Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mai


mokken
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

....Nuff said    

Si hei til Yumi  

Jeg så på bilder fra i fjor sommer: ...og oppdaget at lillegutt jammen meg har vokst inn i ørene sine: De var jo mange nummer for store!  

Posted Images

2 timer siden, Wednesday skrev:

Ånei. Når man har barn så betyr det at man må snakke med foreldrene til andre barn. Jeg er ikke laget for å snakke med andre mennesker jeg :aww: Smiler og svarer, men aner jo ikke hvordan jeg forsetter en samtale :aww: *Gå vekk*

 

Medfølelse! Jeg har en "skravleomaltmuligiheleverden-nabo". Når jeg står og prater med henne smiler jeg pent, ler og kommer med passende kommentarer mens jeg sier inni meg: Gå hjem nå! Ferdig å skravle nå! Ti stille!

Hjemme fra interessant og hyggelig møte. Malvik MDG :wub: Nå har jeg spist en stor banan. Siden jeg ikke spiste noe særlig middag og siden magen min kan romle så mye den vil her hjemme, dogsa bryr seg ikke.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg og Timmiansen hadde en liten diskusjon i dag. Det inneholdt ordene kloklipp, sur glefsete chihuahua, og en matmor som måtte fortelle at skapet skal stå akkurat DER. Så ble vi ferdige med tullet og kloklippen, når han som har så mange meninger om alt mulig gav opp.

Vi er venner igjen nå da, og har gått en nydelig tur i herlig temperatur.

Den sinna JRT'en var i hundegården sin (jeg har ikke sett den løs siden jeg ringte politiet for 1 år siden) og det klikka som vanlig i hodet på den når den så oss, og jeg skjønte av reaksjonen på Biz at hun ble forbanna. Hun er snill som dagen er lang, men sånn oppførsel liker hun ikke. Og det er helt greit for meg, jeg er lei slike møkkabikkjer jeg også. 

I morgen skal jeg til han som skreiv ut vindunderpillene mine, og han blir sikkert happy over at den første pasienten hans som prøvde dem, har effekt.

Jeg har ikke noe særlig å snakke med han om i førti minutter i morgen utover at det går fint.

Det kan selvfølgelig ha noe med både årstida og en viss herremann å gjøre også, i tillegg til pillene, men det er jo samme hva det er, så lenge livet er bra, vel.

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, Siri skrev:

Det funker ikke på kroppen, for den kutter jo pelsen, og pelsen på kroppen skal jo være lang. Jeg har brukt det på halsen for å få fram den litt bedre, men ellers er den drepen for slik pels :)

Hva slags underullskniv har du brukt da? De jeg har kutter ikke pelsen på mine, men mulig det funker annerledes på briardpels.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
2 timer siden, Siri skrev:

Balsamen gjør pelsen enda mykere enn den allerede er, og den blåser faktisk opp pelsen, så det er nok ikke et alternativ :). Problemet er at han har mye underull, pelsen er litt lett og myk, og han er brei som ei låvedør over ribbena (nei han er ikke feit- ribbena er bare veldig runde). Så jeg forsøker å skrelle av mest mulig pels så den skal bli  tynnere :lol: 

Det hjelper nok ikke så mye, det heller... dekken lager bare floker i sånn pels, så det er heller ikke helt løsningen :)

Han får vel bare se ut som han er *ler*. 

Hvis det er underullen som er problemet så er det litt verre ja. 
Jeg kunne spurt ei jeg kjenner om gode tips, men siden jeg trener med henne jevnlig så føles det litt teit siden hun også har Briard :lol: 
Har du noen gode tips til konkurrenten din? :P 

1 time siden, Pixie skrev:

Foreldre som ikke bryr seg så mye om andre foreldre blant annet, og en ganske herlig unge. Anbefales!

Høres ut som noe som er langt unna alt man har sett før. Den vil jeg se! 
Hvor kan jeg se den? Netflix? Viaplay? Eller går det på TV? 

------------------------------------

Det ble nesten 2 timer tur i kveld. Gikk ut klokka 20 og var hjemme igjen 21.50. Deilig å kunne gå lang tur på kvelden i T-skjorte! Skikkelig sommerstemning her nå :wub: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, *Kat84* skrev:

Høres ut som noe som er langt unna alt man har sett før. Den vil jeg se! 
Hvor kan jeg se den? Netflix? Viaplay? Eller går det på TV? 

Vi så den på HBO Nordic

Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Line skrev:

Hva slags underullskniv har du brukt da? De jeg har kutter ikke pelsen på mine, men mulig det funker annerledes på briardpels.

Aner ikke :lol:. Var bare en jeg ble anbefalt en gang - kjøpt på Hund-1. Briardpelsen er nok litt annerledes ja, så jeg tror den har litt annen virkning. Den tok i hvert fall enorme mengder pels - og det som var igjen var kort og kuttet :)

13 minutter siden, *Kat84* skrev:

Hvis det er underullen som er problemet så er det litt verre ja. 
Jeg kunne spurt ei jeg kjenner om gode tips, men siden jeg trener med henne jevnlig så føles det litt teit siden hun også har Briard :lol: 
Har du noen gode tips til konkurrenten din? :P 

:lol: Det var forresten hun som hintet om at jeg kanskje burde ta ut en del pels i fronten og rundt nakken på bikkjedyret for en del år siden - han begynte å bli LITT framtung husker jeg (ikke så lett å se sånt selv bestandig) :). Det er liksom underullen som er problemet ja - egentlig var jeg teit som bada dyret før helgen. Jeg burde tatt ut underulla FØR jeg badet, da hadde underullsraka fått litt bedre tak - nå er pelsen for rein til å at den tar så mye som jeg vil *ler*. Det er jo bare et luksusproblem da, guttungen er fin han :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, WelshenNemi skrev:

 

Så bra med flytting :)

Kjenner til den med familie som ikke forstår:hug: Nå feiler det vel ikke meg det samme som deg(tror jeg?), men jeg får også den at det er jo BARE å begynne å trene(at jeg går tur hver dag gjelder ikke), eller bare å begynne i full jobb så ordner alt seg.. Hvorfor har ikke jeg tenkt på det?:sheldon: er ufør av en grunn liksom..

Hos meg er det heldigvis bare farsiden som ikke forstår, så det gjør det jo litt lettere. Men er jo ikke noe gøy uansett. Jeg vet ikke hvilken diagnose du har heller :P Jeg har ihvertfall ME :) 

En klem til deg også :hug: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aww, jeg elsker Foenix!

Vi har trent en god økt med LP ute, og hun blir bare bedre og bedre jo mer vi går - hun må virkelig varmes opp for å lande. På RL-stevnet på lørdag varmet vi opp omtrent fra jeg var ferdig med briefing til vi startet (vi var nummer 17, et par ikke møtte), og hun gikk bedre enn noensinne. Hun er så forbanna lykkelig og ivrig, så hun må rett og slett få noen burnouts først. Jeg begynner å skjønne henne nå. 

En del av meg kan slå meg selv halvt i svime over at hunden må bli nesten fem år før jeg skjønner det - men så forsøker jeg å minne meg på diverse fakta:

1) Hun har fått ett eneste kurs, da hun var valp, resten er basert på mine tilfeldige, ustrukturerte, impulsive og planløse egen-treninger

2) Hun har gått en bronsemerkeprøve (i fjor)

3) Hun har gått to LP-konkurranser (i fjor)

4) Hun hadde lang treningspause, fordi jeg mista motivasjonen etter et stevne hvor jeg startet med X'en og arrangøren fortalte meg at det var å kaste bort dommerens tid å komme med en så dårlig hund

5) Hun har hatt en lang treningspause etter at X'en ble syk, og deretter døde

6) Hun har hatt treningsfri i forbindelse med parring og valper 

Men nå begynner det å bli fasong på ting, og det er så himla artig å se progresjonen bare på seks-syv repetisjoner. Og det er så fantastisk å ha en hund som vil ha seks-syv repetisjoner, og enda mye mer enn det - hennes mor var en helt annen type, og det har vært litt av en omstillingsprosess. De kunne neppe vært større motsetninger.

Nå skal hun faktisk bli trent og få vise hva hun kan, også skal vi jage både det ene og det andre av prestasjoner i konkurranseringen. Første mål er bronsemerke i RL, RL1-tittel, sølvmerke i LP, og tre tellende LP-stevner til raseklubbens mestvinnende. Jeg har mer hårete mål også, men vi skal ikke jinxe noe. Vi får nå også se hvor gammel hun blir og om det blir barselpermisjon på henne igjen. Vi klarer ikke alt i morgen.

Glam skal få være dum og deilig en stund til - han kan få trene på elementære ting som å ikke være livets midtpunkt. Jeg er ikke imponert over ham, når han tar sats og henger med frambeina ut av vinduet i andreetasje mens han uler som en sibirsk ulv fordi han ser oss trene på gårdsplassen og ikke får værra meeeeeeeeeeed! Derimot er jeg imponert over Foenix, som lå i "fellesdekken" mens jeg forsøkte å kjefte og gestikulere til fjompen om at han måtte dra seg inn igjen.

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, SFX skrev:

En dansk oppdretter fikk akkurat valper hvor det var inseminert med to hanner - spent på hva DNA-testene kommer ut med. For meg ville det vært helt avgjørende for kjøp av valp at jeg visste hvem faren var. Jeg kan se situasjoner hvor jeg ville brukt to hanner selv, som en helgardering, men det er jo også ekstra stress når flere skal involveres.

Jeg vet også om ei bernertispe som ble parret med en bernerhannhund, og da tispeeier kom hjem satte de tispa i løpestreng i tro på at hun var ferdigparret. Det mente naboens rottweiler at hun ikke var, og ni uker senere kom det ut en drøss med valper som ikke hadde altfor mye berner i seg, nei. Så der vant rottissæden...

Den følelsen når du skal gjøre noe klubbarbeid du håper tar en time, og det tar tre og en halv. Da avspaserer jeg resten av kvelden, selv om det er mer å gjøre. Nå skal jeg lage chicken tikka masala og brookies, og drikke fanta for å feire at jeg overlever både jobb og klubbverv, tydeligvis.

Blir spennende å se med berneren som ble inseminert med to hanner. Ble begge lagt inn same dag? Det vil jo kanskje øke sjansene for at de får valper fra begge?
Jeg ville heller ikke kjøpt valp med ukjent far. Måtte visst hvem faren var før jeg kjøpte gitt.


Teit med den rottisen da. Ble sikkert fine valper, men neppe helt det mest ønskelige utfallet :P

59 minutter siden, Pringlen skrev:

Jeg hadde vært avgårde og paret ene tispa her. Noen dager etter så det veldig trygt ut, og hun fikk gå sammen med halvbroren igjen. Det var ingen god idé :P Jeg gadd ikke finne ut hvem som ble far, så tispa "gikk tom" :P

Like greit det kanskje. Vet ikke helt hva jeg hadde gjort. Med halvbror hadde nok tispa gått tom, men med en annen egnet hann (dog ikke tilsiktet) hadde hun nok fått kullet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Pixie skrev:

Sjekk først om de har den ennå, det er en stund siden og jeg vet den ble kansellert etter en sesong :)

Oi, da må jeg sjekke det først ja :P 
Kjedelig å begynne å abonnere så er det kun slikt som jeg allerede har sett omtrent der. 

 

Akkurat nå, Siri skrev:

:lol: Det var forresten hun som hintet om at jeg kanskje burde ta ut en del pels i fronten og rundt nakken på bikkjedyret for en del år siden - han begynte å bli LITT framtung husker jeg (ikke så lett å se sånt selv bestandig) :). Det er liksom underullen som er problemet ja - egentlig var jeg teit som bada dyret før helgen. Jeg burde tatt ut underulla FØR jeg badet, da hadde underullsraka fått litt bedre tak - nå er pelsen for rein til å at den tar så mye som jeg vil *ler*. Det er jo bare et luksusproblem da, guttungen er fin han :D

Det høres ut som et tips hun ville gitt ja :P 
Det fikk jeg nemlig beskjed om at jeg burde gjøre med Aragon også. Men hvis jeg holder i pelsen hans så hyler han så det høres ut som han holder på å bli drept. Så det gav jeg opp. Ble ikke så ekstremt pent heller :P Så jeg lærte meg å bruke føneren for å få fremhevet det jeg ville. 
Men det er jo lettere med en papillon enn en Briard da. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Snøfrost skrev:

Blir spennende å se med berneren som ble inseminert med to hanner. Ble begge lagt inn same dag? Det vil jo kanskje øke sjansene for at de får valper fra begge?
Jeg ville heller ikke kjøpt valp med ukjent far. Måtte visst hvem faren var før jeg kjøpte gitt.

Ifølge drektighetsdagboken, så ble tispa inseminert med begge hannhundene på samme dag, og dagen etter forsøkte de parring med den hannhunden som bodde nærmest, men det ble ikke noe av og de inseminerte derfor med ham en gang til. Så svaret er ja, men nei :P

De har også målt progesteronet fire ganger i løpet av drektigheten, så sent som syv uker uti, men jeg formoder det ikke har noe med dobbelt farskap å gjøre, men er mer for å følge med på om tispa er drektig og alt er som det skal. Hun har absorbert foster før og mistet et helt kull.

Tispa fikk for øvrig ti valper, hvorav åtte lever. Jeg vet oppdretter var bekymret for fertiliteten hennes etter at hun gikk tom en gang og mistet det neste kullet, så hun har jo arrestert de bekymringene og vel så det. Men det var slik jeg forstår det også litt av årsaken til at de brukte to hanner - tispa begynner å bli godt voksen for sitt første kull, og de ville øke sjansen for å bruke hannhund som gir valper.

1 minutt siden, Snøfrost skrev:

Teit med den rottisen da. Ble sikkert fine valper, men neppe helt det mest ønskelige utfallet :P

Det er ikke de to verste rasene å blande, men ikke akkurat det som var planen. Jeg er ikke sikker på om jeg synes tispeeier var naiv eller dust. Det gror jo ikke ut en propp etter parring som gjør at tispa ikke kan befruktes en gang til...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, Snoffe skrev:

Hos meg er det heldigvis bare farsiden som ikke forstår, så det gjør det jo litt lettere. Men er jo ikke noe gøy uansett. Jeg vet ikke hvilken diagnose du har heller :P Jeg har ihvertfall ME :) 

En klem til deg også :hug: 

Er ME jeg også har :) her er det litt begge deler. Takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har skikkelig lyst på et lite feriehus på Sunnmøre, så fikk tak i noen som har en gammel hytte (som morfar solgte i 1990) som aldri blir brukt. Spurte om de var interresert i å selge. Men nei, selv om de brukte den så sjelden så var den visst så kjær for mange i familien så de kunne ikke selge.... Sånt irriterer meg! Det er sånne holdninger som gjør at mange flotte sted blir stående brakk å forfalle! Fordi man kan for guds skyld ikke selge, da er det bedre at det råtner opp så ingen andre kan bruke det..

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hunden til husverten stakk av akkurat når jeg kom hjem rett over 22. Han har ikke kommet til rette enda! Så tenker jeg tar med meg Twiggy som er på slutten av løpetiden ut, han har vært veldig interessert i henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lang dag, jeg er fremdeles sur for at det ble bomtur. men men, vi fikk sett bilen, og har snoka på flere andre - så har noen alternativer. En kompis skal dra og se på en lik bil en helt annen plass i landet i løpet av uka. Så kan hende vi lander på Mazda 5 uansett, ikke sikkert vi blir kvitt gammelbilen heller, så med litt "flaks" blir vi sittende med to biler og to lån. Weehe! :aww:  Godt jeg har bedre flaks med kaninene mine i år enn i fjor, vi kan leve godt på kaninkjøtt ei stund :aww::lol: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 timer siden, *Kat84* skrev:

En venninne av meg hadde godt utbytte av vannsåler som fantes på helsekostbutikk. Tror det var Life hun kjøpte dem på. Aner ikke om de er tilgjengelig nå, men jeg skal se etter. 
Er visst litt rart å gå med i starten, men man venner seg til det, og selv på harde butikkgulv er det effektivt har jeg hørt :) 

 

20 timer siden, Turb skrev:

Når jeg var i Roma i høst så kjøpte jeg sånne Scholl gelsåler og hadde i skoene. Det hjalp veldig når vi gikk på brostein og asfalt og marmor hele dagen. Har hørt mye bra om de jobbsålene til scholl også. Finnes på apotek eller vitabutikker

 

20 timer siden, Tricolor skrev:

Jeg har kjøpt etpar såler på en vanlig skobutill, de heter Memoryfoam. De var ikke særlig dyre.

Du bør også vurdere å kjøpe reisestøttestrømper. Det hjelper veldig på såre føtter.

 

10 timer siden, Mardina skrev:

Jeg kjøpte noen hæl-såler på Ellos, for en stund siden :) Har nesten gjort underverker for mine bein(jeg er plattfot) :D 

Tror jag fick citerat alla nu.
Tusen tack för massa goda tips. Jag skall ta mig turen till diverse butiker på lördag och se om jag hittar något av det ni föreslår här ovan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Medfølelse! Jeg har en "skravleomaltmuligiheleverden-nabo". Når jeg står og prater med henne smiler jeg pent, ler og kommer med passende kommentarer mens jeg sier inni meg: Gå hjem nå! Ferdig å skravle nå! Ti stille!

Haha! Dette var min framtidige nabo også. Han var ikke sånn spesielt skravlete, det var bare det at han snakket liksom. Til meg. :aww:

Men guttene har fått seg en lekekompis der vi skal flytte da! Det er jo bra! Skal nok klare å veksle noen ord med faren innimellom :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, *Kat84* skrev:

..... som er en blanding av Shiba, Kooiker, og eeeh... ku? :lol:

 

Det er en japanske hunderase som jeg ser du har fått svar på. Men ditt svar var jo mye bedre. Hvordan ser den ut?

Sol, sol og strålende sol. Og jeg ønsker og trenger meg en ligge under sofan dag. 

Men kanskje dagen idag er dagen for å gjøre ting man ikke hadde tenkt å gjøre?

PS: er det noen som vet hvordan det er med folk og kø på Langedrag Ulvepark i tidsrommet 16-20 juli?

Ser for meg at det er mye folk, det orker jeg ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er bare så fantastisk fornøyd med at det ser ut som eldstekrøll begynner å "lande"! Hun blir 2 år om 13 dager, og nå oppfører hun seg bare som om hun går på speed og lykkepiller, ikke som at hun har AD/HD og går på amfetamin i tillegg :P Det er veldig godt!!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Ulrikke skrev:

Jeg er bare så fantastisk fornøyd med at det ser ut som eldstekrøll begynner å "lande"! Hun blir 2 år om 13 dager, og nå oppfører hun seg bare som om hun går på speed og lykkepiller, ikke som at hun har AD/HD og går på amfetamin i tillegg :P Det er veldig godt!!

Speed = amfetamin :aww:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...