Krelise

Medlemmer
 • Innholdsteller

  740
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Krelise

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 02/22/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://livetmitt.webs.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Pinscher

Nylige profilbesøk

6,960 profilvisninger
 1. Syns labrador tispe høres ut som et bra alternativ Vi bor i 3. etg uten heis. Den første tiden med valpen prøvde jeg å gå ut så ofte at det aldri rakk å bli uhell, for det hadde jeg hørt var så viktig. Etter ca ei uke fant jeg ut at det ble alt for mye stress og kav, så jeg la ut aviser og håpet han ville tisse på dem. Det gjorde han jo innimellom. Ellers aksepterte jeg at det ble uhell inne. Hadde sprayflaske med såpevann og annet nødvendig vaskeutstyr stående framme så gikk det fort å tørke opp og vaske. Vi stengte av deler av stua og sofaen, og ryddet vekk gulvtepper. Selvsagt var vi ofte ute, særlig etter spising/drikking, soving og lek. Han sluttet å bæsje inne ved tre mnd alder og etter 4 mnd alder tisset han heller ikke inne lenger. Han ble da stuerein raskt nok selv om det ble ganske mange "uhell" inne først MYE enklere med hage og utgang på bakkeplan så klart. Håper vi har det til neste valp. Men det trenger ikke være mer stress enn en gjør det til heller. Jeg gikk aldri ut med han om natta (men så klart rett før vi la oss og tidlig på morgenen). Måtte han tisse om natta fikk han gjøre det på aviser eller gulvet så tørket jeg opp om morgenen. Han var i stor valpebinge om natta så han trengte så klart ikke å ligge i det selv.
 2. Nå har han krysset 2 år og endelig kan vi regne med å sove hele netter i hvert fall en del ganger i uka Kommer an på hvor mye han spiser til kvelds, så det varierer litt. Men herregud så deilig å få sove godt om natta på nesten jevnlig basis! Er han syk er det noe annet selvsagt men det er jo ikke så rart
 3. Den får nok ikke HD av å skli og slå seg. Men den har tydeligvis fått vondt, ettersom den peip og/eller haltet. Så kanskje greit å begrense slik aktivitet likevel, og heller la den omgås hunder den er mer komfortabel med. Men HD tror jeg nok ikke den får av å slå seg litt.
 4. Her kunne vi ikke kose med valpen før han rundet 6 mnd. Han bare beit hvis vi prøvde Kosete ble han først når han ble litt mer voksen.
 5. To første ukene med elever i ungdomsskolen gjennomført. Det har vært både spennende, krevende og hektisk Hjemme har jeg en aktiv toåring, så nå sitter jeg å slapper av med en kopp kaffe i en lenestol midt på City Syd. Stille og fredelig her *melde seg frivillig til helgehandlingen*
 6. Tusen takk Tusen takk Håper på det, tar det litt som det kommer. Selsbakk.
 7. Jeg skal på jobb på mandag Fått meg vikariat fram til høstferien, kanskje lenger. Blir spennende.
 8. Det virker som om det at en er glad for at problemet er fjernet, er det samme som at en gleder seg over drap på dyr og ser på det som en hevn mot dyret. Det synes jeg blir litt en merkelig tolkning. Å ta ut et problemdyr, uansett om det nå er ulv, bjørn, svane, eller ville dyr av andre arter, er ikke det samme som å ta hevn. Det kan være å ty til det minste av to onder. For all del, det finnes sikkert folk som er skrudde nok til å ønske hevn på et dyr, men det er jo ikke det det er snakk om her eller i de fleste andre tilfeller.
 9. Et konkret argument jeg har hørt er i hvert fall pelsstell. Pelsen til mange puddelblandinger blir etter sigende ofte mye verre å holde i orden enn ren puddelpels, selv kortklippet. Hvis en ønsker en lettvint og enkel hund å gå masse fine turer med, er det kanskje en strek i regninga om en må gjøre masse ekstra arbeid med pelsen etter hver tur for å unngå smertefulle og ekle tover og floker. Og hvis en ønsker/ikke har noe i mot pelsarbeidet er det jo i hvert fall ikke et argument mot renraset puddel.
 10. Mamma sto i bånd i hagen da hun var liten. Hjemmeværende mødre på 60 - tallet hadde mye å gjøre
 11. Fant bare sånne gåseler/ høystolseler, men fungerer kanskje like bra det. Får ta en tur innom en av dagene. Kanskje de har 5 - punktseler også.
 12. Noen som vet om/hvor jeg kan kjøpe seler til sportsvogn? Kjøpte nettopp en vogn brukt for å ha stående på hytta, men oppdaget ikke før jeg kom hjem at selene er ødelagt.. grmf.. Ellers er vogna fin den, men må jo ha seler.
 13. Husker karakterene våre kom på lister på korktavla på instituttet. Kandidat eller studentnummer da, ikke navn. Men det begynner å bli noen år siden.. *Føle seg utgammel*
 14. Det ble lagt ut endelig. Fikk A i geografididaktikk og B i engelskdidaktikk Fornøyd får jeg vel si
 15. Haff! Nå syns jeg PPU skal legge ut karakterene snart! Var tre uker siden første innlevering på mandag.