Jump to content
Hundesonen.no

AnnChristin

Medlemmer
 • Content Count

  1441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1016 Excellent

About AnnChristin

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 10/29/1986

Contact Methods

 • MSN
  annchristin86@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drammen
 • Hunderase
  Finsk og svensk lapphund

Recent Profile Visitors

8951 profile views
 1. Etter tre timer søvn totalt i natt hørte jeg med de angående body. De ville vistnok ikke bruke det da de de hadde ikke dekket godt nok og hunden fikk tilgang! Derimot tipset hun om å klippe til en strømpebukse! Så nå ligger klumpen i gangen, med strømpebukse shorts, og uten krave og sutring ?
 2. Takk for svar! Han er ferdig nå, fikk krage istedenfor body da, litt usikker på hvorfor de valgte det. Han ble henta, kom seg inn i bilen, men vel hjemme oppdaget vi blødning og det ble strake veien tilbake. Så nå er han der for observasjon ett par timer. Han skal ha smertestillende i kveld, i natt, i morgen og evt i morgen kveld. De er litt tilbakeholdne da han har mye protein i urinen, og de vet ikke om det kun er pga kreften, eller om det er pga nyreproblemer også.
 3. Min er heldigvis veldig rolig og bedagelig generelt. Turene skal helst utføres stillestående ved hver gresstust vi møter på. Krave ja, den er han ikke venner med, men må han så må han. Er heldigvis ikke så mye alenetid for han da jeg jobber skift.
 4. Eldstemann har nå fått konstantert kreft i testikkelen som er krypt. Det postive er at den ligger rett bak den andre i lysken og ikke i buken så en evt fjerning av denne vil fungere på samme måte som vanlig kastrering. Men hvordan er tiden etterpå? Hvor lenge må han holdes i ro? Er det som med katt at det bare er snipp, snipp og noen sting, eller er det en større operasjon? Pga usikkerhet beholder vi nok med stor sannsynlighet den som er frisk, også får vi heller følge med om kreften sprer seg.
 5. Nå kan jeg bare snakke for lapphundene, men de jeg vet som har gjetet gjeter bra, om noe mer selvstendig enn hva gjeterhunder gjør. Kjenner til hunder som har gjetet både på rein og sau av lapphundene. Flere lapske vallhunder blir også solgt som gjeterhunder til vidda.
 6. Andre siden er jo i første artikkelen: I fylgje politidokument har den fornærma to gonger tidlegare forklart politiet at hunden ikkje var bort i vedkomande, og at den ikkje bjeffa eller verka aggressiv. Men at den fornærma hadde løfta opp sin eigen hund for å verje den, og medan Ivo hoppa rundt på fortauet mista personen fotfestet og ramla. Politiet ville ikkje etterforske saka vidare.
 7. Jeg har en hund som ville funnet på dette og har f.eks bedt på kurs om at andres hunde er i bur eller utenfor synsvidde for han (det går som oftest bra for han er bråtøff til han kommer frem og gir seg gå fort han får hilse, men noen svarer og da er det igang). Men kunne aldri falt meg inn å delta i konkurranse med han! Hvertfall ikke fortalt alle rundt meg hvordan ting skulle foregå!
 8. Det er samme cp'en jeg har omtrent, og jeg er vl 20 snart.
 9. Nå var det svenskene ja, men opplevd slik oppførsel i alle ringer føler jeg gitt :/ Og ikke bare lappene, men også andre raser jeg har stilt for venner. Men godt å høre at resten av ringene var rolige Jeg dro jo bare fordi jeg var en smule sliten og fikk ikke med meg de andre ringene. Men tenker at tøff betyr ikke det som var i ringen der. Vet ikke om du eller noen av de andre (nå følte jeg at jeg skrev veldig kryptisk her) fikk med dere når jeg var i ringen med junioren, hadde jeg ikke stått oppi det hadde jeg nok reagert. Og hadde jeg ikke vært dum og hatt kjole på meg hadde jeg løfta opp b
 10. Nei nei, denne lar jeg gå da jeg mener man skal klage få slikt der og da. Jeg tenker til senere hvis jeg evt ser en slik situasjon igjen. Jeg var osm sagt usikker på reglemanget da og forventet hele tiden å bli kastet ut straks, men ting gikk sin vante gang, derfor ble jeg usikker på hvor grensa skal/burde gå og spurte her. Hadde jeg ikke blitt bitt under siste runden og så premiering hadde jeg nok forlatt ringen der og da.
 11. Da vet jeg det til neste gang, for som sagt, jeg spurte pga uvitenhet da jeg ikke ha ropplevd det så ille som nå, og jeg opplevde det vel ekstra ille fordi jeg sto midt oppi det selv. Skal klagen leveres til utstillingskomiteen? Husker du hvilket blad det sto i?
 12. Skulle kommentere på første innlegget at du skulle vært der, for der tusler det rundt alt fra småunder til ei godt voksen asiatisk minidame på hvertfall 80 med mobilen og jakter på de Og når det gjelder telt spurte faktisk kameraten min politiet (vi var der mandagen etter det kom ut når det var så mye bråk der) og de sa det ikke var lov Men nå har det jo roa seg ned der, var der i går kveld etter jobb og telte ikke mer enn kanskje 20, normalt har det vært rundt 50, minst, så tydelig at vanlige liv har begynt å hindre de fra ¨sitte der til langt på natt
 13. Her startet begge etter tidligere erfaringer med hverandre, ene dagen ble også hunden jeg stilte bis 3 junior. Min blir bare litt perpleks hvis noen reagerer sånn på han, mens min andre svarer som bare det, men det er en kjent situasjon med stress som slår ut i aggresjon. Jeg tenker at det vil jo fugnerer dårlig når hundene skal leve alene på vidda og gjete rein, hvis de skal svare på en annen hunds aggresjon.
 14. Vi var tre i ringen og bytting av plasser hjalp ikke, var da de begge gikk i harnisk og jeg ble bitt. Rasen bjeffer jo mye, men jeg tror jeg hadde blitt rimelig skremt om jeg sto på sidelinja (blokker jo ut alt når man selv står i situasjonen). I tillegg var det junior klassen.
×
×
 • Create New...