Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MonicaT

 1. Her får de Multiflex og olje fra Norsk Dyrehelse.
 2. Fant ikke noe om det i regelverket. Men synes likevel ikke at det er innenfor. Fant dette i regelverket: 3.2.3. Føring av hund Under bedømmelsen kan hunden føres ved hjelp av tegn, tilrop eller fløyte, så stillferdig som mulig slik at annen hund ikke sjeneres. Med unntak av fløyte skal verken fører eller hund være utstyrt med gjenstander som kan oppfattes som dressurmidler. • Det er ikke tillatt å berøre eller gå forbi hund etter at denne har tatt stand og situasjonen er avklart. • Hunder som ikke er under bedømmelse skal være koblet. • Deltakere som ikke har hund i slipp s
 3. Personlig synes jeg ikke det. Dommer kan hjelpe til med start revolver men bør/skal ikke gi noen kommandoer/hjelp hund. Så det er vel ikke innafor regelmessig heller. Skal kontrollsjekke regelverket etterpå men tviler på at det er ok. Men en ser jo dessverre «kompisdømming» innimellom.
 4. Fordi det er udokumenterte hunder. Både helse og jaktmessig. Samt at de driver valpefabrikk. Det har jeg ikke noe til overs for.
 5. Min opplevelse er at dommer ikke pleier å hjelpe til sånn, så dette var nok en veldig uvanlig situasjon og kanskje dommer kjente både hund & eier og dermed var ekstra hjelpsom?
 6. Tenker du på oppdrettere av breton? Hvor i landet bor du? Det er lange vente lister på breton, men ikke umulig å få tak i. Er noen som avler utenfor klubben som jeg ikke ville kjøpt fra (reklameres som spansk breton)
 7. Hei Vi har et hunderom i kjelleren med hundesenger, varmeovn (om vintern) og luke ut til hundegården. Kjøpt hundeluke og elementer fra KK Import. Luka lukker seg igjen så det blir ikke kaldt om vinteren. Merker det litt om det blåser mye, at den blåser litt opp, men har varmeovn så ingen fare hos oss. Når vi har valper så knyter vi luka opp, slik at hunden lett kan gå inn og ut. Når den blir litt større så trener vi på at den må gå i luka Det kan være litt uvant i starten, men de lærer fort. En står på innsiden og en på utsiden og får godbit når går gjennom. Ikke hatt noe pro
 8. Jeg har sendt de en melding på Instagram. Si gjerne ifra hva de svarer deg også. Hvor mange dager holder det i kjøleskapet? Vi tok opp en haug med boller lørdag morgen og dro på hytta. De fikk siste rest i dag og da synes jeg de var blitt litt grå og blodsøl i boksen var veldig mørkt. Veldig fornøyd. Har ikke prøvd brikkene/burgerne fra esken enda men tenkte å prøve de også. Liker bollene veldig godt så hadde vært supert om en kunne kjøpt de på oppdrettteravtalen.
 9. Noen her som vet om man som oppdretter kan kjøpe inn partier med kjøttboller og få rabatt? Står på nettsiden at en må kjøpe kartonger av ett og samme produkt. Men kan en kjøpe kartong med kjøttboller?
 10. Jeg har lyst til å ha en logo på hjemmesiden min. Skal være en rund logo, har et bilde jeg vil bruke, og så skal det være tekst (kennelnavnet mitt) rundt. Noen som kan hjelpe meg med det? Send PM
 11. Gammel tråd, men svarer likevel. Jeg er veldig fornøyd med Robur, brukt det i flere år. Prøvd litt annet innimellom, men kommer alltid tilbake til Robur. Bruker det + kjøttfor (vom eller mush)
 12. Felleskjøpet hadde kampanje på Mush så da prøver jeg det nå. Tidligere brukt vom boller. Kjøpte den grønne varianten og blå. Synes bollene i den grønne posen var veldig grå og luktet litt. Mulig det ikke har blitt oppbevart riktig hos butikken? Ikke er like lett å gi frossent som bollene fra Vom. Ene hunden sliter litt når det er frossent. Men er det tint funker det fint. Har ikke brukt de burgerene på 250g (boksen). Synd at det er såpass dyrt. Vet ikke hvor ofte Felleskjøpet eller tilsvarende kjører kampanjer? For da er prisen mer levelig
 13. Hei Noen som vet hvordan jeg kan lage en rund logo med tekst rundt? Har et bilde jeg vi bruke, men vil ha det rundt og med tekst. Har photoshop og lightroom.
 14. Noen som har erfaring med Emmipet tannbørste til hund?
 15. Hei Kanskje noen her har noen smarte tips. Jeg har kjøpt meg en ny bil (Skoda Octavia) og bagasjerommet er nedsenket. Hundeburet mitt passer inn, men pga nedfellingen får jeg ikke åpnet burdøra. Så jeg trenger noe under hundeburet som hever buret litt opp. Bør helst være noe som ikke veier så mye, sånn at det ikke blir ekstra vekt i bilen. Tror vanlig gummimatte ikke blir høyt nok. Noen andre forslag?
 16. Lenge siden vi har hatt en sånn tråd, så hva forer du med?
 17. Om du bruker vom kjøttbollene kan de gis frossene også. Bare sånn til info Det beste er å ikke ta opp for mange boller, siden det å ligge for lenge i kjøleskapet ikke er bra. Forer selv med bollene fordi det er enkelt. Tar opp hver kveld til dagen etter.
 18. Hos oss går alle sammen (vi har 3 hannhunder).
 19. Noen andre som har erfaringer med Farmina?
 20. Spiser hun eks frossen vom boller selv om det er varmt ute? Det kan jo være en mulighet. Mine spiser alltid, de får vom boller samt at vi nå prøver Pure Natural pork (fra Musti) som inneholder en del fett (18% mot andre som har 14-15%) Har to som er litt tynne nå.
 21. Jeg betaler 117kr for Lightroom og Photoshop via Adobe Cloude (eller noe sånt). Veldig fornøyd med å ha begge deler. Skulle gjerne vært flinkere til å bruke de. De som dere har lagt ut er jo så flotte. Vil noen legge ut uredigert mot redigert så en kan se forskjellen? Jeg synes alle får så skarpe bilder, det sliter jeg med.
 22. Jeg kjøpte to nye strikker hos Troll for litt under 2 uker sider.
 23. Noen gode råd mot forebygge tannstein? Bortsett fra tannpuss selvsagt. hjelper slike tørrfôr som heter dental? Andre ring?
 24. Velkommen tilbake og spennende med ny hund. Vil gjerne høre mer om henne etterhvert. Snuser litt på en liten maskothund selv og da er den/de rasene aktuelle. De virker så herlige.
×
×
 • Create New...