Gå til innhold
Hundesonen.no

Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,344
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  92

Raksha last won the day on 4. Mai

Raksha had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

28,118 Excellent

Om Raksha

 • Rang
  The superhero...
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  Basenji og saluki

Nylige profilbesøk

24,315 profilvisninger
 1. Kjæresten liker ikke hunder

  Jeg tenker at denne kampen ville jeg heller tatt nå, enn om 3 år. Det er MYE lettere å stå på sitt og bevise hvor viktig hund faktisk er nå, når dere ikke bor sammen, enn om du "gir etter" nå og skal prøve igjen om 3 år når dere bor sammen og du allerede har vist at såååå viktig er jo ikke hund, for du kunne vente sist. @Midas Vi har det ganske likt ja! Og ja, det er en vesens forskjell mellom å like hund og "ikke måtte ha det" og å faktisk ikke like hund. Jeg husker jeg var på date med en fyr engang og han "likte hunder" men lurte på om ikke hundene kunne bo ute? Det ble med den ene daten
 2. Kjæresten liker ikke hunder

  Min og kunne fint klart seg uten hund. Han gjør ikke mer med hundene enn han må, dvs det jeg ber han om, eller det som kreves om jeg er dårlig. Og da Hottie døde kunne han godt tenke seg å ikke skaffe seg noen ny hund, vente til gutta avgikk med døden (om hundre år) og gjerne ha en hundefri periode. For meg var det helt uaktuelt. Han liker hunder da, det er ikke det, er bare at han har ikke noe "behov" for hund i livet sitt, mens jeg MÅ ha hund i livet mitt. Han skjønte litt mer greia da jeg sidestilte det med hans interesse for musikk, og han skjønte at det å ha hund rundt seg er like viktig for meg som det er for han å kunne dra på spilling en gang eller tre i uka. Jeg "skåner" han mest mulig, dvs jeg tar det daglige arbeidet med hundene, inkludert husarbeidet - men jeg nekter å gå på tå hev og være "redd" for at hundene skal gjøre at han ikke vil være samboern min lenger. Skulle det skje så har vi større problemer enn hundene.
 3. Akkurat nå juni 2018

  Besøke han gjør dere for dere i såfall. Så da må du kjenne på hva du tror det vil gjøre med deg. @Tøfflus hilste på hottie to ganger etter at vi fikk H. Siste gang her hjemme. Hottie var kjempelykkelig over å se igjen gamle flokk og eier, men syntes mok det var best å bli her. Og hun var helt tilfrrds med at de reiste igjen. For gamle eier var det nok godt å se hvor godt Hottie trivdes her Tror ikke det var spesielt vondt for henne å dra fra henne igjen.
 4. Å velge en annen rase enn «hjerterasen»

  Det finner jeg og ut snart (håper jeg). Riesen er jo hjerterasen over alle raser, men pga livsituasjon og sånt så føler jeg ikke at det passer inn, så går for en annen favoritt (collie), og ser ikke på det som "nedgradering" på noe vis, er ikke å ta til takke med noe "dårligere" om dere skjønner, det er bare litt mer passende for oss nå og en rase jeg er veldig glad i. (Og har hatt før.) Da vi fikk, og bestemte oss for å beholde, Hottie så ble det på "bekostning" av valp, og jeg angret ikke på det - i gode perioder så kjente jeg på at jeg ønsket meg en hund å trene som nr 3, men ville ikke bytte bort H for alt i verden. Nå har jeg sagt nei til saluki igjen som nr 3 fordi nå skal jeg ha noe mer førerorientert, men jeg ønsker ikke skarpheten og tyngden som kan være i riesen. Pluss pelsstellet. Så litt kompromiss blir det, ikke følge hjertet blindt, men følge både fornuft og hjerte. Men jeg drømmer fremdeles om en ny riesen etterhvert... om 20 år eller no.
 5. Fjør-tråden :D

  Ah flott, da rekker de å bli litt større hvertfall, for nå er de så små at jeg må passe på så jeg ikke tråkker på dem.
 6. Fjør-tråden :D

  Hvor lenge vokser høns i størrelse? Mine småttiser er nå 6 uker og har flyttet sammen med de andre, men syns de er så gruelig små. Siden jeg ikke aner hva de er blandinger av så er det håpløst å gjette hvor store de blir.
 7. Dra til vet. i morgen, hun er veldig sår i øret på det øverste bildet, så her er det helt klart noe som ikke er riktig. Pass på å få ørerens som ikke svir i øret når hun er så sår.
 8. Ville sjekket hvilke rettningslinjer firmaet har, for skjønner at dette går gjennom et firma? Selv passer jeg en pubertetslushanne nå, og han er glad i å bruke munnen sin, men det ble visste jeg veldig godt på forhånd, så om han får tak i noe og ødelegger det så tar jeg det på min kappe.
 9. Det er ikke et problem pr i dag, men skal jeg gå med gobiter i lomma inne eller ha stående og belønne kontinuerlig med det så vil det bli ganske anspent her. Heldigvis går det bra med tyggebein og sånt, så får belønne litt anderledes.
 10. Ja, i rene treningssettinger så vil det være naturlig å skille her. Men å la det regne gobiter osv sånn randomly utover dagen vil være vanskelig her pga matforsvar og hunder som er på konstant matjakt. Så blir interessant å se hvordan jeg skal løse dette. Men regner med jeg får en søt og snill og akkurat passe rampete valp (som gjerne kan motivere lillemor til å rydde etter seg *fnis* )
 11. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg fikk napp da jeg la ut ønskesannonse på hest. Da kunne jeg sette en veldig ærlig annonse og slippe å maile ørten annonser med for lite info med hester som egentlig ikke passer oss. Da fikk jeg respons fra hesteeiere som ute etter den typen hjem jeg kan tilby. Fjernet den fort da, for tror jeg har funnet drømmehesten.
 12. Poe - en bedlington terrier

  Hun er så skjønn Jeg har skrekkelig lyst til å hilse på engang
 13. Keep 'em comming! Jeg har ikke hatt valp på mange år og de to siste var veldig enkle og greie i forhold til biting og sånt. @Sprettballen hvordan gjør du med belønning av valp og de andre voksne hundene tenker du?
 14. Anettes hjemelagde

  Litt diverse:
×