Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Stjerneskinn last won the day on May 1 2022

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

436 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter å ha jobbet med dette er det forståelig, da det er få individer av disse rasene som fungerer i hundeflokk. Når man har erfart gang på gang at det ikke fungerer er det bedre å si nei på generelt grunnlag av sikkerhetsmessige grunner.
 2. Regner med dette omhandler den samme saken (har ikke abonnement). https://www.dagbladet.no/nyheter/ga-bort-tuva-fikk-sjokk/78285043?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2-eop_Pf1P3N_Ch4InOPcAKa1lbwdkFwy2o2XqA0lb89Tz7GzHTdL6wdo#Echobox=1674644752 Del gjerne korte trekk av hva som står om du har.
 3. Ja, hunden forventet alltid en liten dessert etter middagen, fikk en fryst isbit fra fryseren jeg hadde lagd opp med enten kokte og moste grønnsaker/bær, naturell yoghurt/cottage cheese eller beinkraft.
 4. Tysk pinscher i likhet med dalmatiner er kjent for å smile når de blir opprømte (når de møter personer de blir glade for å se f.eks), men da ved å vise tennene som nevnt.
 5. Stjerneskinn

  Lotta

  Si ifra om du går lei henne 😌 Kjempefin
 6. Del gjerne bilder, oppdateringer eller spørsmål om du planlegger å få valp eller evt kull ila ‘23. (Har selv valpefeber og planer her, men litt tidlig å dele noe ennå.)
 7. Potekremer (viktig helt uten vann).
 8. Uten tvil ja, valpen viser jo tegn på å fryse. Dette er en rase som ikke har underull også, dvs ikke pels som beskytter mot kulden. Å trene på håndtering inkludert utstyrsbruk er noe av det aller viktigste når man får valp, gjør det litt hver dag.
 9. Hva fôrer du med? Litt fiber og væske i maten hjelper nok på.
 10. Valpekurset jeg gikk på var lagt frem på helt nybegynnernivå (det er ikke vi når det kommer til hund), og instruktøren hadde aldri hørt om kamping som var den eneste utfordringen vi hadde med valpen, så det var helt bortkastet for oss. Var nøye på å dra til noen som var oppdatert angående treningsmetoder, men synes det var litt vel drøyt i den retningen igjen med at man f.eks bokstavelig talt aldri måtte finne på at linen ble stram for valpen (i sele forøvrig), begrunnet at valpen bl.a skal få utfolde seg fritt og i eget tempo til enhver tid, det er lite gjennomførbart i praksis (og hadde jo r
 11. Ordentlig sjeldne raser har jeg erfaringsmessig skjønt at det gjerne er en grunn til at de er det. Flere jeg har hatt interesse for som jeg har skjønt ikke er noe for meg når jeg har blitt kjent med noen individer. Men selvsagt mange raser jeg synes er tiltalende utseendemessig, men er jo væremåten man må like og trives med, det får man ikke et ordentlig inntrykk av når man ikke kjenner individer av rasen.
 12. Enig med kommentaren over, å bytte til en fersk kost (ekte mat) burde være førsteprioritering å teste.
 13. Kjapt spm, hva tilsvarer dogweb i England?
 14. Sort/sortskimret korthåret vorsteh eller b&t dobermann.
 15. Har hatt hund som har operert perforert tarm (ikke grunnet bein) og en annen hund som slukte bein og måtte haste til vet grunnet det, så har slutta med bein her. Gir tyggegreier som ikke er særlig hardt og fryste Toppl (får en sånn hver dag til middag).
×
×
 • Create New...