Gå til innhold
Hundesonen.no

Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,386
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  95

Raksha last won the day on 7. August

Raksha had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

28,279 Excellent

Om Raksha

 • Rang
  The superhero...
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  Basenji, saluki og collie

Nylige profilbesøk

24,558 profilvisninger
 1. Knurring på valp

  Ja, eller hunder som rykker selv osv. Jeg tenker at på valp så er det absolutt ikke dumt med sele. Men ja, bruker halsbånd på mine voksne selv, voksne hunder med normal muskulatur vil nok tåle endel. Mi får løpe løs alene med langline, den yndige lille blå har litt manglende impulskontroll når det kommer til smådyr på gården.🤣 hatt hund med nakke/hodesmerter, det var ikke pga halsbånd da, men fytti så vondt han hadde og så vanskelig det var å få diagnostisert det.
 2. Da var jeg ikke helt på tur med mine famlende forsøk for meg selv her. Jeg er vant med tomt blikk når jeg sier saluki eller basenji jeg... så her går det i "stor mynde og liten spisshund"...
 3. Kjempesøt Men hvordan i alle dager uttales rasenavnet?
 4. Knurring på valp

  Enig med de andre, sjekk øra først. At ikke problemet er der. Er det bare meninger, så er det bare å overse og fortsette å ta av og på selen når det passer deg. Belønne masse når han ikke bryr seg. @QUEST er nok mange vonde hundenakker ute og går som er udiagnostiserte. Bruker halsbånd selv jeg, men bytter til sele på frøkna nå, for hun går mye løs med langline etter seg, og da blir rykket når den setter seg fast, eller jeg tråkker på den for å stoppe, ganske hardt for en spinkel nakke.
 5. Akkurat nå august 2018

  Krysser fingre for at den passer
 6. Akkurat nå august 2018

  Oi, da ble den ikke spesielt billig nei. Jeg og leter litt etter vest og har vel landet på å slanke meg ned til ene hooks sine. Sjekket om de har store størrelser der? Om jeg ikke ramler over noe skitbillig før den tid.
 7. Akkurat nå august 2018

  I de måla der så tilsvarer M vanlig xl/xxl, men vet ikke hvor det er målt der da.
 8. Akkurat nå august 2018

  Løpetid snart? Noen kan bli litt teite da .
 9. Akkurat nå august 2018

  Storhandel unnagjort. NÅ skal vi seriøst har skjerpings på småhandel. Har hvertfall middager for 14 dager fremover, minst. Dvs kan trenge noen sauser liksom. Og melk. Det går så vanvittig mye penger på dusteting når vi handler nesten hver dag. Muh.
 10. Akkurat nå august 2018

  Hvor kjøper du vest? Sikler på vest jeg og...
 11. Marvin

  Herregud så søt! <3 Savner å ha minihund når jeg ser bildene altså Men klarer du å la være å få åndenød og hele pakka om det kommer store løse hunder, eller har dere ikke opplevd det kanskje?
 12. Blondie & Tidi

  Ååh Det var en kjip beskjed å få. Håper virkelig hun får et langt og fint liv uten at dere merker noe til hjertefeilen. <3
 13. Ting du har gjort feil

  Oi tror jeg har gjort forskjellige feil med hver hund jeg har hatt, så blir lang liste om jeg skal ramse opp alt. Men kan med hånden på hjertet si at ingen av dem har blitt ødelagt pga mine feil. Med den jeg har nå, selv om hun ikke er helt bebis, så skal jeg prøve å få litt mer struktur i treningen enn jeg har hatt med de andre, og skynte oss sakte.
 14. Ønsker å starte med rally

  Takk Kurset vi eventuelt skal på blir nok lagt opp etter hvor den enkelte er, men jeg kan jo begynne å trene grunnferdigheter før det. Vet ikke om vi har noe mål om konkurranse men mye av grunnen til at Emmy kom i hus er at jeg skal ha en hund som kan være med på kurs og treninger for å få meg ut blandt folk
×