Gå til innhold
Hundesonen.no

Sonens Secret Santa


SFX
 Share

Recommended Posts

  • Svar 213
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Haha, kommer hjem, litt silten etter trening, og så overskriften og tenkte "så morsomt at hun vil kalle opp en valp etter sonen!" Tenk et hundesonen-kull? Hundesonens Secret Santa Hundesonens B

Du kunne jo sagt det er fra forloveden din? Sånn bare for å se reaksjonen

Men du veit ikke hvor lur jeg er, for alt du veit juger jeg bare for å skape forvirring... Mvh Julzilla

Ingen pakke her heller, og skulle til å spørre her. Men da er vi jo noen som venter da ihvertfall :)

Ingen pakke her heller, var betryggande å sjå det var fleire som manglar. ;)

Godt vi er flere som venter enda. :lol:

Åå, venter enda på pakke :whistle:

Oida, for alle som ikke har fått pakke. @Absolute Entertainer har dere fått sendevarsel fra alle, eller er det enkelte som ikke har innrapportert en sending?

Syns synd på folk som ikke har fått pakken sin jeg, og lurer på hvor feilen ligger.

Jeg mangler sendevarsel fra 2 stk., og har purret for endte gang.. Så ikke så mye mer jeg kan gjøre dessverre :(

Er bortreist til fredag, men videresender så klart pakker om de har dukket opp hos meg mens jeg har vært borte for de som har min adresse som avsender.

@Vanja har jeg ikke fått tak i på en stund, og hun sitter da med listen over hvem som har sendt og ikke fra hennes liste, men jeg kan bekrefte at @raksha sin pakke ihvertfall er på vei

EDIT: Sendt PM til alle jeg var usikker på som har fått tildelt av Vanja - så send svar så skal jeg registrere om du har sendt eller ei :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er forøvrig fullstendig liste over deltagere i alfabetisk rekkefølge:

Absolute Entertainer

AnetteN

AstridN

Aya

Bananen

BareLinn

Baskerville

Belgerdama

Belgerpia

Cavalierflat

Djervekvinnen

Enits

Gråtass

Heidihj

Ida

Ingvildoline

Janson

JeanetteH

Kråka

Laikamor

LilleZara

LinL

Malinka

Marjea

maysofie

Minstemann

Monica

MorBilly

Nemi

Ozzy

Paranomia

Plutte

Poter

Pringlen

Raksha

Rocket

SandyEyeCandy

SFX

SiriEveline

Snøfrost

SoppenCamilla

Synnøve

Tabris

Tavi

Tekopp

Vanja

Vims

Wachita

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er nok bare hangup på posten som gjør at ting tar litt tid, hvertfall hit. Om folk har sendt rett før helg eller sånt, og posten feilsender litt som de gjerne gjør hit - så tar det fort litt tid.

Men syns det er veldig fint at folk skriver at de har fått pakke jeg, for trakk et lettelsesukk da jeg så at min var kommet frem til mottaker :ahappy:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er nok bare hangup på posten som gjør at ting tar litt tid, hvertfall hit. Om folk har sendt rett før helg eller sånt, og posten feilsender litt som de gjerne gjør hit - så tar det fort litt tid.

Men syns det er veldig fint at folk skriver at de har fått pakke jeg, for trakk et lettelsesukk da jeg så at min var kommet frem til mottaker :ahappy:

Jeg kan ihvertfall bekrefte at din er på vei (med mindre den ligger i min postkasse, men da videresender jeg den så klart) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært på Posten (nei, nå lyver jeg, for jeg var på Rimi...) og hentet pakke i dag!

Håper hintet er på innsiden, for sølvpapir med grønt bånd er ikke det klareste hintet sånn med en gang, altså! :D

Nå skal jeg få gjemt unna pakka med en gang, for X'en har allerede meldt seg frivillig til å åpne opp. Og hun er en racer på sånt, det er bare noen måneder siden hun kom flaksende ned trappa med en for meg ukjent BH i kjeften - da hadde hun funnet en av mine bursdagsgaver gjemt på soverommet, og åpnet den. Hun har også åpnet tre julegaver hittil i år, som jeg skulle ta vare på som et mellomledd, og få gitt fra A til B på et tidspunkt. Drittbikkje :wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meesha mente det var dumt å ha gaver liggende uten å åpne dem, så han tok saken i egne hender og åpnet den ene av de tre pakkene mens han var alene i noen minutter. Så jeg har tjuvstartet, men det var ikke med vilje! Og det i pakken var veldig fint altså :D Men jeg venter med å "avsløre" til det faktisk er jul :P

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
    • Han fikk vite det når vi hadde hilsa på valpene! 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...