Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,757
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  80

Om Raksha

 • Rang
  I'm the monster under your bed.
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  (Snuser), Jodler og Lukis

Nylige profilbesøk

22,456 profilvisninger
 1. Jeg har så innmari legeskrekk Så vil gjerne vite at det er en ok grunn å gå til legen for det. Gir dere høreapparat for sånt? Skal ta det opp med legen ja, greit å vite at jeg ikke bare blir sett "dumt" på når jeg synes det er irriterende. Takk!
 2. Har igjen 7 pk med rent tørket kaninkjøtt, a ca 50 gram, igjen om noen er interessert. 70 kr pr pk + porto
 3. Kan jeg spørre deg hvor redusert hørsel man "må" ha for å be om hørselstest? Jeg hører forsåvidt godt nok og litt til, spesielt på spesielle frekvenser. Men jeg sliter veldig med å plassere hvor lyder kommer fra. Har en mistanke om at jeg hører litt dårligere på ene øret. Du vet det er glatt når bikkjene sklir og tryner på nesten flat mark. Tør ikke kjøre minilaster, den har ikke kjetting/piggdekk. Går sikkert fint men... tør ikke. Så dumt om noe skjer. Og så ble jeg brått klokere på hvorfor tåa mi er vond. Jeg hater tær
 4. Han har et par ullgensere på klippesamvittigheten allerede
 5. Det var ikke i skremmesituasjonen, hunden bommet på bitearmen. Skremmesketchen syns jeg var helt forkastelig. Helt idiotisk. Mine hunder, til og med nevrotikaen, hadde tålt det helt fint, men noe så unødvendig og teit. Jeg hadde blitt så sint om det var jeg som var i situasjonen, og håper virkelig ikke dette er noe ungdommer og andre kommer til å ta med seg som noe som er akseptabelt å gjøre mot forbipasserende hunder.
 6. Han kan ikke ha på klær ubevoktet, for da klipper han dem av seg når han kjeder seg Men han har tilgang til sofa og tepper, og er ovn på i gangen der de er når de er alene eller om natta, og han får gjerne bli med i senga om jeg er redd han skal bli kald om natta. Men han vil flytte til noen andre, helst noen som bor på solkysten en eller annen plass
 7. Kasko søker asyl hos noen som bor en varmere plass. Han har sluppet alt han har av pels - noe som ikke akkurat er mye i utgangspunktet - så han fryser så grusomt. Den teite eiern hans går på medisiner med varmefølelse som bivirkning, så ingen hjelp å få med fyr i jøtulen før det er hakket før minusgrader inne. Han vil flytte - NÅ!
 8. Du er RÅ ! Og jeg tipper du kan litt mer enn du tror Yey... http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeidsliv/strammer-inn-ordningene-for-syke/a/23961556/ Gjør det enda vanskeliger - flott. Hva skjer da når tiden er ute om ikke nevrologen har fått orden på migrenen min? For pr i dag er jeg 100% arbeidsufør pga den og litt mer arbeidsfør om man ikke regner med migrenen, men under 50%. Så selv om nevrologen mener dønn sikkert at jeg skal bli bedre av migrenen, så får han ikke mer tid enn det? Hva skjer da? Sosialstønad? Uføretrygd?
 9. Da tror jeg at jeg har kontaktet alle som ville bli kontakta, om noen føler seg glemt så hyl ut!
 10. Send litt hit da! Forsvant ekstremt mye snø på et par dager her. Kaldt igjen nå, så nå kan vi få påfyll
 11. Ville ikke et hormonelt problem vært likt uansett hvor hun er og da? Uansett - utrolig kjipt at det er blitt slik
 12. Han er ... basenji ! Kasko gjør ikke sånt, men han setter seg med ryggen til og ser seg over skuldra om han tigger og setter seg med ryggen til og skuler OLMT om han er furt. Lupin og Hottie er derimot farlige med å overse når de stirrer - for da kan det komme en labb
 13. Hvordan går det med henne nå? Noen endringer ?
 14. Jeg har aldri fått velge kennelnavn, fikk noen alternativer å velge mellom på basenjien, men ellers har alt vært valgt av oppdretter. Helt i orden for meg. Hva jeg kaller hunden til daglig har aldri hatt noe med stamtavlenavna å gjøre. Skal jeg noen gang bli opptretter så vil jeg velge. Det er jo noe av moroa!