Jump to content
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Content Count

  2516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

mushi last won the day on August 19 2018

mushi had the most liked content!

Community Reputation

3236 Excellent

About mushi

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Rådyr og rev

Recent Profile Visitors

12841 profile views
 1. Hva ble det? Klarer ikke bestemme meg selv. Vil ha minst mulig arbeid, men også at det ikke blir for dyrt...
 2. Hvilket tørrfor får katten? Min hadde håpløs pels tidligere, men etter jeg byttet fra royal canin til for uten mais/ris/korn og 50% v&h + selolje er pelsen som silke.
 3. Herreguuuud så nydelig! ? Deilig når valp nr to lever opp til ønskene.
 4. Vi har hatt et fint år med utstilling. Rundet av med å bli mestvinnende 2018 på NKK utstillinger i min rase. Kom plutselig et diplom i posten. Gøy, gøy! Vi rasket med oss et svensk cert forrige helg og venter i spenning til han blir to år og vi kan ta dobbelt championat. Jeg kommer ikke til å stille mer før han blir to år, har stilt mye i 2018 jeg egentlig ikke hadde trengt. Nå skal vi prøve å fokusere mer på lydighet og se om jeg kan knekke koden på konkurranser. Han blir ekstremt negativt påvirket av nervene mine og vi har egentlig ikke gjort annet enn å diske. Må bare få surr
 5. En faktura eller kvittering på kjøp hvor hva du har kjøpt, dato og spesifisert mva kommer frem er god nok dokumentasjon. Du trenger ikke annet enn en kontoutskirft for å bekrefte betaling av en inngående faktura, men er det kontantkjøp kreves det en spesifisert kvittering. Jeg vil anbefale på det sterkeste at du har en bankkonto knyttet til firmaet og en knyttet til private ting. Trenger du penger overfører du en sum til din private konto, ikke kjøp private ting med firmakortet.
 6. Jobben føler jeg at jeg har fått til godt. Motivasjonen har vært dass etter sommeren, men det har jeg klart å holde til privaten. Var flink i klubben frem til i høst. Har vært der tre ganger etter sommeren. ? Trener 1-2 ganger iuka. Mye bedre enn nada! Jogget to ganger i uka frem til det startet å regne. Har fiksa ute og vinduer! *stolt* og malt gangen, bad og soverom. Det siste punktet hopper vi glatt over! Går bare en vei ??
 7. Nå har PM lørdag kommet. 20 podengos
 8. Se her https://www.nkk.no/getfile.php/131968558-1534336780/Dokumenter/Aktiviteter/Dommerlister/Dommerliste DOGS4ALL norsk vinner 2018.pdf
 9. Synes jeg leste noe om senest fredag! Skikkelig ilddåp!
 10. Pm for fredagen kom i dag.
 11. Sandefjord hundeklubb har utstillingstreninger på onsdager fra 1930-21. Koster 150 eller 250 kr gangen og vi har som regel en person som fungerer som dommer.
 12. Herlige bilder! Er så artig med videoene hvor hun gjemmer seg bak gardiner haha.
 13. Tror du det vil gå fint sammen med den gamle hunden? Da ser jeg ingen grunn til å vente. Men den gamle har noe issiues? Jeg kjøpte voksen hund da jeg ville ha to og den jeg hadde fra før ikke var helt god.
 14. Jeg betaler 80 kr for pillene (holder 1,5-2 mnd eller noe?). Blodprøver er 1400-ish når stoffskiftet sjekkes. Dette går jo ikke innunder forsikringen siden det er en eksisterende sak (pluss at det er under egenandelsbeløpet).
×
×
 • Create New...