Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,907
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  85

Om Raksha

 • Rang
  I'm the monster under your bed.
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  (Snuser), Jodler og Lukis

Nylige profilbesøk

23,109 profilvisninger
 1. Heier på deg! Akkurat nå bekymrer jeg meg grønn og blå over ting jeg har minimalt med påvirkning på. Gawd. Ordne det jeg kan påvirke og prøve å ikke tenke på resten. Yep. Lett som en plett. Kjempe.
 2. Pankken fra panduro kom i dag Hadde egentlig glemt hele greia, så var en hyggelig overraskelse. Alt til den nette sum av 89,50 ,- Gratis frakt var tingen
 3. Bøtt of cørse Næsj, kunne fora basenjien på pp - men ikke lukisen. Men siden jeg er lat og har billigere for som funker på begge, så forer jeg begge på det. Men veldig glad for de 28kg jeg fikk. Man sier da aldri nei til gratis hundemat
 4. Blir ikke mer proplan her i huset, Lukisen driter som om han får betalt for det. Må nesten ha med snøskuffe på tur.
 5. Næsj de smaker da helt greit? Smaker pannekaker liksom? Pannekaker er ikke noe høydare uansett i min verden Ikke at jeg skal påstå å være i "right mind" heller da. Men nei, hun er ikke kresen. Men pannekaker er noe av det beste hun får. Pannekaker, grøt, hvit fisk og brokkoli. Rare, rare ungen min
 6. Fineste Pippsemann! 13 år er en respektabel alder, så syns det er fornuftig å ikke gjøre noe dramatisk så lenge at han ikke plages av det nå Akkurat nå har jeg kjempevondt i magen fordi jeg var skikkelig dust og kjøpte is først og så spiste kjøpepannekaker til middag. Gah. Min egen feil, jeg er teit. Lillemor var ekstremt lykkelig da og spiste 5 pannekaker. 5!
 7. Da finner du en billigere gave til han og så lar du han betale den helga
 8. Bagateller Funka! Kom ikke lenger enn ut i gangen, så kom veterinæren inn døra. Oksekalven har lungebetennelse. Hadde en annen veterinær på han på tirsdag, men han hadde feilberegnet vekt, så han har fått for liten dose med medisin, så vi øker dosen og satser på at det funker nå. Han veterinæren her syns det er artig når jeg er tar i mot, for jeg har somregel en formening om hva som er galt, og har jeg ikke det så spør og graver jeg, for det første jeg sa var at jeg lurer på om han har fått for liten dose. Så da sjekka han dosering og målte med målebånd og "yep! beregnet 56 kg for lite vekt". Han mente vi skulle klare å berge kalven da, for han var ikke så dårlige som frykta.
 9. Minus her i natt, og skraping av bilvindu. Men strålende vær i dag da, så ingen grunn til å henge med huet fordeom. Venter på veterinær jeg. Funderer på å gå ned etter kaffe, da kommer han garantert når jeg er halveis nede.
 10. Vi sovna på sofaen, lillemor og jeg. Fikk båret henne opp i seng og hun sov videre der. Jeg har henta meg kaffe og satt på siste episode av Bones på netflix. Satser på at jeg våkner av det. Har gjort litt mer fornuftig i dag enn jeg gjorde i går i det minste.
 11. Blandingshunder kan fint leses av hos nkk, da må de noxregistreres. Og får et registreringsnr og må chippes, og registreres da i dogweb.
 12. Heldigvis ingen automatikk i at ulvemotstandere er for pelsdyroppdrett. Heldigvis. For jeg kjenner en og annen nesten fornuftig ren ulvemotstander - nesten - men ikke en eneste nesten fornuftig pro-pelsoppdrett.
 13. JO ! DEt er lov til å grine når bikkja spiser opp lørdagsgodtet, for tenk! For nytter ikke kjefte. Skjer her og innimellom - eller - de liker egentlig ikke godteri, men hender de må snike litt. Kasko stjal lackerolpastiller faktisk... Tosken. Ser på nat. geo. og konkluderet med at jeg kan fortsette med å være redd for tordenvær, for hver år så blri 24 000 mennesker drept av lyn. Så det så.