Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,667
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Raksha

 • Rang
  I'm the monster under your bed.
 • Bursdag 01/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gardsidyll.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Østerdalen
 • Hunderase
  (Snuser), Jodler og Lukis

Nylige profilbesøk

22,066 profilvisninger
 1. Åååh så synd han skulle reagere på morfinen når alt annet går så bra. Håper natta går bra likevel
 2. Poeng Jeg vil ha sånne jeg har... hmpf!
 3. Men er de gode? Har litt ymse erfaring med brandsdale
 4. Lurt Sjekket den modellen jeg likte først, men den kosta dobbelt andre plasser... De har sikkert størrelsen min
 5. Takk! Skal se på dem Nope, jeg bor i gokk Skal innom gsport i morgen og se om de har noe på tilbud, de selger gjerne ut eldre modeller av endel sko til en billig penge, så kaanskje jeg finner noe der. Ellers får jeg ande på noe på xxl, liker kundeservicen dems.
 6. Må ha konkrete tips helst med linker Jeg har H/H nå, og er kjempefornøyd med dem, tok litt tid å bli vant til dem for de er tyngre enn jeg er vant med, men nå begynner de å slippe i sålekanten, og det er min feil for jeg har brukt dem i veldig hardt miljø. Og jeg finner selvsagt ikke like Så alt annet blir elle melle...
 7. Åååh husker det ja! Grøss. Her var det nok ganske tydelig overfladisk, hun sa det var fin kapilerfylling (?) i huden der den var rød. Men ba oss følge med ja, og kontakte lege igjen om det ser verre ut i morgen eller hun later til å ha smerter av noe særlig grad. Takk for det
 8. Jeg trenger nye fjell/hiking/tursko - krav: ankelstøtte og vanntette. Pris under 1500. Gjerne godt under. Tips? Lyst på disse https://xxl.no/timberland-chocorua-trail-gtx-tursko-dame/p/1087717_1_style , men selvsagt ikke min størrelse. Men noe lignende. Noen som har noen tips?
 9. Takk Gjør nok heldigvis det. Ja! Vi hadde gjerdet inne vedovnen til hun ble to, her er det god plass så hun må liksom ikke oppi den og hun vet at den er varm, så akkurat hva som skjedde i dag er jeg ikke sikker på... Huff! Passe på ja... ! Takk! Takk! Hun fikk faktisk paracet ganske fort, og legen sa vi kunne gi mer ja. Johanne brant seg nok mer alvorlig enn Ida, stakkars. Så satser på at hun er frisk og rask igjen fort. Godt hun er så stor at hun skjønner litt, for jeg løp bort og tok henne med under krana på kjøkkenet med temperert vann, og hun skjønte fort at det hjalp, så hun ville stå der. Etter ca 20 min tok vi henne vekk for å se på og hun begynte ganske fort å gråte og ville tilbake til vasken fordi "det brenner mer!". Da så vi også antydning til blemmer, så ringte legevakta mest for å spørre hva vi skulle gjøre. Ble litt overrasket over at de var så bastante på at vi skulle komme inn, men glad vi dro.
 10. Takk, ja! Brannsår er ikke å kimse av, og vedovner kan bli grusomt varme. Hun har alltid vært flink med ovnen, men plutselig så jeg at hun løp mot med hendene utstrakte for å ta steinene som ligger oppå, jeg hylte "nei nei nei! den er varm!" men hun klarte ikke helt å stoppe i tide så tok seg for med venstrehånda. Hun var SÅ flink hos legen da, turte ikke si så mye, men holdt frem den vonde hånda og lot legen smøre på krem og legge lett bandasje på. Fikk klistermerke av legen og fikk velge seg noe på rema etterpå. Gråt i bilen på vei hjem fordi det var vondt da - jeg har brent meg så mange ganger at jeg vet veldig godt hvor vondt det er. Nå sover hun søtt heldigvis, håper hun ikke våkner av vondt og det er omtrent bra igjen i morgen.
 11. Tusen takk Overfladisk 2. Gradsforbrenning. Fikk skryt for nedkjøling, det har nok begrenset mye. Vondt, men kunne vært mye mye verre.
 12. Venter utenfor legevakta, lillemor la hånda på vedovn, tror det gikk bra. Men de ville gjerne se henne. Noen små blemmer.
 13. @Tricolor !! Håper det går bra med pasienten og alt annet.
 14. Ikke nødvendigvis visstnok - viste bare på ene prøva til Lupin, og vi tok tre. Man må "treffe" på akkurat den urineringen de skiller ut krystallene liksom. Der er forøvrig kuren å gi rimadyl og sette på for tilpasset sånt, og gi det tid.
 15. Men nyresmerter ol, viser seg ikke på samme måte som muskel/skjelettsmerter. Min saluki ble stressa og urolig inne, masete, tissa inne (dette er jo en hund som normalt ikke synes inne), men i hundreoghelvete ute. Han har aldri vært sprekere og finere i kroppen, men inne var han helt rar, viste seg at han hadde strutvitter i urinen.