtt av dyrevernmessige årsaker, og av akkurat samme grunn fôrer jeg min hund en kjøttbasert diett. Jeg velger dog å fôre med fôr som kun benytter seg av plussprodukter fra slakt for å ikke bidra til mer og utnyttelse av hele dyrene, VOM i mitt tilfelle, men det gjelder flere merker. Hunder er obligate carnivores, takler man ikke å ha kjæledyr som er ment for å skulle spise hovedsakelig kjøtt og gi de dette, burde man skaffe seg noe annet enkelt og greit (kaniner eller minigriser f.eks).
 6. Er det noen her som har hatt flere hunder, men som foretrekker å ha én? Eller som alltid har vært over snittet intr i hund, men uansett bare foretrekker å ha en å fokusere på av gangen? Hører liksom alltid om de som sier to er det beste (utenom de som har fått hunder som ikke går overens overhodet, da, oftest samme kjønn ganske tett i alder). Absolutt lov å svare om man er enig i det også. Selv tenker jeg at jeg vil ha en til med tiden, men nå som hunden her endelig begynner å bli voksen, er det jo deilig å nyte det også.
 7. Mange bruker langline og trener på at hunden ikke skal gå lengre unna enn lina er, og evt tråkker på den dersom hunden ikke skulle lystre (festet i sele), det gjør jeg selv. @RufsHelt uenig at den setningen betyr at man er nødt til å fysisk holde i båndet, ifølge den logikken er det ikke innafor å binde hunden i hagen etc heller da.
 8. Godt poeng det med at det ikke er vanlig å HD-røntge mindre heller, ja, og så mener jeg det er det overraskende mange som må bli påpekt at hunden viser tydelige tegn på smerter også forøvrig, hinkende småhunder er for mange «søtt» etc utifra utallige videoer sett...
 9. @maysofie Mer det ikke en myte at størrelse har noe å si mtp belastning av ledd/skjelett? Ekstra kg overvekt blir helt klart en ekstra påkjenning, men samme type kroppsbygning i miniatyr vs stor utgjør vel ikke det? (Men HD er mer utbredt generelt på store raser enn små.)
 10. Det har jeg selvsagt lest, men leser ikke den setningen selv som at hundens bånd fysisk må holdes i hånda, men som at ‘hunden skal være i bånd’.
 11. @simiraStår det egentlig konkret i loven at den må holdes? Husker ikke å ha sett akkurat det selv bare (men selvsagt ikke innafor om hunden fyker langt unna med lina på slep uansett).
 12. Stjerneskinn

  Mixalex Rav

  Så flott, og digger navnet ✨
 13. Hadde vært totalt uaktuelt for meg, du finner garantert en annen kombo der begge foreldre er fri bare du har litt is i magen. (Personlig var to A viktig for meg sist også, og håper det ikke blir for mye forlangt neste gang heller, sånne problemer er det siste jeg ønsker personlig da fysisk aktivitet er en veldig stor og viktig del for meg i mitt hundehold.)
 14. Det er bra, men ville testet med mer vom (altså mage fra storfe etc).
 15. Anbefaler å prøve rå evt frysetørket ren vom som delkost (Provit rå storfevom etc). Skal være veldig godt for fordøyelsen med pre-/probiotika osv. Og ellers unngå hardt bearbeidet kost og rå grønnsaker som er tungt fordøyelig.
×
×
 • Create New...