Jump to content
Hundesonen.no

Yodel

Medlemmer
 • Content Count

  4211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Yodel last won the day on April 12 2015

Yodel had the most liked content!

Community Reputation

4313 Excellent

About Yodel

 • Rank
  Just what part of Baroooo don't you understand?
 • Birthday 04/04/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kingwanas.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Grua/Hadeland
 • Hunderase
  Jodledyr

Recent Profile Visitors

20084 profile views
 1. Yodel

  Basenji

  Samkjønnsaggresjon er vanlig på begge kjønn. Tisper mot tisper og hannhunder mot hannhunder. Det er verdt å merke seg at dette stort sett gjelder ukjente hunder i bånd. Hunder de kjenner godt eller møter uten bånd er for de fleste helt Ok . Selvsagt finnes det variabler, og noen har null fiendtlighet mot noen. Det kommer an på både gener, miljø (herunder sosialisering) og personlighet.
 2. Urinveisinfeksjon. Kan også være krystaller i urin (som kan føre til stener/ blokkasje ubehandlet). Jeg hadde levert urinprøve til vet.
 3. Jeg er ute etter potesokker til basenji. Til snø og event. også gåing på krakkellert stein (ble såre på potene på fjellturene i sommer). Kan det kombineres? Må være enkle og ikke tunge.
 4. Prøver å hjelpe et vennepar, en aktiv familie med to barn på 10 og 14. De ønsker seg en Eurasier, men er også litt interessert i Golden Retriver. Den vil brukes som familie/ tur hund med turer på sommeren og en del ski på vinteren. Jeg har blitt bedt om å bistå i søket etter en egnet oppdretter / valp. Friske, rasetypiske foredre med godt gemytt med fokus på god sosialisering i oppveksten. På Eurasier er de veldig forelsket i fargen rød fawn. De bor på østlandet, så et pluss med en oppdretter i nærheten, men de er villige til å reise litt for den rette valpen. Send gjern
 5. Yodel

  X og Y navn ??

  Kanskje- har en som er interessert- men han kan også ta rød-
 6. Yodel

  X og Y navn ??

  Jo, stemmer- takk for innspill! (Greit å få det rett stavet om man vil bruke et uttrykk) X-Factor, X-Games etc står på lista X-mas tema er seærdeles vanlig på basenji da de alltid fødes/ er valper rundt juletider, men kanskje en liten en får et julete navn?
 7. Har du en hund som har stukket av på nyttårsaften fordi den ble redd, og som kan tenke seg å snakke med en journalist om dette? Det er sak om nyttårsaften og hund. Haster ?
 8. Yodel

  X og Y navn ??

  Jeg er vanligvis fan av litt lengre navn, men Siden mor til Y-kullet heter Jippi så kan kanskje Yippi-Ay-Ey være noe? Da har vi (foreløpig på Y) Yabbadabbadoo, Yodeloo, Yahoo og Yippi-Ay-Ey. Mangler bare to navn i samme stilen da ? Egentlig vurderte jeg også navn som Ying-Yang (til en sort/hvit hannhund), Yum Yum og You Can’t Tell’em, men det blir jo isåfall utenfor «tema». Kanskje You’re In Luck, men ikke helt samme stil.
 9. Yodel

  X og Y navn ??

  Vi har fått to nydelige kull med valper! Mer om kullene kan du se her: www.kingwanas.com I Jubel sitt kull er det 5 valper. 2 røde tisper, en rød hannhund (som skal hete Kingwanas X-man) en tri tispe og en tri hannhund. Disse trenger alle vel-klingende og kule navn på X. I Jippi sitt kull er det 6 valper. 3 sort/hvite hannhunder, 1 Rød/hvit hannhund, 2 rød/hvite tisper. Disse trenger Y/navn ? Her vurderes navn som Yabbadabbadoo, Yahoo og Yodeloo ?? Har en del på liste av navn, men trenger flere gode forslag, og dere pleier å være så flinke til slikt! Det skal være stamtavlenavn,
 10. Hei @julnil ! Jeg har svart deg på det du skrev på klubbens side på FB, men du er velkommen til å stille spørsmål privat. Vi har forøvrig også ledige valper nå
 11. Etter tur på høyfjellet i sommer ser vi behovet for potesokker, og vil ha dette klart til nest langtur. Synes det er så vanskelig å finne noen som sitter bra. Anbefalinger?
 12. Whippet (ikke alltid like enkle å ha løs, men passer de andre kriteriene) eller Sheltie (noe pels-stell, men kommer langt med en god gjennombørsting en gang i uka. Noe mer lyd.). Bichon Havanais kan også passe , men igjen - en del pels-stell. Event. korthårs Collie? Boxer? De blir jo litt større igjen, en passer kriteriene ellers. DSG og Puddel er også fine forslag.
 13. Yodel

  Importere valp

  1. Den kan sendes som Cargo, noen land (f.eks. England) krever faktisk det, men det er definitivt både best og billigst å fly og hente den selv. 2. Sjekk regler på www.mattilsynet.no - reglene endres fra tid til annen.
×
×
 • Create New...