Gå til innhold
Hundesonen.no

Har dere samme hunderase?


Evelina
 Share

Recommended Posts

  • Svar 65
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

For meg er det langhåret collie som gjelder og jeg er ikke interessert i å ha noen annen rase hjemme hos meg, selv om det finnes andre raser jeg beundrer. Det har alltid gått smertefritt med flere lan

Om jeg fikk hund for et par tusen år siden ville de nok vært samme rase da alle japanerne var mellomstore snurrehaler. Nå har jeg en i hver ende av størrelses-skalaen, men som fremdeles er ganske like

Stemmer. Gutta krutt går latterlig godt sammen. Bjørn (chihuahua, 1år, 2,8kg) er sjefen, og Pluto (gigablandingen, 2 år, 42kg) må bare rette seg etter det Bjørn mener. De leker veldig, veldig godt sam

Har 3. en basenji og to salukier - en kort og en langhår. Det er to raser som er forholdsvis like, noe skiller men mye likt. Trives godt med forskjellige raser i hus, og dette er første gang jeg har to av samme rase og to forskjellige raser som er såpass like.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har 4 hunder :) 3 Siberian huskyer og 1 border collie . Jeg trives veldig godt med begge rasene. Jeg kunne godt tenke meg en rase til, men jeg er usikker på hvilken rase jeg ender opp med i såfall. Har sett litt på aussien, men jeg må finne litt mere ut om de hundene der. Flotte er de alle fall :D.

Det er mange raser jeg synes er flotte å se på , men som jeg sier noen raser er bare "å se på ", men ikke eie. De må passe inn i flokken jeg allerede har :). Dessuten er det noe som heter å bite over for mye :P.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har tre av samme rase, to bor hjemme, en bor langt vekk.
Jeg liker mange forskjellige raser, så jeg kan vel ikke si jeg liker like raser best, men det er kanksje enklere å ha fler av samme rase enn ulike. Men det finner jeg vel ut med tiden, for jeg frykter for rasens utvikling.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg to australske kelpier, tidligere har jeg hatt ulike raser sammen. Labrador og pyreneisk gjeterhund, og senere labrador og kelpie :)

For fremtiden er det pr nå 3-5 andre raser enn kelpie som kan være aktuelle, alt etter bruk og aktivitetsnivå.

Har ingen spesielle preferanser på lik eller ulik rase, det viktigste for min del er hunder som fungerer i hverdagen og med hverandre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Jeg har to av samme rase ja. Og neste hund blir også samme rase (muligens korthårsvarianten). Men det er ikke for å ha samme rase i seg selv, det bare blir sånn når det er den rasen som passer meg best :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om jeg fikk hund for et par tusen år siden ville de nok vært samme rase da alle japanerne var mellomstore snurrehaler. Nå har jeg en i hver ende av størrelses-skalaen, men som fremdeles er ganske like i enkelte ting og annerledes i andre ting. Neste blir nok en av samme rase som en av de jeg har - eller en mellomstørrelse mellom shiba og akita.. kanskje en kai eller hokkaido.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...