Jump to content
Hundesonen.no

Ingvild

Utmeldt
 • Content Count

  7772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Ingvild

 1. Tusen takk! Jeg er ærlig talt dritstolt over å ha fått toppkarakter med så å si null veiledning. Det er virkelig mitt eget arbeid jeg har fått karakteren for, og det føles kjempebra!!!
 2. Ja, jeg avsluttet like greit med en A på masteroppgaven jeg.
 3. Sant! Hunden jeg passer er mer interessert i å hilse på folk enn på hunder. Han er så chill! Hjelper jo også at han er liten, når han drar i båndet merker jeg det nesten ikke. Men disse hundene vokser jo opp i et miljø hvor de nesten må være slik. Kjenner at jeg hadde ikke hatt noe i mot å få valp i byen i alle fall, den hadde sannsynligvis blitt sosialisert til å være ganske kul. Men nå tar det nok noen år før det blir hund neste gang uansett.
 4. Ble oppriktig litt lei meg da Ungarn fikk inn det ene målet sitt! Jeg var på Kontraskjæret og så kampen, og det var stemning! Mange islendinger der, og de fikk støtte av alle nordmennene. Men det er jo teoretisk sett mulig at de går videre ennå.
 5. Jeg passer hunden til en kompis i helga. Låner leiligheten også, så i dag har lillehunden og jeg gått tur i tre av hovedstadens populære parker. Det slår meg at veldig mange av disse bybikkjene er ganske kule. Greie med folk og hunder, miljøsterke, stresser ikke. Får nesten lyst til å kjøpe en sånn liten hund selv. Merker i alle fall at jeg gleder meg veldig til å flytte inn til byen! Søndag om ei uke skjer det.
 6. Dagens presentasjon gikk bra! Karakteren er satt, men vi får ikke vite den ennå. Men sensor sa at jeg kom til å bli fornøyd med karakteren, så da er det bare å vente i spenning og se hva det ble...
 7. Vi hadde avslutningsfest før innleveringsfrist, vi.
 8. Sitter og jobber med presentasjonen til muntlig forsvar som er i overimorgen. Kjenner at jeg kunne i grunnen klart meg helt fint uten det der, er så umotivert. Burde sikkert sett på det som en fin sjanse til å vippe meg opp en karakter, men altså, jeg bryr meg ikke! Men samtidig så klarer jeg jo ikke å la være å bry meg, når jeg først skal presentere noe så vil jeg jo gjøre det bra. Har igjen litt ennå før jeg føler meg helt klar, så blir vel noen timer med forberedelser og PowerPoint-laging etter jobb i morra. Denne uka har jeg forresten hatt mine to første dager i ny jobb (starter orde
 9. København eller Stockholm.
 10. Jeg er i gang med et Daisy-sett (Pickles) til en ny verdensborger. Gøy å strikke babytøy! Nå har jeg strikket alle stripene med daisy-masker på jakka og innså akkurat at jeg glemte å bytte til større pinnestørrelse da jeg begynte med daisyene. Det får faktisk bare være. Har strikket dem løst nok til at det ikke ser så alt for gæli ut, håper jeg.
 11. Ser på fotball, kampen mellom Polen og Nord-Irland begynner snart. Lurer på hvorfor det alltid er unger med ut på banen før kampen starter. Det er jo egentlig litt rart? Kjempestas for ungene som får være med, men litt random liksom.
 12. Sendte melding og sa at jeg ikke ble med, jeg. Nå skal jeg finne fram kirsebærlikøren!
 13. Hardt valg: Ligger på sofaen og er stappmett etter å ha spist en helt nydelig pizza. Harry Potter begynte nettopp på TVNorge, jeg har et koselig strikkeprosjekt å holde på med og en spennende bok jeg kan lese i, jeg skal opp litt tidlig i morgen for å spise brunsj med søsteren min i morgen, jeg har en liten rest av kirsebærlikøren min jeg kan drikke opp, og jeg kan i det hele tatt ha en hyggelig kveld her hjemme for meg selv. Eller så kan jeg droppe å være pensjonist i kveld, komme meg opp av sofaen og bli med en trøndergjeng på Oslo Ess-konsert i Ås i kveld. Det koster 300 kroner, men det har
 14. Tror faktisk ikke jeg hadde fortalt det her hvis jeg var gravid. Men nei, det er ikke jeg som skal ha barn.
 15. Burde virkelig begynne å lage presentasjon til forsvar av masteroppgaven. Har flere opplæringsdager i nyjobben neste uke, så hadde vært greit å ta det nå mens jeg har litt mentalt overskudd. Men i stedet ser jeg på Bislett Games og begynner å strikke babyjakke.
 16. Ås, flytter til Oslo (Fagerborg) om et par uker.
 17. Jeg har en gammel skinnveske som fortjener litt pleie - det må byttes et par skinnlapper og sømmer må forsterkes. Hvor får jeg gjort sånt til en grei pris? Skomaker, skredder?? Har vi sånt i Norge i 2016 eller har forbrukersamfunnet kasta ut de som jobber med å reparere gamle ting?
 18. Vi har sikkert litt forskjellig fokus pga fagområdeforskjeller, men jeg skal starte med å forklare problemstilling og avklare begreper, så fortelle om opplegget for oppgaven før jeg går rett på å diskutere funnene mine. Jeg vil også få fram noe av den personlige motivasjonen for valg av tema, og håper på å komme sensor litt i forkjøpet ved å diskutere det jeg vet er svake sider ved oppgaven. Samtidig som jeg ikke skal underselge den, for det er et solid stykke arbeid. Jeg har ca 20 minutter å presentere på.
 19. Ingvild

  Skam P3

  Jonas hadde på seg et belte som han hadde lånt av Isak, og det beltet var helt likt som det Noora fant i kjelleren. Så sannsynligvis har Isak bodd i kjelleren hos Noora, Eskild og Linn.
 20. I dag svarte jeg på en spørreundersøkelse. Jeg skulle krysse av på høyeste fullførte utdanning, som fram til nå har vært videregående skole. Det var en litt bisarr opplevelse å krysse av på "Høyskole/universitet - mastergrad". I dag signerte jeg dessuten arbeidskontrakt og fikk se hvor mye mastergraden min er verdt. Får litt prestasjonsangst av at noen vil betale såpass mye for min arbeidskraft. Akkurat nå sitter jeg på terrassen og leser ei bok. Lurer på om det ikke er tid for å kjøpe sommerens (første) kartong med rosévin snart. Det hadde vært godt med et glass nå i alle fall!
 21. Jeg er ingen ekspert akkurat, men jeg ville satt inn ja. Hvis sitatene står på samme side ville jeg skrevet (årstall, sidetall) bak "Læreplanens generelle del" (ev. referanse bak siste sitat). Hvis sitatene er hentet fra forskjellige sider ville jeg skrevet (årstall, sidetall) bak hvert av sitatene. Jeg referer i alle fall offentlige dokumenter slik. Alltid når jeg er usikker på referering tenker jeg at jeg skal gjøre det så enkelt som mulig for leseren å finne ut hvor jeg har hentet ting fra, så jeg tar heller en parentes for mye enn for lite. Nå har jeg fått vite hvem se
 22. Jo, har fått et vikariat som prosjektarkitekt i PBE. Er storfornøyd og gleder meg til å begynne.
 23. Jeg vurderer å dra på kino i kveld. Mest fordi jeg ikke har så veldig mye å gjøre, også har jeg en Norgesbillett som går ut på tirsdag. Men på kinoen i Ski kan man visst ikke bestille med Norgesbillett på nett, og nå har jeg prøvd å ringe flere ganger uten å få svar. Får kanskje satse på at det er ledige billetter og bare dra dit i kveldinga da. I dag møtte jeg forresten på gamlesjefen min som var referanse for sjefen i den nye jobben min. Hun (gamlesjefen altså) er visst den jeg kan takke for at jeg fikk jobben - hun hadde sagt at jeg var den beste saksbehandleren hun hadde hatt innom s
 24. Jeg liker best å lese på kafé, men det blir litt dyrt i lengden. Syns det er godt å ha litt summende bakgrunnsstøy når jeg studerer. Også føler jeg meg mer forpliktet til å jobbe om jeg er blant folk, hjemme er det mye lettere å prokrastinere. Men nå er jeg FERDIG med å studere og skal bare sitte i åpent kontorlandskap fram til nyttår i alle fall.
 25. Kanskje jeg skal ta en ordentlig rydderunde i klesskapet! Det var lurt. Skal jo uansett gjøre det før jeg flytter. Så kan jeg få kastet hullete sokker, slitent undertøy og utvaskede t-skjorter og ta turen til Ski og fylle på med nytt (selv om jeg har litt begrenset med penger da). Takk for tips!
×
×
 • Create New...