Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juni


Teserere
 Share

Recommended Posts

Gratulerer til Island og min inngiftede familie der og mine islandske hundevenner:) Elsker Island!! (og min islandske svigerinne som er det mest elskverdige vesen jeg vet om; som jeg sa til min bror første gang han tok henne med hjem og lot henne hilse på oss: "Hvis ikke du gifter deg med henne, så gifter jeg meg med henne!!").

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Raptus får flytte til Langedrag! ! Vi er så glade nå at vi har ikke ord!! 

Mange som fortjener klemmer, gratulasjoner og mye jeg gjerne skulle svart på her og der, men tiden strekker ikke til.   Vi hadde en fantastisk dag på lørdag og alt ble veldig bra. Stemningen

Jeg har lappen  Kunne hatt den i 10 år allerede om jeg ikke hadde vært så treig, men bedre sent enn aldri  Så får vi se om jeg tør å kjøre alene, da    

Posted Images

1 time siden, *Kat84* skrev:

Vet hva hensikten med de forskjellige er, og tenker ikke faktisk at det er slik at han foretrekker dresser med puls ;) Og ja, det er jo absolutt det mest intense elementet der. 

Fornøyd med resultatene uansett. Jeg vet at han ikke er noe skarp av seg. At han ikke er et IPO individ visste jeg også fra før, og det ble tydelig. Spesielt siden han ikke hatt den ovennevnte skarpheten. 

Skulle lagt meg snart kjenner jeg. Men husverten har stengt av vannet for å skifte et blandebatteri, og stoppekranen er her nede hos meg. Fy fader jeg blir trøtt i morgen. ?

Det er ingen som ønsker den type skarphet.. I ipo er sånt skarphet heller absolutt ikke ønskelig, og jeg vil tippe at ikke engang i politiet eller Forsvaret er den type skarphet ønskelig.. 

Man vil jo ikke at førstereaksjonen til en hund, som blir overrasket brått, skal være å bite.. 

I ipo trenger du hovedsakelig bytteinteresse, gripeinteresse, mot og jaktlyst.. Har hunden dette, så  er det avhengig av figuranten din hvor langt du kommer.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:yawn: Er lærer på Sommerskolen denne uka og neste, og jeg oppdaget til min forferdelse at jeg har jo ikke to uker fri etter dette før jeg skal reise bort, jeg har noen knappe dager :o Jaja, da blir det en litt mer hektisk sommer enn jeg trodde at jeg hadde planlagt, gitt :lol: 

Men fy søren, all ære til barneskolelærere. Takke meg til hormonelle slamper som tror de kan alt, altså, for 3. og 4. klassinger er ganske slitsomme. :| 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått mann og barn ut døra, alt for sent. :aww:  Men nå har de reist, luftet hunder og fått i meg nybakt brødskive - nam! Og snart  i bunn av kaffekoppen, da skal jeg en kjapp tur i dusjen før sivilisasjonsekspedisjon. Sikkert egentlig varmt nok til å sette ut hunder, men ser ut som det kan begynne å regne og tordne når som helst, så tror de får være inne. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Klematis :hug:

 

Igår kveld var vi hos dyrlege/kiropraktor med Strider-gutt. Og da var det massasje og oppmykning og laser. Dyrlegen fant ikke noe galt med benet, jeg trodde han hadde forstrukket låret, men mente at det var nok ryggen igjen. I alle tilfelle det hjalp,igår kveld klarte Strider å hoppe opp i sofaen igjen,og så kunne han hoppe opp i sengen selv også -så i natt slapp jeg å stå opp 2-3 ganger fordi han skulle drikke vann eller strekke på bena og måtte ha hjelp opp i sengen igjen. En annen ting er at han burde sikkert ikke hoppe opp selv - han må gå i bånd i 2 dager nå etter behandling så hopping er sikkert ikke bra.

Nå om dagen er det sinnsykt mye knott ute, umulig å være ute nesten, en ulempe ved å bo i skogen. Men det er sommer og fantastisk, og for det synes jeg knott er en liten pris å betale!

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal jeg til frisøren og klippe meg, det er sånn ca 2 mnd på overtid det (jeg avlyste siste timen jeg hadde fordi jeg lå på sykehuset). Da har både Ali og jeg fått sommerklipp :lol: 

Nora sliter med noe fordøyelsesgreier, tror jeg, hun gulper opp mat etter hvert måltid. Jeg syns hun blir verre og verre, men det kan jo være at jeg bare har begynt å legge merke til hvor ofte det er? Det ser ikke ut til å plage henne stort da, mat er like godt 2 gangen og det :rolleyes: Ingen av veterinærene jeg har snakka med aner hva det kan være, så teorien er at hun gulper opp mat fordi hun spiser for fort. Jeg tenkte det kanskje var en bivirkning av langvarig kortisonbruk, men det var det ingen av dem som hadde hørt om, så det trodde ikke de. Jeg mener jeg har hørt om det på folk, kortison er hardt for magen, men da går det kanskje mer på magesår enn dårlig lukkemuskel (vel, muskelsvinn er ikke uvanlig på kortisonbrukere da), og hun har ikke vondt i magen, så vidt jeg kan se. 

Sånn ellers så har hun en fin sommer med tanke på allergien da, bare litt kløe på en labb og i rompa nå *bank i bordet* 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk en sms av MDG i natt hvor det sto "Legaliser narkotika!", samt en haug mailer med suspekt innhold,  og tenkte hva i huleste slags parti jeg har meldt meg inn i :aww: Tenkte det hadde rakna for dem og vurderte å melde meg ut, før jeg så på dagbladet at medlemsregisteret deres er hacket. 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Takk for alle klemmer!

Jeg har sendt mail til kelamannen (har ikke lyst til å ringe akkurat nå) og spurt om pris på enkeltbur. Rundt 1800,- ser det ut til. Jeg må vel få solgt hercules medium dobbelburet som tar hele bagasjerommet. Pris på helt nytt enkeltbur hercules, koster akkurat like mye som jeg gav for dobbelburet da jeg kjøpte det brukt, 4000,-

Jeg liker kela, Timmy hadde det før, men synes det er så genialt med låsemuligheten på hercules, da kan jeg stikke kjapt innom en butikk med bildøra oppe.

Kan jo sikkert løse det med en hengelås på kela også. Men støvkant, det skal jeg i hvert fall ha.

I natt har jeg våkna utallige ganger og lurt på hvor Timmy er. Ingen som rusler rundt i senga og venter på at jeg skal åpne dyna så han kommer under. Ingen som knurrer misfornøyd når jeg snur meg for mye, og ingen som tar en dans i senga før han står opp. Det tar nok litt tid å venne seg til dette.

Jeg og Bizi får gjøre det beste ut av det i dag, hun er veldig opptatt med å snappe etter alle fluene hun ser, og humøret er upåklagelig som vanlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Raksha skrev:

Jeg er rimelig sprekkeferdig, så om du er nysgjerrig så send meg pm. :lol:  Ellers blir ting offentlig på fredagskveld. 

Fiiin Sarek! Masse lykke til! 

 

Så ufattelig dårlig gjort, jeg har kun positiv erfaring med XXL. Dette syns jeg virkelig er for dårlig. 

:hug: 

 

 

Jeg er så spent, og har så lyst til å sende PM. Og teoriene mine handler om alt mulig fra helse til finnmarksløp.

11 timer siden, Siri skrev:

Tja, hva vil det si å ikke klare det? Og slite? Hva er det de sliter med? Hva er målet deres? Hva er forutsetningene for å gjøre det bra? Trener de dag ut og dag inn men likevel mislykkes? Eller er det på trening sånn dann og vann og slenger seg med fordi det er et lokalt arrangement? 

Om noen legger seg skikkelig  i selen og trener og jobber på - så tenker jeg at det var veldig synd at de mislyktes igjen, men så tenker jeg at jeg kanskje også ser hvorfor de mislykkes (fordi jeg mener de kanskje trener feil ut fra MITT synspunkt, bruker alt for mye energi på ubetydelige bagateller og dermed har feil fokus i treningen - gjør ting mye mer komplisert enn de trenger å være)... men jeg blir ikke akkurat deppa og lei meg liksom. Men nå er ikke jeg en sånn som dveler noe særlig over ting heller... synes synd på dem der og da, også tenker jeg ikke mer over det. 

Høres bra ut :). Da har jeg kanskje et alternativ der :D

Mine Lundhags ligger helst i skapet, de også :aww: 

:lol: 

Har vi vært på tur i skogen og jeg er glad vi ikke har noe særlig klegg der... kleggen sitter i gangvinduet mitt, de... enorme beist - og utrolig mange :o. De er heldigvis ikke ute etter meg da. 

Innimellom alle må'er driver jeg og pakker til 14 dager ferie. Jeg stresser litt med det, kjenner jeg, men det blir nok bra til slutt :D. Også har jeg smakt på min selvkomponerte eplekake - og den var da riktig god sammen med krokanis :drool:

Og de tingene hadde ikke jeg tenkt noe særlig over, men jeg er kanskje en sånn person som bare gjør det for morro skyld selv. Nei, får gruble videre på dette- eller kanskje ikke.

10 timer siden, Siri skrev:

... og jeg er jo ikke impulsiv, jeg liksom... :aww:. Glede seg til det kommer pakke i posten :whistle: 

Og der ble jeg også frista, sonen altså..

I dag er det strålende solskinn, så planen idag er : sole seg, klippe gress, sole seg, klippe gress og så litt rallytrening på slutten av dagen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en halvtime hos xxl så lovet de pengene på kontoen i løpet av dagen. De hadde ført over for lite fordi de trodde vi hadde kjøpt en sandal når vi leverte tilbake skapet.. Til tross for at det ikke sto på ordren, eller kvitteringen.  Gudene veit hvor de fikk det fra. 

Fortsatt null beklagelse.  Men dama hadde i det minste forståelse for at jeg var lei, og sa at jeg kunne få lov til å slå henne i annsiktet i morra hvis pengene ikke kom :lol:

Burde nesten få kompensasjon for tapt arbeidsinntekt, tort og svie ..  Rørlegger'n har jo brukt lunsjpausen sin der fire ganger på snart tre uker og jeg kom for seint på jobb. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilt time til Ida da hun plutselig har begynt å tisse MASSE - også inne overalt. De første dagene var hun 100% stuerein og gikk på kassa inne hvis hun måtte på do når vi var inne. Men nå har hun plutselig begynt å tisse 10 steder i løpet av natta, og også på dagtid. Ser ikke ut som det er frivillig, for hun går på do og tisser når hun rekker virker det som, så får ta en urinprøve og dra til dyrlegen og få testet den. 

Telefonsamtalen med dyrepleieren som tok telefonen var utrolig morsom, da. 
"Hva slags dyr var det igjen sa du?" 
En minigris
"Ja, men er det en katt eller hund?" 
En minigris
"En minihund?" 
Nei, en GRIS. En GRIS bare at den er mini 
"En GRIS?" 
Ja, en gris. Minigris. 
"Oi!!! Det blir sjovt!" :D 

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna
2 minutter siden, Pixie skrev:

Valgets kvaler... sporkurs eller hverdagslydighet til høsten? Pengene strekker ikke til til begge, og begge deler frister like mye :|

Hverdagslydighet :) Spor har du hele livet på å lære hundene. Og du kan t.o.m finne en hundeklubb som har sportreninger om du er medlem. 

I går hadde naboen visning, og jeg følte meg så flau over at jeg hang opp mitt tilsalgs skilt selv om mitt ikke blir lagt ut før i august. Megleren mente det var lurt. Jeg var faktisk så flau at jeg rømte huset i de to timene naboen hadde visning :lol: 

Men i dag morges hadde da megleren fått tlf fra en som var på visning i andre enden som ønsket se på huset mitt. Så det var kanskje ikke så dumt å høre på megleren :lol:  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

55 minutter siden, Debbie skrev:

Jeg er så spent, og har så lyst til å sende PM. Og teoriene mine handler om alt mulig fra helse til finnmarksløp.

 

:lol: sånn voldsomt spennende er det nok ikke,  eller for meg så. Men :lol :

Du få sende pm om nysgjerrigheten blir for intens.

Nuh skal jeg hjem og sove av meg migrene, håper jeg.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma på Andøya. :ahappy: Har reist uten hund, litt rart å ikke måtte fikse hunder. Litt godt å ikke måtte lufte dem da, for her regner det nå. :aww: Nevøen min på 5 var på besøk ei ukes tid (sammen med broren min og min mor). Å ha en femåring i hælene stiller store krav til allmennkunnskapen. Han har stilt en million spørsmål, og så godt som alle svarene har blitt fulgt opp sv "koffer d?" :lol: Beste var da han lurte på hvor lang tunnelen vi kjørte gjennom var, jeg svarte 2200 meter - og han fulgte opp med "koffer e dein d?" :lol:

Og ellers har jeg hatt klubbverv i ca 4 måneder og er allerede drittlei. Husker hvorfor jeg takket nei tidligere. :PMen skal man få til en endring så må man visst gjøre en innsats utover å klage ... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • At man ikke bør skaffe seg valp når man er student er en påstand helt uten hold, etter min mening. Det kommer helt an på hvert enkelt tilfelle. Det virker på meg som at dere har tatt alle de viktige faktorene i betraktning, og håper dere velger å gå for det, uavhengig av hva andre skulle ha og si om den saken!
    • Hei! Litt bakgrunnsinfo om oss: jeg og min kjæreste diskuterer når vi bør skaffe oss valp. Vi er begge i 20-årene og bor i ett hus på landet med gode utemuligheter og turmuligheter i skog og mark. Vi begge studerer over nett, og begge vil ha en fremtid med hjemmekontor da vi studerer programering og UX/UI developer. Vi har generelt stabil økonomi, og partneren min jobber ved siden av studiene i tillegg. Jeg får tileggsstipend fra lånekassen. Jeg mistet min far for nesten ett år siden og har vært i en tung periode veldig lenge, nå er jeg bedre og føler meg mye bedre da jeg kommer meg ut mer osv. Jeg har erfaring med hund fra før, men dette er første egne hund. Hos mine foreldre har jeg vokst opp med sibirsk husky, jeg har også hatt mange sommerjobber som hundepasser der "klientene" mine har vært hos meg flere uker om gangen. Vi har bestemt oss for at vi ønsker oss en svart engelsk labrador, og har satt oss inn i hva det vil så å eie en slik rase. Jeg ønsker også å bruke hunden som hobby-hund og tenker å trene lydighet, og drive med dummy-trening. Jrg har godkjent jegerprøve og hadde vært utrolig gøy å utforske jakt videre også! Men når er det rett tidspunkt? Jeg personlig føler meg klar. Jeg er ikke glad i å reise, og trives best ute på sommeren i telt eller hengekøye. Studiene tillater meg å være hjemme med valpen, og å komme meg ut mer etterhvert som han / hun blir eldre. Vi har råd til forsikring, uforutsette veterinær utgifter osv. Jeg føler meg så, sæ klar, men har fått kritikk av andre (hovedsakelig familie) om at det ville vært dumt å skaffe seg valp nå da jeg er student...
    • Synes dere de er fine?
    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...