Gå til innhold
Hundesonen.no

Lissi123

Medlemmer
  • Innholdsteller

    281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Lissi123

  1. Ikke meningen å kapre tråden, men nå har Dixie fått diagnose cushing syndrom hun er 11 år da så er jo opp i årene, men synes det er skummelt
  2. Da har jeg etter mye blodprøver og urinprøver altså fått en diagnose. Det er Cushing syndrom . Jeg vet absolutt ingenting om hva dette er . Annet om at jeg nettopp har googlet hva det er for noe. Så hvor stor sjanse er det for at medisinene virker ? Kan de godartet svulstene bli til onde ?
  3. hi hi det er min faste kjørerunde jeg har med hundene mine . Det er ikke så mange som går der , men det finnes jo noen inni mellom . Jeg hjelper til dersom jeg kan. Håper ikke foten hans er brukket da .
  4. Jeg var ute på tur med hundene og da vi hadde kommet et stykke innover så syntes jeg at jeg hørte noe. Så jeg stoppa vogna hørte noen ropte hjelp. Jeg så Dixie springe innover å stanset ikke så langt fra der jeg stoppa der satt det en mann. Han var kan jeg tenke meg i alderen mellom 60 eller 70 enn plass. Han satt der å hadde problemer med å komme seg opp jeg hadde ikke mobilen min med og han hadde ikke mobil. Jeg spurte hvor han hadde vondt hen og da sa han at han hadde vondt i foten han fortalte at han hadde mista fotfestet og dunket foten sin. Jeg spurte hvor han skulle og han sa at det ikke var langt unna. Jeg hjalp han opp på beina å fikk støttet han til saccovogna og fikk satt han opp i vogna. Så jentene kjørte han hjem så han slapp å bruke foten sin. Kona hans sto ute å holdt på å bære ting fra bilen når jeg kom gående med han i vogna. De var begge 2 veldig takknemlig over at jeg hadde hjulpet han hjem. Så når vi reiste fra de så vinket de til oss og sa takk før vi kjørte videre. jeg fikk mye skryt av de flinke jentene mine Så nå er turen over for denne gangen . Både jeg og jentene er slitne. Gjett om jeg er stolt av de .
  5. leverpostei, sprøstekt løk og rødbeter Nam elsker det
  6. Jeg bytter vann når det er noe oppi vannet, eller så henter jeg nytt vann det er tomt. Jeg har friskt vann hver eneste dag, og bytter kanskje 2-3 ganger om dagen. Vasker skåla sånn at den ser fint ut
  7. hundemat, hundegodis og bein + kjøttboller som belønning til hundene mine hehe
  8. Ok jeg skal være brutal ærlig. Jeg ser ikke poenget med å velge en rase om man bare liker rasen dersom man må ta unødvendige operasjoner for å gjøre hunden slik du vil ha den. Dobermannen har ikke ører som står, det er ikke det som er naturlig for den. Den blir heller ikke født med stumphale som aussien er. Det er en ting å fjerne halen dersom den er brukket og hunden er plaget pga dette, eller at det finnes et sår som ikke gror som gir smerte. Altså medisinske årsaker til å fjerne halen- Dersom man har nødt å fjerne friske kroppsdeler for at man skal like rasen , kanskje skal man finne en rase som har det allerede ?. Det finnes såpass mange raser der ute så en burde jo absolutt kunne finne en rase som oppfyller alle kravene. Nå er det ikke mange som har naturlig stumphale det er en sak. Men jeg skjønner bare ikke hvorfor vi absolutt skal la hundene gå igjennom unødvendige operasjoner bare for å gjør eieren fornøyd.
  9. Jeg prøvde å jogge . Jeg trodde jeg skulle dø lol siden jeg og min kondisen er ikke noe særlig venner . Jeg sitter jo en del i vogna når jeg kjøre hundene så eh vel jeg hadde kommet meg over veien noe som ikke er langt . Jeg kan se huset da jeg møtte på ei som spurte om jeg hadde løpt 1 mil fordi så trøtt var jeg lol. Åja da har løpt helt fra der sa jeg å pekte på huset Så det tar sin tid før jeg kan løpe noe langt, kanskje prøve å gå fortere på turene først ?
  10. Det som jeg ikke fikk svar på er hvordan vet dere at hunden ikke lider etter kupering ?. Enten det gjelder haler eller ører ? Vi kan ikke vite hvordan hunden føler etter kupering , eller hvor store smerter den faktisk har i ettertid.. Det er en grunn til at de stoppet kuperingen i Norge og at det er forbudt. For å si det slik før var det mange som trodde at hunden ikke kunne drømme, men alle som har hunder vet jo at hunden drømmer . Der den ligger i drømmeland å tydeligvis springer etter noe fordi beina går i et akkurat som de springer. Så hvordan vet dere med sikkerhet at hunden ikke lider ? Bare på grunn av det er vanlig i ulike land å kupere valper så betyr det ikke at det ikke gir smerter for hunden . Angående Dobermann og grisehaler. Jeg skjønner ikke hvorfor oppdretterne ikke kan gjøre noe med det i tillegg til å avle bort kreft og hjerte/kar sykdommer. Finne friske individer uten grisehaler ? Det burde ikke være vanskeligere enn det. Klart det vil ta lang tid før en kan gjøre noe med alt og det er helt klart ikke gjort over natten, men det må jo finnes en måte å avle på så gjør at en kan ta tak i alle problemene som rasen sliter med ?.
  11. Gratulerer med 4xA. Så nydelig han er <3
  12. uff så lei lesing . Kondolerer .
  13. ok bare et spørsmål som jeg har tenkt på lenge igjennom denne tråden. Dere sier så fint at hunden ikke lider noe ved kupering så da lurer jeg på hvordan i alle dager vet dere det ?. Jeg så en video en plass husker ikke helt hvor det var, men kan se om jeg finner den igjen. Det var snakk om at grunnen til at det ble forbudt med kupering blant annet i Norge var smertene dette førte hundene en stund etter kupering. At det var dyrleger som satte foten ned å var med å få det forbudt. Om det er tilfelle som sagt vet ikke helt hvor filmen er, men så den for ca 1 år tilbake. Så om det er tilfelle at hunden/ valpene føler så stor smerte etter kuperingen er det verd å sette hunden igjennom det ?. Det som er at hunden snakker ikke " hei mor jeg har vondt i halen" og mange hunder sier ikke i fra selv om de har smerte, det betyr ikke at de ikke har smerte, men at den ikke sier ifra på sin måte. Jeg skjønner bare ikke hvorfor man skal forsvare kupering da det i første omgang burde vært unødvendig. Om dobermannen har så dårlig hale at den blir ødelagt av alt den dunker i på veien. Så burde kanskje noen gjøre noe med dette i stedet av å kupere ?. Jeg ville aldri kupert mine hunders haler så sant jeg kan unngå det. Det vil si om det er en medisinsk årsak til det så stiller saken seg annerledes, men jeg ville gjort alt i min makt for å unngå å kupere halen til hunden min.
  14. Den ser jo veldig bra ut Tusen takk for tips.
  15. Jeg er på jakt etter en hårføner til hund. Jeg har ingen peiling på hva som er bra å ikke så da hadde det vært veldig fint å få litt hjelp. Jeg skal bare bruke den til å få dyra mine tørre etter bading. Så hvilke hårføner anbefaler dere ?
  16. jeg skriver ikke dikt akkurat nå, men jeg skriver en bok i sjangeren eventyr/fantasi. Derimot er det første gang jeg har skrevet i denne sjangeren. En jeg kjenner har sagt at det er det beste jeg har skrevet så langt. Jeg holder meg som regel i sjangeren grøsser/thriller da, men spennende å prøve noe nytt. Jeg prøvde å gi ut en dikt samling, men fikk vite av forlaget at de var for følsomme. De skrev også at de gledet seg til å høre i fra meg igjen . lol. Hvem vet kanskje jeg får gi ut en bok en gang . Jeg har aldri gitt ut noe til nå, men håper jo at drømmen blir oppfylt. Uansett så har jeg skrevet noe som betyr noe for meg .
  17. Lissi123

    DNA my dog

    ok Det er jo litt kult da .
  18. Lissi123

    DNA my dog

    Er det dyrlegen som sender dna testen til en plass da ? Eller hvordan går man frem ?
  19. er det noen andre her som skriver dikt og bøker her ?. Jeg holder på å skrive ei bok akkurat nå. Drømmen er å få utgitt en bok, hvem vet kanskje en gang i fremtiden blir denne drømmen oppfylt . Er det noen andre her som skriver som vil dele ?
  20. Jeg ville brukt en sele som minner om denne her. Jeg ville begynt forsiktig ikke for lenge om gangen, og heller øke lengden etter hvert.
  21. Jeg må flire litt av Dixie . Vanligvis er det jammen meg ikke vanskelig å få henne til å tisse. Det er noe helt annet når du skal prøve å ta en urinprøve. Det må ha sett virkelig dumt ut for naboen der jeg springer etter Dixie på halve tomta med et beger i hånden og en hund som nekter å tisse. .Jeg fikk tatt urinprøven til slutt og jeg skulle inn å hente en penn for å skrive Dixie dag 1 på en tissekopp. Da La belle synes at jeg hadde sikkert noe som var godt i hendene. Det er sikkert noe jeg kan ete . voff voff. Mor det som er i den lille koppen der som du gjemmer har jeg lyst på . Nå står i alle fall urinprøven trygt vekk fra en nysgjerrig La belle . Så da var det bare å ta urinprøve i morgen også så skal jeg til dyrlegen å levere de.
×
×
  • Opprett ny...