Gå til innhold
Hundesonen.no

3 ting du ikke visste om meg !


Strøssel
 Share

Recommended Posts

Sjaluuuuuu!

Det er jo helt poengløst hvis man ikke er musikalsk... Jeg kan gjenngi toner med en god treffesikkerhet liksom, men det stopper der. Jeg er totalt umusikalsk og har en elendig sangstemme. Men jeg synger rent da hahaha..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 143
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

- Har spilt inn et titals pornofilmer, men la karrieren på hyllen for å satse på ridning - 2 x europeisk mester i kreativ ridning (kontinental-realistisk stil) - Livredd blomster (spesielt liljer).

Lurer veldig på hva en grillpike gjør *fnis*

Før jul i fjor fikk jeg en telefon fra en forlagsredaktør som hadde lest bloggen min og lurte på om jeg kunne tenke meg å skrive ei bok. Etter å ha sjekka at det ikke var tull så sa jeg ja, og i løpe

Noen bonus fra meg og da :lol:

* For sånn ca 7 år siden var jeg "forvert" for en Boerboel gutt på 5 år, i ca 1/2 år, til han klikke mentalt og beit venninna til dama vi leide hos.

* Mandag forrige uke fikk jeg min første fartsbot (eller 2, men nr 1 var ikke min skyld, og det var av en automat og ikke politimann) 75 i 60, og jeg begynte nesten å grine og bedyra at jeg trodde det var 80 der siden gps'en sa det (jeg visst det var 60 :innocent: ) Han var snill, for jeg veit jeg kjørte i 78 men han kutta ned 3 km og da blir det vesentlig billigere. Ingen andre enn C veit det :lol:

* Jeg liker egentlig ikke folk så godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ALDRI spilt i korps!:P fordi min far hater å høre på folk som øver med korpsinstrument, og han sørget for at alle bli-med-i-korps-reklamer havnet i søppeldunken på vei inn i huset:p

Jeg blir sint kanskje en gang hvert skuddår, men jeg kan være streng og komme frem med pekefingeren om jeg syns noen er urettferdig/urimelig!

Jeg er organiseringsfreak, men litt rotete av meg:p

Jeg er verdens dårligste på å ta imot hverdagsklemmer! Jeg stivner visst helt og ser litt rar ut:p (men ærligtalt da, trenger man virkelig å klemme hverandre når det er to dager siden sist man møttes???):P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om meg:

- Jeg er 1/4 ungarsk, og har derfor, som eneste i landet ( inkl far, søsken, tante og farmor) det etternavnet jeg har

- Jeg har spilt piano i mange år, men er rusten som en spiker nå. Skulle gjerne tatt det opp igjen

- Jeg ble kalt for "surkål" og andre frekke ting hele grunnskolen, fordi jeg alltid var sur og negativ og fordi jeg alltid sa mine meninger hadde jeg ikke en eneste ekte venn. Det gikk over, heldigvis. Men jeg hater grunnskoleårene når jeg tenker tilbake på det.

- en til! Tennene mine koster nesten 50 000. De var så skjeve og feilplasserte at det tok flere år å fikse med reggis og diverse behandling. Smil :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir vel bare til at vi fyller på her, så her kommer tre nye:

* Jeg kan blåse luft ut av det høyre øyet mitt, og om jeg lukker det mens jeg gjør det så blåses øyelokket opp som en ballong.

* Da jeg var liten sto jeg aktivt slalom og trente sammen med bare gutter.

* I Mexico var jeg kjæresten til rektor sin sønn.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neseborene mine vibrerer når jeg har latterkrampe.

Jeg har tatt fiolintimer i til sammen fire år (men sliter fremdeles med å spille reint, og nå står fiolinen min stuet bort på mamma og pappas loft).

Tar man alderen min i betraktning, vet jeg veldig mye om hva slags glass og porselen som er verdifullt å eie. Jeg er ram på loppemarkeder og bruktbutikker hvis jeg bare gidder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg ser sint ut når jeg konsentrerer meg (feks ser TV) Dette er en uvane jeg har fra jeg var liten og så utrolig dårlig og måtte myse noe ekstremt for å få sett hva som skjedde på tven.

2. Jeg er ekstremt avhengig av telefonen min, den er aldri mer enn halvannen meter unna meg.

3. Jeg er en rotekopp av dimensjoner når jeg er alene, men har jeg selskap liker jeg faktisk å rydde :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1:Jeg har en lengre karriere bak meg som Raftingguide i Sjoaelva.

2:Jeg har dratt krok med et hundretalls voksne menn, og har to tap på merittlisten- den ene en rematch mot en av (dengang) norges mest lovende seniorklatrere, den andre mot en Islandsk tømrer på 60 år som raget nesten to meter over bakken. Jeg varte i nesten fem minutter før jeg glapp den monstrøse langfingeren hans.

3:Jeg er mye omtalt (fremdeles, mange år etter) i en annen del av landet for mine presisjonsevner med stor traktor og henger/alt som henger bak på hjul.

4:Jeg er dame.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha :lol: Morsom tråd!

Ok, får prøve jeg også da.

1. Jeg har hatt grønt hår og okkupert hus (Trodde jeg var rebell, men så visste det seg at både broren min, mora mi og faren min også hadde okkupert hus i sin ungdom :lol: )

2. Jeg har fagbrev som servitør.

3. Jeg er redd for gammel mat!! BLÆ!

Endret av SaraS
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

mer! :)

* Har spilt fotball siden jeg kunne gå og sparke en ball fordi pappa var/er STOR fotball fan! alle mine 4 andre søsken har oppvokst med akuratt samma!

* Hatt hestedilla siden jeg kan hugse, fikk første hest som 14 åring, den døde for ett år siden av kolikk. Nå har jeg en 3 årig islandshoppe som jeg trener.

* Aldri vært redd hunder, men har alltid hatt respekt for dem å fulgt "regler" som: Spør før du klapper hunden, ikke gå til hunder som står bundet alene, overse hunder som er løse og kommer mot deg til evt eier kommer eller hunden/e går.

(Okei var redd en yorkshire terrier som naboen eide da jeg var liten, den beit alle som gikk på veien i anklene og legger...den hunden blei påkjørt. )

* Vært hundelufter for rottweilere, schæfere og elghund som sommer jobb da jeg var 9/10/11 år

* HATER tett sittende olabukser osv, går selv i joggebukser, slafsete løse bukser, arbeidsbukser(favoritten) og trenings thigts til nød.

*Sminke har aldri vært brukt, den gangen jeg prøvde følte jeg meg skitten og ekkel + sviende øyne...

:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-Jeg har også spilt i korps. Tverrfløyte, dog en kort karriere

-Jeg har jevnlig blitt plassert ut i skogen og gravd ned i snøen i barndommen, heldigvis bare som figurant for familiehunden Odin som var redningshund

-Jeg har 5er i potetsortering fra VGS og er utdannet i både felling av trær og skoing av hest, men alt det der er nok litt rustent nå

-Samboeren min spiller i punkrockband, og det tror man nok ikke når man ser meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest janson

- I mitt gamle pass stod det at jeg ble født i både Oslo og Helsingfors. Riktig svar er Oslo, men passet er fortsatt finsk.

- Da jeg ble født klarte de ikke bestemme kjønn på meg pga knærne mine. «Du har fått en gutt, men bena er feil vei» fikk fadern først beskjed om, og så «Nei, det er visst en jente, men bena er fortsatt feil vei!».

- Jeg har hilst på den tidligere finske presidenten og nobels fredsprisvinneren Martti Ahtisaari.

(Beste var forøvrig min lillebror som da var 8 år og helt sikker på at om han tok presidenten i hånden så ville han automatisk bli president. Og et slikt ansvar var altfor stort for han i den alderen mente han! Jeg tror vi brukte en uke på å overbevise han om at det ikke ville skje.. )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-Jeg har tilbringt masse tid i den blokka Anne B Ragde vokste opp i.

-Jeg er utdannet audiograf.

-Jeg hadde en gang for mange år siden en rottweiler på prøve fordi jeg trodde det var rasen for meg. Det var det ikke :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var 14 ble jeg intervjuet i Fredrikstad Blad pga alle dyrene jeg hadde - det var hamster, rotte, gresk landskilpadde, rødøret terrapin (ja jeg er gammel, reptiler var lovlige den gang og ble solgt i alle dyrebutikker..), dvergpapegøyer og 1 hund. Det var visst så mye at det var verdt en reportasje. Husker det var en ung mannlig journalist og han var simpelthen skitredd for både rotte og hamster. Den gangen syntes jeg han var innmari teit, men nå tenker jeg at han egentlig må ha vært svært jobb-dedikert, for han var skikkelig redd stakkars..

Jeg hadde en hest på halvfor i 3 år.I hele barndom og ungdomstiden var jeg vanvittig glad i og opptatt av hester, men slet veldig med at jeg også var himla redd dem. De 3 årene med hest på halvfor var en særdeles blandet fornøyelse, jeg gruet meg som en gal hver dag jeg skulle i stallen - og det var tross alt 3-4 ganger i uka.Samtidig var den lykken jeg følte når jeg dro hjem fra stallen helt ubeskrivelig - da hadde jeg mestret og kost meg med hesten og svevde av glede. Men neste gang var jeg fortsatt like kvalm av skrekk. Det gikk aldri over..

Er født godtegris og da jeg var liten var det en gjeng smågutter som sa jeg skulle få sjokolade hvis jeg spiste en meitemark. Så jeg åt en meitemark, men de hadde ingen sjokolade!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Før jul i fjor fikk jeg en telefon fra en forlagsredaktør som hadde lest bloggen min og lurte på om jeg kunne tenke meg å skrive ei bok. Etter å ha sjekka at det ikke var tull så sa jeg ja, og i løpet av høsten blir jeg forhåpentligvis publisert :) Det er mine krumspring innen jakt selvsagt det handler om.

Jeg er sjokoholiker... det var ingen sak å slutte å røyke etter 20 år men kom igjen å slutte med sjokoladen! Nope - det er umulig.

Jeg hater brunost! Da jeg var liten og satt inneklemt blant tanter og onkler på kaffeslabberas så fikk vi ikke gå fra bordet før vi hadde spist opp. Og den der helvetes brunosten satte seg fast i ganen og nesten kvalte meg så ille smakte det. Har ikke hatt brunost i hus siden den gang.

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har håndhilst på verdens første kvinnelige president; Vigdis Finnbogadottir på Island :)

Jeg har vært med på å synge "Du er tusen ganger søtere enn sukker...." for daværende kronprins Harald :lol:

Jeg har laget hodet til Emmanuel Desperados på fanen til Sangkoret Lærken på Ås :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært med i to operaer. Tryllefløyten og Jegerbruden i Olavshallen. Jeg sang ikke, men var sommerfugl i den ene og rullende stein i den andre... :lol:

Edit: Mor sang i begge de operaene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg først begynte å interresere meg ordentlig for hund så var jeg for hundeloven, jeg kunne ikke fatte å begripe hva folk skulle med kamphunder :lol: Selv om eksen min hadde verdens snilleste amstaff.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...