Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå August


Tricolor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Måå bare dele! Se, pappa smiler!! Har ikke sett han smile siden før hjerneslaget for 5-6år siden!

Woho, jeg fikk drømmejobben!!!! :D :banana:

Ups, jeg skal gifte meg neste år jeg

Posted Images

...har jeg kjøpt 3 bøker bare for å finne kallenavn i valpekassen. Har bare hatt de på lydbok og klarer ikke google meg fram til hvordan de någet spesielle navnene skrives :lol:

Grattis Snøfrost!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

<3 nerdingen JeanetteH :)

Jeg skal ta med meg bitemonsteret mitt ut i skogen nå, han tror jeg er den beste biteleken i verden. Også tror jeg han har vokst 1 cm i bakbeina siden igår - han var da ikke overbygd igår?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Burde jeg ha med at jeg var elevrådsrep. Noen år samt var med i barne og unges kommunestyre på CV? Eller er det urelevant så langt bak?

Sent fra min SM-T525 via Tapatalk

Elevrådsrep. på videregående er vel ikke sånn kjemperelevant. :) Barn og unges kommunestyre kommer vel også litt ann på når det var, men var det veldig lenge siden ville jeg droppet det.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elevrådsrep. på videregående er vel ikke sånn kjemperelevant. :) Barn og unges kommunestyre kommer vel også litt ann på når det var, men var det veldig lenge siden ville jeg droppet det.

Er egentlig det jeg tenker og. ., vgs var jo et annet liv :P hadde sikkert vært fint på cven for 10 år siden.

Har alltid bare fått jobber uten å søke, så har flaut nok ikke satt opp cv før nå...

Sent fra min SM-T525 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært en tur til byen så valpen har vært alene noen timer for første gang så lenge jeg har hatt ham. Dvs. at han var alene med Nevø, og min bror var i etasjen over og jobbet, så han var jo egentlig ikke alene, men han hadde en illusjon av å være alene hjemme. :P Litt sutring de første minuttene visstnok, men så var han stille og sov til jeg kom hjem. :)

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Aaah, nei, det husker jeg ikke :)

Fine Vegas som får pynte seg? :ahappy:

Husker nemlig ikke jeg heller :P

Resultatene fra agilityuken ble endelig lagt inn, så tenkte å søke om tittel i ag. Fikk feilmelding når jeg sendte skjema, men når jeg skulle søke på nytt fikk jeg beskjed om at jeg allerede hadde en søknad inne. Så begynte jeg å lure på om jeg hadde fått bekreftelsesmail på de andre titlene hans, men kom ikke på det. Jaja, får vente litt å se :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2,5 time oppi fjellene. Joda, det kalles fjell når man er såpass høyt oppe at man kan se snø på toppene like i nærheten... Faktisk en nokså flat tur også, men gikk en del i tungt terreng så fikk kjørt oss litt lell.

Samboern kom hjem i går kveld, det var stas for både meg og bikkjene det :P Nå skrur han bil, så forhåpentligvis får jeg kjørt litt rundt og gått tur i andre områder til uka :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
    • Han raser opp i vekt han der. I går var vi på miljøtrening med valpekurset, og fikk veid han inne på en dyrebutikk. Nå veier han 10,3 kg 🤯 Kan ikke tro at den lille valpen er så tung allerede! Vi har hatt mange gode dager i det siste, og noen utfordringer. Som gjeterhund så har han altså begynt å reagere på biler, joggere, syklister, folk på sparkesykler. Men vi har jobbet masse med det, og det er allerede blitt mye bedre ☺️ Vi må bare fortsette å jobbe med det tenker jeg. Ellers har han hatt mange dager uten uhell inne, og han er begynt å gi beskjed ved å skrape på enten altandøren eller ytterdøren. Så det er bra! 😄 På tirsdag er siste dagen av valpekurset. Kjedelig! Det har gått så fort. Syns det har vært fint å ha en fast ting i uken å dra på med han, i tillegg til noen som setter øvelser som skal trenes på, slik at vi må trene på de øvelsene til neste kurskveld. Så jeg er litt gira på å lete frem et nytt kurs allerede. Vi får se hva jeg finner. Det er sikkert ingen kurs før etter sommerferien uansett.
    • Du sier at hunden ikke har vist aggresjon, men at den har knurret flere ganger. Og blitt oversett eller irettesatt for det. Her har det kommet så mange advarsler og så mye undertrykking av signalene at det til slutt har tippet over. Hunden trenger en eier som forstår og leser signalene dens, og respekterer grensene. Og det kan ta lang tid å bygge opp igjen den tilliten som er brutt. Hvis eier er villig til å lese seg opp, gå kurs og få veiledning innen språk og adferd, så kan det nok gå. Men de begynner ikke på scratch, men på en ganske dårlig negativ. En dominant hund er ikke stresset og utrygg, og dette har ingenting med det å gjøre. Jeg ville omplassert, med mindre eier OG familie er innstilt på en vesentlig endring og jobb med hunden. Og da til noen som kan og er innstilt på de samme kriteriene. Problemet er nok bare at det er mange nok omplasseringshunder med de problemene og for få folk med kompetansen til at det er realistisk å finne noen.
    • Hva ville dere gjort i denne situasjonen? Voksen omplasseringshund som eier har hatt noen få måneder, hund har knurret på eier noen få ganger tidligere. På tur så havner båndet bak beinet på hunden, eier bøyer seg ned for å løfte opp beinet og fjerne båndet, hunden knurrer da på eier. Igjen havner båndet bak beinet og eier bøyer seg ned og da biter hunden såpass at hånd måtte sys 15 sting.  Hunden er stresset ute når den møter andre hunder men rolig hjemme. Ikke vist aggression tidligere, knurret noen få ganger når feks blir holdt for å fjerne flått, klippe klo.  Eier har vært streng tidligere på tur, gjentar kommandoer med streng stemme flere ganger helt til hunden hører etter. lagt hunden i bakken 3x tidligere for å "vise" hunden hvem som er sjefen når den har hatt stress reaksjon i møte med andre hunder.  Kan det være en reaksjon på en allrede stresset hund som ikke håndterer ny eiers strenge væremåte ? Eier er også kosete og mild så ikke kun streng altså.  Kan eier stole på hunden igjen ? Blir det lettere for hunden å bite igjen nå ? Kan hunden snus med positiv belønnings basert trening uten streng tone og sjefete trenings metode ?  Litt spent på svar da jeg har ment at eier har skapt mer stress i hunden med denne strenge "jeg er sjefen" metoden og selvom dette er en rase som kan prøve seg på rang stigen så mener jeg dette er basert mer på frykt og stress hos hunden en dominant oppførsel.  Hva ville du ha gjort i situasjonen ? Vurdert omplassering, avliving da hunden har bitt et menneske ? Forsøkt positiv hundetrening med fokus på mental trening ? Ville du tørt å ha denne hunden rundt en tenåring ?   
    • Vet beds kan man enkelt klippe til selv og er veldig populært for bruk i bilbur. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...