Jump to content
Hundesonen.no

soelvd

Medlemmer
 • Content Count

  3631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

soelvd last won the day on July 7 2018

soelvd had the most liked content!

Community Reputation

7686 Excellent

1 Follower

About soelvd

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hordaland
 • Hunderase
  2 x gyllenpels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flee nærmer seg 4 mnd og jeg prøver febrilsk å se hva hun selv velger naturlig at låste fremben og bakben. Hva så dere etter?
 2. Flee nærmer seg 4 mnd og har blitt en laaaangbeint liten sak på 11kg Første gang jeg har hatt en hund i hus der jeg kjenner at kjemien stemmer absolutt helt - det er utrolig morsom! Hun er perfekt på alle måter og jeg gleder meg så utrolig mye til å bli bedre kjent med henne
 3. Jeg jobber massemassemasse med å legge ansvaret over på henne i forhold til det med å holde seg i nærheten, ikke stikke av, velge meg, velge trening, etc. Utover det gjør vi ikke så veldig masse foruten de selvsagte tingene som å ikke tygge på alt mulig, tisse ute, etc.
 4. soelvd

  Knurring på valp

  Er han sånn hvis du venter litt før du tar den av? Her har frøkna en tendens til å bråke hvis hun er overtrøtt. Siden det er en tyoisk valpegreie prøver vi heller å være i fokant/unngå situasjonen før den oppstår. Feks gjøre ting der hun protesterer på tidspunkt som passer bedre der hun ikke har kokt over.
 5. Her er det barnehagestart på lillesøster mandag om en uke, drøyt 2 år gammel. Mammaen gruer seg og vil ha "babyen" sin hjemme litt til - så det er sikkert sunt for alle nå
 6. Vi får medlemsskap i Norsk luftambulanse av mamma og pappa hvert år. De gjør mye godt arbeid
 7. Her begynner lillesøsteren i barnehagen i september. hun er da 2 år og 3 mnd. Det har vært en skikkelig logistikk, vi har hatt dagmamma to dager i uka (var heldig, en veldig nær venninne ville gjerne være dagmamma og har ei på samme alder), mannen har hatt ulønnet permisjon to dager i uken og fredager har jeg hatt "fri" (dvs jeg har jobbet inn fredagstimene andre tider på døgner/helg o.l.). Angrer forøvrig ikke, det har virkelig vært verdt det.
 8. Takk dere! Og bilder er ikke i nærheten av å beskrive hvor søt og rar hun er Takk! Hun er fra Solsvingen
 9. Nå har galskapen vært her i snart to uker og jeg tror jeg elsker alt ved henne! For det første er hun ekstremt stødig og trygg i møte med absolutt alle miljøer, mennesker, hunder, etc. Første dagen måtte hun rusle gjennom Oslo sentrum og gardermoen, alt med halen logrende i været. Hun har hilst på hester, kuer, mennesker i rullestol, barn på rulleskøyter, trillekofferter i alle retninger, lydprøver på konsert, etc. Absolutt alt har hun tatt på strak labb og ikke en eneste gang har hun vært redd. Samtidig hilste hun feks på politihunden Whiskey i går og han var svæææææær og syntes det var
 10. Hun har fått navn! Presenterer prinsesse Poppy, bare 6 dager igjen nå!
 11. Så gøy, hva skal du ha?
 12. Takk! Ja Foreløpig har hun mange likhetstrekk med pappaen og det gjør ikke noe om det fortsetter
 13. Frøken rosa blir min, akkurat som jeg håpet Forrige gang hadde jeg bulldoserhunden (Monti), det er spennende, men tungt å jobbe med til tider Denne gangen har jeg ønska meg den litt roligere valpen. Trygg, stødig og fin men ser litt mer tenkende ut. Så får vi se om det stemmer - spennende blir det i alle fall! Innmari søte er de også - bare en drøy uke igjen nå!
 14. Har veldig få planer, bare to konkrete som jeg kommer på: 1) Jeg synes det fungerer veldig fint å være litt i forkant når det kommer til leker og å tygge på ting. Vi prøver å være bevisste på å gi oppmerksomhet når de leker med egne leker og lage minst mulig fuzz ut av stjeling av andre ting. 2) Vi legger maks innsats i dotreningen med en gang. Ut hele tiden, lykkes masse med tissing ute så vi blir ferdig med den delen så fort som mulig. Dette er vel de to tingene jeg synes er stress med valp og som vi prøver å "ta ved rota" med en gang.
 15. Tida går fort altså. Hilste på disse på lørdag, drøyt 4 uker gamle. Tre uker igjen! Jeg holder en knapp på den til venstre, men tror begge blir innmari bra
×
×
 • Create New...