Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,031
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  86

Om Raksha

 • Rang
  I'm the monster under your bed.
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  Basenji og saluki

Nylige profilbesøk

23,517 profilvisninger
 1. Hvordan setter dere brems på spark?
 2. Må inrømme at jeg ikke tenkte så hardt på det før jeg flytta hit. Dvs var vel innom tanken etter en vinter på Rena og. Men det er et viktig poeng på neste rase at den skal ha god pels. Ikke polarhundpels, men dobbel pels med underull. Dra ut basenjien og korthåra saluki på rene gåturer midtvinters her er bare dyreplageri, tilogmed med klær så syns de det er/var ubehagelig. Ser det på måten de beveger seg på, ser det på reaksjonen når de kommer inn og kjenner det på temperaturen på hunden. Får de derimot velge aktivitet selv, så holder det fint med potesokker og dekken, og holde seg på brøyta områder/skare. Lupin tåler definitivt mer kulde enn det Hottie gjorde, men han trenger potesokker når det holder rundt -15 i puddersnøen på bakken. Men surt vær er verre en ren kulde.
 3. !! Der utgikk rettrieverne for min del, for slike gjørmehull har vi. Hysj med deg! Julegaver tar man etter økonomien, hvertfall hos oss Men jeg har liten familie og få venner jeg kjøper julegave til, så jeg har vel ikke stemmerett på det. Men er veeeeeeeldig glad for julegaver selv da, vi er blakke og dermed kommer julegaver godt med. Minuset med å ha bursdag i januar da, er at det er leeeeeeeeenge til nestegang det blir gaver å få
 4. Så litt kult ut Har plastski til spark liggende en eller annen plass, funker det greit i preparerte løyper? kanskje jeg tør prøve meg med guttaboys. Jeg er så grusomt pinglete i nedoverbakker med ski.
 5. Dårlig mage da, men er mye bedre form og spyr ikke. Men spørs om det blir mer barnehage før jul gitt.
 6. Aaaaaaaaw Jeg vil ha alle sammen... (tviler på at jeg egentlig vil det, men akkurat nå så )
 7. Spørs vel hvor glad du er i å vaske? Ser for meg hvite blir møkkete fort? *valpesyk*
 8. Hun er frisk! Det snudde kl 3 i natt, da var hun plutselig oppe og gikk for egen maskin. Kvart på fire lurte hun på om hun kunne spise havregryn hvis hun ikke hadde vondt i magen, så da ble pappan ansvarlig for å fikse mat. Spiste litt havregryn, masse potetgull og drakk masse juice! Hun er selvsagt redusert, men er en helt annen unge enn i går. Snudde like brått som det kom, gitt.
 9. Ååh at vi bor så langt unna Skulle gjerne hjulpet deg, send en på juleferie i nordøsterdalen? De er nydelige ! Flotte bilder
 10. Takk Hun får potetgull om hun vil ha, men vil egentlig ikke ha noen ting. I dag har hun kun ligget på sofa, i går orket hun å skravle litt hull i huet på meg innimellom, i dag har hun ikke gjort det. Så hun bli bedre i morgen. Lovet henne å vekke henne og ta henne med inn til meg når jeg legger meg, så da får jeg tatt en statusjekk av formen også straks.
 11. Ja, jeg regner med det. Kan ikke la hun styre inntaket selv, for da blir det lite. Hun får det hun vil ha, så veklser mellom saft, vann, cola (!) og eplejuice. Får også tilbud om melk, og om det er noe hun vil ha fra butikken, men hun vil ikke ha noen ting. Så når jeg tvinger i henne så får hun velge hva hun vil drikke, men hun må drikke litt, og små mengder. Spent på formen i morgen.
 12. Hun vil ikke, men jeg er ond og truer med at hun må til lege om hun ikke drikker. Hun liker leger like dårlig som mora. Takk! Håper det gir seg nå. Hun går glipp av nissefest i barnehagen på mandag Kjedelig å være sjuk når det skjer mye gøy i barnehagen.
 13. Åh yey... Bare å smøre seg med tålmodighet da, skjønner jeg. Hun starta torsdags kveld i 8tiden, sluttet i 2 tiden, var fin, bare slapp, frem til 1 i går natt gav seg rundt 4, og har vært ekstremt pjusk i hele dag, og kasta opp igjen nå i ettermiddag. Blir en telefon til legevakt i morgen om hun spyr da og tenker jeg, ikke at de kan gjøre noe, men jeg er redd for dehydrering.
 14. Jeg og gikk såvidt tur med en bearded collie, eier insisterte på at det var en border...
 15. Baaah - der begynte barnet å kaste opp igjen, skal ikke dette gi seg da? Andre gangen nå vi tror hun er bra og så begynner hun å kaste opp igjen. Frustrerende! Har ikke spist noe særlig i dag, men får i henne greit med drikke, tror jeg...