Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MonicaT last won the day on May 28

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3992 Excellent

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

13876 profile views
 1. Tenker du på oppdrettere av breton? Hvor i landet bor du? Det er lange vente lister på breton, men ikke umulig å få tak i. Er noen som avler utenfor klubben som jeg ikke ville kjøpt fra (reklameres som spansk breton)
 2. Hei Vi har et hunderom i kjelleren med hundesenger, varmeovn (om vintern) og luke ut til hundegården. Kjøpt hundeluke og elementer fra KK Import. Luka lukker seg igjen så det blir ikke kaldt om vinteren. Merker det litt om det blåser mye, at den blåser litt opp, men har varmeovn så ingen fare hos oss. Når vi har valper så knyter vi luka opp, slik at hunden lett kan gå inn og ut. Når den blir litt større så trener vi på at den må gå i luka Det kan være litt uvant i starten, men de lærer fort. En står på innsiden og en på utsiden og får godbit når går gjennom. Ikke hatt noe pro
 3. Jeg har sendt de en melding på Instagram. Si gjerne ifra hva de svarer deg også. Hvor mange dager holder det i kjøleskapet? Vi tok opp en haug med boller lørdag morgen og dro på hytta. De fikk siste rest i dag og da synes jeg de var blitt litt grå og blodsøl i boksen var veldig mørkt. Veldig fornøyd. Har ikke prøvd brikkene/burgerne fra esken enda men tenkte å prøve de også. Liker bollene veldig godt så hadde vært supert om en kunne kjøpt de på oppdrettteravtalen.
 4. Noen her som vet om man som oppdretter kan kjøpe inn partier med kjøttboller og få rabatt? Står på nettsiden at en må kjøpe kartonger av ett og samme produkt. Men kan en kjøpe kartong med kjøttboller?
 5. Jeg har lyst til å ha en logo på hjemmesiden min. Skal være en rund logo, har et bilde jeg vil bruke, og så skal det være tekst (kennelnavnet mitt) rundt. Noen som kan hjelpe meg med det? Send PM
 6. Gammel tråd, men svarer likevel. Jeg er veldig fornøyd med Robur, brukt det i flere år. Prøvd litt annet innimellom, men kommer alltid tilbake til Robur. Bruker det + kjøttfor (vom eller mush)
 7. Felleskjøpet hadde kampanje på Mush så da prøver jeg det nå. Tidligere brukt vom boller. Kjøpte den grønne varianten og blå. Synes bollene i den grønne posen var veldig grå og luktet litt. Mulig det ikke har blitt oppbevart riktig hos butikken? Ikke er like lett å gi frossent som bollene fra Vom. Ene hunden sliter litt når det er frossent. Men er det tint funker det fint. Har ikke brukt de burgerene på 250g (boksen). Synd at det er såpass dyrt. Vet ikke hvor ofte Felleskjøpet eller tilsvarende kjører kampanjer? For da er prisen mer levelig
 8. Hei Noen som vet hvordan jeg kan lage en rund logo med tekst rundt? Har et bilde jeg vi bruke, men vil ha det rundt og med tekst. Har photoshop og lightroom.
 9. Noen som har erfaring med Emmipet tannbørste til hund?
 10. Hei Kanskje noen her har noen smarte tips. Jeg har kjøpt meg en ny bil (Skoda Octavia) og bagasjerommet er nedsenket. Hundeburet mitt passer inn, men pga nedfellingen får jeg ikke åpnet burdøra. Så jeg trenger noe under hundeburet som hever buret litt opp. Bør helst være noe som ikke veier så mye, sånn at det ikke blir ekstra vekt i bilen. Tror vanlig gummimatte ikke blir høyt nok. Noen andre forslag?
 11. Lenge siden vi har hatt en sånn tråd, så hva forer du med?
 12. Om du bruker vom kjøttbollene kan de gis frossene også. Bare sånn til info Det beste er å ikke ta opp for mange boller, siden det å ligge for lenge i kjøleskapet ikke er bra. Forer selv med bollene fordi det er enkelt. Tar opp hver kveld til dagen etter.
 13. Hos oss går alle sammen (vi har 3 hannhunder).
 14. Noen andre som har erfaringer med Farmina?
×
×
 • Create New...