Mud Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 4 minutter siden, Siri skrev: Jeg har jo gjort det tidligere, og Willy er jo så kørka at han legger avgårde like greit på 10. runde som på 1. runde . Trim er trim liksom Jeg er litt usikker på om Toddy er like kørka Vi får se.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wednesday Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 22 minutter siden, Siri skrev: Mye hjemmelaget mat er høyst oppskrytt..... Toro Tomatsuppe ruler Det gjør nemlig det, for tenk... Nettopp Posesuppe er effektivitet Smaken er som baken.... JEG foretrekker tomatsuppe fra pose Men jeg trenger jo ikke å styre med alt mulig sånt når jeg synes posesuppe er godt som gull vøtt... også så mye kjappere å lage Enig i hvert eneste ord! Toro er flott det. (Samme med potetstappe på pose. Selvsagt er det enklere enn hjemmelaget, samme hva dere sier ) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tricolor Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 24 minutter siden, Line skrev: Jeg synes både hjemmelaget tomatsuppe og posesuppe er godt jeg Jeg også. Særlig posesuppe, og særlig Toro tomatsuppe. Med ekstra makaroni og egg i. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cloudberry Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 27 minutter siden, Siri skrev: Men jeg trenger jo ikke å styre med alt mulig sånt når jeg synes posesuppe er godt som gull vøtt... også så mye kjappere å lage Jammen jammen, vi ønsker deg jo bare en bedre suppeopplevelse. Men, hvis du har prøvd hjemmelaga og fortsatt liker pose bedre er det jo ikke noe å mase om Barnet sover. Carl Frode Tiller roper på meg i boka si, jeg skal bare lage litt varm sjokolade først Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest 2ne Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Mat er for meg et nødvendig onde, så kommer det halvlaget i pose eller eske, vil jeg foretrekke det fremfor å lage noe fra bunnen av any day Mat burde helst ikke ta mer enn 5-10 minutter å lage, og da er Toro min venn stadig vekk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wednesday Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 13 minutter siden, 2ne skrev: Mat er for meg et nødvendig onde, så kommer det halvlaget i pose eller eske, vil jeg foretrekke det fremfor å lage noe fra bunnen av any day Mat burde helst ikke ta mer enn 5-10 minutter å lage, og da er Toro min venn stadig vekk Hvis man kunne få 10-kilos sekker med tørrfôr til mennesker, hadde jeg gått for det 4 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 28 minutter siden, Wednesday skrev: Enig i hvert eneste ord! Toro er flott det. (Samme med potetstappe på pose. Selvsagt er det enklere enn hjemmelaget, samme hva dere sier ) Potetstappe på pose er også helt innafor . Tidligere nektet jeg til og med å spise hjemmelaget potetstappe - det var for mye klumper i den . Nå lager jeg gjerne stappe selv altså, men da lager jeg så stor porsjon at jeg kan fryse ned i mange porsjoner, også tar jeg opp og tiner i mikro'n . 27 minutter siden, Tricolor skrev: Jeg også. Særlig posesuppe, og særlig Toro tomatsuppe. Med ekstra makaroni og egg i. Makaroni og egg - OG smeltet ost på toppen! Da har man et herremåltid... nesten så man får en Michelin-stjerne faktisk 22 minutter siden, Cloudberry skrev: Jammen jammen, vi ønsker deg jo bare en bedre suppeopplevelse. Men, hvis du har prøvd hjemmelaga og fortsatt liker pose bedre er det jo ikke noe å mase om Det er veldig hyggelig at dere ønsker meg en bedre suppeopplevelse altså . Men jeg lager løksuppe selv... 2 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
xxx12345 Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Potetstappe på pose er helt klart enklere enn hjemmelaget, men akkurat der er det ikke tvil hos meg hva som er best altså! Hjemmelaget med smør og fløte, mmmmmmmmmmmm Tror jammen jeg skal lage brennende kjærlighet til middag i dag jeg 2 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Meg Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 40 minutter siden, 2ne skrev: Mat er for meg et nødvendig onde, så kommer det halvlaget i pose eller eske, vil jeg foretrekke det fremfor å lage noe fra bunnen av any day Mat burde helst ikke ta mer enn 5-10 minutter å lage, og da er Toro min venn stadig vekk enig! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kaja Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Jeg hater å lage mat, men jeg nekter å spise posemat (innholdsmessig), så da må jeg bare Men jeg har blitt ganske flink. Hjemmelaget spinatsuppe med urter f.eks Hender at jeg er skikkelig rebell og spiser posestappe da Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest 2ne Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Pappa ringte nettopp og spurte om jeg savna bankkortet og førerkortet mitt, og siden jeg ikke har sett etter eller trengt noen av delene til nå i dag, så svarte jeg selvsagt "nei", jeg. Hvorpå han svarte "jo". Nei, pappa. Jeg har ikke savna bankkort og førerkort selv om det ligger i bilen din Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Timmy var sånn i godlag i går. Han blei faktisk med å la seg til slutt,og delte ut koser og nusser i hele går,han. Han er virkelig en søting om dagen altså. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tricolor Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 17 minutter siden, Line skrev: Potetstappe på pose er helt klart enklere enn hjemmelaget, men akkurat der er det ikke tvil hos meg hva som er best altså! Hjemmelaget med smør og fløte, mmmmmmmmmmmm Tror jammen jeg skal lage brennende kjærlighet til middag i dag jeg Hvordan lager man brennende kjærlighet? Husker jeg laget noe før i min grønne ungdom, men jeg husker bare at det var bacon og revne gulerøtter, tror jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
xxx12345 Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 7 minutter siden, Tricolor skrev: Hvordan lager man brennende kjærlighet? Husker jeg laget noe før i min grønne ungdom, men jeg husker bare at det var bacon og revne gulerøtter, tror jeg. Det finnes jo mange varianter, men jeg bruker hjemmelaget potetmos, stekt sopp og bacon. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Pippin&Symra Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 3 timer siden, AnnikenK skrev: Supper er veldig enkelt og lage fra bunn av, og det smaker jo så mye bedre Det tar piskadausen ikke stort mer tid enn å lage fra pose, og jeg synes smaken ikke kan sammenlignes med posesupper en gang, det blir liksom noe helt annet. Heidis alldeles formidable linsesuppe: En neve linser, hakket løk og hakket hvitløk får surre noen minutter i en kasserolle med en skvett olje eller smør. Tilsett vann, grønnsakbuljongterning(er) og hakkete tomater (gjerne økologiske fra kartong). Tilsett pepper og raust med frisk eller tørket basilikum. La koke noen minutter. Rund av smaken med en klype sukker og/eller en skvett fløte. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 30 minutter siden, Kaja skrev: Men jeg har blitt ganske flink. Hjemmelaget spinatsuppe med urter f.eks I et anfall av å skulle være skikkelig flink, så plukket jeg faktisk brennesle og laget suppe på det en gang - det ble kjempegodt . 30 minutter siden, Kaja skrev: Hender at jeg er skikkelig rebell og spiser posestappe da Skikkelig gæern, du . Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BareLinn Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Jeg leter etter vetrinærer som er dyktige på bevegelsesapparatet, muskler, rygg og hofter..at de er dyktig på atferd hadde vært et pluss.. men syns det er vanskelig.. Men en avgjørelse må taes,og det må skje snart.. Om noen vet om dyktige vetrinærer på det feltet, hyl ut! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mud Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Jeg lager hjemmelaget Kunne ikke falt meg inn før jeg fikk barn, men nå liker jeg ikke posepotetmos lengre Det hender jeg bruker Knorr sin kantarellsuppe som base i soppsuppa da. Men jeg pimper den med masse sopp og urter i tilegg. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 4 minutter siden, BareLinn skrev: Jeg leter etter vetrinærer som er dyktige på bevegelsesapparatet, muskler, rygg og hofter..at de er dyktig på atferd hadde vært et pluss.. men syns det er vanskelig.. Men en avgjørelse må taes,og det må skje snart.. Om noen vet om dyktige vetrinærer på det feltet, hyl ut! Renate Nydal er både veterinær og kiropraktor. Vi går til henne. Hun holder til på Mosengs dyreklinikk på Alnabru. Hun var den eneste som klarte å forstå problemene til hunden min,og vi har vært hos mange. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 10 minutter siden, BareLinn skrev: Jeg leter etter vetrinærer som er dyktige på bevegelsesapparatet, muskler, rygg og hofter..at de er dyktig på atferd hadde vært et pluss.. men syns det er vanskelig.. Men en avgjørelse må taes,og det må skje snart.. Om noen vet om dyktige vetrinærer på det feltet, hyl ut! Om det er aktuelt å komme til Bergen så er AK Milde på Myrbø dyreklinikk i Arna veldig dyktig. Jeg gikk til henne med pyrren som hadde hd e. ......har vi vært ute å tuslet litt i nabolaget. Hevelsen i foten til Lykke har gått mye ned, og energinivået er irriterende høyt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Jeg visste at jeg var trøtt, men at det var så ille at fysio henta kaffe til meg var jeg ikke helt klar over man vet man ser elendig ut når... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tricolor Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Når vi først er inne på det med posemat: Den fryste potetbasen blir veldig mye bedre enn pulvermos. Bittelitt mer arbeid siden det er melk som skal kokes opp. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kaja Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 57 minutter siden, Siri skrev: I et anfall av å skulle være skikkelig flink, så plukket jeg faktisk brennesle og laget suppe på det en gang - det ble kjempegodt . Skikkelig gæern, du . Helt vilt gæærn! Idag skal jeg spise frossenpizza (stort ønske fra jenta jeg er barnevakt for, føler meg "on top of the world" for å si det sånn! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 11 minutter siden, Kaja skrev: Helt vilt gæærn! Idag skal jeg spise frossenpizza (stort ønske fra jenta jeg er barnevakt for, føler meg "on top of the world" for å si det sånn! Wow!!! Nå står ikke væla til påske altså!!! Du er nok dagens helt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kaja Skrevet 12. Januar 2016 Rapporter Share Skrevet 12. Januar 2016 Akkurat nå, Siri skrev: Wow!!! Nå står ikke væla til påske altså!!! Du er nok dagens helt *Mumle noe om at vi spiste pølse på bensinstasjonen i går, er ikke lett å være bråbarnevakt uten mat i skapene og ungen skal i stallen rett etter skolen* De overlever to dager med drittmat, håper jeg. Haha. Det er forøvrig ganske greit å være barnevakt når hun er så snill som hun er (8 år), men å stå opp tidlig for å gre og flette hår, det er ikke min stil kjenner jeg Jeg gikk forøvrig å la meg samtidig som henne, slitsomt å underholde de. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts