Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,706
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  77

Om Raksha

 • Rang
  I'm the monster under your bed.
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  (Snuser), Jodler og Lukis

Nylige profilbesøk

22,210 profilvisninger
 1. Sånt er bare fælt! Håper virkelig det løser seg før i mars
 2. Jeg får ikke gjort noe i dag. Venter på at legen skal ringe meg opp og vet. skal ringe meg opp. De ringer sikkert samtidig Petter Kanin koser seg da, jeg orker ikke hundene rundt meg når jeg stresser, så da får pettern kose seg istede
 3. Åh fy ***** Så utrolig skummelt! krysser alt som er for at hun klarer disse brasene og er frisk og rask igjen så fort som overhode mulig!
 4. Ååh håper virkelig du har rett altså, at øret er bedre Krysser ALT som er! Skummelt og ekkelt... Ringte nevrologen, men der har de stengt denne uka. Så får prøve fastlegen når de åpner telefonen igjen kl 13. Får sikkert beskjed der om å vente til jeg får kontakt med nevrologen igjen Kan ikke gå slik! Orker ikke en dritt, ekkel i armene og klarer ikke noen ting? Møkk. Og du? Sånne problemer hadde jeg etter bilulykka, var "bare" smerterelatert heldigvis, men hjalp med en gang jeg fikk skikkelig smertelindring. Synes lege høres ut som en utmerket god idé.
 5. @SFX Hvordan går det med øret til Foenix? Blir en telefon til nevrolog i morgen (etter hjelpsom oppfordring fra sonis også). Jeg stod og banna og sverta over at jeg ikke fikk opp stoppekrana i fjøset, som jeg har fått opp hver dage siden lekkasjen... Bonden måtte vanne dyra for meg. Og stoppekrana var akkurat som vanlig den, i følge han Leser at muskelsvakhet er en ekstremt sjelden bivirkning av medisiner. Men kombinert med uggen følelse i armene og ekstremt trøtthet så tror jeg det kan være greit å sjekke om jeg kan gå litt ned på dose. Trappe opp litt saktere Bonden fiksa lekkasjen siden han først var i gang, og et bur der låsen holdt på å gå opp, så han stoppet Trampe og Alma fra å rømme. Fine Bonden min
 6. Funker fint i min fra OBH å tørke kanininnmat og kaninkjøtt + ører
 7. Jeg har sånn ekkel følelse i armene som jeg lurer på om skyldes den, blanding av uro/prikking/stråling/kald - eh klarer ikke helt å beskrive. Økte dosen på tirsdag, ikke merket noe særlig før det. BLitt mer tungpusta da, men foreløpig ingenting som plager meg noe særlig, men den følelsen i armene er litt ubehagelig - overhodet ikke vondt men ja, merkelig og ubehagelig.
 8. Noen som har gått på metoprolol her? betablokker? Sliter dere med bivirkninger?
 9. Ja ca da. jeg er ikke så god på å forklare uttale pr skrift
 10. Våkna til tomme kraner i dag. Det er upraktisk med så mye dyr som vi har. Men kommet tilbake nå da, de måtte bytte pumpe oppe i vannreservoaret. Vondt i hodet og kaktus i halsen - yey. Det var litt upjaktisk. Satser på at det ikke fester seg og blir langvarig.
 11. Vi og har dager der Lillemor er første som blir levert og siste som blir henta. Det skjærer litt i hjertet. Men sånn blir det bare innimellom. Vi kan ta det igjen da med å levere senere og hente tidligere andre dager da.
 12. Oh må legge til at de skrapes møkk her og altså (ser den kunne misforstås), men i gåarealet i løsdrifta er det gummimatter på største delen med møkktrekk som går gjevnt (og like gjevnt går i stykker), kun spaltegulv foran roboten. Hadde det blitt bygget nytt nå så hadde det blitt spaltegulv på hele. Liggebåser, overganger, sykebinger og kalvebinger skrapes manuelt.
 13. Hei! Lite svar her. Så jeg kan svare litt hvertfall. Vi har samdrift med fire parter, en aktiv, en delvis aktiv og 2 som bare er med på papirarbeidet. 330 000 + litt i kvote. Økonomien stinker. De gikk inn i samdrift da det var veldig gunstig, det er det ikke lenger. Her må vi ha to inntekter utenom inntekten fra samdrifta. En dag i fjøset er morgenstell som tar alt fra 30min til 3 timer, alt etter sammensettning av dyr, antall kalver, om noen må følges i robot, og hvor nøye man er. Les: Hvor dårlig tid man har. Så går det gjerne en 3-4-5 timer i diverse reperasjoner, henting av for, registreing på data osv. og så kommer kveldsstellet som igjen tar alt fra 30 min til 3 timer. Kjører aldri kort morgenstell og kort kveldstell på samme dag. Vi har løsdrift med melkerobot og møkkskrape. Hadde feedbot, (rundballekutter med utlegger på skinne over forbrettet) men den hadde så mye nedetid at den ble kasta ut til fordel for minilaster å fore med. Vår, sommer og høst så går det jo mye tid til jordarbeid. Så vintern brukes på forefallent arbeid. Her er det aldri mangel på noe som skulle/burde/må gjøres, og Bonden har kronisk for få timer i døgnet Det er strengt tatt mer en livsstil enn en jobb her da.
 14. Du har lov å trekke absurde sammenligninger basert på følelser - men jeg har ikke lov å nevne produksjonsdyr? Logisk. Vi tjener penger på produksjonsdyra våre... Dyreparker tjener penger på dyra sine ved å la folk se dem. Ser likheten? (Forøvrig så står ikke våre dyr i båser, så den sammenligningen er ikke valid). Men jeg er fullstendig klar over at du ikke klarer å se noe som helst nytteverdi i det, eller at ikke alt er sort/hvitt, så jeg ser ikke helt poenget med å fortsette. Jeg har skrevet hva JEG står for, hva cams selv står for klarer hun å skrive utmerket godt selv, og jeg synes hun har vanvittig mye relevant kunnskap som jeg ønsker å støtte og dermed lære mer om. Jeg ser spaden, men jeg er ikke helt sikker på om du alltid ser den for alle spadene.