Gå til innhold
Hundesonen.no

Krelise

Medlemmer
 • Innholdsteller

  743
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,177 Excellent

2 følgere

Om Krelise

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 02/22/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://livetmitt.webs.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Pinscher

Nylige profilbesøk

7,248 profilvisninger
 1. Akkurat nå APRIL

  Hm. Får igjen ganske mye. Kom jo på nå at jeg ikke har justert skattetrekket etter at jeg begynte å jobbe i slutten av august. Har jobbet varierende %, fra 50 - 100. Før det var det studielån som kom inn. Kan det ha så stor effekt kanskje? Damn, nå føler jeg med blÅnd...
 2. Akkurat nå mars

  Fin påskeferie Planlegger skitur med samboer, barn og hund i morgen. Håper været samarbeider. Blir nok ikke lange turen, mest å være ute. Snart-treåringer har mye energi, hehe. @Raksha Så trist
 3. Whippet drept i felle

  Som andre nevner, ved plassering og eventuelt innebygging av fella. Kan man ikke garantere det, setter man ikke fella der/slik. Denne fyren har åpenbart ikke gjort jobben sin som han skulle.
 4. Whippet drept i felle

  Kommer jo an på hvordan en ser på jakt og fangts generelt. Selve fella er jo grei, og den virket jo som den skulle hvis hunden døde momentant. Men bruken/plasseringen av den er jo helt feil. Det skal ikke kunne gå andre dyr enn det som er tiltenkt i sånne feller. Og ikke unger heller så klart. Enig med @Pringlen Lav straff for en sånn brøler. Skal en bruke feller skal det gjøres riktig. Sånt som dette skal ikke gå an.
 5. Akkurat nå, februar

  Tja, da har junior siden nyttår vært gjennom gjentatte feber/forkjølelse, influensa, feber igjen og så ørebetennelse, så da var det vel på tide med omgangssyken sånn i ferien Yey. Stakkar liten. Burde vurdert engelsk og planlagt krle, men det ble brått litt vanskelig gitt. Ikke fått det selv enda, håper det varer.
 6. Akkurat nå, februar

  Hjemme fra legen etter å ha hentet barn med feber og halsvondt fra bhg igjen. Bhg mistenkte halsbetennelse, men bare virus og ingenting å gjøre annet enn paracet og vente til det går over. Men det går jo ikke over! Evt får vi bare nye runder etter hverandre hele tiden Nå er jeg akkurat frisk (nok) etter influensa, så hadde håpet vi kunne få en pause nå, men neida..
 7. @Vita Nydelig hund Hva vil "lettstelt" si i puddelsammenheng? Ser at @Stella over her beskriver hvor ofte hun steller pels, men antar det varierer med pelskvalitet?
 8. Akkurat nå, januar

  Godt med helg! To bunker tentamener vurdert og returnert og 196 terminkarakterer satt. Og barn med falsk krupp i to netter. Bedre nå heldigvis. Godt med helg ja.
 9. Den store barne og babytråden 2017

  Ja da er det vel bare å vente til det er overstått Håper det går fort. Frossen yoghurt var en god ide
 10. Den store barne og babytråden 2017

  Her har vi (eller junior da) fått hånd- fot- og munnsykdom til jul Går det an å lindre plagene fra blemmene på noe vis? Gir paracet, og det hjelper på feber og almentilstanden, men han vil fortsatt ikke spise. Gjør tydelig vondt i munnen. Han har heldigvis drukket godt fram til nå, men nå vegrer han det også. Stakkars lille Noen som vet hvor lenge blemmene pleier å være vonde?
 11. Akkurat nå, desember

  Har vurdert to bunker engelsktekster og to "bunker" lydfiler med muntliginnleveringer. Så var det fagtekstene i KRLE da. Neste semester skal jeg være litt mindre amatør og ikke få "all" vurderingen helt på slutten Og dette er før engelsktentamensbunkene kommer inn over nyttår. Og terminkarakterene.. Nybegynnerlærer her ja.. hehe. Jaja, snart jul!
 12. Den store barne og babytråden 2017

  Gratulerer så mye Er så koselig med ultralyd, smugtitte på mageboeren
 13. Familiehund for førstegangseiere

  Syns labrador tispe høres ut som et bra alternativ Vi bor i 3. etg uten heis. Den første tiden med valpen prøvde jeg å gå ut så ofte at det aldri rakk å bli uhell, for det hadde jeg hørt var så viktig. Etter ca ei uke fant jeg ut at det ble alt for mye stress og kav, så jeg la ut aviser og håpet han ville tisse på dem. Det gjorde han jo innimellom. Ellers aksepterte jeg at det ble uhell inne. Hadde sprayflaske med såpevann og annet nødvendig vaskeutstyr stående framme så gikk det fort å tørke opp og vaske. Vi stengte av deler av stua og sofaen, og ryddet vekk gulvtepper. Selvsagt var vi ofte ute, særlig etter spising/drikking, soving og lek. Han sluttet å bæsje inne ved tre mnd alder og etter 4 mnd alder tisset han heller ikke inne lenger. Han ble da stuerein raskt nok selv om det ble ganske mange "uhell" inne først MYE enklere med hage og utgang på bakkeplan så klart. Håper vi har det til neste valp. Men det trenger ikke være mer stress enn en gjør det til heller. Jeg gikk aldri ut med han om natta (men så klart rett før vi la oss og tidlig på morgenen). Måtte han tisse om natta fikk han gjøre det på aviser eller gulvet så tørket jeg opp om morgenen. Han var i stor valpebinge om natta så han trengte så klart ikke å ligge i det selv.
 14. Den store barne og babytråden 2017

  Nå har han krysset 2 år og endelig kan vi regne med å sove hele netter i hvert fall en del ganger i uka Kommer an på hvor mye han spiser til kvelds, så det varierer litt. Men herregud så deilig å få sove godt om natta på nesten jevnlig basis! Er han syk er det noe annet selvsagt men det er jo ikke så rart
 15. Den får nok ikke HD av å skli og slå seg. Men den har tydeligvis fått vondt, ettersom den peip og/eller haltet. Så kanskje greit å begrense slik aktivitet likevel, og heller la den omgås hunder den er mer komfortabel med. Men HD tror jeg nok ikke den får av å slå seg litt.
×