Jump to content
Hundesonen.no

BareLinn

Medlemmer
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

BareLinn last won the day on September 30 2015

BareLinn had the most liked content!

Community Reputation

1586 Excellent

2 Followers

About BareLinn

 • Rank
  Bråkebøtte & Hundefreak!
 • Birthday 12/07/1987

Contact Methods

 • MSN
  puuuzejenta@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hallingdal, Buskerud
 • Interesser
  Hundene mine :)
 • Hunderase
  Sheltie, Aussie & Mastiff
 • Mine dyr
  Sheltie'n Shanty - født i 2009.
  Engelsk Mastiff - Phoebe - født i 2014.
  Australian Sheperd - Nayla - født i 2015.


  Englehunden Banty (Border Collie). f 08.05.02 - d 05.12.13
  *dypt savnet*

Recent Profile Visitors

9019 profile views
 1. Bygda vår har hatt ET ønske... og det var at hyttefolket holdt seg hjemme... FHI, Ordførere, Kommunelegen.. Alle, har ropt det ut, og det har stått med store bokstaver, på både VG, og Dagblad... Allerede idag tidlig, var innbyggertallet doblet... Folk eier ikke skam! Vi har 2 smittede her jeg bor... Begge er hyttefolk! Selv jobber jeg i butikk,og MÅ gjøre mitt for alle.. Meeen, jeg jobber i dyrebutikk.. og vi har hatt omsetning på 20K, de to siste dagene.. Folk hamstrer mat til dyrene sine, og.. Helt villt?
 2. Altså, unnskyld meg? MENER eieren oppriktig, at den oppførselen er greit?? Jeg har selv gjeterhund-type, men ALDRI om mine hadde fått oppføre seg sånn. Da hadde de fått beskjed med store bokstaver, at sånn oppførsel gir man f... i. At det går an.. Jeg blir sjokkert, over enkelte folk!
 3. Long time, no see.. ? Men, denne hundebæsj-debatten... Jeg så ei som passerte utenfor huset vårt, på gangveien.. Hun hadde en typ terrier, tror jeg.. Hvit/brun strihåret, liten sak.. Den satte seg for å gjøre sitt fornødne MIDT på gangveien, i innkjøringa vår... Og eieren? Hun bare dro hunden etter selen, og fikk han utav innkjørselen vår.. for at han skulle få gjøre seg ferdig, VEDSIDENAV ?? (Du vet den stillingen, hunder får.. når de bæsjer samtidig, som du prøver å dra de videre i selen med båndet).. Enkelte folk, er regelrett EKLE faktisk... ?
 4. Om alt går etter planen, så blir det eget kull iløpet av 2019 .. Mitt aller første, egne ... ?
 5. Vi rømte fra Hallingdal, igår.. ALLE er jo sjuke ? Spredd seg fra Hardangervidda og nedover i Dalen, så langt som til Gol ? Jeg er hos mamma på påskevisitt og har tilbrakt dagen i bil, og på shopping i Sverige. Ekstrem på håndhygiene og regner med å gå klar, men man vet jo aldri ?
 6. Hvilken dag, ble hun parret? ? Hilsen uvitende, som venter&venter på riktig dag?
 7. Er Milo, BC'n din? Han er vel ikke så gammel? ? Kan jeg spørre hva som er galt??
 8. Jeg er faktisk ikke sikker på hvordan temperaturen ligger her .. Har varmekablene på 26-28gr i stua hele vinteren, og vedfyr i tillegg på de kaldeste dagene. Sjeldent gulvkaldt her, men kan være veldig huskaldt pga trekk fra stuevinduene. Kjøkkenet er nesten alltid kaldt.. Soverommert er & skal være litt kjølig ?
 9. Hahaha, jeg tenkte på det etterpå..at det kunne misforståes ? Men tusen takk ?
 10. Fikk skatteoppgjøret mitt igår, etter å ha søkt om skattelette i september.. Om alt stemmer, får jeg igjen en god sum.. får bare håpe de utbetales, på denne siden av nytt år ?
 11. Ikke sant.. ? Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Det er ikke som om jeg oppsøker alle staffer jeg ser, bare for å teste.. Men vi har hilst på flere, og har bare gode erfaringer så langt. Har selvfølgelig sett det negative også, men prøver å ikke la det "dømme" hele rasen Nettopp. Det er ikke hunden sin feil, og møter jeg noen som sier at det går fint.. En oppegående eier, så hvorfor ikke ?
 12. Henger litt etter, her inne .. Men måå bare si en ting ifht det med staff og aggresjon .. Jeg syns det er kjempetrist at staffen sees så "stygt" på, etter uhell. Alle er jo ikke like, og ryktene blir jo ikke bedre. Jeg har ingen baktanker ved å la mine hilse på staffer, om vi møter noen og eier sier at det går fint. Jeg tror mange staffer, desverre har kun ET problem .. og det er at de er i feil hender Mye dårlig avl, og maaange uerfarne eiere desverre. Men staffen ER faktisk en fin rase, og det kan være en fantastisk hund, i rette hender Og nei, jeg har
 13. Halvannen time hos vetrinæren, inatt.. Dommen ble, kraftig kennelhoste med begynnende bronkitt
×
×
 • Create New...