Jump to content
Hundesonen.no

Monikawt

Medlemmer
 • Posts

  977
 • Joined

 • Last visited

About Monikawt

 • Birthday July 17

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Drever & stabij

Recent Profile Visitors

4210 profile views

Monikawt's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare

Recent Badges

1.3k

Reputation

 1. Vil ikke anbefale stabij til ønskene ts har. De er over 15kg (kanskje man finner en knøttliten tispe under 15,men det er veldig få). I tillegg er de varslere, så en del lyd må forventes. Ang jakt så er det riktig at det er fåtallet som brukes til jakt, men det er stor (!) variasjon på jaktinstinkt. Blant annet er min ekstrem, men på hårvilt, bryr seg lite om fugl. Hvor førerorientert de er varierer også veldig mye, kommer an på både mentalitet og grad av jaktinstinkt
 2. Jeg troor det var denne: https://www.farmina.com/no/hundefôr/n&d-prime-hund/103-lamb-&-blueberry-adult-medium.html og denne: https://www.farmina.com/no/hundefôr/n&d-pumpkin-grain-free-canine/393-lamb-&-blueberry-adult-medium-&-maxi.html som jeg fikk smaksprøver på. Storsekken jeg har kjøpt er denne: https://www.farmina.com/no/hundefôr/n&d-prime-hund/97-boar-&-apple-adult-medium.html
 3. Jeg har testet ut et par sorter, men kun smaksprøve-poser. Begge gutta her er superkresne, men begge typene gikk ned. Den ene gikk ned med en gang den ble servert, hos begge to. Den andre typen ble snust på, men spist ca 15-30 min senere av begge to Har fått tak i en stor sekk nå, men har ikke begynt på den enda.
 4. Det er helt riktig Men jeg tenker at for ts så kan hun velge å gå med en vanlig utstillingsline, OG ha den slakk selv om ikke alle andre gjør det..
 5. Jeg bruker halvstrup i ringen, aldri brukt noe annet. Tidligere brukte jeg et tynt kjetting halvstrup med hvitt nylonkobbel. I høst kjøpte jeg nytt; hvitt rundsydd i lær, fortsatt halvstrup. Jeg skjønner ikke helt problemet med at båndet er tynt, da det er handler som selv velger hvor stramt båndet holdes.
 6. @Lunatic luftmadrass er en fin måte å starte på. Den er stor, og lav
 7. Jeg har kun vært på et slakteri (nortura), så jeg vet ikke om det er likt på alle slakteriene deres. Men der jeg var så var det ikke noe å sette fingeren på synes jeg tidligere gjorde de det på det slakteriet jeg har vært på, men de fortalte at det ga mye mer stress for dyret, og som nevnt over er det også større sjanser for feil..
 8. dette er jo bare helt forferdelig sier meg enig med @Meg: selv om det er samme gassen, så kan det fortsatt være store forskjeller. Min erfaring fra svineslakteri er TOTALT forskjellig fra denne videoen, heldigvis!
 9. Men både i overskriften og i innlegget sier det at all gris som slaktes i NORGE tortureres og utsettes for dyreplageri.
 10. Har noen her vært på et grise-slakteri og sett hvordan det foregår? Det har jeg, og det var langt fra noe hyl, skrik og klatring oppetter veggene. Det var faktisk helt stille og fredelig, hele prosessen.
 11. Stiller Aron fredag og søndag Veldig spent på søndagens resultater, da dommeren er den første og eneste dommeren som har gitt Aron gult
 12. Ikke helt det du er ute etter, men jeg er veldig fornøyd med dette: https://www.skistart.com/nor/aret-rundt/hundsport/baggen-ekspanderkobbel-3m.html Finnes i flere lengder. Godt å holde i, og strikken er øverst, slik at det er enkelt å holde kontroll på hunden under feks passeringer eller lignende.
 13. Haha, samme her vi reiser nok onsdag - søndag om reisefølget skal stille hund. Eventuelt så blir det fredag-søndag Takk for info! Jeg krysser fingrene for at rasen er første i ringen, så vi uansett er der tidlig ønsker helst plass i parkeringshuset, siden han kommer til å ligge i bilen når han ikke stilles. Jeg har arbeidshelg den helga, så jeg må få ordna meg fri jeg også En dag eller to med treningspause for hundene?
 14. Så fin! Jeg har passion planner til mitt bruk, og har til nå har en enkel skrivebok til hver av hundene hvor jeg skriver en oppsummering av hver treningsøkt. Nå har jeg kjøpt en Leuchtturm1917 selv, for å se om jeg får opp inspirasjonen til å loggføre treningen til hundene igjen, har vært dårlig til å notere ned i bøkene deres de siste månedene. Nå vil jeg da ha 1 bok for alle hundene, ikke en bok per hund. I tillegg tenker jeg å lage et oppsett som gjør det veldig enkelt å føre øktene, men litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Noen som har tips?
 15. Monikawt

  MyDog 2019

  Noen her som har tenkt seg på MyDog i januar? Dere som allerede har vært der, hvordan er det med parkering på messa? Dyrt?
×
×
 • Create New...