Jump to content
Hundesonen.no

Strøssel

Medlemmer
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

190 Excellent

About Strøssel

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday August 13

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Melkeveien
 • Interesser
  :)
 • Hunderase
  Nova Scotia Duck Tolling Retriever
 • Mine dyr
  :(

Recent Profile Visitors

3367 profile views
 1. Jeg hadde initialene til for navn og mellomnavn,også hele etternavnet , nr. Til mor og far, Og kommunen og postnr. var lett leselig vi hadde fra askeladden når jeg og min bror var liten:)
 2. Strøssel

  Smoothie

  Min favoritt er bare frosne jordbær og appelsin juice
 3. Strøssel

  Smoothie

  Min favoritt er bare frosne jordbær og appelsin juice
 4. Hvis du først er så langt nord som ksu, kan du likså godt kjøre å ta ferga fra seivika til tømmervåg, da kommer du på tustna , før du tar ferga fra sandvika til edøya. Da kommer du på smøla ,der ville jeg ligget over i fyrtårnet (har ikke vært i fyrtårnet selv, men de sier det skal være bra),ville og ha tatt og lånt en kajakk (er kajakkutleie der) og padlet i skjærgården. Fra ksu ,tar det inkludert fergene ca 1,5 time kjøre:) Smøla er naboøya vår,og er absolutt verdt ett besøk. Er dog en typisk turistattraksjon, så kan være fullt mange plasser:)
 5. På skytebanen holder jeg fokuset på gæveret , jeg stenger ut alt og alle og går inn i en boble:p folk kan stå å snakke til meg uten att jeg har registrert ett ord. Ser det gikk fint med deg idag , kjempebra !☺ Alt for mange av de som skyter opp heromkring skal følge med på alle andres skiver , så mister de fokuset på seg selv. Hvis du sliter med att du skvetter av att andre skyter , putt ørepropper inni hørselværna hvis du vil ha noen som varer en karriere , kjøper du deg formstøpte i gummi:)
 6. Christer og lene mååååå vinne! Han er den eneste verdige vinneren ifølge meg
 7. Si att Ozu biter :-D haha ,neida vi bodde slik før, men slo hardt ned på det , og da skjønte de det
 8. Cocker kanskje? Valget vårt var mellom cocker og toller når lillebroren min var 2 år,valget falt på toller Dette er nå ni år siden , og lillebror og nico henger sammen som erteris
 9. -marley and me hahaha svakt menneske.. -hver gang jeg slår meg har jeg en trang for og banne å grine -hvergang en hund dør ,for da tenker jeg på Nico å hva som skjer når han dør ,å da har man egentlig åpnet tårekanalene ,så det spruter,hehe Grein sist ikveld pga det siste punktet.
 10. Hahahha digger uka her
 11. Håper ann mariell , mats eller nico ryker neste uke. Takler ikke sånne folk
 12. viss det er Ann Mariell som kommer inn dør jeg. ingen som har spoiler?
 13. Min mor tok laseroperasjon hos den klinikken på sandvika storsenter,strålende fornøyd
 14. Såh, etter all snakk om popcorn og labber , snuste jeg på lsbbene til nico ... og de luktet jo popkorn whaaat? Det er jo ikke akuratt popkorn han går å står oppi
×
×
 • Create New...