Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  490
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Stjerneskinn last won the day on May 29

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grønnsåpe er uttørrende (også medisinsk), jeg bruker selv dette utvannet som ansiktsrens nå og da da det er betennelsesdempende, men ikke noe jeg ville anbefalt som vask uten en spesiell grunn, men går sikkert fint en sjelden gang det også. Jeg kommer til å gå over til å ha en head to toe-babywash uten parfyme alltid stående istendenfor hundeshampo nå iom at jeg bruker det så sjelden, ønsker ikke å bruke noe som har stått åpent i bokstavelig talt årevis (jeg bruker uansett noe liknende fra før som hverdagsdusjsåpe til meg selv så går over til det).
 2. Tidligere da pinscheren var med på jobb og herja nesten daglig med andre hunder på et område med mye jord badet jeg han også regelmessig med shampo da han ble skitten. Det blir han slett ikke på samme måte lenger, og er lenge siden jeg har brukt shampo (innimellom dusjer jeg han bare godt med vann). Han har ikke blitt fettet i pelsen og lukter ingen ting, men er det allikevel en fordel å bruke shampo i innimellom tro? Hva gjør dere med glatthåra hunder?
 3. Er ikke opptatt av kommandoer, men har fokusert mye på håndtering og rotrening med nåværende (sistnevnte nødvendig her). Med forrige hunden var klostell problematisk, så det var viktig for meg å legge tilrette for at det ikke skulle bli det igjen. Har også fokusert på at ikke alle skal hilses på ute (hunder og folk) og prøvd å legge tilrette for positive opplevelser, da hunden var yngre gikk jeg alltid med godbiter ute slik at fremmede barn som ville hilse kunne få gi/kaste godbiter istedenfor å ta på. Kommandoen «opp på kasse» (hjemme trente vi på en plastkasse) har dog vært nytti
 4. Leste gjennom nå og det var ikke en rettssak, det som står er «Nå har saken gått gjennom Forliksrådet, og dommen ble enstemmig i min favør: Innklagde må betale meg erstatning».
 5. «Solgt er solgt» hører man gjerne, og jeg har tidligere hørt bl.a her inne at dersom en oppdretter setter div krav i kontakten så er det ikke juridisk bindende ved salg, da hund går under «vare» ifølge loven og at oppdrettere ikke har makt til å sette seg over kjøpsloven. Men slik er det ikke allikevel? Så nylig i en avlsgruppe på FB at en oppdretter gikk til sak mot valpekjøper da hun hadde i kontakten at valpen skulle brukes til avl hos henne (solgt og ikke en fôrkontrakt), men hunden ble av eier kastrert, oppdretter vant saken og eier ble dømt til å betale erstatning av det som kom fre
 6. Tiden går fort, nå er det allerede juli! _ Noen som vet hvor lang tid man burde regne med skriftlig svar på en henvendelse til Agria? Haster litt, men samtidig teit å mase.
 7. Har hatt havanais og tror det er et godt valg. Lite jaktinstinkt og temperament, ikke kjent for overdreven bjeffing (selv om man nå regne med litt), men dog mye pelsstell, men mindre om man klipper de kort regelmessig og man slipper jo røyting.
 8. Iom at dette er en dyr designblanding tviler jeg på at det finnes særlig seriøse oppdrettere.
 9. Sjekk ut Optima pH, de skriver at produktene er fri for miljøgifter, så regner med det vil være egnet til det bruket.
 10. De største dyresykehusene har nok det mest oppdaterte utstyret, men har røntget på Asker dyreklinikk selv for å utelukke innvendig skade i pote. Er det mistanke om noe som ikke er helt forbigående er det viktig å undersøke det når det plager hunden. Høyst sannsynlig er det noe behandling som kan tilbys dersom de finner noe.
 11. Jeg har selv erfaring med en hund som lett kamper med meg (altså voldsom og bruker munnen, og spesielt som valp/unghun), men dette høres ut som noe annet og mye mer alvorlig når hunden gjør det med alle og ikke bare deg, anbefaler å få en som virkelig kan «problematferd» (og som bruker oppdaterte metoder!) til å møte og veilede deg videre fremover. Skriver du hvor du bor kan sikkert noen her anbefale deg hvem du kan ta kontakt med. Noe enkle tips jeg kan komme med bare for å avverge seg selv er hvertfall å ha barnegrind i hjemmet for å enkelt få avstand når hun begynner, og kobbel ute so
 12. Happy eiere og hund, det var ingen ting galt å finne 🙏🏼
 13. @simira Virker i fin form, men har i dag blitt rimelig opptatt av å sleike på beinet (men det må ikke nødvendigvis bety at det er veldig vondt, han er generelt veldig opptatt av «feil» på både seg selv og meg), littegrann hoven. Vi har fått time for sjekk i morgen.
 14. Takk for svar, tror og håper vi har hatt flaks i uflaks her. For sikkerhetsskyld bestiller vi time hos en vet. (som er rehab.terapaut og kiro) vi har vært hos en del tidligere for en sjekk.
×
×
 • Create New...