Jump to content
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Content Count

  574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tricolor last won the day on September 4 2018

Tricolor had the most liked content!

Community Reputation

1295 Excellent

About Tricolor

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alt det man kan finne svar på når man gjør et Sonen- søk. Tispa vår er nemlig nesten hårløs på ryggen. Og flassete. Så det var fint å dykke litt i trådene her.
 2. Salg av valpene gikk tregt, så kun 2 var reservert da de ble chippet. Derfor er de nettopp lagt inn hos nkk. Har også vært andre hinder av formell art før kullet kunne bli godkjent.derfor har det gått tregt. Btw, første kullet ( før tispa var i vår eie) gikk det ennå tregere med. Mener at de valpene var over året før de kunne registreres.Begge hundene er import fra forskjellige land. Er første kullet vi har hatt, så det er litt ukjent terreng dette. Første tispe vi har hatt som har vært verdt å ha valper etter.
 3. Valpene ble chippet samtidig med 1. vaksine. Da var kun et par solgt. Siste solgte valp ble hentet for en uke siden. De er nå 4 mnd sånn ca. Jeg sendte liste med kjøpernes navn osv til veterinær nylig, fordi vedkommende ville legge inn alle samlet. Og det er gjort. Men jeg forstår av svaret ditt at jeg får papirene i posten. Så da ble jeg veldig mye klokere🙂og mindre stresset. Så takk for svar☺️
 4. Hei. Valpekullet vårt ble etter mye om og men godkjent hos NKK. Jeg finner kun moren hos Dyre-Id. Pleier det å gå lang tid fra veterinær har sendt inn chipnr og kjøpere og til de kommer opp i Dyre-Id? Når og hvor kommer pinkodene på hver valp, så jeg får foretatt eierskifte?
 5. Safa.no har salg. Jeg kjøpte nettopp et sett derfra, men har ikke brukt det ennå.
 6. En av valpene våre har foreløpig bare 1 følbar testikkel. Har det noe å si for helsen hans hvis den andre forblir i buken, f.ex høyere kreftfare? Hvor stor avslag i pris er vanlig å gi? Bør han kastreres?
 7. Syntes matmor til Barack hadde greid å trene ham bra mht bånd i siste episode. Jeg tror hun vil lykkes bedre med treningen alene enn med en som egentlig ikke så så veldig interessert ut.
 8. Fikk ikke vekk sitering? Det ordner seg for snille bondekjerringer. Mangler kun betaling for registrering. Men visakortet er av gårde med sin eier?
 9. Ikke utstilling, men gjeting. Er litt mindre stresset nå når jeg vet at flaskehalsen er NKK. Vi skal ta kontakt med hannhundeier.
 10. Takk for svar. Første kullet vårt. Så alt er nytt. Skal kontakte hannhundeier.
 11. Ja, jeg er sikker, har prøvd å registrere et valpekull. Og da kommer han opp, men mangler testikkelattest. Jeg vet at hannhundeier er seriøs og kommer til å ordne det. Men jeg stresser litt fordi vi snart skal levere valper, og de skal jo ha eierskifte. Valpene er chippet. Må vi bare vente med eierskifteskjema til vi får ordnet alt?
 12. Gjelder en importert hund. Når hunden er registrert i NKK, skal den ikke vises i Dogweb?
 13. Godt tips. Er vel et pluss å vende de til reisekassen til de skal ut i bil. Jeg har 10 stk., Er kanskje lettere å holde oversikt med å ta ut et par om gangen.
 14. Sikkert et teit spørsmål. Ihvertfall for de som driver med oppdrett. Men jeg lurer på om valper på 1 mnd kan være ute bittelitt nå vinterstid. Er border collie-valper. Har ikke tenkt å ha de ute i timesvis, altså. Mildvær og regn her i dag. Hvor mye pleier de å tåle?
×
×
 • Create New...