Jump to content
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Content Count

  577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tricolor last won the day on September 4 2018

Tricolor had the most liked content!

Community Reputation

1296 Excellent

About Tricolor

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet. mente at det er lite sannsynlig at det er levende sperm i og med det er så lang tid siden chipen ble satt inn. Anbefalte likevel en ultralyd-u.s. for sikkerhets skyld.
 2. Ost av typen Norvegia. Det er renslig, kan skjæres i bittesmå biter, jeg opplever at de tørker og kan ligge noen dager i jakkelommen uten å mugne. Ellers kjøper jeg noen små biter på dagligvarebutikk. Husker ikke navnet nå. Men det er bittesmå avlange skiver som er mørkere på midten. Mine elsker de.
 3. Sauebonden. Samme tanker som deg.
 4. Vi fikk satt inn hormonchip på hannhund for 3 mnd siden. Tispa er høyløpsk nå, og har vært veldig "på", uten at han har reagert med annet enn lek. Men i går var det plutselig paringsatferd. Kan vi stole på at det ikke er aktiv sperm?Bør vi gi henne hormonsprøyte for sikkerhets skyld? Bør vi vente til en eventuell drektighet kan avdekkes ved ultralyd? Skal rådføre meg med veterinær i morgen, men hadde vært litt ok å høre hva andre tenker/vet. Følte ikke emnet passet inn andre steder, så postet i denne tråden selv om det egentlig er helt motsatt sak.
 5. Alt det man kan finne svar på når man gjør et Sonen- søk. Tispa vår er nemlig nesten hårløs på ryggen. Og flassete. Så det var fint å dykke litt i trådene her.
 6. Salg av valpene gikk tregt, så kun 2 var reservert da de ble chippet. Derfor er de nettopp lagt inn hos nkk. Har også vært andre hinder av formell art før kullet kunne bli godkjent.derfor har det gått tregt. Btw, første kullet ( før tispa var i vår eie) gikk det ennå tregere med. Mener at de valpene var over året før de kunne registreres.Begge hundene er import fra forskjellige land. Er første kullet vi har hatt, så det er litt ukjent terreng dette. Første tispe vi har hatt som har vært verdt å ha valper etter.
 7. Valpene ble chippet samtidig med 1. vaksine. Da var kun et par solgt. Siste solgte valp ble hentet for en uke siden. De er nå 4 mnd sånn ca. Jeg sendte liste med kjøpernes navn osv til veterinær nylig, fordi vedkommende ville legge inn alle samlet. Og det er gjort. Men jeg forstår av svaret ditt at jeg får papirene i posten. Så da ble jeg veldig mye klokere🙂og mindre stresset. Så takk for svar☺️
 8. Hei. Valpekullet vårt ble etter mye om og men godkjent hos NKK. Jeg finner kun moren hos Dyre-Id. Pleier det å gå lang tid fra veterinær har sendt inn chipnr og kjøpere og til de kommer opp i Dyre-Id? Når og hvor kommer pinkodene på hver valp, så jeg får foretatt eierskifte?
 9. Safa.no har salg. Jeg kjøpte nettopp et sett derfra, men har ikke brukt det ennå.
 10. En av valpene våre har foreløpig bare 1 følbar testikkel. Har det noe å si for helsen hans hvis den andre forblir i buken, f.ex høyere kreftfare? Hvor stor avslag i pris er vanlig å gi? Bør han kastreres?
 11. Syntes matmor til Barack hadde greid å trene ham bra mht bånd i siste episode. Jeg tror hun vil lykkes bedre med treningen alene enn med en som egentlig ikke så så veldig interessert ut.
 12. Fikk ikke vekk sitering? Det ordner seg for snille bondekjerringer. Mangler kun betaling for registrering. Men visakortet er av gårde med sin eier?
 13. Ikke utstilling, men gjeting. Er litt mindre stresset nå når jeg vet at flaskehalsen er NKK. Vi skal ta kontakt med hannhundeier.
 14. Takk for svar. Første kullet vårt. Så alt er nytt. Skal kontakte hannhundeier.
×
×
 • Create New...