Jump to content
Hundesonen.no

puddellover

Medlemmer
 • Posts

  1185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

puddellover last won the day on October 15 2016

puddellover had the most liked content!

2 Followers

About puddellover

 • Birthday 12/24/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Recent Profile Visitors

10101 profile views

puddellover's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2.3k

Reputation

 1. Det var jo alt for tidlig, men så bra at hun er sterk og ikke minst jente! Gratulerer så mye med prinsesssa❤️ Jeg har en tremenning født i uke 23 eller 24, og nå et par år senere har hun tatt igjen sine jevnaldrende på fødselsdatoen. Det krever god oppfølging og skjerming av barnet, ganske lenge etter barnet har kommet ut av sykehuset - tøffe tak, men så verdt det fordi man minsker senvirkningene!
 2. @Absolute Entertainer Det er ikke gøy! Håper hun blir inne så lenge som mulig❤️ Heldigvis er de superdyktige på Rikshospitalet!
 3. Strikka denne til nevøen min (nyfødt-størrelse). Skal strikke en jakke som bør passe i fargene, forslag til farger? Det er en Floridabukse (Paelas)?
 4. Bestemor har nettopp vært innom og levert bilen sin (slipper buss til jobb i dag) og hentet Alba som hun tar med på tur til ei venninne. Besteforeldrene mine har Alba til jeg og samboeren kommer hjem fra kveldsvakt, og jeg kan ikke annet enn å tenke på at vi er så heldig som har en familie som alltid stiller opp, så hundene sjelden må være hjemme alene (og skulle de være det så setter vi dem sammen). Sykt godt å slappe av litt før jobb, Pepsi Max og strikking. Alt det man rekker når man har bil ass
 5. Jeg gjetter på @Perfect Image/ Lill? Det må et overmenneske til for denne pakken! Deilig snacks til mennesker og dyr, og ikke minst den nydeligste julekula da! Seriøst, jeg er så imponert og veldig takknemlig❤️ Alba hang over meg da pakken ble åpnet, og har nå startet på snacksen - det har jeg også! Tusen trillioner takk
 6. Nå har min pakke kommet! Perfekt timing, hadde den kommet senere så hadde jeg ikke fått åpnet den
 7. Det er jo synd at selvvalgt barnløse blir dømt for å ikke ønske seg barn, og motsatt, at de som ønsker seg barn får høre hvor ****** det kan bli. For meg inkluderer en meningsfull tilværelse barn. Jeg gleder meg spesielt til å bli tante av den grunn, og ønsker jo en familie bestående av flere enn samboeren og Alba i fremtiden. Utfordringene man møter må man ta som det kommer, så å skyve sine unødvendige bekymringer på andre er urettferdig - når det er sagt så er kolikk bare et forbigående problem, mye bedre enn mye annet. Det blir nok veldig fint å få barn når man kjenner seg så klar, @Kangerlussuaq
 8. Det finnes ingen grenser for hva man kan klare, hovedpoenget er at man bør være motivert for å strikke det, ikke ha for langtekkelige prosjekter og gjerne ha en "mentor" eller kjøpe oppskrift og garn på en strikkebutikk der du kan få veiledning Jeg er ferdig med prosjektet mitt! Knappene ble midt i blinken!
 9. Nå mangler kjøreposen bare knapper. Muuulig den rett og slett er for kort i lengden, men da får en annen baby få den!
 10. Nå har jeg to julestjerner, stuegran, adventsstake og adventslys... i samme rom. Dvs. stue/kjøkken. Nå kan julen bare komme
 11. Mine er nøytrale, det skal jo "komplimentere" meg og min smak
 12. Jeg har allerede pyntet så smått inne... og tent julestjerna på sjenken, men den elektriske adventslysestaken fikk jeg ikke lov til å tenne av mamma. Kalte henne Grinchen, og lovet å vente til helga. Ute har jeg hengt opp lys, men det er jo bare hyggelig i mørketiden da???
×
×
 • Create New...