Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli


Caroline
 Share

Recommended Posts

27 minutter siden, Line skrev:

Hjemme fra rottweilerspesial, debuterte som ringsekretær faktisk. Det gikk da som smurt det! 30 hunder på spesialen - 4, FIRE!, timer tok det :lol: 

Så dro jeg innom og satte opp teltet til i morgen, traff på litt kjentfolk og skravlet litt, handlet litt, hentet hunder og landet i sofaen. Skal ut og klippe plen etterpå da, før det begynner å regne, men bare må hvile beina litt først.

Det rakk du nok ikke, tenker jeg. :lol:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fin dag 

Godt mulig noen av dere tenker dårligere om meg nå, men jeg har lyst å dele likevel... I dag fikk jeg bekreftelse på at jeg er ferdig med frivillig gjeldsordning  Nå gleder jeg meg stort til sånn

Da er bursdagsgave nummer to hentet! Si hei til Goliat

Posted Images

2 timer siden, Raksha skrev:

:lol: Stakkars  -men da vil du vel ikke se dette heller da? 

27421451143_045889d38d_b.jpg

 

Si hei til Miss Lindy - min nye turkompis etter at Bugen ble pensjonert. Må finne kosenavn som passer til Bugen og Lusa da :lol::aww: 

Bugen er teit, Lus får ikke hilse på nykommern, ikke snakk om - så hun gjeter henne. Lus vil bort å hilse på, men får IKKE lov :lol: 

Gratulerer! 

Jeg tenker automatisk på lindy hop, dansestilen. Men kanskje litt facepalm å kalle en hest for hop?

1 time siden, Stine skrev:

3 mnd siden operasjonen :heart:

20160702_142351.jpg

Grattis!

Jeg har vært på butikken - jeg hadde forbud i går, men så fikk jeg så lyst på poteter til middag, så da fikk jeg lov i dag. Pantet flasker for 125 kroner, så da ble det både poteter, gulrøtter, egg og stratos. Også hadde jeg tenkt til å gå tur med hundene etterpå, og tok på meg fullt regntøy siden det bøttet ned - så sikkert glup ut på butikken... Men da vi kom hjem, skinte sola, og jeg går ikke tur i sola i regntøy. Og nei, jeg hadde for lite klær under til at det bare var å kle av meg. Så da kan vi like godt vente litt til, og gjøre noe annet i mellomtiden. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, SFX skrev:

Gratulerer! 

Jeg tenker automatisk på lindy hop, dansestilen. Men kanskje litt facepalm å kalle en hest for hop?

Takk!  

:lol: Vi styrer unna "troll i ord"navn ja... Tror hun blir en Lindy altså - hvertfall foreløpig. 

Fikk Lusa, så gikk det en mnd eller to så fant vi lus på en av de andre hestene :lol:  

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Rødt kort på VM for noe MANGE andre hunde har gjort før de to siste ekvipasjene med løpetidstisper. :o 

Håper de sender klage. Diske begge løpetispene. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Baconsurret kyllingfilet in the making. Attåt (som vi sier i trøndelag) skal vi ha tomater og mozzarella i skiver, oliven og coleslaw. Det er bra jeg har planer om mye jogging fremover...:P Dessuten ligger det Ben&Jerrys i frysen:icon_redface: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Njutit ett par timmar ute i ösregnet med goda vänner. Ångrade en liten stund att jag bara tagit löparskor på fötterna istället för kängor för blöt var det. Ångern varade bara tills jag trampade igenom myren upp till knäna, inte ens kängorna hade hjälpt då.

Nu är hunden nöjd och jag har fått mat så jag är också nöjd, tänker att det blir att sitta på rumpan en stund sen borde jag kanske ta itu med huset...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

56 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

H

Edit: Jeg ser på værradaren at du slapp unna med en klaring på noen cm.

Du er en skikkelig radar-nerd for tiden altså :lol: 

Jeg gleder meg uforholdsmessig mye til Frankrike-Island i morgen. Kremt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Bellare skrev:

Stemmer det at vi må ha med oss pass om vi skal ein rask tur over grensa til Sverige? Vi tenkte å ta oss ein tur om eit par veker, så pappa nevnte at vi måtte huske pass...

Om dere ikke gjør noe annet enn å kjøre over grensa så går det nok greit, men vær klar over at pass er eneste offisielle formen for identifikasjon i Sverige for nordmenn. Det spørs hvem du møter, men bankkort og førerkort er ikke gyldige identifikasjonspapirer. I tilfelle en terroraksjon vil du ikke kunne identifisere deg på grensa, og da er man i trøbbel. Men det er jo litt liten odds for at det skal skje akkurat når du er der da. Så det går nok greit, men i teorien er det egentlig ikke greit. Jeg reiste faktisk over hit til Norge nå uten pass, fordi jeg tok feil veske med meg, men det går nok bra på tur hjem. Satser jeg på :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Her var det litt sånn i dag:  Download weather 11

Fy flate det bøtta ned på Malvik! Pissblaut til skinnet, med en gang vi kom ut av tunellen før Trondheim var det oppholdsvær...

Fasikken altså, skrale gamle Tuva ble BIR av 44 påmeldte staffer, for et comeback! Ble ikke plukket ut i BIS'en, men herregud det gjør absolutt ingenting! Selv om det var litt surt å sitte der og bli blaut i så mange timer for ingenting :lol: Nuh middag!

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble ikke kvitt Line, og fikk ikke til å skrive i innlegget heller :P 

men hjemme fra myndespesialen, og svært fornøyd med resultatet :D 

flat rød, men hva betyr det når dommeren er streng, vi ble nr 2 i åpenklasse (av totalt 16 stk) og vi slo oppdretteren vår og flere andre kjentfolk.. små gleder :lol: 

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Eplefe skrev:

Hareide får "unison kritikk" fra eget parti for å ha gått i Pride-parade, men KrF påstår de ikke hater skeive. Ja, ok da. 

:| 

Det var visst mange som har trukket seg fra KrF etter det... Jeg fatter det ikke, jeg. Det er helt utrolig.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Krutsi skrev:

Ble ikke kvitt Line, og fikk ikke til å skrive i innlegget heller :P 

men hjemme fra myndespesialen, og svært fornøyd med resultatet :D 

flat rød, men hva betyr det når dommeren er streng, vi ble nr 2 i åpenklasse (av totalt 16 stk) og vi slo oppdretteren vår og flere andre kjentfolk.. små gleder :lol: 

Gratulerer! Morsomt med så god plassering, og om dommeren er streng jevnt over er det jo greit.

Nå har jeg betalt for fire DNA-tester som Glam skal ta senere, for å styrke hans potensiale som avlshannhund. 250 euro, ha det bra... De er ikke obligatoriske i Norge enda, men den ene er anbefalt og de tre andre er mer og mer normalt å ta nedover i Europa, så da fikk han full pakke. Så får en håpe at noen har lyst til å bruke ham, så han kan betale meg tilbake for sine egne DNA-tester. Hvis ikke er han i hvert fall en gjennomtestet koseklump :P

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...