Jump to content
Hundesonen.no

tutle

Medlemmer
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

858 Excellent

About tutle

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Pinnedyr

Recent Profile Visitors

3890 profile views
 1. Har du forsøkt å finne reisen via widerøe? Der kan man legge inn hund i bestillingen selv
 2. Min hund heter Rafiki. Hentet fra løvenes konge, som betyr venn. --- Det skal være mange navnetråder her inne det er mulig å finne inspirasjon fra. Et søk gir disse siste trådene: http://hundesonen.no/topic/85449-navn-til-hannhund/?tab=comments#comment-2182175 http://hundesonen.no/topic/85325-hjelp-til-navnevalg/?tab=comments#comment-2173980 http://hundesonen.no/topic/85332-hjelp-til-å-navngi-golden-tispe/?tab=comments#comment-2171762 http://hundesonen.no/topic/85170-navnetips-til-hannhund/?tab=comments#comment-2164776 http://hundesonen.no/topic/83235-navnet-
 3. Et vikariat på laboratorie
 4. Jo, jeg tenkte i ettertid det kanskje var litt upresist Asker.
 5. Noen tips om rolig (er det et krav jeg kan ha?) plass å bo med hund rundt Sjøstrand?
 6. Gratulerer med jobbtilbud @Lillekrapyl! --- Jeg fikk i dag tilbud om jobb på Østlandet! Men da må jeg flytte, noe hundevennlige tips? Jobben holder til på Sjøstrand.
 7. Synes det var veldig likt kroppsspråk hos hest! Mulig dette er skivebom, men i såfall tenker jeg; truende elg som plutselig går over i nysgjerrig - mulig den truer for å se reaksjon og vil utforske når den ikke ser ut til å reagere. Gapingen etter hilsing kan også ses hos føll og er et tegn på underkastelse "jeg vil deg ikke noe vondt". Mulig lukten av hund gjør den usikker og den velger derfor å gå unna.
 8. Tåler/liker hun foret fra Natures Menu med kanin? Edit: Ser at det inneholder noe storfe
 9. tutle

  Saluki

  @Wednesday @Raksha har også saluki.
 10. Akkurat nå synes jeg det er litt at TV2 synes det var et festlig innslag å vise en øl-drikkende bjørn i fangenskap i sendingen etter VM-kampen. Man kunne lese på reporterens uttrykk at det var merkelig, men penisforlengingen ble likeså fremstilt som humor?
 11. Ja, hilsen hun med sjøsyk whippet midtfjords på hurtigbåten på vei til valpeshow på Stord
 12. Gratulerer med de små
 13. Jeg foretrekker soleklart ei line i stoff med løpende strup. Jeg kjøpte fra burnt sienna, sendte inn bildet av hunden og fikk hjelp til riktig farge. Veldig god line å håndtere i ringen.
 14. Så spennende - gratulerer! Skal bli morsomt å følge
×
×
 • Create New...