Jump to content
Hundesonen.no

Krelise

Medlemmer
 • Content Count

  747
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1187 Excellent

2 Followers

About Krelise

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 02/22/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://livetmitt.webs.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

8403 profile views
 1. Krelise

  Akkurat nå mai

  Hehe, sant nok
 2. Krelise

  Akkurat nå mai

  Når du oppdager 15. mai at junior trenger ny dress til 17. ... 😣
 3. Krelise

  Hvordan skal jeg kunne begynne med hest igjen?

  Kikk innom hestehverdagen på instagram. Hun, Ragnhild, trener hestene sine i Akademisk ridning. Hun har en blogg også. Kan være et interessant utgangspunkt.
 4. Krelise

  Akkurat nå - februar

  Hjemme med sykt barn i dag. Igjen 😛 Må nok være hjemme i morgen også, formen til junior er ikke noe særlig, stakkars liten.
 5. Krelise

  Akkurat nå - februar

  Huff, stakkars!
 6. Krelise

  Akkurat nå, Januar 2019

  Drikker kaffe og hører på traktoren som står utenfor vinduet. Nevøen til samboer kom med et to storpaller med ved til oss Nå skal de rydde litt plass i garasjen og få det trygt på plass.
 7. Krelise

  Akkurat nå, Januar 2019

  Er forsåvidt enig i at stemningen er , om ikke bedre, så i hvert fall roligere. Men det er kanskje fordi den også er mer likegyldig, i mangel på et bedre ord. Lavere temperatur, lavere følelse av eierskap blandt de som er her, mindre engasjement.. Kanskje det er bedre, mange vil vel synes det. Andre vil kanskje si det er kjedeligere. Dette er bare slik jeg "tolker" Sonen nå. Personlig håper jeg det tar seg opp. Har vært her i ca 14 år nå, aktiviteten har aldri vært så lav som nå. Burde vel bidra mer selv selvsagt, men det er jo mindre å engesjere seg i her nå.
 8. Krelise

  Akkurat nå- desember

  Akkurat nå koser jeg meg glugg ihjel med en kopp kaffe, pledd og pc i det nye huset vårt Snart lage pannekakerøre. Og så får jeg vel pakke ut noen flere flyttekasser. Men ikke akkurat nå
 9. Krelise

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Ja da høres det jo ut som du kler deg godt Det jeg ser av forbedringspotensiale er lue, pannebånd holder ikke dessverre. Hodet er der vi mister mest varme til omgivelsene så lue er noe av det mest effektive "isolasjonen" vi kan bruke. Sånne strikkevanter fra H&M o.l. er det ingen vits i. Blir jo nesten bare kaldere enn å gå uten Har du prøvd å ha flere tynne lag med ull under ravgenseren?
 10. Krelise

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg er også en frysepinn og har alltid vært det. Sjekk hvor mange prosent ull det er i ullundertøyet. Jeg fikk en overraskelse da jeg sjekket mitt. Bør være minst 70% ull syns jeg, og det var det ikke alt ullundertøyet mitt som var i hvert fall. Jeg må også bruke flere lag ull, gjerne to - tre tynne lag ull under turbuksa/-jakka, litt etter hvor kaldt det er og hvor fort/bratt jeg skal gå. Hvis jeg ikke har planlagt pause så gjør det meg ikke noe å bli litt svett, for jeg holder varmen så lenge jeg går hvis jeg har på meg (nok) ull. Kan også lufte litt med å åpne jakka og løsne litt på skjerfet hvis det blir for varmt. En god ullue og skjerf og/-eller buff/hals er også et must, samt gode ullsokker. Ullsokkene kan heller være to par tynne enn et par tjukke syns jeg. Gode vindtette og varme votter (ikke hansker) må jeg ha. I tillegg kan pulsvarmere være godt å ha hvis det er ekstra kaldt eller surt. Ytterklærne må være vindtette. Jeg har ikke dunjakke, men kan godt hende det funker også
 11. Krelise

  Akkurat nå - november

  Bare en måned til vi flytter til nytt hus! Her står alt på hodet mens vi prøver å gjøre klar til fotografen kommer for å ta annonsebilder på mandag. Trøster oss med at alt som er pakket ned til bilder og visning også er unnagjort til selve flyttinga. Men for et kjør.. Gleder oss til å flytte inn Bytte bhg er ikke like stas, men det går vel greit det også.. Håper jeg.. Hvis noen er ute etter en ganske nyoppusset treroms leilighet, i rolig og barnevennlig nabolag med en fantastisk barnehage, er det bare å komme på visning i neste uke Borettslag, men ingen problemer å ha hund.
 12. Krelise

  Annen hunderase enn den du har.

  Riesenschnauzer eller collie.
 13. Krelise

  Tips vedr intens valp

  Høres kjent ut dette, hehe. Vi delte stua/leiligheten (åpen løsning) i to med kompostgrinder da vår pinscher var valp. På den ene (trygge ) sida sto sofaen, TV-benken, planter osv som vi ville beskytte. På den andre sida var valpen, med leker og lovlige tyggeting tilgjengelig. Når han ble sånn helsprø så rømte jeg over gjerdet og han fikk ta ut galskapen sin på lovlige ting. ""Rømte" rolig da, slik at han ikke fikk følelsen av å jage meg vekk. Hadde bare tilfeldigvis planer om å sitte i sofaen akkurat da Var mye ute også så han kunne herje der, men ikke alltid det passer sånn heller. Brukte også time-out i bånd når det ikke passet å sitte i sofaen. Fikk aldri teken på å holde han fast til han sovnet som jeg leste at andre gjorde. Han var jo som en sprellende, bitende ål, umulig å holde fast uten at han beit meg til blods. Det gikk over, men ble jo litt svett av han en periode der
 14. Krelise

  Den store baby- og barntråden 2018

  Så fin hun er, lille tøffingen
 15. Krelise

  Jobbsøking

  Ekstra fag som i mer utdanning? Kanskje på sikt, men etter 7 år på universitetet føler jeg for å jobbe litt nå, hehe. Har ikke rett på mer støtte fra Lånekassa heller. Har bare vært ferdig utdannet i ett år, så er ikke uventa å måtte være vikar noen år altså. Men kjipt likevel. Blir så vanskelig å planlegge, ta opp lån, flytte (få flere barn..) osv. når jeg ikke vet noe sikkert før ferien i hvert fall. Men men, ordner seg vel.
×