Jump to content
Hundesonen.no

Wildlife

Medlemmer
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Wildlife

 1. Lurer på om noen her kan peke meg i riktig retning i fht hva slags utstillingsbpnd som er vanligst å bruke på BC? Altså hvilke variant på halsbånddelen. (Retrieverbånd, med snake-kjede, halvstrup, fast halsbånd)?
 2. Tips til løsning med hund i sedan? Ei vennine skal få seg en golden retriever. Vi undersøker litt på hva veste løsning blir i bilen de få gangene den skal være med i bil. De har en bmw sedan og tenker ikke bytte den ut med det første. Noen andre som har hatt hund i sedan og hvordan har dere løst det?
 3. Litt usikker. Muligens fordi han minner om pappaen sin (vår hund) som valp, både i utseende og gemytt. Godt bredt hode, god benstamme og en bedagelig laid-back type?
 4. Var på valpebesøk i går. Valpene er nå 3 uker og jeg må si det gjorde salene lettere for min del men for min mann ble det nok et vanskeligere valg. ? han har vært for og vente med nr 3 samtidig som han er enig i at det er ufattelig synd å la dem alle gå og ikke beholde noe etter denne kombinasjonen. Det eneste var at planen var tispe... det er 4 tisper og 1 hann. Hele familien falt pladask for hannen?
 5. 2 år. Tispa vi har fra før er ikke samkjønnsaghressiv men man vet jo ikke med det ny tilskuddet eventuelt. Tid, plass og penger er ikke utfordringa men utrolig redd for at det skal velte harmonien i "flokken" og at det vil ende med hunder som ikke tåler tryne på hverandre. Tanken er jo flere. Men spørsmålet er om det er for tidlig. Det ER en rase som er kjent for å kunne være teit på disse områdene. Det skal jeg leve med men jeg orker ikke to kranglette bikkjer jeg ikke kan bruke samme da målet er å kunne ende opp med et spann på 4-6 hunder med tiden.
 6. Hjertet krangler med fornuften... Har så ufattelig lyst å beholde ei av disse etter min egen hann. Hjertet sier:"go for it" men fornuften sier:"kan være lurt med mere aldersforskjell ifht de vi har fra før".... årh.. liker kombinasjonen så godt og vet ikke om en slik sjanhs vil komme igjen...
 7. Vi har malamuter og bruker blåseren ute. Ellers er det pels over alt? Veldig glad i blåseren og den er svært effektiv.
 8. Så spennende da? har og det inntrykket ja. ?
 9. Ja det blir det. Er ei tispe etter linjer jeg liker så skal godt gjøres at vi ikke går for valp? han er en fantastisk hund så har veldig lyst på valp etter han. Det må nok bli ei tispe etter en del vurdering. Synes det var vanskelig å finne utav hva nr 3 burde være men har konkludert med nr 3 kan være tispe og evt nr 4 en gang får være hann? Enn dere?:) @Caelyn ha det er fantastiske hunder men mye hund? midt i blinken for meg?
 10. Enda en mutte? Vi har lånt hannen vår ut til avl. Får se om det er noen aktuelle der. Vurderte lenge en siberian som nr 3 men hvis det blir valp nå skal det være etter vår egen hann?
 11. Blir muligens ny valp her og??
 12. Husk du må ha ski uten stålkant da stålkant kan gjøre stor skade på hunden.
 13. Takker for svar. Paringen skjer nok i kommende uke og avtalen skal være på plass før det?
 14. Hei. Vi skal låne hannen vår ut til paring veldig snart. Vi har en avtale på plass som innebærer at mest sannsynlig ønsker vi en valp i betaling men har sagt vi ønsker å se litt hva som kommer. Jeg laga derfor et vedlegg til kontrakten. Det skulle inneholde tidspunkt for når vi må ha valgt valp o.l. Så mitt spørsmål. Vi hadde egentlig ikke planer om valp igjen så snart men med denne kombinasjonen vil vi mest sannsynlig ikke klare å si nei når vi allikevel har planer om nr 3 om ikke alt for lenge. Vi synes dog det er vanskelig å ta en avgjørelse på om vi ønsle
 15. Har fra seleverkstedet og mr-koppel. Mr sin elsker jeg.. den er sydd på mål. Seleverkstedet sin ble og laga på mål og jeg var veldig fornøyd. Den er dog ifravokst nå. Tanken er å kjøpe minipina etterhvert til begge. (Hannhunden min la seg ut MYE når han bikka 3 år så må ha ny sele nå). Har malamuter forresten.
 16. Kjenner til oppdretter. Hundene er nok friske osv., men av etiske grunner ville jeg unngått denne oppdretteren. Ta kontakt på pm om du vil vite mere da jeg ikke er ute etter å henge ut noen.
 17. Varierer. Søstera mi fikk bir valp ene dagen uten kommentar på det men ble sendt hjem dagen etterpå tomhendt.
 18. Høres ut som når tispa vår var syk 6 mnd gammel. Kom hjem fra jobb. Hund kasta opp i garden i det vi kom. Diare spruta ut. Så ble hun plutselig bare helt slakk og gikk fra å være energibombe til å nekte å komme ut av huset. Ville ikke stå. Kjørte til vetvakta. Undersøkelser viste ikke no. Kun dehydrering. Nektaa å spise og drikke. Satt noen timer på drypp før vi tok henne med hjem etter 5-6 timer. Skulle overvåke henne iløp av natta. Fikk og spesialfor og diverse medisiner. Jeg fikk beskjed om at det var slikt som kunne ramme hunder. Helt normalt, type som omgangsyke hos oss, bare
 19. Vi mennesker sitter i samme stilling uten muligheter for å reise oss, snu oss, legge oss ned under kjøring av sikkerhetsmessige grunner. Vi klarer oss da fint. Hvorfor skal dette være så annerledes med hundene? Og all den tid de blir oppbevart i bil forutenom kjøring er jo noe aent. Tenker på bilkjøringa.
 20. Skal alle dagene men skal ikke stille noen av dyra?
 21. Men å spenne oss selv fast med sele i en stilling samt, barn i bilstol i samme stilling er noe annet??
 22. Vi bruker treull:) genialt☺
 23. jeg har nettopp bestilt kobbel med strikk fra minipina. Sjekk ut om ikke de har noe som dekker krava dine?:)
×
×
 • Create New...