Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, desember


mokken
 Share

Recommended Posts

Takk for klemmer alle mann. :wub: 
Kvelden ble bedre enn forventet, til og med ikke noe overstadig beruselse! Bare det er jo i seg selv en sjelden vare! 
Kan ikke si julefølelsen kom på besøk, men det ble da en ok kveld uten, og julematen var som alltid god. :) 

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har vakt. Far ringte akkurat vaktnummeret. "E det dyrlækjaren? Eg har Rudolf her. Han e raud på nasen. Kva ska me gjera?"   Nei, det er ikke fars vanlige dialekt.  

Ah, endelig ferdig med pynting av juletre! Ble litt budsjettre i år. Er dyrt å flytte, bytte jobb etc., så da måtte jeg bruke det jeg hadde. Jeg synes at det ble verdens søteste juletre da, om jeg ska

Hils på lille *insert fint tispenavn som jeg ikke har kommet på enda*:    Det første hun gjorde da vi kom dit var å stemple meg med alle fire beina sine, og bite meg i haka.  

Posted Images

https://www.dagbladet.no/kultur/det-er-sa-klassisk-gutt-moter-jente-gutt-tvinger-jente-opp-mot-et-tre-jente-far-tre-magiske-notter/69210668

Denne var en morsom recap:lol:

"For lenge, lenge siden, i en tid svært ulik vår egen, kalt monopoltiden, fantes det bare én tv-kanal i hele kongeriket. Og siden folk ikke hadde noe valg uansett, kunne NRK sende akkurat hva pokker de ville, tilrettelegge det for et norsk publikum ved å få én person til å spille inn samtlige stemmer oppå originallyden som bare var skrudd ned et par hakk, og likevel vite at folket ville omfavne det som en nasjonalskatt. Jepp, alt tyder på at det var bedagelige tider hos rikskringkastingen på 70-tallet.

Men det er ikke dit vi skal nå, vi skal nemlig til et magisk eventyrland som ikke eksisterer lenger. Nei, to land, faktisk, kalt Tsjekkoslovakia og Øst-Tyskland, som en dag bestemte seg for å lage film sammen, en fortryllende liten østblokk-perle med et så overdimensjonert kostymebudsjett at man kan mistenke at det egenhendig var ansvarlig for å kollapse det kommunistiske system. En film som naturligvis har blitt det helligste av alle sakramenter i norsk julefeiring. Ikke noe rart med det. "

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Siri skrev:

Ja, i ettermiddag ga vi faktisk opp og reiste til en slik mumbo-jumbo-dame - og det viste seg at han knapt nok hadde litt sølevann i rørene. Veldig rart egentlig, men det var som om lufta bare gikk ut av ham når han hovnet opp. Han har nok gjort sitt som avlshann, lille gubbeluren :ahappy: 

Nå er jeg veldig nysgjerrig på hva en mumbojumbodame er, om det er koblet til snappen tidligere i dag :-D 

Raseklubben importerte frossen sæd fra rundt åtte sveitsiske hannhunder i 1991, og noe gikk så galt i Sveits at da Ragnar Thomassen tinte det for inseminering mente han at det var like fertilt som oppvaskvann. Det høres dog sunnere ut enn sølevann. Har han urinstein?

4 timer siden, Siri skrev:

Jeg hadde laget ferdig kålrotstappen på forhånd - og trengte bare å tine den :D Det ER så kjekt. Det er jo mer enn nok annet å fikse til middagen :D 

Jeg skulle egentlig forberede den i går, men det var tenkt før lufta gikk ut av meg.

4 timer siden, Siri skrev:

Willy har jo flere kull fra tidligere, også et med denne tispa fra før (men han var litt sånn måteholden da hun var her for to år siden også). Nå var hun her fra ca dag 7-8 så vi har neppe gått glipp av stå-dagene heller, men det er nok gubbeluren som svikter :). Men vi fikk sendt dem videre til en hannhund i Skien for et siste forsøk på paring der. Utrolig sporty gjort av eieren å stille opp på så kort varsel - på julaften :lol:. Hundefolk er gærne!!! 

Får håpe det ikke var for sent. Litt ironisk at vi snakket om sædtest på torsdag, kontrollfreaken i meg ville ikke kjørt til Paris uten å vite at hannhunden har noe å by på. 

Nå er vi klar for senga, skal bare fôre hundene og smøre salve på Glam. Dusten klarte å klø seg til blods i stad, så han skal få sove med potesokk. Det var ikke såå dramatisk, han klorte bort noe skorpe, men det var fremdeles unødvendig. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Kaisen skrev:

Noen som vet om søndagsbutikkene pleier å ha åpent på juledagene? Jeg skal på kveldsvakt i morgen og har glemt å kjøpe middag :( frister ikke så mye med skive til middag 1.juledag:lol:

Jeg har en tante som har jobbet for-evig i matbutikk, og i følge henne er 1. juledag den mest hellige i butikk-verden :lol: Så tror du er heldig om du finner noe som er åpent.

3 timer siden, Line skrev:

Hjemme fra deilig julekveld hos bror og fru, innihampen koselig faktisk! Og jeg ga bort tidenes dyreste julegave - en avlsklarert championtispe... 

Jeg lurer også litt, har du ikke allerede satt vekk Yumi?

---

Ellers deler jeg ut klemmer til de som trenger det :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 hours ago, Raksha said:

:o Har hvem har du gitt bort? Audi? Smula? 

Smula? Er du gal?! :lol: 

5 hours ago, tutle said:

Jeg lurer også litt, har du ikke allerede satt vekk Yumi?

Det er Audi som overføres på forvert (som da er min bror og hans fru). Yumi er der på bootcamp for å bli mer selvstendig uten mora si, men hun kommer tilbake.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 23.12.2017 at 4:42 PM, 2ne skrev:

Hvordan er allmenntilstanden hennes? Og hva for slags fremmedlegeme mistenker du hun har fått i seg? 

Jeg aner virkelig ikke hva hun kan ha fått i seg, hun er egentlig ikke en hund som spiser mye rart. Men i natt spydde hun igjen, så det er jo noe som ikke stemmer. Allmenntilstanden er tipp topp, hun har god matlyst, fin avføring, ingen tegn på magesmerter og full fart på tur. Det er bare dette tilsynelatende tilfeldige og sporadiske oppkastet som ikke passer inn :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 timer siden, 2ne skrev:

Leah ble seende sånn ut første gangen datterbarnet klipte henne ned selv: 

1622613_10152189444006327_1948927860_n.j

Det var med 15-skjær over hele kroppen, bortsett fra på hodet.. Lekkert! :lol: 

Hun var god å ta på da, jeg syns å huske at jeg trøsta meg med det :teehe: 

Ja, det gjør det :ahappy: Ja, jeg tror Monster har veldig tynn og fin pels :) 

Nei, oppdretter vil stille henne, så da får hun lov til det ;) 

Ja, jeg syns og det var greit at de to litt større var voksne da jeg fikk toy. De to her har jo adoptert det lille Monsteret fullstendig, og kappes nesten litt om hvem som skal leke med henne :ahappy: 

God bedring! :ahappy: 

 

15 skjær over hele kroppen må jo være svært enkelt, slippe børsting og annet styr en stund :lol:

Jeg prøvde forresten å børste men jeg blåste Melvin helt tørr. Og pelsen ble jo kjempe myk, og nå ser han ut som en rund fluffball :D pelsen lyger definitivt på den virkelige størrelsen :aww: den har holdt seg overraskende bra over natten.

 

Takk for god bedring :)

 

---------

Hadde en trivelig julekveld i går, men nå er kroppen punktert. 

Casper er vist i dårligere form enn jeg trodde. Merker det ikke her hjemme når han uansett ligger å sover hele dagen, for det gjør han til vanlig. Men når det er så mange mennesker og ting som skjer så blir han litt småstresset, og går rundt å hilser på alle og skal følge med på det som skjer. I går lå han bare å sov, også kastet han opp endel. Så antibiotikaen tar nok ekstra på. 

Heldigvis prøvde han hele tiden å stjele maten til 1 åringen :aww: hadde han ikke gjort det hadde jeg vært bekymret for å si det sånn :P han fikk ikke i seg noe han ikke skulle altså.

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gått en kjempefin tur i den vanvittig store skauen her med en dullion stier! Gikk oss litt bort, men fant hjem etterhvert :teehe: Ikke en kjeft ute! Bortsett fra 3 elg :D

Nå er det sofakos før det er selskap hos svigermor familien :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutes ago, Line said:

Smula? Er du gal?! :lol: 

Det er Audi som overføres på forvert (som da er min bror og hans fru). Yumi er der på bootcamp for å bli mer selvstendig uten mora si, men hun kommer tilbake.

Ja, fikk et innfall av galskap her :lol: Tenkte du skulle ha kull på Audi først. Men heldige bror og fru :wub: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi holdt på å komme for sent til julemiddagen i går fordi jeg på død og liv fikk det for meg at jeg skulle bade begge hundene :aww: hundene var i det minste ren og pen til julekvelden :P og vi rakk middagen helt fint, men at det går ann å finne på noe sånt klokken 16 på julaften da * sukke oppgitt over meg selv*

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Raksha said:

Ja, fikk et innfall av galskap her :lol: Tenkte du skulle ha kull på Audi først. Men heldige bror og fru :wub: 

Jeg tar Audi ut av avl pga dårlig farge. Apropos galskap så er det vel mer enn en oppdretter som mener at akkurat det er galskap tatt i betraktning hva hun har å tilby :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Siri skrev:

Men hun fikk i det minste sett både rev og elg live, da! Det er da enda noe :lol: Vi holdt på å kjøre på både elgen og reven... mulig det var litt i overkant eksotisk :P 

 

Vi har egne parker for nærkontakt med norsk vilt og rovdyr altså. Som en liten påminnelse. :aww:  :lol: 

10 timer siden, Siri skrev:

Ja, han er liksom Willy. Han virker jo alltid, han :lol: Det er vel bare å innse at han begynner å bli en eldre herre... skjønt... vel..Oppførselen hans tilsier vel at han er mer 9 mnd, men :aww: 

 

Ja, men han slipper jo unna med det på grunn av sjarmen han der. :lol: Han er en litt egen type han der Willyen. :D 

10 timer siden, Siri skrev:

:lol: Det minner meg om den tida Willy lekte boa - og slanget seg rundt halsen på meg når jeg satt i sofaen - og sprellet sånn at jeg holdt på å bli kvalt :lol: 

Jeg kjenner jeg er veldig glad for at Sjef aldri har vært liten nok til å kunne gjøre akkurat det der. :lol: Men han passer jo akkurat i fanget da. Etter hans egen mening vel og merke. Hvis man ikke tar med hodet så har han plass til skuldrene og bittelitt til. Hvis han strekker seg ut så har han plass til hodet og litt av skuldrene. 
Men klenge, kose, og susse skal han gjøre. Hele tiden. :aww:    :wub: 


Jeg er litt skuffet over Power som har solgt varer som ikke kan brukes nå. Mannen har jo vært så stolt over ideen han fikk, og det var det jo grunn for. Han kjøpte smartklokke til meg, og hadde til og med tenkt på design og størrelse! Vel... Den var visstnok en utgått modell de hadde vist ham, så den nyttet ikke å kople til med bluetooth. :hmm: Så da blir det tur på Power for å bytte på onsdag. 


I dag må jeg finne ut om det er noe som helst som er søndagsåpent. Vi har ikke folie, og det er jo littegrann upraktisk når det skal stekes ribbe. Eller... vi har folie, bare ikke nok til å dekke hele forma. :aww: 
Og er ingenting søndagsåpent, så får vi satse på at de har det som trengs på en bensinstasjon. Selv om de ikke akkurat har det beste utvalget på slike steder til verken bil eller hosholdning. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Line said:

Jeg tar Audi ut av avl pga dårlig farge. Apropos galskap så er det vel mer enn en oppdretter som mener at akkurat det er galskap tatt i betraktning hva hun har å tilby :P 

Skjønner. Haha, jaja, de gale har det godt? :D

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke dårlig samvittighet for å dra fra disse i noen timer :sleep:

Han så strengt tatt sånn ut igår kveld og... Han våknet tilogmed ikke når vi åpnet gaver, måtte vekke han så han kunne pakke opp sin :teehe:

IMG_20171225_111431.jpg

IMG_20171224_191624.jpg

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, SFX skrev:

Raseklubben importerte frossen sæd fra rundt åtte sveitsiske hannhunder i 1991, og noe gikk så galt i Sveits at da Ragnar Thomassen tinte det for inseminering mente han at det var like fertilt som oppvaskvann. Det høres dog sunnere ut enn sølevann. Har han urinstein?

Hahhahaha, jeg vet ikke jeg... oppvaskvann - sølevann... ubrukelig begge deler :lol: 
Nei, han har nok ikke det, men det kan jo være noe med prostataen f eks. Jeg aner ikke. Bør kanskje få det undersøkt, men jeg er jo litt der at så lenge han ikke virker syk, så er det kanskje ikke noe poeng - han er liksom bare ikke funksjonsdyktig :lol: 

Jeg husker forresten noen som tok inn sperm hit til landet også for inseminering. Det var stein dødt der også... de var nok ikke så gode på slikt i forrige årtusen :D 

8 timer siden, SFX skrev:

Jeg skulle egentlig forberede den i går, men det var tenkt før lufta gikk ut av meg.

Må gjøre sånt i god tid, vet du :D 

8 timer siden, SFX skrev:

Får håpe det ikke var for sent. Litt ironisk at vi snakket om sædtest på torsdag, kontrollfreaken i meg ville ikke kjørt til Paris uten å vite at hannhunden har noe å by på. 

De fikk ei fin paring i morges, visstnok, så da håper vi det blir resultat av den :D 
Nei, det var jo litt risky å reise så langt uten å ha bedt om slik test egentlig, men ingen av oss tenkte i de baner akkurat da. 

8 timer siden, SFX skrev:

Nå er vi klar for senga, skal bare fôre hundene og smøre salve på Glam. Dusten klarte å klø seg til blods i stad, så han skal få sove med potesokk. Det var ikke såå dramatisk, han klorte bort noe skorpe, men det var fremdeles unødvendig. 

Æsj, håper han ikke klødde seg i løpet av natta nå da :) 

Nå sitter jeg og spiser baguetter med franske oster på - og den geitosten passet utmerket med røkt laks faktisk. Også drikker jeg en utmerket eplemost til som jeg fikk i julegave i går :D 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 hours ago, Siri said:

Det BURDE du hatt :P 

Næsj, jeg har klart å holde meg på beina i 44 år nå jeg :P Og skal jeg ramle, så kan jeg like gjerne gjøre det fordi jeg er dum, og da kommer jeg til å ramle skikkelig :aww: 

19 hours ago, Siri said:

Dårlig med action gitt... Jeg tror neppe det blir noen paring, for å si det sånn. Willy var tidlig oppe i morges da, og masa om å få ut. Men det blir liksom bare med forsøkene... Og tispa hjelper liksom ikke så veldig hun heller. Hun går jo bare rundt uten antydning til forsøk på å flirte, og står bare helt i ro når han prøver seg... Man blir visst ikke så gira av sånt :aww: 

Æsj, det er kjipt, det jeg har fått med meg etterpå :hmm: Men de franske har dratt videre? Veit du om det har blitt noen paring der da? 

24 minutes ago, Wilhelmina said:

Jeg aner virkelig ikke hva hun kan ha fått i seg, hun er egentlig ikke en hund som spiser mye rart. Men i natt spydde hun igjen, så det er jo noe som ikke stemmer. Allmenntilstanden er tipp topp, hun har god matlyst, fin avføring, ingen tegn på magesmerter og full fart på tur. Det er bare dette tilsynelatende tilfeldige og sporadiske oppkastet som ikke passer inn :icon_confused:

Det er neppe noe som sitter helt fast om hun har god matlyst og fin avføring. Almenntilstanden ville og vært nedsatt, for det er skrekkelig ubehagelig :) Det går ikke noe smittsomt noe hun kan ha fått i seg da? 

16 minutes ago, Snoffe said:

15 skjær over hele kroppen må jo være svært enkelt, slippe børsting og annet styr en stund :lol:

Jaaah.. Hun hadde et par bold spots her og der, så det så jo ut som noen hadde kjørt over henne med en gressklipper.. Men enkelt var det :teehe: 

16 minutes ago, Snoffe said:

Jeg prøvde forresten å børste men jeg blåste Melvin helt tørr. Og pelsen ble jo kjempe myk, og nå ser han ut som en rund fluffball :D pelsen lyger definitivt på den virkelige størrelsen :aww: den har holdt seg overraskende bra over natten.

Jaaa, nedklipte pudler ser alltid så små ut :ahappy: 

Just now, Line said:

Jeg tar Audi ut av avl pga dårlig farge. Apropos galskap så er det vel mer enn en oppdretter som mener at akkurat det er galskap tatt i betraktning hva hun har å tilby :P 

Hvis dårlig farge er eneste grunnen til at du tar henne ut av avl, så er det galskap. Ingen hund lider av å ha dårlig farge :aww: 

--

Jeg har sovet altfor lenge i dag. Jeg våkna kvart på elleve :o Litt overraskende, selv om jeg ikke sovnet før i fire-tiden. Litt dårlig samvittighet for valpen som har måtte holde seg så lenge, men hun våkna ikke før jeg våkna, i motsetning til Ali, som tydeligvis syns vi var veldig trege i dag :) 

Etterpå skal vi til mamma og pappa for å spise julelunsj, det er vel ikke om så altfor lenge til. Dagen blir litt amputert når man sover så lenge.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

21 minutter siden, *Kat84* skrev:

Vi har egne parker for nærkontakt med norsk vilt og rovdyr altså. Som en liten påminnelse. :aww:  :lol: 

Når du nevner det, så har vi vel strengt tatt en slik park ikke så langt herfra :lol: 

21 minutter siden, *Kat84* skrev:

Ja, men han slipper jo unna med det på grunn av sjarmen han der. :lol: Han er en litt egen type han der Willyen. :D 

Han gjør det vøtt :lol: 

21 minutter siden, *Kat84* skrev:

Jeg kjenner jeg er veldig glad for at Sjef aldri har vært liten nok til å kunne gjøre akkurat det der. :lol: Men han passer jo akkurat i fanget da. Etter hans egen mening vel og merke. Hvis man ikke tar med hodet så har han plass til skuldrene og bittelitt til. Hvis han strekker seg ut så har han plass til hodet og litt av skuldrene. 
Men klenge, kose, og susse skal han gjøre. Hele tiden. :aww:    :wub: 

Willy var ganske utvokst da han holdt på med det der :lol: 
De er søte da, disse små fanghundene våre :lol: 

21 minutter siden, *Kat84* skrev:

Jeg er litt skuffet over Power som har solgt varer som ikke kan brukes nå. Mannen har jo vært så stolt over ideen han fikk, og det var det jo grunn for. Han kjøpte smartklokke til meg, og hadde til og med tenkt på design og størrelse! Vel... Den var visstnok en utgått modell de hadde vist ham, så den nyttet ikke å kople til med bluetooth. :hmm: Så da blir det tur på Power for å bytte på onsdag. 

Så kjipt... men har de noen sinne LAGET slike klokker uten bluetooth? Trodde kanskje de var basert på det allerede fra starten av? 

15 minutter siden, Stine skrev:

IMG_20171225_111431.jpg

IMG_20171224_191624.jpg

Han der altså :lol: 

9 minutter siden, 2ne skrev:

Næsj, jeg har klart å holde meg på beina i 44 år nå jeg :P Og skal jeg ramle, så kan jeg like gjerne gjøre det fordi jeg er dum, og da kommer jeg til å ramle skikkelig :aww: 

Men husk på at du begynner å bli en voksen dame, og da er slike lårhalser litt skjøre vet du :P 

9 minutter siden, 2ne skrev:

Æsj, det er kjipt, det jeg har fått med meg etterpå :hmm: Men de franske har dratt videre? Veit du om det har blitt noen paring der da? 

Det ble en skikkelig paring i morges, så da får vi håpe det blir resultater av den :) Så ja, de har dratt videre - og jeg har fått livet mitt tilbake på stell igjen :lol: Nå skal vi straks ut på rusletur i skogen. Det har jo forsåvidt passet bra å ha besøk den tida Yasmine har gått skadd og skulle holdes i ro. Hun mente jo selv at det var helt unødvendig selvsagt, men hun har jo ikke fått annet enn rusletur ute på jordet - i bånd - i denne tiden (hun har lekt villhest og vårkåt kalv hver gang vi har gått ut da - den er ikke helt sanset, den der heller...). Nå kan vi omsider ta litt lengre turer, for hun er helt haltefri. Da er det bare å begynne opptrening litt forsiktig. 

9 minutter siden, 2ne skrev:

Jeg har sovet altfor lenge i dag. Jeg våkna kvart på elleve :o Litt overraskende, selv om jeg ikke sovnet før i fire-tiden. Litt dårlig samvittighet for valpen som har måtte holde seg så lenge, men hun våkna ikke før jeg våkna, i motsetning til Ali, som tydeligvis syns vi var veldig trege i dag :) 

Etterpå skal vi til mamma og pappa for å spise julelunsj, det er vel ikke om så altfor lenge til. Dagen blir litt amputert når man sover så lenge.. 

Dagen forsvinner helt, den, når man står opp så seint! Men deilig å komme til dekket bord til lunch da, i det minste :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Stine said:

Jeg har ikke dårlig samvittighet for å dra fra disse i noen timer :sleep:

Han så strengt tatt sånn ut igår kveld og... Han våknet tilogmed ikke når vi åpnet gaver, måtte vekke han så han kunne pakke opp sin :teehe:

IMG_20171225_111431.jpg

IMG_20171224_191624.jpg

Trym :wub: :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

55 minutes ago, Snoffe said:

Nå kom det to reddende engler på døren og tok med seg to hunder på tur :ahappy: 

Det kom en reddende engel og tok med seg to hunder på tur her :ahappy: 

45 minutes ago, Line said:

Nei, men det forbedrer ikke rasen heller :) 

Må være digg å ha oppdrett på en rase som har så lite issues at man kan selektere så strengt :) 

31 minutes ago, Siri said:

Men husk på at du begynner å bli en voksen dame, og da er slike lårhalser litt skjøre vet du :P 

Ja, en voksen dame som har stått på kortison i over et tiår og har fått strålebehandling. Tanken har slått meg at det kanskje er en dum ide å teste ut om jeg tåler et fall eller ikke :lol: På den andre siden, en brukket kroppsdel utgjør neppe noen stor forskjell på aktivitetsnivået? :P 

31 minutes ago, Siri said:

Det ble en skikkelig paring i morges, så da får vi håpe det blir resultater av den :) Så ja, de har dratt videre - og jeg har fått livet mitt tilbake på stell igjen :lol: Nå skal vi straks ut på rusletur i skogen. Det har jo forsåvidt passet bra å ha besøk den tida Yasmine har gått skadd og skulle holdes i ro. Hun mente jo selv at det var helt unødvendig selvsagt, men hun har jo ikke fått annet enn rusletur ute på jordet - i bånd - i denne tiden (hun har lekt villhest og vårkåt kalv hver gang vi har gått ut da - den er ikke helt sanset, den der heller...). Nå kan vi omsider ta litt lengre turer, for hun er helt haltefri. Da er det bare å begynne opptrening litt forsiktig. 

Så bra! Både at du har fått igjen livet ditt, og at de har fått til en paring :ahappy: 

31 minutes ago, Siri said:

Dagen forsvinner helt, den, når man står opp så seint! Men deilig å komme til dekket bord til lunch da, i det minste :D 

Ja, fader heller, klokka er straks ett, liksom :o 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

Hahhahaha, jeg vet ikke jeg... oppvaskvann - sølevann... ubrukelig begge deler :lol: 
Nei, han har nok ikke det, men det kan jo være noe med prostataen f eks. Jeg aner ikke. Bør kanskje få det undersøkt, men jeg er jo litt der at så lenge han ikke virker syk, så er det kanskje ikke noe poeng - han er liksom bare ikke funksjonsdyktig :lol: 

Jeg mente ikke at Willy er syk, det var mer stein, grus, sølevann jeg forsøkte å spøke med :-P 

1 time siden, Siri skrev:

Jeg husker forresten noen som tok inn sperm hit til landet også for inseminering. Det var stein dødt der også... de var nok ikke så gode på slikt i forrige årtusen :D 

Han skal jo være veldig flink, Ragnar. Vi fikk fire valper av den elendige sæden, hvor en var dødfødt, og de tre andre var så raseutypiske at vi har lurt på om Sveits merket en sædtank feil. I to andre kull ble det singletons. Det ble tatt inn nok sæd til 40 kull for å få en del nytt blod. Det kunne vært 250 valper, men ble fem, og bare en av disse gikk videre i avl. Det var en gigasmell for klubbens økonomi. Mye morsomt en kan få oppleve i klubbarbeid...

1 time siden, Siri skrev:

Må gjøre sånt i god tid, vet du :D 

Jeg skal lage den og mye annet i oktober neste år! :-D 

1 time siden, Siri skrev:

Æsj, håper han ikke klødde seg i løpet av natta nå da :) 

Neida, han har vært rolig. Vi skal prøve oss uten smertestillende i dag.

Nå har jeg ryddet på plass en del julegaver, spist sen frokost, og sløvet godt på sofaen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...