Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MonicaT last won the day on March 23 2020

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3991 Excellent

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

13382 profile views
 1. Jeg har lyst til å ha en logo på hjemmesiden min. Skal være en rund logo, har et bilde jeg vil bruke, og så skal det være tekst (kennelnavnet mitt) rundt. Noen som kan hjelpe meg med det? Send PM
 2. Gammel tråd, men svarer likevel. Jeg er veldig fornøyd med Robur, brukt det i flere år. Prøvd litt annet innimellom, men kommer alltid tilbake til Robur. Bruker det + kjøttfor (vom eller mush)
 3. Felleskjøpet hadde kampanje på Mush så da prøver jeg det nå. Tidligere brukt vom boller. Kjøpte den grønne varianten og blå. Synes bollene i den grønne posen var veldig grå og luktet litt. Mulig det ikke har blitt oppbevart riktig hos butikken? Ikke er like lett å gi frossent som bollene fra Vom. Ene hunden sliter litt når det er frossent. Men er det tint funker det fint. Har ikke brukt de burgerene på 250g (boksen). Synd at det er såpass dyrt. Vet ikke hvor ofte Felleskjøpet eller tilsvarende kjører kampanjer? For da er prisen mer levelig
 4. Hei Noen som vet hvordan jeg kan lage en rund logo med tekst rundt? Har et bilde jeg vi bruke, men vil ha det rundt og med tekst. Har photoshop og lightroom.
 5. Noen som har erfaring med Emmipet tannbørste til hund?
 6. Hei Kanskje noen her har noen smarte tips. Jeg har kjøpt meg en ny bil (Skoda Octavia) og bagasjerommet er nedsenket. Hundeburet mitt passer inn, men pga nedfellingen får jeg ikke åpnet burdøra. Så jeg trenger noe under hundeburet som hever buret litt opp. Bør helst være noe som ikke veier så mye, sånn at det ikke blir ekstra vekt i bilen. Tror vanlig gummimatte ikke blir høyt nok. Noen andre forslag?
 7. Lenge siden vi har hatt en sånn tråd, så hva forer du med?
 8. Om du bruker vom kjøttbollene kan de gis frossene også. Bare sånn til info Det beste er å ikke ta opp for mange boller, siden det å ligge for lenge i kjøleskapet ikke er bra. Forer selv med bollene fordi det er enkelt. Tar opp hver kveld til dagen etter.
 9. Hos oss går alle sammen (vi har 3 hannhunder).
 10. Noen andre som har erfaringer med Farmina?
 11. Spiser hun eks frossen vom boller selv om det er varmt ute? Det kan jo være en mulighet. Mine spiser alltid, de får vom boller samt at vi nå prøver Pure Natural pork (fra Musti) som inneholder en del fett (18% mot andre som har 14-15%) Har to som er litt tynne nå.
 12. Jeg betaler 117kr for Lightroom og Photoshop via Adobe Cloude (eller noe sånt). Veldig fornøyd med å ha begge deler. Skulle gjerne vært flinkere til å bruke de. De som dere har lagt ut er jo så flotte. Vil noen legge ut uredigert mot redigert så en kan se forskjellen? Jeg synes alle får så skarpe bilder, det sliter jeg med.
 13. Jeg kjøpte to nye strikker hos Troll for litt under 2 uker sider.
 14. Noen gode råd mot forebygge tannstein? Bortsett fra tannpuss selvsagt. hjelper slike tørrfôr som heter dental? Andre ring?
×
×
 • Create New...