Gå til innhold
Hundesonen.no

Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,421
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  95

Raksha last won the day on 7. August

Raksha had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

28,336 Excellent

Om Raksha

 • Rang
  The superhero...
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  Basenji, saluki og collie

Nylige profilbesøk

24,706 profilvisninger
 1. Reptiltråden

  Ah skjønner, da blir det nok ikke bra nok her. :/ Du får legge ut masse bilder da
 2. Reptiltråden

  okey, arbeidet høres jo ikke avskrekkende ut, men hvor stor plass krever de for å ha det komfortabelt? Og hvor fort vokser dem? Har du dem på eget rom eller? Tviler på jeg får det til her, men gratis å drømme. Vil gjerne ha en som ikke går i dvale, ja - derfor rødfoten er mest interessant.
 3. Reptiltråden

  Alltid ønska meg skilpadde! Kan du skrive litt mer om hva de krever og sånt av levevilkår og hvor mye jobb det er?
 4. Akkurat nå, oktober 2018

  Jeg hadde nok tatt akkurat samme avgjørelse om det var en av mine. Alltid vondt når de blir borte, uansett hvor riktig det er.
 5. Instagram! ?

  Vindvika heter min instagram konto, nettopp blåst liv i den igjen, så dukker opp både hundebilder og litt andre ting
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Ja sånn som det ble så hadde det vært dyremisshandling å la henne pines med lang biltur og greier. Stakkars , syns også dere gjorde det riktige
 7. Akkurat nå, oktober 2018

  Så fryktelig trist altså Håper det går greit med dere..
 8. Akkurat nå, oktober 2018

  Ååh Jade?
 9. Akkurat nå, oktober 2018

  I hear ya! Kjører opp litt etter deg, annik og ikke tale om at mamma får vite det 🤣🤣
 10. Skadelige barnesanger

  Jeg og vokste opp med en mor som mener at kjøttet gror i kjøledisken på rema1000. Og jeg har måttet finne ut ting på "den harde måten" men har aldri seriøst vurdert å kutte ut kjøtt av den grunn, går helt andre veien heller. Har satt meg skikkelig inn i norsk landbruk på godt og vondt, lært meg å slakte dyr til eget og hunders forbruk. Dekker ikke opp nok da, så vi kjøper kjøtt. Vi bor på landet da, så i barnehagen her lærer de om jakt og slakting. Litt avhengig av barnegruppa sammensetning og muligheter så får de være med på ganske mye. Det setter jeg veldig pris på. Forøvrig tok passehunden en av de frittgående utekaninene våre og min første reaksjon da hun kom gående med den var å si at barnet ikke trengte se på om hun synes det var ekkelt. (Det var en ren glipp, terrieren vred seg ut av båndet når gubben skulle ta henne inn, vi lar ikke hunder jakte!) "Mamma, jeg syns det er spennende!!" Sa femåringen og da gikk vi ut for å se på mens terrieren spiste opp byttet sitt. Så jeg tror ikke at man automatisk får færre kjøttspisere av å la dem lære og se hvor maten kommer fra i ung alder...heller kanskje tvert i mot, for de slipper det sjokket når de ikke trenger å oppdage sammenhengen mellom dyr og kjøtt som 15åringer..
 11. Skadelige barnesanger

  Jeg skumleste bare det som stod, var noe med at hun hadde ikke ment det like alvorlig som det ble tatt, at hun kunne ønske seg "veganervennlige barnesanger" ikke at de som er er skadelige. Eller no sånt. Dikta meg forørig egen versjon av lille pusekatt jeg, for jeg syns ikke noe om at pusekatten fikk ris på halen sin Så da er vel jeg like ille da?
 12. Skadelige barnesanger

  Nå har vel hun som skal ha sagt dette her gått ut og sagt at hun er direkte feilsitert da. Heldigvis!
 13. Skadelige barnesanger

  Jeg vet ikke jeg, men mitt barn får ærlige svar når hun spør om alt sånt. Hun har nå vært med på å slakte kanin foreksempel, og syns det var kjempespennende og lurte på om vi kunne spise den, og deretter slår fantasien inn og det utvikler seg til en hel serie av spørsmål om hvorfor vi ikke kan spise mennesker Men de fleste barn har etter min erfaring ikke noe problem med at kjøtt kommer fra dyr, og er veldig nysgjerrige på dette om de får lov og ikke skjermes og læres opp til at maten kommer fra rema 1000.
 14. Skadelige barnesanger

  Sånn omtrent min reaksjon og, etterfulgt av at de lyver! Kyr spiser ikke salat 😶
 15. Azawakh

  Lag gjerne en tråd om det, for det er et spennende tema
×