Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby(og barne)tråden <3 2.0


Kaja
 Share

Recommended Posts

  • Svar 9.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da var vi blitt foreldre Lillegutt kom til verden klokken 11.45 i formiddag etter en litt dramatisk fødsel som endte i akuttsnitt. Han veier 3580 gram, er 49 cm lang og selvsagt helt perfekt Mor,

Siden nærmeste familie nå er informert så får jeg snike meg sånn litt småoffisielt inn her

03:22 kom verdens skjønneste tass. Han fikk det veldig travelt på slutten og kom ut med superheltarmen først. Veldig effektiv og grei fødsel. Lystgassen var noe drit, ble bare kvalm og svimmel, så da

Posted Images

Torsdag kveld : 'mamma, du vet jeg må ha nisseklær i morgen? '

Nei tenk , det visste ikke mamma. Det er sånt andre mødre skjønner helt av seg selv når det står "nissefest" sikkert, men ikke jeg :aww:

Det startet et kaos uten like. Han har tre (3!!) Nissekostymer, men de har alle havnet hos faren på mystisk vis, slik som alt annet.

Da ble det kaotisk leting i alle skap, og jeg klarte å trylle frem en litt for liten rød joggebukse han arvet av kusina en gang, og det heklede sjalet til min avdøde bestemor.

Pappaen fikk vi ikke tak i.

Mine forsøk på å få han til å akseptere å gå i nissefest uten nisselue var fåfengt, så 06:50 fredags morgen var vi på jobben min for å kjøpe den siste nisselua jeg visste vi hadde - den som var skrivd ned på eget forbruk og brukt som "loddpose" under julekalenderen på jobben.

Flott!

Leverte poden ferdig sminket og utkledd i barnehagen.

Oppdaget at mobilen var borte når jeg kom i bilen , kjørte først hjem for å lete, så på jobb for å lete, før jeg dro tilbake til barnehagen for å sjekke sekken hans og for å understreke at jeg er verdens mest distre mor...

Den var selvfølgelig ikke der heller ( og A bare lo av meg :aww: ) , men jeg fant den heldigvis hjemme etter jobb.

Man vet ikke hva stress er før man får barn :aww:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare vår barnehage som skriver tydelig hvis barnet skal kles ut? :lol: Stod "nissefest - fint om barna er utkledd som nisser" - kan liksom ikke misforstås. :lol:

I vår stod det "fint om barna har på seg noe rødt". :P

Bare min unge som ikke har røde klær sånn til daglig tenkte jeg da, og kjøpte en rød to-delt nissepysjamas med tilhørende lue til 99,- på Sparkjøp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I vår stod det "fint om barna har på seg noe rødt". :P

Bare min unge som ikke har røde klær sånn til daglig tenkte jeg da, og kjøpte en rød to-delt nissepysjamas med tilhørende lue til 99,- på Sparkjøp.

:lol: Godt noen barnehager er vant med surrete mødre. Fikk beskjed om at det holdt med rødt, men vi har én rød body, thats it. Så ble nissedrakt fra nille OG europris :lol: Fant nille sin først, men den var så diger, så da jeg fant en mindre på europris så ble den og med hjem. Der var lua aaalt forlita da. Men da har vi nissedrakt til neste nissefest også, og sikkert den etter der... :lol.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man endelig kommer seg hjem etter flere timer med ordentlig melkespreng, og så er ikke ungen særlig interessert i puppen! Muttern hadde jo også med seg Hamburger..

Slikt kan få en mamma til å gråte :lol: og det føles litt spesielt å sitte og pumpe seg når klokka er halv 3 om natta for at man skal klare og sove :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man endelig kommer seg hjem etter flere timer med ordentlig melkespreng, og så er ikke ungen særlig interessert i puppen! Muttern hadde jo også med seg Hamburger..

Slikt kan få en mamma til å gråte :lol: og det føles litt spesielt å sitte og pumpe seg når klokka er halv 3 om natta for at man skal klare og sove :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Når kidden plutselig var ferdig med pupp var jeg helt knust :lol: :lol:

Jeg var melkespreng, jeg brukte å amme om natta ( plutselig måtte jeg opp å varme flaske , det var grusomt! ) og jeg følte jeg mistet han litt :lol:

En sterk kontrast til de første ukene hvor jeg holdt på å bli gal av all ammingen :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er den typen bruk vi kommer til å bruke den ved også, så da venter vi med adapter til hovedvogna til vi ser om det er behov for det :)

Alle finner sin greie. Vi elsket adapteren, men hadde også izi sleep-setet sånn at hun kunne legges ned i liggende stilling når vi handlet og sånn uten å tenke på at hun satt for lenge i setet (= hun kunne sove videre uten å flyttes på). :)

Selvfølgelig er det bra med produktutvikling. Men det jeg mener, er at alle har forskjellige behov, men produsentene (og forbrukerne) er veldig flinke til å overføre dette behovet på alle i den aktuelle kjøpegruppen. Og når man skal få et barn, blir man ekstra påvirket, fordi man ønsker det aller beste for barnet sitt - og man er livredd for å gjøre feil - så da følger man ofte "hordene". Jeg tenker, at når man bor i Vestfold og får et barn i februar, så er ikke en varmepose som er tilpasset bilstol det største behovet :)

Jeg er sjeleglad for at det finnes så mange rare og kjekke produkter. Selv om de klarte det fint med andre løsninger før i tiden (og nå) så ELSKET jeg feks flaskevarmer og sterilisatoren :lol: De to dingsene sparte meg for mye styr og sånn!

Hem! Jeg skjønner at du syns posen var enkel, men det ble forespurt om behovet for det. Så når svartet da blir at "det MÅ man ha" (satt på spissen) så kom jeg med den responsen jeg gjorde.

Det er ikke alle som har råd til å kjøpe alt som er praktisk/enkelt/fint - uten henvisning til noen - derfor syns jeg det er greit å komme med en motvekt til alle "må ha".

Og forresten så brukte jeg ikke tøybleier på mitt barn (selv om man miljømessig kanskje burde) Forrige århundre kan høres mye/langt ut, men det er ikke så veldig lenge siden :)

Men når folk spør om sånt her så er det jo kjekt å høre hva folk synes utover om man MÅ ha det. Man MÅ ikke ha flaskevarmer, sterilisator, ammepute, bilstolpose, +++, men det betyr ikke at det ikke er kjekt ;)

Fikk aldri til å bruke ammepute jeg. :icon_redface: JM og HS fikk fnatt av ammestillingene jeg syns var behagelige, men disse ammeputene fikk jeg virkelig aldri til. :lol: Brukte den til mye annet rart da :D

Jeg fikk heller ikke til ammepute.... før vi fikk cozyfix i hus. Den var 100 ganger bedre enn alt annet og plutselig fikk vi til ammingen :D

Men det er jo ikke slik at man automatisk mangler erfaring selv om man ikke er biologisk forelder,eller? Det er jo det du antar, det syns jeg er ganske begrensende. Jeg har flere års erfaring med barn enn mange av mødrene i denne tråden, skal jeg underkjenne deres kunnskap da? Eller skal de ikke verdsette min fordi jeg ikke har vært på fødestua?

Jeg vil jo tro at de aller fleste enten 1. har barn selv eller 2. ikke har barn? Det handler jo ikke om å være feks tante til unger og være mye med det, det handler om å bo med unger og oppleve å ha ansvaret for de. Jeg aner ikke hva slags kunnskap du har annet enn flere års "erfaring" med barn, men om du har bodd med barn du har vært med på å oppdra så er det jo klart du også kan ha gode innspill. Men de som ikke har barn og "bare" er mye med unger gjennom familie feks tror jeg mangler et viktig aspekt i forhold til å kunne disutere barn, barneoppdragelse og lignende.

Jeg bruker dagene hos svigesøster som er på øya i forbindelse med jul, ble nemlig tante til lille Marcus for et par uker siden. Og uansett hvor søt, herlig, liten og snill han er så får jeg altså ikke lyst på en til :lol: egentlig irriterende, jeg har lyst til å ha lyst på en til! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for gratulasjoner, koselig å fortelle her :)

Grattis @Krelise !
Og heldig som rakk tilbudet :P

Jeg kjøpte bare noen dager er før, kunne jo returnert, men gadd ikke styret.
Men ble enda mer virkelig at vi venter en liten en når setet kom i hus :P

Hehe, ja, klarte ikke å pakke det bort med en gang. Måtte ha det på stuegulvet en stund og sitte å se på det. (Det står der enda :icon_redface: men nå skal det bort altså, må jo rydde til jul)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...