Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå april!


Anette
 Share

Recommended Posts

Khela har akkurat fått vaksine, og dermed fått beskjed om å ikke gå tur i dag. Khela ser ut til å syns det er helt greit, jeg derimot skulle gjerne gått en laaang fin tur i det fine været nå. Hmf.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 6.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå har jeg vært ufin og skummet alt om er skrevet siden sist, men jeg vil så gjerne få dele noen gode nyheter med dere: Jeg sto på eksamen i dag! Og siden jeg har outet meg i en annen tråd, kan j

Jeg hentet kjole i posten i dag jeg

Noomi har HD-A.

Posted Images

Guest Jonna
Hahaha! Stakkars, hun skal kalibreres hos Casa DeepEyes! Men bare for å advare - Shy er skrekkelig forferdelig søt og sjarmig! Det er faktisk direkte tøft å stå imot det glade smilende lille fjeset med de livlige øynene og halen som logrer og logrer.. å ha drakamp med henne og så legger hun seg på rygg med skrevende bakbein sånn at hele lille rosa magen ligger der utstrakt, og så kan man slepe henne etter seg som en slags mopp.. Og hun har begynt å bli mer kosete, og hun liker å ha drakamp om fortennene sine (en kamp man er dømt til å tape..) og på tur så erter hun Strider og beinflyr tilbake og gjemmer seg mellom beina mine når Strider kommer etter henne.. Og evnen til å tåle bortskjemthet uten å bli ufordragelig burde vært en avlsegenskap synes jeg, dog kan jeg vel fastslå at kelpier er sterke i den egenskapen der. Men den der søtheten til Shy kombinert med en fantastisk frekkhet.. sukk.. man må ha et hjerte av stein tror jeg :wub:

Forøvrig har Strider begynt å varsle når noen promper, selv på stille fjerter varsler han.. :lol: Og når han varsler, kaster Shy seg med også... !

:lol: Noe sier meg at de to bygger litt oppunder hverandres varsling kanskje :P

Oioi, kommer til å bli en hard skole her, rene kostskolen fra ******* :twisted:

Å, men du er så lite løsningsorientert! Du kan sitte på trimsykkelen da vøtt, mens Jeanette sykler ute - også følger du henne på Edomondokartet og holder følge sånn :D.

:lol:

Er på Minnesund og ser på svanenen som dykker etter mat i Minnesundet :). Ja, altså - de ser jeg på bare innimellom, altså :aww:

Har tenkt mange ganger at jeg har lyst å dra ta bilde av de, men vet ikke hvor de er eller hvordan jeg kommer meg til der de er :(

Jeg må seriøst slutte å drømme om kinesiske nakenhunder. De er jo så innmari søte jo :heart:

De er det, spessielt de mørke/gylden brune med svart hår.

...har jeg stått opp for tidlig i forholdt til at jeg er på nattuke. Men hvis man er våken så er man det liksom :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok vårvask av bilen i går så nå er den så fin atte. Hvit bil er veldig praktisk kjenner jeg..

Men nå stråler Snowball, han er ikke flau over å vise seg på veien lenger.

Tok en vask innvendig også, så han føler seg fresh og klar for utfordringer :P

I natt drømte jeg en slitsom og idiotisk drøm. Jeg våknet til og med av den i 04 tiden og fortsatte å drømme til kl ringte. Som forord, kan jeg si at jeg i går leste avisen (som jeg alltid gjør) der en fyr tok kath når han ikke hadde mer mat. Det fikk han til å holde motet og humøret oppe.

Det jeg husker det startet med, var at min bestevenninne (som forøvrig bor i Italia irl) og jeg satt i baksetet på en bil og gutta våre satt foran. Det var på 60-tallet ( :huh: ) og bilen var av en slik årsmodell. Vi kjørte inn på en plass, foran et type Hugh Hefner pallass (uten Hefner :P) fordi vi skulle i en galla eller noe sånt (faktisk......)

Damen som holdt dette, og bodde der..., var fjong og streng, med en klesdrakt fra den viktoreanske tiden. ( :| )

Venninnen min og jeg fikk rom sammen (man deler da ikke rom med typen.), og det neste jeg husker var at vi var ute og kjørte på området der mens det plutselig ble politikontroll. Vi fikk alle fire litt hetta, fordi gutta hadde kath i bilen (Serr! :lol::huh: ). Venninnen min og jeg rømte fra bilen og gutta tok bilen videre og forsøkte å redde sitt eget skinn.

Greia var at vi skulle komme oss ut av bilen sånn at vi ikke hadde noe med dette å gjøre, og det klarte vi jo. Men enda hadde vi panikk for at denne strenge, fjonge fruen skulle oppdage oss (politiet var vi plutselig ikke redd for lenger). Så vi styret inn i Hefner-palasset og inn på rommet vårt for å pakke og pigge av.

Eh.. rommet var plutselig veldig "etablert" så vi hadde et skarve strev med å få pakket alt. Og så var Marvin og Dany plutselig der også, og venninnen min hadde plutselig en hund (hun har ingen i virkeligheten). Alle tre hundene lå som slakt og sov mens vi stresset ( :lol::lol::lol::lol: sææææærlig) og pakket. Jeg var livredd for at hun skulle gå i alle rom og finne oss før vi hadde klart å stikke av. Hun var på vei, og jeg innså at ok, vi har jo ingen kath på oss, så hun vet jo ingen ting. Hun kom inn, tok et iskaldt dronningblikk over rommet (iført denne gallakjolen i Viktoriansk stil, tror den var grønn) og gikk uten et ord.

Klar til å dra, innså jeg at jeg ikke fikk med den nye vaskemasinen min. Serr, måtte jeg dra fra den og kjøpe meg ny?? Lite kjipern.. (Oki, jeg hadde med egen kliss ny vaksemaskin på et Hefner-palass for noen dager? :icon_confused: )
Klare til å dra innså vi at vi ikke ante hvor gutta var, og vi kunne ikke bære alt. Vi måtte ringe taxi. Men å finne telefonkiosk var jo umulig. (Husk, det var på 60-tallet!)
Men så hadde jeg visst smart-telefonen allikevel gitt ( :ermm:), så jeg skulle ringe etter taxi. Men så gikk det ikke å ringe til taxisentralen selvsagt. Og da visste vi ikke våre arme råd.

Og den siste biten med hvordan vi skulle komme oss bort derfra fortere enn svint;

Swift as a deer. Quiet as a shadow. Fear cuts deeper than swords.

Quick as a snake. Calm as still water. Fear cuts deeper than swords.
Strong as a bear. Fierce as a wolverine. Fear cuts deeper than swords.

The man who fears losing has already lost. Fear cuts deeper than swords;

drømte jeg fra 04-ish og til kl ringte.

MAI GAD ASS :fish:

Endret av LXT
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjører jo med piggdekk så strengt tatt så kan jeg jo få bot, men jeg tenker at blir jeg stoppet og de truer med det så kommer jeg til å insistere på at de skal komme å kjøre bilen opp og ned gårdsplassen til isen er borte :)

Jeg tror de skal få teste bakken hjem til meg også om de så mye som ymter frampå om dekkskifte :D. Ikke at jeg tror det er et problem heller, som Krutsi sier (var det ikke henne? :lol:): man skal jo være skodd etter forholdene også :).

I natt drømte jeg at jeg eide et gods, et gods så stort at NKK arrangerte innendørs internasjonal utstilling i ballsalen min.

Og for å få litt god stemning og historisk sus over utstillingen, ble alle hunder stilt i fargerike, fotside dekken i et stivt materiale med motiv og symbol fra middelalderen. Eierne kom i matchende klær. Gruppe 3 ble vunnet av en finskeid terrier i et knallgult dekken med sølvfargede middelalderkors, og ei tynn dame i drakt i samme mønster. Men vi vet ikke hva slags terrier det var, for vi så jo bare snute og fire poter under dekkenet.

Sonenstaffen som vant gruppa i Kristiansand ble for øvrig disket for ikke å stille i slikt dekken :(

:lol: :lol:

:fish:

Jeg lot meg ikke lure til å poste bildebevis, gjorde jeg :P

Men du BURDE poste - nå går jo alle rundt og tror at du har norgeskart på magen og puppen på Galdhøpiggen :lol:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Khela har akkurat fått vaksine, og dermed fått beskjed om å ikke gå tur i dag. Khela ser ut til å syns det er helt greit, jeg derimot skulle gjerne gått en laaang fin tur i det fine været nå. Hmf.

Ikke tur på grunn av vaksine? Det er jo ikke akkurat sånn at vaksine gjør en hund invalid... Mine har i alle fall fått normal aktivitet så lenge de har fått en liten halvtime på seg og det ikke har kommet noen reaksjon innen da. Jeg hadde fint gått ut på tur og nytt sola!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns egentlig ikke så veeldig om CC, men denne smelta hjertet mitt, seee :heart::heart::heart:

Versaceprophoto2_small.jpg

Ja, den var søt :ahappy:

De er det, spessielt de mørke/gylden brune med svart hår.

Ja, det syns jeg også, men i dag så tok jeg meg i å synes at en helt hvit en var pen :lol:

.. Fikk jeg visst besøk av lillebror :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå ser jeg på animal planet og undres over atferdsanalysen de hadde på en pitbull. De skulle sjekke hundens aggressivitet mot andre hunder og tok en hund inn i rommet. Pitbullen ble gira, bjeffet og logret. Ikke noe jeg ville sett på som aggressivt i det hele tatt, men de som testet henne mente at hun hadde drept den andre hunden om de slapp henne bort. Hunden hadde blitt brukt i hundekamper, så jeg skjønner at den kanskje ikke egner seg i samfunnet, men jeg kunne ikke se noe som antydet at den hadde tenkt å drepe den andre hunden. Ikke en "atferdsekspert" jeg hadde tatt med noen hund til i hvertfall..

Nå venter jeg på at Mamma skal komme hjem så jeg kan ta med hundene på tur. Tenker vi prøver oss i skogen i dag jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har tenkt mange ganger at jeg har lyst å dra ta bilde av de, men vet ikke hvor de er eller hvordan jeg kommer meg til der de er :(

Du burde gjøre det nå vøtt :). Bare kjør mot Minnesund, ta av før Minnesund og kjør gamleveien liksom (forbi bensinstasjonen og videre over mot gamlebrua), også kjører du ned til Mjøssamlingene rett før gamlebrua og parkerer der. Men svanene er ikke helt enkle å komme inn på, for de svømmer utover når man står på land *merkelig liksom - ler*.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke tur på grunn av vaksine? Det er jo ikke akkurat sånn at vaksine gjør en hund invalid... Mine har i alle fall fått normal aktivitet så lenge de har fått en liten halvtime på seg og det ikke har kommet noen reaksjon innen da. Jeg hadde fint gått ut på tur og nytt sola!

Jeg må ha hørt feil (har ikke fått den beskjeden tidligere når hun har blitt vaksinert heller), han mente kanskje at vi ikke skulle ha like høy aktivitet i dag slik som vi pleier? Er forøvrig ikke den dyrlegen vi pleier å gå til heller, men siden han er gårdsdyrlegen og var her allikevel tok vi det like greit nå. Reagerte på det selv, men glemte å spørre om jeg hadde hørt riktig :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må ha hørt feil (har ikke fått den beskjeden tidligere når hun har blitt vaksinert heller), han mente kanskje at vi ikke skulle ha like høy aktivitet i dag slik som vi pleier? Er forøvrig ikke den dyrlegen vi pleier å gå til heller, men siden han er gårdsdyrlegen og var her allikevel tok vi det like greit nå. Reagerte på det selv, men glemte å spørre om jeg hadde hørt riktig :rolleyes:

Det er vel bare at man skal unngå stress, ikke normal aktivitet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle likt å sett hele indre Finnmark med sommerdekk siste uka i mars, når det fortsatt var nærmere halvmeteren med tettpakket snø på veiene :lol: Ei påske for noen og 20 år sia var nemlig 2/3 uka i mars den ....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

..Nå venter jeg igjen på foreldre som er innkalt til konferanser. Og venter og venter og venter og venter...

Lurer på hvor mange ganger læreren til eldstemann satt og ventet slik på meg? Jeg fikk nemlig aldri en lapp fra den gutten etter at barneskolen var ferdig. Han tok de ikke i sekken en gang. Så jeg fikk med meg det jeg fikk beskjed om direkte på sms/mail og det som var publisert på skolens nettside. Dvs. veldig lite...... Jeg fikk en tlf fra guttungen en gang: du skal forresten være på foreldremøte på skolen om en halvtime... Festlig! Han var rimelig sløv i den perioden der :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel bare at man skal unngå stress, ikke normal aktivitet?

Regner med at jeg hørte feil :) Har jo som sagt ikke fått beskjed om å ikke trimme henne tidligere, så det var nok at vi ikke skulle ha for høy aktivitet eller noe stressende. Fint noen reagerte også, slik at jeg fikk bekrefta det. Nå blir det en koselig gåtur i sola :D

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer på hvor mange ganger læreren til eldstemann satt og ventet slik på meg? Jeg fikk nemlig aldri en lapp fra den gutten etter at barneskolen var ferdig. Han tok de ikke i sekken en gang. Så jeg fikk med meg det jeg fikk beskjed om direkte på sms/mail og det som var publisert på skolens nettside. Dvs. veldig lite...... Jeg fikk en tlf fra guttungen en gang: du skal forresten være på foreldremøte på skolen om en halvtime... Festlig! Han var rimelig sløv i den perioden der :D

Klar over at det kan ha forskjellige årsaker, men det er ikke mindre irriterende lell :P

For man får ikke gjort noen ting, man venter til litt over tiden, og da er det jo snart tid for en ny, så i mellom der rekker man bare å sose litt på nett - ikke rette tekster eller noe.

Men nå er det lunsj!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke sovet i nat. Har spekuleret over hele studie-situationen. Skal være på tur i ca. 63 døgn det første år på studie, og skal højstsandsynligt betale for flere af dem. 63 dage på et år er mye, så der er nok slet ingen mulighed for at Pajko kan op og bo hos mig overhovedet, som jeg havde håbet... :cry:

Der er også det økonomiske i det. I følge mit budget mangler jeg 2500kr om måneden, om ikke jeg får et jobb - og en studerende på studiet fortæller det er vanskeligt, at have et jobb pga. de mange ture... Om ikke jeg får et jobb må jeg låne pengene, men så ender jeg med over 200.000kr i studiegæld :|

Synes det hele ser lidt sort ud lige nu... og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke sovet i nat. Har spekuleret over hele studie-situationen. Skal være på tur i ca. 63 døgn det første år på studie, og skal højstsandsynligt betale for flere af dem. 63 dage på et år er mye, så der er nok slet ingen mulighed for at Pajko kan op og bo hos mig overhovedet, som jeg havde håbet... :cry: Der er også det økonomiske i det. I følge mit budget mangler jeg 2500kr om måneden, om ikke jeg får et jobb - og en studerende på studiet fortæller det er vanskeligt, at have et jobb pga. de mange ture... Om ikke jeg får et jobb må jeg låne pengene, men så ender jeg med over 200.000kr i studiegæld :| Synes det hele ser lidt sort ud lige nu... og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det...
har du spurt hvordan andre på studiet gjør det?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke sovet i nat. Har spekuleret over hele studie-situationen. Skal være på tur i ca. 63 døgn det første år på studie, og skal højstsandsynligt betale for flere af dem. 63 dage på et år er mye, så der er nok slet ingen mulighed for at Pajko kan op og bo hos mig overhovedet, som jeg havde håbet... :cry:

Der er også det økonomiske i det. I følge mit budget mangler jeg 2500kr om måneden, om ikke jeg får et jobb - og en studerende på studiet fortæller det er vanskeligt, at have et jobb pga. de mange ture... Om ikke jeg får et jobb må jeg låne pengene, men så ender jeg med over 200.000kr i studiegæld :|

Synes det hele ser lidt sort ud lige nu... og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det...

Hva skal du studere? Det var jo veldig mye reising. Og så kjipt da med tankepå Pajko.. Du får ikke ordnet pass eller en slik ordning til han da, eventuelt ha han til du må ut å reise? Eller blir det for tungvint kanskje..

Har jeg sett på Undercover Boss og herregud så megaamerikanisert det er.. Jeg klarer nesten ikke se på jeg når det blir så himla suppete. Og at at de liksom klarer å grave frem ansatte med DE triste og fæle historiene liksom. Det blir så falskt. Jeg har forståelse for de som har slitt og de som sliter, men det hele blir så glorifisert.

Nå skal jeg ta tak i støvsugern! Og så kjenner jeg at jeg skikkelig savner å ha 2 ildere i hus..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Syns fortsatt det er kjekt med 4 fine hjørner på de to første. :ahappy:

Man tror jo selvsagt at alle skal være fri, og ingenting tilsier at det skal bli noe annet. Men så vet man liksom aldri alikavel :lol::icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har du spurt hvordan andre på studiet gjør det?

Den eneste jeg har snakket med bruger al sin fritid på jobb. Han jobber for fitness- og skiinstruktør. Men han har heller ingen fritid til andet end jobb...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
Akkurat nå ser jeg på animal planet og undres over atferdsanalysen de hadde på en pitbull. De skulle sjekke hundens aggressivitet mot andre hunder og tok en hund inn i rommet. Pitbullen ble gira, bjeffet og logret. Ikke noe jeg ville sett på som aggressivt i det hele tatt, men de som testet henne mente at hun hadde drept den andre hunden om de slapp henne bort. Hunden hadde blitt brukt i hundekamper, så jeg skjønner at den kanskje ikke egner seg i samfunnet, men jeg kunne ikke se noe som antydet at den hadde tenkt å drepe den andre hunden. Ikke en "atferdsekspert" jeg hadde tatt med noen hund til i hvertfall..

Vel, jeg har eid en hund som så akkurat sånn ut når vi traff hunder. Logret, var ivrig og "inviterte" de nærmere - straks de var innen rekkevidde gikk hun i drapsmodus og skulle banke livskiten ut av stakkaren - så jo, jeg ville nok tenkt det samme om en pit ble så gira av en annen hund.

Logring behøver ikke å bety at den er glad, logring kan bety at den skal få gjøre noe som har lønt seg å gjøre før - nemlig sloss - kalles motivasjon for å si det sånn.

Ei jeg har hatt litt kontakt med i junaiten jobber på shelter, og når de får inn pitter så er policien helt klar. Hunder som har sloss blir avlivet, hunder som viser den minste interesse (intensitetsøkning) i forhold til andre hunder avlives. De tar bare ingen sjanser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke tur på grunn av vaksine? Det er jo ikke akkurat sånn at vaksine gjør en hund invalid... Mine har i alle fall fått normal aktivitet så lenge de har fått en liten halvtime på seg og det ikke har kommet noen reaksjon innen da. Jeg hadde fint gått ut på tur og nytt sola!

Jeg må ha hørt feil (har ikke fått den beskjeden tidligere når hun har blitt vaksinert heller), han mente kanskje at vi ikke skulle ha like høy aktivitet i dag slik som vi pleier? Er forøvrig ikke den dyrlegen vi pleier å gå til heller, men siden han er gårdsdyrlegen og var her allikevel tok vi det like greit nå. Reagerte på det selv, men glemte å spørre om jeg hadde hørt riktig :rolleyes:

Jeg har iallefall både på hest og hund alltid fått beskjed om og ta det litt med ro i et par dager etter vaksine, men det har iallefall jeg tolket nettopp slik, ta det med ro, kutt ut hard belastning, trenger jo ikke dra på kløvtur eller skitur rett etter vaksina, men og rusle oss en tur har vi alltid gjort. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...