Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli


Caroline
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fin dag 

Godt mulig noen av dere tenker dårligere om meg nå, men jeg har lyst å dele likevel... I dag fikk jeg bekreftelse på at jeg er ferdig med frivillig gjeldsordning  Nå gleder jeg meg stort til sånn

Da er bursdagsgave nummer to hentet! Si hei til Goliat

Posted Images

.. er jeg urolig fordi vaps skal til veterinæren etter en kræsj med en ball i et øye, greit å få sjekket når øyet ikke reagerer helt og skjeler... men mammahjertet har vondt :aww:

Men men, har hatt første kveld på smellerkurset og det er fryktelig gøy :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Krutsi skrev:

Alt jeg kan si er at vi begynner å vandre i området gråsone nå :lol: 

men ingen skilt har blitt med meg hjem kan jeg si :lol: 

 

Akkurat nå, Krutsi skrev:

 

:lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

30 minutter siden, Anette skrev:

.. er jeg urolig fordi vaps skal til veterinæren etter en kræsj med en ball i et øye, greit å få sjekket når øyet ikke reagerer helt og skjeler... men mammahjertet har vondt :aww:

Men men, har hatt første kveld på smellerkurset og det er fryktelig gøy :)

God bedring! krysser fingre for at det går bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere vet når barn sutrer fordi det er noe som er feil? Vel Casper gjør det samme :P vi gikk nettopp inn å la oss i sengen (jeg i min og han i sin) og han tråkker rundt og syter. Slår på lyset og ser at det ligger en pinne midt i sengen som han tok inn på morgenen, jeg flytter pinnen og Casper legger seg og grynter fornøyd :lol: dette skjer ofte, kanskje ikke akkurat sånn, men ikke langt i fra :lol:

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter hva dere har skrevet her så tror jeg ikke at jeg vil åpne nettavisa idag...

C vekket meg 6 og det begynte å regne på morraturen, en søye og to lam har kommet seg inn på feil side av gjerdet og jeg har blitt holdt våken av en ku med kugalskap, hu må ha det, det er ikke normalt å raute sånn! :lol: Nå har jeg sendt Tuva inn til C mens vi andre sitter under pleddet og fyrer i peisen mens jeg drikker dagens første kaffekopp, og dagen kan kun bli bedre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vofsen er forresten flink med barnet :) Veldig nysgjerrig, vil snuse masse, og aller helst vil han nusse, nusse, nusse på henne. Henda, ørene og ansiktet, men det får han ikke lov til. Vi jobber med å være "roooolig" rundt henne, og han skjønner poenget, tror jeg. Ellers har han gått rundt og syntes at det er mye nytt som lukter rart. Mye å sjekke ut med nesa :) Fine hunden min. 

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Tommy skrev:

Skulle ønske jeg kunne si det var skilt, handlevogner, Kate Beckinsale og en jerv, men det er noe så kjedelig som andre ikke-europapalle paller, bildekk og et rusten sykkelkjede. Litt som Espen Askeladd, bare litt mer kynisme og mani frembragt av en salig blanding gener, pinterest og behov for å føle seg voksen. 

Bortsett fra sykkelkjedet  ( gitt at butikken kildesorterer ) har du spart de for renoveringsutgifter :P

 

 

Stopp verden , jeg vil av og sånt.  

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det en kalv på feil side av gjerdet og... Jeg hører at resten av gjengen blir lengre og lengre borte. Men han løper så fort han ser meg, så er umulig å få tak i. What to do? Rasle med en bøtte med mat i? Kanskje vente til C våkner, bedre med to enn en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Bjornal skrev:

Og det vil du at vi skal tro på? emoji14.png

Mhm :aww: 

 

ellers vil jeg bare opplyse dere om at å være alene med en baby med økedøgn og en 2,5åring som skal tisse på do, er litt stress :lol: jeg tror ikke kjøkkenet blir ryddet i dag.. Er vel heldig hvis jeg snart får til å spise frokost :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var på skogstur i går og jeg hadde glemt hvor deilig det var ♡ Så i uke 30 blir det en tre dagers i skog og fjell!

Iben måtte sitte litt på fanget..

f3443576face48754390effa32da4150.jpg

Lita kosa seg med tantebarnet mitt ?

26367abdf1b37d06f7463cbe07894b9d.jpg

Litt bål og idyll må til ?

5c19beaa85cbd8bbee342c15df864be1.jpg

0707288a81400cf56a805685ba049ec5.jpg

Dette må gjøres oftere ??

Sent fra min SM-G935F via Tapatalk

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...