Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Stjerneskinn last won the day on May 1

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

431 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig med kommentaren over, å bytte til en fersk kost (ekte mat) burde være førsteprioritering å teste.
 2. Kjapt spm, hva tilsvarer dogweb i England?
 3. Sort/sortskimret korthåret vorsteh eller b&t dobermann.
 4. Har hatt hund som har operert perforert tarm (ikke grunnet bein) og en annen hund som slukte bein og måtte haste til vet grunnet det, så har slutta med bein her. Gir tyggegreier som ikke er særlig hardt og fryste Toppl (får en sånn hver dag til middag).
 5. Noen som har denne og kan si noe om kvaliteten? (Tåler friluftslivbruk?)
 6. Har stussa på at etter min erfaring er det motsatt, brukavlede raser virker sjelden til å ha sep.angst generelt sett (unntaket jeg har sett er kanskje settere der jeg vet om flere som har det), mens det virker til å være et gjennomgående problem blant mange urhundraser.
 7. Det et essensielt å opprettholde god ventilering til ørene for å forebygge problemer, så viktig å både nappe i ørene for å unngå at det blir tett hos hårraser og klippe/barbere innenfor øret for de som har tunge ører der det vokser mye pels. Jeg brukte bare nyvaska fingre, ca en gang i mnd, anbefaler å sjekke regelmessig at det ser bra ut både mtp hår og voks etc, så finner du ut hvor ofte det er nødvendig for din hund både å nappe og fjerne ørevoks. Det er kun hår inne i selve øregangen som skal nappes, rundt kan man klippe/barbere, og de inne i øregangen løsner veldig lett.
 8. Har opplevd å glippe båndet på tur, men heldigvis aldri når det var viktig at det ikke skulle skje. Jeg bruker så å si alltid magebelte på tur, synes det både er deilig å gå hands free samt føler det er tryggere.
 9. https://www.canelana.no/products/ullmadrass-vanntett-underside Ellers tar ikke sengen derfra med opphøyde kanter så stor plass heller og passer sikkert også inn i buret.
 10. Hardere avføring, rent fôr med lite fyllestoffer, hjelper dem med å tømme de naturlig slik de er ment litt ved hver avføring. Fiber har helt motsatt effekt, spesielt unngå fiber i større mengder. Tømmer ikke hunden de selv med avføringen må de nok tømmes for hånd minst månedlig.
 11. (Vennligst les alt før dere kommenterer og snakker ikke om istedenfor veterinærbehandling) Jeg ser at Evidensia har skrevet at kortison har vist seg å ikke hjelpe for å få ned hevelse ved huggormbitt. Noen som vet om dette stemmer eller ikke? OM hunden først blir bitt i hals og hevelse oppstår mot luftrøret slik at hunden ikke får nok oksygen, så gis altså ikke kortison selv hos veterinær? Hva gjøres i de tilfellene der isåfall? Jeg kunne tenkt meg å hatt kortison tilgjengelig for utflukter der det kan ta noe tid å komme seg til vet. tilfelle uhellet skulle være ute og hunden bl
 12. Med valp vet man dog aldri helt hvordan hund man får, finnes krevende hunder innenfor alle raser, det sikreste valget er jo å gå for en voksen omplasseringshund, og ingen valper/unghunder er jo rolige normalt sett og krever mye grunntrening minst det første året. Men generelt en del raser under gruppen selskapshunder først og fremst best egnet til det du beskriver.
 13. Jeg vet om en hund som liker frukt best av alt, så de bruker eplebiter og Brit som har div frukt i godbiter som f.eks papaya.
 14. Samme raser går i løp generelt mye jevnere enn det du skisserer her, spør når din rase vanligvis går i løp og da er det også pekepinnen på når de slutter vokse i høyden.
 15. En pekepinn er at tisper har nådd sin høyde idet de går inn i sin første løp (som regel vokser de altså ubemerkelig lite isåfall etter dette).
×
×
 • Create New...