Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli


Caroline
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Line skrev:

Jeg har boltesaks, men det hjelper vel ikke deg. Kanskje du kan spørre naboen om de har?

Skulle tro en bonde hadde etellerannet som kan funke. En traktor eller noe sånt :D

41 minutter siden, Mona skrev:

Vi har malt hele huset (tomannsbolig) og garasjen i dag! Trodde virkelig ikke det gikk an å gjøre det på en dag, men med hjelp av snille foreldre gikk det unna :D Veldig bra at det gikk, for i morgen kommer nok regnet.

Det er skikkelig godt jobba!

Vi er inne fra tur, og det ble en real powerwalk, for noen hadde fornyet medlemskapet i trekkhundklubben. Det var nesten så jeg måtte jogge! Men jeg gjør jo ikke sånt, så det ble hurtig gange med to som bokstavelig talt la seg i selen for å komme framover. Ikke vet jeg hvor de skulle så fort heller. 

Endomondo finner som vanlig ingen satelitter - den har ikke fungert siden jeg gikk over til Telenor, og jeg har lyst til å klage. De lovte bedre dekning enn jeg hadde med Chess. Jeg har kanskje noe bedre mobildekning, men nettdekning og mulighet til å bruke apper som Endomondo er dårligere.

13439033_10156975630455136_2115046360695

Vi gikk på skogsbilvei, men det var jo pent rundt oss, til alle kanter.

Nå burde jeg få i meg noe mat, men jeg har lår som dirrer så en skulle tro de forsøkte å twerke helt på egenhånd etter hurtigmarsjen, så jeg skal innvilge meg litt sofing først.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fin dag 

Godt mulig noen av dere tenker dårligere om meg nå, men jeg har lyst å dele likevel... I dag fikk jeg bekreftelse på at jeg er ferdig med frivillig gjeldsordning  Nå gleder jeg meg stort til sånn

Da er bursdagsgave nummer to hentet! Si hei til Goliat

Posted Images

Var ute og spilte fotball med samboeren og barna i stad. Skulle stå i mål, uten sko, og reddet ballen med foten. Det var dumt, for det er helt ekstremt vondt! Ikke så veldig hovent, men er helt kvalm pga smerter. Klarer ikke å kjøre bil, så da vet jeg ikke hvordan jeg skal komme meg til hesten i morgen tidlig (han skal til veterinæren). Det passer så dårlig! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tilbragt en dag i skogen med skravling og felttrening :D Pigg begynner å skjønne greia, men "mister" tingene på vei inn. Når han løper er det tydeligvis vanskelig å holde munnen lukket, første gang jeg sendte fikk han også raptus rett før han kom inn og "mistet" en plastslikkepott et eller annet sted i skogen, heldigvis fant han den igjen senere... rare lille hunden 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

28 minutter siden, Debbie skrev:

Prima er på overnatting for å teste ut det. Jeg tar meg i å prate veldig mye med meg selv:)

Og krimserien på NRK er utrolig god!!!

 

Hvilken krim?

 

Kveldstur med gromgutten. Scouter morgendagens padletur.IMG_20160704_223032_3.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Line skrev:

Jeg fikk så lyst på noe godt! Har is i fryseren, men det fristet ikke. Da husket jeg at jeg har jo en pose med sjokolade fra Cielo liggende :drool::banana: 

At du hadde en pose sjokolade fra Cielo som du hadde glemt?! :|

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta
3 timer siden, SFX skrev:

 

 

Jeg har forsøkt knipetang, og har fått dratt ut spiralen så jeg har et rett område å angripe - uten hell. Hvis avbitertang er noe annet enn knipetang, da har jeg ikke det. Jeg klemmer så hardt jeg kan :( Jeg forsøkte også å sette en skrutrekker på, og hamre, men det ga bare et stort hakk i gulvet.

Nå har jeg tømt en kasse med bare minner og ting fra forholdet - "x-files". Og jeg endte med å kaste det meste, for jeg trenger det ikke. Også la jeg noen klær til vask, for nå har jeg ikke noen betenkninger med å bruke dem, selv om de var gaver. Hvis de fremdeles passer, da, men først kan de få en vask etter å ha vært lagret og støvet ned i noen år.

Nuh skal jeg skifte fra sommerkjole til turklær, og rusle en tur med hundene. Fin temperatur ute nå.

Bør du ikke passe litt på etter hjernerystelsen. Senvirkninger er noe herk. Lekker gutt da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, mushi skrev:

Skulle være miljøvennlig og ta toget til Oslo. 700 kr t/r for meg og hunden. Hahahaha. Det er over dobbelt så mye jeg betaler i bom og bensin!

Lønner seg ikke å ta toget lenger nei, med de prisene de har. Vi har tenkt oss inn til Oslo i helgen og NSB skulle ha rundt 200,- EN vei!! Vi tar heller buss, for å si det sånn.... :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det lov å dele linker her for å advare mot en oppdretter? Er snakk om en link fra NRK og Finn.no.

Kom nylig over på FB at en oppdretter i Bodø som har drevet alvorlig vannskjøtsel av hundene fortsatt driver med oppdrett, og tenker det er viktig at ev. valpekjøpere blir advart og informert. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilte treningsvest frå Divinedog i går, og i dag tidleg var den sendt. Litt kjipt å ikkje få sporingsnummer, for eg vil vite ca når den er her! Er overhode ikkje utålmodig altså :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Wilhelmina skrev:

Jadda, nå har stakkars frøkna fått trøkt i seg en halv boks asparges til middag :P Sommer i nord = grilling = varmebehandla bein overalt. Det er like før jeg kjøper munnkurv  :P

 

Killer-Ganzie bruker munnkurv når hun er løs eller går i langt bånd, ellers finner hun alt for mye som hun mener er snadder, men som jeg mener er :x:x

6 timer siden, maysofie skrev:

Hva bruker egentlig folk som støtte til de grønne kompostgrindene om man setter opp enn rekke? Noe enkelt å slå ned i marka?

Som SFX sa, gjerdepåler av plast fra fk:) billige, og lette å sette ned i bakken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Funnet flått på hundene for første gang på ørten år.. Vet de kan få en liten kul der flåtten har satt, men hva med mens flåtten enda sitter? Bikkja hadde en kul under og ved siden av flåtten. Leste at kulen som regel er på størrelse med en ert, men kulen på setteren er mye større enn en det. Bør/kan jeg gjøre noe annet enn å følge med? 

Ish, hater flått og får helt noia av de..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nico søker ny eier, som ikke lar han gå sulten bare fordi han har diare. Han sutrer, og sutrer, og sutrer, og sutrer foran hjørnet der skåla hans vanligvis står... Jeg holder på å bli sprø og lurer på hvordan vi skal få sove i natt :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Dagens Katrine er mildt sagt lite imponert over gårsdagens Katrine. 

Våknerog finner først ut at jeg har glemt å ta hundemat opp av fryseren. Deretter oppdager jeg at jeg skulle ha satt på  vaskemaskinen for lengst for jeg var tom for håndklær. Og nå oppdaget jeg at jeg var tom for brød, og det er også i frysen :pinch:  

Godt jeg har flere verre høner i frysen, 1 times program  på vaskemaskinen, og maiskaker i kjøkkenskapet! :P  

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...