Jump to content
Hundesonen.no

Sagaa

Medlemmer
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sagaa last won the day on April 12 2016

Sagaa had the most liked content!

Community Reputation

267 Excellent

About Sagaa

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nordland
 • Interesser
  Lagsport, fjellturer, sykling.
 • Hunderase
  Finsk Lapphund, Alaska Husky
 • Mine dyr
  Pusi, vår skravlete, men nydelige Bengal. Mira, en husky som plutselig ble boende her. Snart kommer et nytt tilskudd til familien. <3

Recent Profile Visitors

1351 profile views
 1. Jeg har sett mye, mine favoritter: White Collar Person of Interest Suits Breaking Bad Mad Men The Handmaid's tale Gotham Gossip Girl (Jada, bare sett hele serien sånn 5 ganger) Sons of Anarchy The Flash Arrow Designated Survivor Grey's Anatomy Scandal How to get away with Murder Lucifer The Big Bang Theory Marvel's Agents of SHIELD Marvel's Jessica Jones Marvel's Daredevil ++++ Marvelsgreier Marvel's The Defenders Revenge Ellers følger jeg/ har fulgt m
 2. Sagaa

  Akkurat nå mars

  Vært i røntgen med Saga i dag. Sprøyta ble satt halv 9, ble satt motgift etter bildene ble tatt. Fikk beskjed om at motgiften virker kortere enn bedøvelsen, så var forberedt på at det kunne ta litt tid for å komme ut av det, men hun er helt i "ørska" fortsatt. 5-åringen er også trøtt utover det vanlige. Tror aldri jeg har hatt det så stille i hus med begge rakkerne til stedet.
 3. Noen som vil tippe på Saga sine hofter?
 4. Møtte for første gang en annen FL på hundetrening i dag. Saga ble så gira at hun ulte litt til kjekkasen. Blir enda mer gira når hun ser en av samme rase. Hun er så herlig rar.
 5. Tja, i nabolaget, ingen. På tettstedet, 3-4 stk kanskje.
 6. Variocage double small er vel kanskje for lite for lapphund? Eneste dobbeltburet jeg finner som kan passe i drittbilen.
 7. Ved biting så stoppet vi leken helt, sa au, ignorerte, eller fjernet hunden fra situasjonen. Lek med 4-åringen ble ikke aktuelt de første ukene, kun ro i nærheten av mindre barn. På den måten hadde vi mer kontroll, og da hun lærte at hun ikke skulle bite på oss, så bet hun ikke på andre eller barn heller. Så unngå situasjoner der dette kan skje er første råd, stopp leken og fjern hunden fra situasjonen er andre råd. For å stoppe hundene i å gjøre noe kan vi si nei, hundene vet betydningen og stopper da momentant, men min erfaring er at de ikke lærer spesielt. De stopper der og da,
 8. Skal se det litt an. Flåtten kom i større grad først i fjor. Naboene har funnet mye flått på sine hunder, men jeg har hittil ikke funnet en eneste en på Saga eller Mira. Æsj, jeg savner de tidene vi levde i et flått-fritt miljø.
 9. Sagaa

  Akkurat nå mai

  Når noen kommer bort til meg og "Åja, så du har fått deg en sånn kjeftesmelle du'a! (Finsk Lapphund)" Meg *Ser dumt på han og himler med øynene, mens bikkja hans bjeffer i ett sett, og bikkja mi står der helt stille.* Må si jeg godter meg mye i slike øyeblikk.
 10. Jeg har selv blitt nistirret med et stygt blikk etter noe som kan ha sett feil ut. Jeg satte fingeren min fast i ringen der jeg fester kobbelet. Bikkja tok plutselig springfart etter en fugl, mens fingeren ble vridd. Jeg ropte i smerte. Bikkja skvetter til og hopper bak, så sikkert ut som jeg røsket henne i nakken. Så jeg er forsiktig med å anta/si noe, og er generelt konfliktsky, men hvis noen utfører åpenbar/unødvendig skade på en hund så sier jeg ifra. Jeg fant en hund som hadde stukket av. Hunden virket usikker, men jeg fikk lokket henne til meg med godbit og godsnakk. Hun var så str
 11. Hehe, jeg valgte den roligste hunden. Den største, men roligste. Den som aldri bet, og som lå rolig i fanget og koset seg. Kan si deg hun blomstret når vi kom hjem. Det var full rulle og masse biting på den andre hunden. Litt rampete og en liten avstikker i begynnelsen. Skal sies at hun har vært en enkel valp ellers da, snill og kosete som dagen er lang.❤ Jeg valgte forøvrig valp etter magefølelsen da jeg ikke kan noe om slike valg. Oppdretter var enig i at det kom til å bli en god match. Jeg ville ha tispe så valget var enklere sånn sett. Har ikke angret et sekund. 100
 12. Saga har/hadde også et lite navlebrokk, ble informert og betalte full pris. Vet ikke om det er der lengre da, har ikke kjent det.
 13. 1 år siden oppdatering. Tidene har forandret seg. Fra å bli bært i sekken på fjelltur (fikk noen sure blikk da ja) til å kunne gå turene sine selv. Gått ifra å være 6 kg da vi hentet henne til 21 kg, og hele 52/53 cm høy. Stor pike for å være lapphund med andre ord. Nesten like rask som AH'en, sterk og har ikke noe problem med å sette på plass kompisen på 45 kg. Et herlig lynne og en enkel valp. Sliter en del med hilsesituasjoner, da hun er blitt ganske ivrig, men dette jobber vi med dag ut og dag inn. Håper vi får det under kontroll. Tips mottas med takk!
 14. Så snilt av deg, men tror det blir vanskelig. Jeg bor da altså 12 mil sør for Bodø. ? Jeg skal i bursdag i Bodø på lørdag etter kurs da, kanskje jeg kan få kjøpt et slik at jeg har det på søndag i det minste.
×
×
 • Create New...